Taş boyama yaptım bir kaç defa sıkıldım. Şimdi aklımda onlarca hobi var hangisini yapsam diye düşünüyorum. En basiti minyatür inşaat malzemelerinden kendimce bir şeyler yapmak istiyorum. Sizin uğraşmayı sevdiğiniz hobileriniz var mı?

Taş boyama yaptım bir kaç defa sıkıldım. Şimdi aklımda onlarca hobi var hangisini yapsam diye düşünüyorum. En basiti minyatür inşaat malzemelerinden kendimce bir şeyler yapmak istiyorum. Sizin uğraşmayı sevdiğiniz hobileriniz var mı?
Yakın zamanda yarı değerli ve insan aurasına pozitif etki yapan taşlara merak sardım. Jasper, Sodalit, Malakit, Yeşim, Havlit, Oniks, Zirkon, Ametist, Lal, Kuvars, Hematit, Kaplan gözü, Firuze, Kırmızı Mercan, Akik ve daha birçok yarı değerli taş ve gümüş kullanarak bileklikler yaypıp hem sevdiğim insanlara dağıttım, hem kendim için yapıp ayırdım. Şu an yeni bir hobim yok.
Minyatür maketler benim de hoşuma gidiyor 😃
Nerdesin sen
Konum atayım
Çok uzakta oluyorsun hep gelemem oralara
Hat ile ilgileniyordum biraz ara verdim… heykel yapım kurslarına gidiyorum zaman zaman iyi geliyor bana.. puzzle yaparım… sayılırsa bulmaca çözerim.. klasik film tiyatro kitap müziği saymıyorum.. aslında Ebru’ya gitmek istiyorum birde ama konusuna dayanabilir miyim emin olamıyorum… 🥲
Yok ben sıkılırım hemen🙄
Şuanda sıkılıyorsun dimi 🙄
Çok sıkılıyorum 😭
Cevap
11Cevap
Film izlemek
Geri dönüşüm hoşuma gidiyor ihtiyacım olmasa da yaparken rahatlatıyor
Piyano işte bi onla uğraşıyodum. Yemek sayılır mı bilmem hobi olarak görmüyorum ama aşırı severim yapmasını ve çok iyi yaparım. Resim yaparım nadiren ama iddialı değilim
Psikoloji en büyük hobim. Keşke 20'li yaşların başında başlasaydım diyorum. Onun dışında okçuluk, at binme, nereye eserse tadında uzun yolculuklar falan. Hepsinin tadı başka benim için.
Birçok şeyle uğraşmak istiyorum fakat bir adım atsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Seramik yapıyorum, bu aralarda mermer oymaya çalışıyorum ama biraz zorlanıyorum 🥺
herseyden çok çabuk sıkıldığım için süreklilik sağlayamıyorum
Sayamayacağım kadar çok hobim var ama hepsi zihnimin içinde.
Bir şeylerden geri dönüşüm yapıyorum ve saksıda sebze yetiştiriyorum
pole dance dersleri alıyorum.
İnsanları sinir etmek
Resim çizmek.
Keske hobi icin vaktim olsa
En büyük hobim yemek yapmak
Resim çiziyorum amatörce 🧚🏻♀️ ❤
bitkilerle ve hayvanlarla uğraşmak
evet var genellikle kişisel gelişim ruhsal alanlarla ilgileniyorum
Hergün düzenli bir şekilde kedimi öperim
duyduğum en güzel hobi:)
Tabi muzik dinlemek yurumek