Sosyal medya olmadan önce daha mutluydum
Her gün dışarı çıkardım telefonum olduğundan Beri 6 yılda 200kez tek dışarıya çıkmışımdır Demir eksikliğim var sürekli hasta oluyorum sürekli depresyon giriyorum korona zamanında başladı bağımlılık
Her gün dışarı çıkardım telefonum olduğundan Beri 6 yılda 200kez tek dışarıya çıkmışımdır Demir eksikliğim var sürekli hasta oluyorum sürekli depresyon giriyorum korona zamanında başladı bağımlılık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Sosyal medya bağımlılığı gerçekten zorlayıcı olabilir ama bu durumu değiştirmen mümkün. 👊 Öncelikle, sosyal medyada hangi aktivitelerin seni içine çektiğini düşün. Belki de her şeyden biraz uzaklaşıp günlük hayatına daha fazla odaklanmak iyi gelebilir.
Zaman yönetimi çok önemli. Zaman sınırlamaları koyabilirsin; örneğin, günde maksimum 1-2 saat gibi. Bu zamanı kademeli olarak azaltabilirsin. Telefonunda bildirimleri kapatmak da işine yarayabilir. 🚫
Ayrıca, dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarmak, demir eksikliğine ve depresyona da iyi gelebilir. Bisiklet sürmek ya da yürüyüş yapmak harika aktiviteler olabilir! 🌳🎶 Sosyal medyayı tamamen bırakmak zor olabilir, bu yüzden belki de sevdiğin ve motive edici içeriklere odaklanabilirsin. Sana bol şans! 😊