Kızlar Bir Adım Öne Instagram'ın yeni trendi 'güçlü duruş' oturuşu ile kadınların verdiği mesajları nasıl buldunuz? (Sayfa 2) Meczup_Hatun Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Instagram'ın yeni trendi 'güçlü duruş' oturuşu ile kadınların verdiği mesajları nasıl buldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BuseHatun_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Ben evde böyle otururum ama böyle fotoğraf çekilemem. 0 0 Yorumla
byx035 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Normaldir. Kıyamet yaklaşıyor. Hayatta olmasını tahmin edemeyeceğiniz şeyler de olacak 0 0 Yorumla
Derinrinrin Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Güçlülüğün kro otuşuyla olmadığını söylesin biri şunlara. 0 0 Yorumla
Mutluluk-26 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Oturma adabını bilmeyen gereksiz insanlar Erkelerde bile karşı olduğum bir durum. 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 486 cevap paylaştı. Mide bulandırıcı, insan oturuşu ile değil karakteri ile güçlü durmalı 0 0 Yorumla
benimbuderdimm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Daha neler çıkarcaklar bumuymuş güçlü duruş azıcık namahrem ya.. 0 0 Yorumla
Alizicinar Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl erkeğin yapmasından tiksinilen duruş trend mı olmus... 👎👎👎2 fotoya bakarak gördüğüm budur 0 0 Yorumla
Son-Kezban-Bükücü Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Gücünün farkında olan kadınlar için böyle samimiyetsiz gösteriler gereksiz 0 0 Yorumla
Yasarbektas1254 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl İyice yoldan çıktı dünya ya yakimda mabadlarini çekip atmazsalar iyidir 0 2 Yorumla Ben1sen3 +1 yıl Kardeş onu zaten yapıyorlar sen sadece dünya yoldan cıktı de Yorumla Yasarbektas1254 +1 yıl @Ben1sen3 😂😂😂😂. Orası da doğru ya Yorumla
yellowpan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Keko oturuşu dedikleri bu değil mi ya ne ara güçlü duruş diye isim koydular komik 😼 0 0 Yorumla
tambulamadimama Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Bazı zincirleri kırmak adına güzel bir yöntem olabilir aslında. 0 0 Yorumla
NewBebe Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Her kadın yapmasın lütfen...Bazılarında daha fazla istiyorum pozu oluyor... 0 0 Yorumla
_mürekkep_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Güçlü kadın mı? Ben burada sadece edepsizlik görüyorum ! 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl güçlü duruştan çok rezil bir görüntü..ne erkeğin ne kadının bu tarz oturmalarını, doğru bulmuyorum.. 1 0 Yorumla
Magicalmind Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Ne kadar iğrenç.. Erkeklere kızıyorlardı şimdi daha beterini trend haline getirdiler. 0 0 Yorumla
TheEdyline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Ben bunu yapsam sevgilim bacaklarımı kırarGüzel trend ama burası Türkiye dhsgsh 0 0 Yorumla
sempati1299 Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl bu güçlü duruş oturuşu değil resmen ben yolluğum gel beraber yol alalım demek 2 0 Yorumla
İlkeer06 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Daha cok bendeki kukuyu gördünüz mü dergibi olmus bu hareketler 0 0 Yorumla
egomanya Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl saçma buldum kadın adabıylada güçlü duruş gösterilebilir bu güçlü duruş değil suçlu duruş olmuş. 0 0 Yorumla
jeellybonn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Elime sopa alıp dalasım geldi meşe daha sağlam diye biliyorum bakalım ne kadar güçlü 1 0 Yorumla
MyStery07 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bacaklarını ayırarak oturan erkeklere güzel gönderme ama, bazı arkadaşlar abartır bunu. Sakıncalı. 0 0 Yorumla
TanyeliGüneş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hiç doğru bir oturma pozisyonu değil beğenmedim yaygınlaşmaz 2 0 Yorumla
Ya_meraktannn Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Berbat bu şekilde poz vererek ne demek istiyorlar çok iğrenç 0 0 Yorumla
06Kartaliçe1903 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güçlü oturuş değilde edepsiz oturuş mu desem terbiyesiz mi desem ahlaksız mı desem neyse iğrenç diyorum 0 0 Yorumla
Morukkkskdk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 453 cevap paylaştı. Bana güçlüden çok aciz ve saygısızca geldi belki biraz edepsiz 2 0 Yorumla
Malikahraman94 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kahvede oturan dayı pozu bu bildiğin güçle hiç bağdaştıramadım 😂 0 0 Yorumla
bosshercules278 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bunlar fenizime destek veriyimderken rezalete selam verirler gerçek kadınlar onurludur,(¬_¬) 1 0 Yorumla
angellostt Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl bumuymus guclu durus turkıyede bu iş yurumez sölim.. 0 0 Yorumla
Poliniattipoliçiytaa Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bizde güçlü duruş diye dal dasak çıkarıp gezelim bir gün yaa.. çivisi çıkmış tam çıksın son darbeyi biz yapalım 0 0 Yorumla
Gizlikullanıcııı35 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Neyin gucu acaba? Bacaklari acinca gucluyum anlaminami geliyo? Vajinamin gucu adina?Ben beyin gucunden yanayim kankeytalar 0 0 Yorumla
LonelyMan32 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Sikiyorsa bizim yenikapi haciosman metrosunda boyle otursunlar bakim 0 0 Yorumla
AltarınEvladıTarkan Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bunu erkek yapsa sorun olur, öküzlük olur, kabalık olur mk 0 0 Yorumla
adamınadı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl şunu bizim metroda yapsalar kaç kişi atalar azıcık mantıklı şeyler paylasın türkiye lan bura 0 0 Yorumla
KaymakliKünefee Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Buna güçlü duruş deniyorsa erkeklere laf etmemek lazim. Saçma buldum 0 0 Yorumla
faruksrc Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Evet belki muhtemelen 2018 de artar ama aynı oranda tecavüz ve sarkıntılık vakalarıda artar 1 4 Yorumla faruksrc +1 yıl Yavaşşş sakin hepsi düşman olur sana dikkat et Yorumla bebeki2 +1 yıl Gercekler acidir Yorumla faruksrc +1 yıl O konuda haklısın Yorumla faruksrc +1 yıl Peki senin tarzın ne Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Guclu durus gibi durmuyor aksine serseri durusu bu bildigin ve kadin kendini kucultmus 0 0 Yorumla
ayükünnü Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl millet ahlaksızlaştıkça ahlaksızlaşıyor birbiriyle yarışıyor ahlaksızlıkta 2 0 Yorumla
bilgenn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bu poz ne erkeklere ne de kadınlara yakısıyor. Saygısızca 0 0 Yorumla
yaramaz_fındıkk Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bu oturuşu bir kadına asla yakıştırmam ve hoş karşılamam. Böyle güven mi olurmuş. 1 0 Yorumla
birparça Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Mantıklıymış metroda otobüste vs erkekler oturuyor bizde bu şekilde oturup onları engelleyelim 0 4 Yorumla Ogzhngr +1 yıl Zalım seni düşünceye bak Yorumla Junker +1 yıl Bu şekilde karşılık verdiğinde rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Aksine daha fazla acabilmen için bacaklarını bile toplarlar. Yorumla birparça +1 yıl Sıkıntı yok ben rahat ediyim de Yorumla Junker +1 yıl Rahatına bak :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cameltoe severiz bizce bir mahsuru yok oturabilirler :) 1 1 Yorumla rocksa +1 yıl Otursunlar otursunlar 👌🏻🙄 Yorumla
alevbenan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Güçlü degilde değilde umursamaz poz gibi , mutlaka dikkat ceker 0 0 Yorumla
Dropgun Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evet çok güçlü maşallah allah nazarlardan saklasın 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu oturuşun nesi güclü duruş allasen iyicene saçmalamaya başladık hee 0 0 Yorumla
Nayeb Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Beğenmedim, güçlü duruştan ziyade varoşumsu bir duruş 0 0 Yorumla
SuluŞeftaliSeviyorum Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aşırı tahrik edici Türkiye de feci sonuçları olabilir 0 0 Yorumla
umutt_-_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Ahlaksız terbiyesiz duruşlar bunlar yeni nesilin özendiği stiller 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türkiye'ye gelmemesini diliyorum. Zaten sorunlar var (tecavüz, taciz) gibi. Önünü iyice alamayız 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bir şey söylüyoruz. Eksiliyor aptalın teki Yorumla
zyra13 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bizim mahallenin kekoları da böyle güçlü değil itici bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güçlü oturuş buysa bağcılara saygım sonsuz ne diyim tam heval duruşu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bacak arasini acinca kamlari sergileyince guclu mu olunuyor. hey Allah ım ya. 0 0 Yorumla
Semih002606 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Mal burda popon yiyorsa gel al dermiscesjne adeta yalan mı? 0 0 Yorumla
brtbal Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 407 cevap paylaştı. Ayıp yatakta olur diyen bunlar 2 0 Yorumla
FilozofBozuntusuu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl erkeklere kapatın diyoruz kadınlar açıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Ben evde böyle otururum ama böyle fotoğraf çekilemem.
Normaldir. Kıyamet yaklaşıyor. Hayatta olmasını tahmin edemeyeceğiniz şeyler de olacak
Güçlülüğün kro otuşuyla olmadığını söylesin biri şunlara.
Oturma adabını bilmeyen gereksiz insanlar
Erkelerde bile karşı olduğum bir durum.
Mide bulandırıcı, insan oturuşu ile değil karakteri ile güçlü durmalı
Daha neler çıkarcaklar bumuymuş güçlü duruş azıcık namahrem ya..
erkeğin yapmasından tiksinilen duruş trend mı olmus... 👎👎👎
2 fotoya bakarak gördüğüm budur
Gücünün farkında olan kadınlar için böyle samimiyetsiz gösteriler gereksiz
İyice yoldan çıktı dünya ya yakimda mabadlarini çekip atmazsalar iyidir
Kardeş onu zaten yapıyorlar sen sadece dünya yoldan cıktı de
@Ben1sen3 😂😂😂😂. Orası da doğru ya
Keko oturuşu dedikleri bu değil mi ya ne ara güçlü duruş diye isim koydular komik 😼
Bazı zincirleri kırmak adına güzel bir yöntem olabilir aslında.
Her kadın yapmasın lütfen...
Bazılarında daha fazla istiyorum pozu oluyor...
Güçlü kadın mı? Ben burada sadece edepsizlik görüyorum !
güçlü duruştan çok rezil bir görüntü..
ne erkeğin ne kadının bu tarz oturmalarını, doğru bulmuyorum..
Ne kadar iğrenç.. Erkeklere kızıyorlardı şimdi daha beterini trend haline getirdiler.
Ben bunu yapsam sevgilim bacaklarımı kırar
Güzel trend ama burası Türkiye dhsgsh
bu güçlü duruş oturuşu değil resmen ben yolluğum gel beraber yol alalım demek
Daha cok bendeki kukuyu gördünüz mü dergibi olmus bu hareketler
saçma buldum kadın adabıylada güçlü duruş gösterilebilir bu güçlü duruş değil suçlu duruş olmuş.
Elime sopa alıp dalasım geldi meşe daha sağlam diye biliyorum bakalım ne kadar güçlü
Bacaklarını ayırarak oturan erkeklere güzel gönderme ama, bazı arkadaşlar abartır bunu. Sakıncalı.
Hiç doğru bir oturma pozisyonu değil beğenmedim yaygınlaşmaz
Berbat bu şekilde poz vererek ne demek istiyorlar çok iğrenç
Güçlü oturuş değilde edepsiz oturuş mu desem terbiyesiz mi desem ahlaksız mı desem neyse iğrenç diyorum
Bana güçlüden çok aciz ve saygısızca geldi belki biraz edepsiz
Kahvede oturan dayı pozu bu bildiğin güçle hiç bağdaştıramadım 😂
Bunlar fenizime destek veriyimderken rezalete selam verirler gerçek kadınlar onurludur,(¬_¬)
bumuymus guclu durus turkıyede bu iş yurumez sölim..
Bizde güçlü duruş diye dal dasak çıkarıp gezelim bir gün yaa.. çivisi çıkmış tam çıksın son darbeyi biz yapalım
Neyin gucu acaba? Bacaklari acinca gucluyum anlaminami geliyo? Vajinamin gucu adina?
Ben beyin gucunden yanayim kankeytalar
Sikiyorsa bizim yenikapi haciosman metrosunda boyle otursunlar bakim
Bunu erkek yapsa sorun olur, öküzlük olur, kabalık olur mk
şunu bizim metroda yapsalar kaç kişi atalar azıcık mantıklı şeyler paylasın türkiye lan bura
Buna güçlü duruş deniyorsa erkeklere laf etmemek lazim. Saçma buldum
Evet belki muhtemelen 2018 de artar ama aynı oranda tecavüz ve sarkıntılık vakalarıda artar
Yavaşşş sakin hepsi düşman olur sana dikkat et
Gercekler acidir
O konuda haklısın
Peki senin tarzın ne
Guclu durus gibi durmuyor aksine serseri durusu bu bildigin ve kadin kendini kucultmus
millet ahlaksızlaştıkça ahlaksızlaşıyor
birbiriyle yarışıyor ahlaksızlıkta
Bu poz ne erkeklere ne de kadınlara yakısıyor. Saygısızca
Bu oturuşu bir kadına asla yakıştırmam ve hoş karşılamam. Böyle güven mi olurmuş.
Mantıklıymış metroda otobüste vs erkekler oturuyor bizde bu şekilde oturup onları engelleyelim
Zalım seni düşünceye bak
Bu şekilde karşılık verdiğinde rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Aksine daha fazla acabilmen için bacaklarını bile toplarlar.
Sıkıntı yok ben rahat ediyim de
Rahatına bak :)
Cameltoe severiz bizce bir mahsuru yok oturabilirler :)
Otursunlar otursunlar 👌🏻🙄
Güçlü degilde değilde umursamaz poz gibi , mutlaka dikkat ceker
Evet çok güçlü maşallah allah nazarlardan saklasın
bu oturuşun nesi güclü duruş allasen iyicene saçmalamaya başladık hee
Beğenmedim, güçlü duruştan ziyade varoşumsu bir duruş
Aşırı tahrik edici Türkiye de feci sonuçları olabilir
Ahlaksız terbiyesiz duruşlar bunlar yeni nesilin özendiği stiller
Türkiye'ye gelmemesini diliyorum. Zaten sorunlar var (tecavüz, taciz) gibi. Önünü iyice alamayız
İyi bir şey söylüyoruz. Eksiliyor aptalın teki
bizim mahallenin kekoları da böyle güçlü değil itici bence
Ne güçlü duruşlar var vay be ayırmış iki yana çook güçlüüü
Bu resmen ben motorum mesajı
Güçlü oturuş buysa bağcılara saygım sonsuz ne diyim tam heval duruşu
bacak arasini acinca kamlari sergileyince guclu mu olunuyor. hey Allah ım ya.
Ahahaa güçlü duruş zayıf duruş nasıl oluyor acaba:)
Mal burda popon yiyorsa gel al dermiscesjne adeta yalan mı?
böyle trend mi olur saçma
Ayıp yatakta olur diyen bunlar
erkeklere kapatın diyoruz kadınlar açıyor
Hayattan bezmiş duruşu olmuş daha çok
Güçlü duruş adı altında ahlaksızlık.