Benim hobilerim arasında 1. sırada fotoğrafçılık geliyor. Bu yıl bir de şair ruhum olduğunu keşfettim. Yılbaşından beri 60'dan fazla şiir yazmışım. Sen kendine birşeyler katmak için hobiler edinir misin veya neler yaparsın?

Benim hobilerim arasında 1. sırada fotoğrafçılık geliyor. Bu yıl bir de şair ruhum olduğunu keşfettim. Yılbaşından beri 60'dan fazla şiir yazmışım. Sen kendine birşeyler katmak için hobiler edinir misin veya neler yaparsın?

Özellikle yeni hobiler edinmek bir çabam ya da hedefim yok. Zaten var olanları ime sinen bir şekilde devam ettirmek en iyisi.
Beni tanıyanlar kitaplarımla nasıl bir ilişkide olduğumu iyi bilirler. Kitap okumak benim için bir hobi değil rahatlama şekli, hayatımın bir kısmı gibi. Hobi kısmı onlarla ilgilenmek. Bir de deniz kabuklarım var. Onları toplamak, dalıp denizden çıkarmak ayrı bir zevk onlarla takılar, süs eşyaları, tablolar oluşturmak çok ayrı bir zevk.
Ahşap boyamayla ilgilenmiştim çocuklar daha küçükken. Şimdi büyüdüler fırçayı elime alamıyorum. Ama hep ilgim vardı tekrar başlamayı düşünüyorum.
Seramik yapıyorum hobi olarak, bu aralarda mermer ve taş oymalıcığına merak saldım bakalım 😊
Mermer oymacılığı fazla tozlu bir iş. Maskesiz çalışmıyorsunuzdur inşallah.
Anladım. Ben Deemel gibi gravür setleriyle çalıştığını düşünmüştüm. Başarılar dilerim.
O da olur inşallah. her şey senin azmine ve tutkuna bakar.
Bu ara en büyük hobim, bir şey yer veya içerken İlber Ortaylı ve Celal Şengör dinlemek.
Onları ben uzun yolculuklarda açıp dinliyorum. Zaten bir program 3 saatten aşağı değil. iki program bitene kadar benim de yolculuk bitiyor.
Aynen öyle abi. Ben full izlemiyorum bazı bölümleri. Mesela o Erhan diye bir herif var o konusunca ileri sarıyorum
Erhan Afyoncu. Şimdi MSÜ rektörü.
Ben Fatih Altaylı'nın programlarından bahsediyorum. Erhan Afyoncu Murat Bardakçı'nın programında sürekli konuktu ama Fatih Altaylı'nın programına hiç çıkmadı bildiğim kadarıyla.
Benim olayım Celal Hoca ve İlber hoca gerisini dinlemiyorum:) program adına da bakmıyorum. YouTube dan açıyorum. Tarihin arka odasını ve teketeki biliyorum sadece
Teşekkürler abi
Eyvallah dostum
Cevap
8Cevap
Film ve dizi izlemek birde oyun oynamak
Şiir çok yazmıyorum ama yazKızlar Bir Adım Önmaya devam ettiğim bir kitabım var. Hem okur hem yazarım. Ayrıca davetin içinde teşekkürler.
Modalistim
Tasarladigim şeyleri dikerim
Nakış yapmarim
Geleneksel tıpla ilgileniyorum ve uygulayicisiyim
Şimdilik bunlar ilgimi çekiyor
Makrome
Punch
Örgü
Tablo boyama
Çizim
Boncuk
Ahşap boyama gibi hobiler edinmiştim. İnsanı oyalıyor ama en çok tablo boyamayı sevdim
Yağlı boya resim.
Akrilik boya resim.
Taş işleme ile takı yapmak.
Polimer kil ile takı yapmak.
Yazmak.
Şimdilik bunlar mevcut.
Çok güzel fotoğraf çekerim birleştirip yayinaarin işim😃 gereği karakalem resim yaparım. ama en sevdiğim tezhip sanatı çok seviyorum zamanım olursa müzik eşliğinde yaparım 5 tane tablo yaptım😊🧿
Kemana baslamistim bayagidir kaldi basla seylerden odaklanamadim, isleri yoluna koyup devam etmek istiyorum.
Genelde spor a yönelmeyi severim. Badminton volaybol oynama yürüyüş yapma ya da kurslara katılmak bazı alanlarda gelistrmek kendimi isterm
Bir şeyleri araştırmak ve okumak gibi şeylerse yaparım.
Kendime bir şeyler katmam için hobi edinmem kendim olmam zaten bir hobi :)
Pek öyle bir girişimim olduğu söylenemez
Hiç bişey yapamıyorum
Resim, kitap ve fitness
Bağ, bahçe işleri yapıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?