Bu sene yks sınavlarına hazırlandığım için bütün hesaplarımı daha yazın dondurdum. 2-3 hafta önce evdekilerin de zoruyla tekrardan açtım ama şimdi de ders çalışamıyorum bütün günüm telefonda geçiyor. Sizce tekrardan dondurmalı mıyım?
2 ay
Sosyal medya bağımlılığımdan nasıl kurtulabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Dijital detoks yaparak! Telefonu kapatıp bir müddet uzak kalmalısın. Aynı zamanda tablet, bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle de bağlantını koparmalısın. O esnada ders de çalışabilirsin.
boş ver okuyup napacaksın diplomalı işsizler ordusu yeterince dolu zaten. ben 2019 dan beri yks'ye zevk için giriyorum ilk girdiğimde 50tl falandı şimdi biraz pahalıya patlıyor ama kendimi deniyorum öyle yoksa üni okumaya meyilli değilim üni okuyacağıma kendi işimi kurdum kafam rahat :D
Okumayıncada iş bulma sıkıntısı yaşanıyor onu ne yapcaz?
@petiborlice kim uyduruyor böyle şeyleri arkadaş ya :D üniversite iş verme yeri değil zaten işi öğretme yeridir. iş bulman kendi bilgine ve vasfına kalmış. bi işi yapabilmen için o iş hakkında bilgi ve tecrüben gerek. diplomanın bir katkısı olmaz
bunun dediğini ciddiye alma sakın oku sağlık sektörü kazanırsin ya da yazılım bilgisayar vs
@meliscgn bi düşün bakalım ülkenin her yerinde dolu dolu üniversite var çoğu apartman üniversitesi. bu ünilerden ne bilgi kazanırsın ne deneyim. 2-4 seneni boşa heba edersin sadece. bende bi yazılımcıyım lise mezunuyum ama aklını uçurtacak kadar paralar kazanıyorum bir çok yabancı şirkette çalıştım.
Nasıl peki öğrendin yazılımı üniversite okuyanları gördük iş bulamiyorlar okuldan da ümidim kalmadı
Eğer belirli bir hedefin varsa ve bu hedefe ulaşmak için ders çalışman gerekiyorsa, bu durumda seni ders çalışmaktan alıkoyuyorsa, hedefine ulaşmak için evdekilerin "aç yaa nolcak" larını dinlersen, istediğin puanı alamadığında kendini suçlarsın. O yüzden evet, dondurup, hedefin için bir süre evdekilerin ısrarlarına maruz kalmayı göze almalısın bence. :)
Bana kalırsa en iyi yol başka bir hobi bulmak. Mesela ben sosyal medya bakma süremi örgü ile yarıya indirdim.
Evdekilerin zoruyla derken? Sosyal medya kullan instayi aç vs mi dediler
Aynen öyle aç ya boş ver video falan atarız dediler bende açtım
Kim 😂
Telefonu elinizden bırakın
Yine dondur hesabı ya da sil hesabı
Bağımlı olduğunu anladığında