3 senelik sosyal medya flörtünü bitirip hem sınır koyup hem de egosunu nasıl beslemem?

Yazacağım metni ingilizceye çevir.

Yaklaşık 3 senedir sosyal medyada takipleştiğim biri var. Zaman zaman yazıyordu fakat geçtiğimiz aralık ayında bir miktar derin bir sohbet ettik. Bana sıkıntılarını anlattı. O günden sonra etkileşimi (like vb) arttırdı. Ardından ben Twitterda sadece yakın arkadaşlarımı eklediğim bir hesap açtım. Hesap kitliydi fakat takip ettiklerime bakarak hesabı bulmuş istek attı. Ben de önce kabul ettim, sonrasında çok yakın olmadığımızı düşünerek onu o VIP hesaptan çıkardım. O da bana neden çıkardığımı sordu, ardından konuşmaya başladık. Bir hafta boyunca (özellikle evlilikle ilgili fikirlerimi sordu) gelecekte görüşmeye dair atıfta bulunarak sohbet ettik. Ben çok içini açabilen biri değilim ancak, bu süreçte bir sadakatsizliğini görmediğim için güvendim ve kişisel problemlerimden bahsettim. Biraz daha derinleştik. O şu an başka bir ülkede çalışıyor fakat asıl yaşadığı yer benim şehrimle aynı. En son, beni bir gün kahve içmeye davet etti, ben de “umarım” gibi ortada bir cevap verdim. Sohbetimiz bittikten sonra farkettim ki başka kızları eklemiş. Açıkçası bu kadar yakınlaşmışken bu hareket beni değersiz hissettirdi. Ancak yüz yüze görüşmediğimiz için tam bir sadakat bekleyemiyorum. Ama benim için hassas bir konu, demek ki başka alternatif arıyor. İletişimimi tamamen kesmeli miyim? Neden kesmek istediğimi sorarsa sebebin sadakatsiz davranışı olduğunu söylemeli miyim? Söylersem takip ettiklerine baktığım için egosu beslenecek bunu istemiyorum ama bundan sebep olduğunu anlasın istiyorum.

Güncellemeler
4 ay
ay başka bir metnin altına yazmıştım metnin başlığı kalmış😂 ingilizce kısmına aldırmayın
3 senelik sosyal medya flörtünü bitirip hem sınır koyup hem de egosunu nasıl beslemem?