Kokulu taş çok ilgimi çekiyor uğraşmak istiyorum, yapan var mı? Kokulu taşlar ile aksesuar vs yapılıyor. Bu şekilde birşeylere kafa yormak istiyorum uğraşan bilen biri var mı detay verecek bana?
Uğraştığınız, hobi haline getirdiğiniz bir şeyler var mı?
Evet, sırf uğraş olsun diye havlulara etamin işliyorum bu karantina sürecinde başladım yapmaya ve sürekli yapmadığım halde,12 tane falan yapmışımdır. Elime alınca bırakamıyorum, aşırı eğlenceli... Sıradaki hedefim bu havlu ama biraz karmaşık
Çok güzel çizimlerim vardı :)) Mahvettiler hepsini, hevesim kırıldı Kitaplardan da uzaklaştım ama tekrar bir araya gelicez 🙊 Bu aralar sadece tembellik yapıyorum ve kendimle başbaşayım. Memnunum 😌 Çünki mucizem huzurum var, yetiyor bana 🔮🎀🎈
Kokulu taşların harcını silikon kalıplara koyup kurutuyorsun çok bir yaratıcılığı yok aslında kolay bir uğraş.. instagramda bu işten para kazanan sayfalar var.. Benim ilgilenmediğim bir şey kalmadı galiba.. bir gelinlik dikmedim.😃
Önceden bir akvaryum ile başlayıp 18 akvaryuma çıkan binlerce balık üreten bir akvarist idim hobihanem vardı... Şimdide nitro benzinli radyo kontrollü araçlara merakım başladı bakalım artık neler bekliyor beni...
yakın bir kaç yıldır instgramda hanımlar el yapımı emeklerini satıyor. şu aralar en büyük hobim el becerim olmadığından, onlara destek vermek, el emeklerini çevremdekilere reklamını yapmak.
Kara kalem resim çizmek. Bunun haricinde nörd gibiyim. Bilgisayar başında teknik çizimler yapıyorum. Video maker a sardım şimdide. Biz erkekler hep para bekliyoz yaptığımız şeylerden 😀