Kızlar Bir Adım Öne Instagram'ın yeni trendi 'güçlü duruş' oturuşu ile kadınların verdiği mesajları nasıl buldunuz? (Sayfa 3) Meczup_Hatun Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Instagram'ın yeni trendi 'güçlü duruş' oturuşu ile kadınların verdiği mesajları nasıl buldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bendeakrebim Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Rezillik. Erkeğe bile yakıştıramıyorken... 1 0 Yorumla
Erzincan-2424 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl Mahallenin yollusuna benziyorlar daha çok 1 0 Yorumla
azerbaycan29 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Bence güçlü yok, kaba bir duruş olmuş 0 0 Yorumla
Huksimal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Bu pek güçlü duruşa benzemiyor. Çok saçma 0 0 Yorumla
cнαтlαквєℓα Takip Et Master Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Bu daha çok or. spu oturuşuna benziyor 0 0 Yorumla
karamelim99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl hiç dogru bir şey degil kadınsın sen oturuşa bak 0 0 Yorumla
DanceMyLife Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Ewt ya bu pozde gel beni... Dermiş gibi 0 0 Yorumla
buralarhepsensizlikk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Etraftan yanlış anlaşılabilirler bence 0 0 Yorumla
camkirigigibi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl saçma bence köy ağası gibi ne o öyle 0 0 Yorumla
QueenCharlotte Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Etekle şortla bu poz beni bozar belki pantolonla. 0 0 Yorumla
Edahazalserap Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Bu nasıl poz sevmedim tuhaf görünüyor 0 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl sevıyorum guclu kadınları ve maskulen tavırları =) 0 0 Yorumla
VPhazar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl İşin içinde sapıklık varsa yaygınlaşır tabi. 0 0 Yorumla
Karamelek_98_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben hayatta oturmam saçma zaten trend olmasın 1 0 Yorumla
elifcitilciii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Saçma ve görüntü kirliliği erkekler içinde geçerli 1 0 Yorumla
sstradivarius Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl güçlü duruş değil de, aranan bir duruş görüyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 926 cevap paylaştı. Oldukça itici bir görüntü. 1 0 Yorumla
sensiz_assk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Bacak ayırarak oturmak güçlü duruş demek degildir 0 0 Yorumla
Frannkenstein Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Nasıl araştırmacı bir kimliğin var şaşıyorum🤔🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
çok igrenc ve saçma sapan pozlar
Bu 'ahlaksız duruş' olmuş.
Saçmalık asla böyle oturmam.
Rezillik. Erkeğe bile yakıştıramıyorken...
Mahallenin yollusuna benziyorlar daha çok
Kadın erkek yakışmıyor
Itici bence bacak acmanin gucle ilgisi ne ki
Bence güçlü yok, kaba bir duruş olmuş
Instagram ve sacmaliklari...
Bu pek güçlü duruşa benzemiyor. Çok saçma
Güç bu oturuşun neresinde atam olarak?
Bu daha çok or. spu oturuşuna benziyor
hiç dogru bir şey degil kadınsın sen oturuşa bak
Gülesim geldi ama neyse. :D
Ewt ya bu pozde gel beni... Dermiş gibi
Etraftan yanlış anlaşılabilirler bence
saçma bence köy ağası gibi ne o öyle
Etekle şortla bu poz beni bozar belki pantolonla.
Bu nasıl poz sevmedim tuhaf görünüyor
Terbiyesizce ve itici😒
Cok itici bir görüntü olur 😄😄
sevıyorum guclu kadınları ve maskulen tavırları =)
İşin içinde sapıklık varsa yaygınlaşır tabi.
Bune lan insan hanin hanim otrr
Hiç estetikkk değil yaa
Bence kötü iğrenç berbat
Ben hayatta oturmam saçma zaten trend olmasın
Sadece fotograflarda kalacaktir..
Yerinde bir tepki olmuş
Gereksiz bir şey saçma buldum.
omuz bacak yapsalar daha güçlü duruş olur
Bunun nesi güçlü duruş ya? :D
Saçma ve görüntü kirliliği erkekler içinde geçerli
Yaygınlaşır bizim millet özenti olduğu için.
Delinin biri kuyuya taş atmış. :)
Bence çok itici duruyor 😑
güçlü duruş değil de, aranan bir duruş görüyorum
E kadına nede erkeğe yakışmıyor
Bence iğrenç bir oturuş. Çok da davetkar.
Oldukça itici bir görüntü.
Yayginlaşir gibime geliyo
Saçma yaaa
Bacaklarımı açtım yiyorsa gel mik der gibi...
Bu mu güçlü duruş oluyor?
Daha çok bezmiş gibi duruyolar
Bacak ayırarak oturmak güçlü duruş demek degildir
Saçma saçma şeyler ya
Baya güçlü workhard playhard
İğrenç kadın kadın gibi davranmalı ince naif
Hep erklermi oturucak sira kadınlarda:)
Açmayın hiç yakışmıyor bence
Ne kadar da saçma bir akım
Pek beğenmedim bu akımı.
Az kadın olun ya bu ne 😁
Bence bu gel beni sk olmuş
Hep siz mi yapacaksın görün bakalım oturuşu..
Terbiyesizlikten başka bir şey değil
Türk kızı yapmaz yaparsa da Türk değildir
Gerçekten çok kötü bir görüntü ya
Nasıl araştırmacı bir kimliğin var şaşıyorum🤔🤔