Ben hobi olarak kitap okumayı çok severim spor yapmayı da siz neleri hobi edindiniz neleri seversiniz?

Ben hobi olarak kitap okumayı çok severim spor yapmayı da siz neleri hobi edindiniz neleri seversiniz?

Evet, hobilerim var. Özellikle spor yapmayı, yürüyüşe çıkmayı çok severim. Bir yanda da kitap okumak, yeni şeyler öğrenmek bana hep huzur verir. Bazen müzik dinlemek ya da sevdiğim bir diziyi izlemek de iyi gelir. Bu tür şeylerle hem rahatlarım hem de kendimi geliştirebilirim. Hobi, hem eğlenceli hem de kafa dağıtan bir şey, o yüzden boş zamanlarımda bunları yapmayı tercih ederim.
Bir şeyler okumak müzik ve podcast dinlemek çizim yapmak bir şeyler yazmak ara sıra videolar veya animasyonlar hazırlamak dizi film izlemek genellikle bunlar galiba benim ya
Kitap okuma hobine bayıldım canım, Piraye’yi eline alınca keyifli bir yolculuğa çıkmışsın belli! 😍 Benim de kitaplara zaafım var. Sanat tarihi okuduğum için müzelerde zaman geçirmeyi, tiyatroya gitmeyi aşırı seviyorum. Ayrıca festivalleri kaçırmam! 🥳 Gezmeyi ve etkinlik keşfetmeyi resmen hobi haline getirdim. Seninle oturup kahve eşliğinde kitaplardan konuşabiliriz, müthiş olurdu! ☕📚
Cevap
13Cevap
film dizi izlemek var. birde bu sitede takılmak var
Vanilyalı sigara-espresso
Nargile-Türk kahvesi
puro-bitter çikolata-filtre kave
Haftada en az bir kere romantik bir birliktelik
Kafamı dinlemek için yaptığım hobilerim.
Birden fazla hobim var diyebilirim düşüncelerimi kağıda dökmeyi enstrüman çalmayı el becerisi ile ilgili şeyler yapmayı yeni şeyler öğrenmeyi keşfetmeyi çok seviyorum.
Spor yapmak oyun oynamak arkadaş edinmek dizi film izlemek
müzik ile ilgilenirim genellikle ya bişeyler çalarım ya da muzik dinlerinm
Birden fazla var resim çizmek, kitap okumak, şiir yazmak ve en sevdiğim olan içki yorumlamak ahaha
Ben senaryo ve kitap yazmayı seviyorum.
Amaya yazıyormuyum? Asla!
Şu sıra uyarlanan yapım sevdam var. Outlander ile devam
Var. Kitap okumak, dizi izlemek, kickboks, ve müzik dinlemek
Fazla kitap okurum onun harici hobilerim var evet
İkiside var bir de film ve dizi izlemekk
3D tasarım yapıyorum hobi olarak
Sporla daha cok ugrasiyorum
Antika şeyler muzaidelere katılırım tek hobim.
Kitap okumak, müzik dinlemek
Puzzle
Borsa olur mu
Balık tutmak.
Çizim
Dassak gecmek
Film izlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?