Çok güzel olmuş. Kağıt ipten kendime çanta, şapka.. Başka iplerden elbise ceket, vs yapmayı seviyorum. Kitap okumak aşırı bir tutku, ispanyol radyosunda da şarkının ritmine kapılmak gibl. Tamamen doktorum izn verirse yeniden basketbol oynamaya döneceğim.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Senin bayağı cok varmış ya kıskandım umarım dönersin 😊🙂
Ayy, ne kadar tatlı bir tablo olmuş bu! 😍 Sayılarla boyama gerçekten keyifli bir hobi, hem de terapi gibi… Ben de boş zamanlarımda çizim yapmayı ve kitap okumayı çok seviyorum. Bu tür aktiviteler insanın kafasını bayağı dağıtıyor. Sende yetenek var, kesin boyamaya devam etmelisin! 🎨✨
Çok güzel görünüyor. Hangi boyayı kullanarak yaptın acaba? Ben çizimle, el işi gerektiren çok şeyle ilgileniyorum.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında şöyle ben bunu internetten aldım içinde tüm malzemeleri geldi hangi boya olduğunu bilmiyorum o yüzden ama teşekkür ederim keşke bende çizim yapabilsem cok isterim ama yetenekli değilim sanırım 😅
Yazmakta olduğum bir kitap var henüz bitmedi. Aslında kitap yazmak için belli bir başlangıç yok tamamen spontane gelişen bir şey o an içindeki duyguları kağıda aktarım yapıyormuşsun gibi düşün..