AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Seni öpemeyeceğine kanaat getirmiş
O yüzden peşimi bırakmış değil mi
Çok mu naz yaptın ki?
Olabilir buluşmaya gitmedim hiç
Gitme evlenmeden verme
Bence de
En doğru karar
yüz yüze görüşüp bişiler yaşamak
Dert cinsellik mi sizce
net olarak söylemek çok zor
İş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
tenını sıcaklıgını ıstıo
Ya tamamen gel ya da tamamen git diyor yani
HIMM ne hedıyesı o
Yiyecek ya, çok önemli bir şey değil
hım ellerınden mı yedı
Daha neler , ben ciddiyetten yanayım, sevgili değiliz bir şey değiliz, sevmem öyle cıvıklık
kız ne ısterse o olur ztn
Olması gereken bu zaten, kadın kuralları kpyar, erkekte varsa vardır, yoksa yoktur
AYNEN patron kadın
Daha dün cıvıklık istemez dedim, bugün öpücük atmış ya, bundan olmayacak sanırım
Klavye de ne yazdınız ki
Bir şey yazmadım, buluşmak istiyor , kahveye davet ediyor. Gitmedim diye oldu sanırım
Erkekleri de anlamıyorum ha. Ne buluşma meraklısı çıktık ya. Yanlış yollar. Mesela ben buluşmayı sevmiyorum. Beni ikna etmesi lazım
O beni ikna edemedi işte
Allah Allah
sanki bana Ana de Armas
Seni ikna edememişse zaten onda iş yok
Ne ilgisi var ki, her insan güzel değerlidir. Ama güven vermek ayrı bir boyut
Güven vermek ne ya? Sanki size her selam veren organ mafyası, dolandırıcı. Biraz risk alın arkadaş
İyi de çapkın biri sonuçta
Çayını iç git. Tadını al git. Kullan at kullan at. Ne yapacaksın sevgili mevgili başa bela
Nasıl yani
Kullan at işte
Ben mi
Tabi ki sen!
Hayır
O zaman böyle korkakça yaşarsın hayattan tat alamazsın burada ego tatmin edersin
Burada ne egosu tatmin edebilirim ki
Bir kaç tane yauşak yauşar yıkama yağlama yapar keyfin yerine gelir
Arkadaş senin önyargıların senin problemin
Benim problemimi değil senin kini konuşuyoruz
Hmmm mutlu olmuşsun
Oldum seviyorum
Harika sevindim
Teşekkür ederim
Rica ederim bahtın açık olsun
Biz yine küstük sanırım
Sen özele gel ya buradan olmayacak
Olmaz
Sen bilirsin hafız
Hahahah
😑😑😑
Sorun şu ki, bana 2 senedir telde konuştuk mesajlaştık, ama yüz yüze hiç görüşmedik, ben sanal arkadaşlık istemiyorum, yüz yüze eski okulumuzdaki gibi görüşelim istiyorum dedi. Çok şaşırttın beni senden hiç beklemezdim filan dedi. Biraz korkutucu oldu demi iş yerine gelmem kusura bakma filan dedim. Hayır süpriz oldu dedi. Benim sana zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor ama hep içime atıyorum, bastırıyorum dedi. Bilmiyorum ya bana gerçekten aşık ya da gerçekten çok iyi poz kesiyor. Senle ilk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni Tonga’ya getirdin filan dedi. Bana borçlusun benim planladığım şekilde buluşcaz dedi. Sonra bir ara direksiyonda çok komik gözüküyorsun ya sen bu kadar minik miydin diye güldü. Bana karşı net değilsin dedi, yani sende bana karşı boş değilsin givi bir şey dedi. Bende sana bu konuda bir şey diyemiyorum dedim. Geldiğimde çok mutluydum dün. Mesaj attı işte iyi ki geldin, hediye için de çok teşekkür ederim, artık görüşelim hep diye. Gelirken de gitme filan dedi. Yemeğe kahveye götüreyim seni dedi ama ben zamanım yok diyip geldim. Güzeldi dün. Bunu ben biraz çapkın diye duydum. Ondan dolayı tam rahat edemiyorum, bu dediki buluşalım kesin, ben de tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım. Bana sınırı geçecek bir hareket yapma , cinsel şaka ima yapma, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum filan dedim. Bana tamam zaten yapmıyorum yapmam da dedi. Ben üzülürsem üzerim dedim. Güldü baya sen beni tehdit mi ediyorsun diye. Sonra da bugün kolay gelsin yazıp öpücük atmış. Bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , emojilerine dikkat et diye. Cevap yazmadı bana. Bence biz yine bittik.
Kız bu ne?
Mektup 😂 içim doldu napim
Ne kadar aşıksın
Galiba çok
Arabada elimi tutuşu gitmiyor iki gündür aklımdan
Allah kavuştursun
Küsüştük ki yine
Çok gıcık bir ikilsiniz. Aşırı gururlusunuz
Seni s.. kemiyorsaa seninle ne işi var ki
Onu yapmadığı için takip etmeye de gerek yok kafası mı
Artık kendince ne yapmaya çalışıyorsa
Anlayamadım ve yoruldum artık
Salla gitsin boş ver düşünecek bir şey degil bu zaten
Bu kadar basitse niye ortaligi yaygaraya veriyon kız eşek sıpası
Hahahaha bir an deli cesareti geldi ve gittim, kötü mü yapmışım sizce
Yok iyi yapmışsın sen akıllılık etmişsin bak sonucunda barıştınız
Demi gitmesem valla hayatta barışamazdık, çünkü mesaj attım, soğuk davrandı, aradım buz dolabı gibiydi sesi, ama yanına gidince iş değişti
Seni görünce erimiş artık sen nasıl bir şeysen öyle
Erime filan olmadı ya, önce kızgındı, domuştu hatta, kapalıyım üstümde boydan elbise kaşe vardı. Yüzüm dışında bir yer gözükmüyor , o da normal yüz işte
Yok kız onu demiyorum kızgındı ya seni görünce kızgınlıgı hic bir seyi kalmamis onu diyorum erime o manada senin giyiminle rujunla boyanla degil
Ben sana kızarım belki ama ben sana küsemem ki küs kalamam sana dedi ben en son gelirken
Bu konusmasi pek olmamış öyle olsaydi o degil o senin yanina gelirdi arardı ara olur ama fazla olmaz fazla beklenmez
Alakası yok, benim ilçem küçük, adım çıkar diye beni zor duruma sokmamak için o gelmez bir kere
Ben bir halt edip gittim iş yerine
Ne oldu yine kız
Gittiğim gün güzel geçti aslında ama sonrasında yine bitti
Ne oldu ki ne dedi bu sefer sana
Mesaj attım okulun kaçta bitiyor diye 1 gibi, 2 de yazdı 4te ne oldu diye. Bende senin ilçedeyim, müsaitsen görüşelim diyecektim dedim. O da bir şey yazmamış. Sonra ben bunun okulun önüne gittim aradım , açtı ama buzdolabı gibi sesi. Ben senin okulun önüne geldim, gelebilir misin dedim. Tamam geliyorum dedi.
Arabaya geldi yanıma 10 dakika filan beklett ama beni, koşup gelmedi hemen. Sonra işte arabada konuşalım istersen dedi. Yanıma oturdu. Napıyorsun nasılsın faslı, sonra dedim ben seni gücendirdim, minik bir hediye aldım sana. Okuluna geldim biraz korkutucu oldu demi ama ben gelmesem iyice kopup gidecektik. O da dedi ben buluşmamızı böyle hayal etmedim ki dedi. Beni Tonga’ya getirdin dedi. Ben seninle yemek yemek kahve içmek karşılıklı saatlerce sohbet etmek istedim bu ne böyle dedi. İlk hediyeyi almak istemedi. Sonra aldı işte eminim senin kadar tatlıdır dedi.
Çıkmama 1.5 saat kaldı çarşıda oyalansan, seni yemeğe kahveye götürsem dedi , senin mesajı beklerken çok oyalandım zaten gitmem lazım o kadar bekleyemem eve geç kalırım dedi. Yarın gel o zaman buluşalım dedi. Yarın gelemem dedim. Şu gün gel bugün gel, tekrar buluşma ayarlamaya çalıştı. Gün vermedim. Baya ısrar etti. Sen benle görüşmeyeceksin demi dedi. Benim sana ara ara yükselen duygularım oluyor, bastırıyorum, içime atıyorum dedi. Söyleyim mi artık dedi. Söyletmedim. Sana bir şey diyemem şu anda dedim. Bana küsme dedim. Sonra o da ben sana kızarım kırılırım ama küsemiyorum dedi. Sonra direksiyonda çok komik gözüküyorsun sen bu kadar kısamıydın diye güldü. Bende valla olanı bu dedim. Sonra sen bana karşı net değilsin, kendini saklıyorsun dedi. Cıvıklık olsun demiyorum ama doğal davranmıyorsun sanki dedi. Senin de bana duygun var saklıyorsuna getiriyor. İnerken de arabadan elimi tuttu, bende hemen çekmedim 2-3 saniye sonra elimi çektim.
Böyle tatlı bitti. Sonra bana mesaj attı, iyi ki geldin , artık yüz yüze görüşelim hep, çok mutlu oldum, çok şaşırdım filan dedi.
Bunda aslinda pek öyle soğukluk yok aslinda tabi eger bir derdi varsa ondan olabilir sonrasi ne oldu
Ee bu cok guzel bunda sorun yok
Yok görüşme çok tatlı geçti. Sonra mesajlaşırken bana görüşmek istediğini söyledi. Bende kendimi güvende hissedersem neden olmasın dedim. Bana cinsel tek ima , şaka yolu bile olsa herhangi bir şey söyleme , kendimi kötü hissediyorum , kadın olan benim, sen benim sınırlarıma saygı duyacaksın dedim. Tamam dedi. Nasıl istiyorsan öyle olsun, yapmıyorum ki ben sana ima filan , yapmam da dedi. Çok tatlıydı o an. Ben de buna ithafen komik bir video attım. Napıyorsun nasılsın filan , en son konuşurken kolay gelsin diyip öpücük atmış. Bir gün önce cıvıklık ima istemiyorum , eğer güvende hissedersem buluşurum senle diyorum bir gün sonra öpücük atıyor
Bende sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , istemiyorum böyle emoji yazdım. Cevap yazmadı bana ondan sonra hiç, özür de dilemedi. Abartma da demedi. Yazmadı, yazmıyor , bozuldum , üzüldüm , bende yazmadım kaldı öyle
Aferin icine etmissin yani kendi elinle sana onu gonderdi diye bir sey yokk ben önume gelene kalp opucuk gonderiyorum ne olmus yani orada sevgisini gosteriyor sana zaten guzel tatli sekilde konusmussunuz sonradan bunu yapmanin ne anlami var sen de git geller var yani böyle zor kimse sana bakmaz sen ondan özür dileyeceksin o degil sen tamamen kes gitsin ondan sonrada erkeklere yaklasma kendini korumus olursun böylelikle
Ben sorunlu gibi gözüküyorum demi, o da korktu ondan mı cevap yazmadı bana
Korkma degil de ugrasmak istemez seninle bor öyle bir böyle o sana güzel davranacak ama sen kalkip ona bir öyle bir böyle yapacaksin olmaz yani kimse istemez seni
Ne yapmamı önerirsin? Yarın buna ben sana saydırdım ama sen bana beyefendiliğini bozup cevap vermedin, sürekli yanlış bir şey yapıyormuşum hissi dengemi bozuyor, kendine iyi bak diye ben noktalayım mı?
Yani sana yürümüş ama sen görmemişsin gibi
Daha önce sevdiğini söyledi aslında çok kez
Eee sende karşılık vermedin
13-14 kez o dedi, bende 2-3 kere demişimdir
Sen neden yazmıyorsun
Bilmiyorum inanmıyorum sanırım
İnanmıyorsan neden bu kadar ısrarla soruyorsun ki başkasını bul hayatına
Ben ona sormuyorum ki beni seviyor musun diye. Kendi diyor durup durup
Ona soruyorsun demedim burada bu sorunun üzerine niye bu kadar düşüyorsun yazmıyor etmiyor gitti döner mi dönmesini istiyorsan çabala
İstiyorum ama fazla gururluyum sanırım
O zaman gururu bırak sev sevil
Hadi hayırlısı artık
Önce biraz triplendi ama sonra mutlu oldu
Hadi iyisin bak gurur yapmayınca iş rayına oturuyor
Demi 😄
Di tabi 😉
Daha dün cıvıklık istemez dedim, bugün öpücük atmış ya, bundan olmayacak sanırım
Bırak onu benimle iletişime geç sen en iyisi 😉
İstemiyorum ya kimseyi
Aaa neden ki
Cevapta yazmadı bana, kafama ağrı girdi
Sanırım sen aşık oldun bu arkadaşa cevap yazmamasını bu kadar kafana takıp ağrıttığına göre
Evet oldum , olmuşum dün daha iyi anladım, aşık oldum diye adamın koynuna mı koşayım? Kendimi kötü hissettiğim şeylere tepki vermeyin mi? Siz kadına öpücük attı diye kızsa size açıklama yapmaz mısınız?
Ben öyle bir şey demiyorum ki yani tepki vermen doğal sen doğasında onun doğal olduğunu düşünmüyorum. Neyse buradan uzamadı mı yorumlar. Bence sen giderek adamın rline koz verdin
Ne kozu
Seni elde ettim aşık oldu bana kozu
O yüzden nasıl olsa ben bunu öperim her türlü kafasına mı girdi yani
Sorun şu ki, bana 2 senedir telde konuştuk mesajlaştık, ama yüz yüze hiç görüşmedik, ben sanal arkadaşlık istemiyorum, yüz yüze eski okulumuzdaki gibi görüşelim istiyorum dedi. Çok şaşırttın beni senden hiç beklemezdim filan dedi. Biraz korkutucu oldu demi iş yerine gelmem kusura bakma filan dedim. Hayır süpriz oldu dedi. Benim sana zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor ama hep içime atıyorum, bastırıyorum dedi. Bilmiyorum ya bana gerçekten aşık ya da gerçekten çok iyi poz kesiyor. Senle ilk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni Tonga’ya getirdin filan dedi. Bana borçlusun benim planladığım şekilde buluşcaz dedi. Sonra bir ara direksiyonda çok komik gözüküyorsun ya sen bu kadar minik miydin diye güldü. Bana karşı net değilsin dedi, yani sende bana karşı boş değilsin givi bir şey dedi. Bende sana bu konuda bir şey diyemiyorum dedim. Geldiğimde çok mutluydum dün. Mesaj attı işte iyi ki geldin, hediye için de çok teşekkür ederim, artık görüşelim hep diye. Gelirken de gitme filan dedi. Yemeğe kahveye götüreyim seni dedi ama ben zamanım yok diyip geldim. Güzeldi dün. Bunu ben biraz çapkın diye duydum. Ondan dolayı tam rahat edemiyorum, bu dediki buluşalım kesin, ben de tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım. Bana sınırı geçecek bir hareket yapma , cinsel şaka ima yapma, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum filan dedim. Bana tamam zaten yapmıyorum yapmam da dedi. Ben üzülürsem üzerim dedim. Güldü baya sen beni tehdit mi ediyorsun diye. Sonra da bugün kolay gelsin yazıp öpücük atmış. Bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , emojilerine dikkat et diye. Cevap yazmadı bana. Bence biz yine bittik.
Yani öpücük emojisi de kötü bir şey değil ama bu kadar sinirlenmen bilemedim belki de daha fazla kızdırmak için yazmadı ya da bittiğini düşündü oda bence zamana bırak
Tepkilerim abartılı mı sizce benim
Yani biraz abartılı olmuş gibi
U dönüşü de yapamam artık
😄
Yapacak bir şey yok zaten beklemekten başka
Bence yazmayacak artık bana , tamam yapmam dese ölürdü sanki
Bekle bence acele etme
Bekle babam bekle , cevap da yok mesajda
Ben atayım onun yerine mesaj istesen 🤣🤣
İstemem
Sende şakadan hiç anlamıyorsun
Ağlıcam ya neden mesaj atmadı bu pislik
Çünkü pislik seni sevmiyor
Dün iyi rol kesti o zaman bana
Yani sana iyi rol kesmiş evet
Hayırlısı, bazıları da diyor ki öpücükte ne var , amma abartmışsın
Yani çokta bir şey yok ama sen istemiyorsun işte o zaman bir şey var
Yani senin hayatın senin kararın diyorsun
Aynen öyle diyorum
tamamen bitirmiş
Belki de
uzak dur aman aman
Vermemişsin heralde adama
Yok buluşmaya bile gitmedim, sınırı geçmesine telefonda bile müsade etmedim
Ondan işte çok s*kemediği için bırakıyor seni
Çok mu hiç aslında
Ondan işte
Olmayacak nasıl olsa diye
Nerede yaşıyorsun
Dünyada
Şaka yapıyorsun inanmam
Vallahi
Söylesene hangi şehir
Ne alaka
Merak ettim
Sizin kişisel meraklarınız beni hiç ilgilendirmiyor
Kanka boş ver git yat
Olmazzzz daha erken
Aynen ben de yatmadım daha
İleri gidelim diyor
Bende adama tercihine saygı duyuyorum diyip ben de çıktım takipten
sal gitsin hiç kafanı yorma ne dediğine
Zaten saldım ama kendi kendime düşünüyorum
düşünürsen kafayı yersin
Üzülmenize gerek yok gercek aski bulursunuz umarim
Umarım , siz ne anladınız bunun dediğinden
Böyle şeyler yaşatmayi ve yâsamayi sevmem size karşı bir hissi ve ya bir şey beslemedigini ifade etmiş sizde önceden ümit vermiş almiş gibisiniz
Yüz yüze görüşmek istediğini belirtmiş.
Bende adama saygı duyuyorum tercihine diyip ne güzel postaladım ama
Vaay
Seni * istiyormus
Bunu daha önce ima etti, korktum sanırım, ondan gidemedim davetlerine
İyi yapmissin
Salam. Fikri ciddi ola bilər ☺
Ne gibi bir ciddiyet
Saçmalamış işte
Ergence mi geldi
Evet
Hiç cinsellikten bahsediyormuydu
Arada ima yaptığı oldu ama forma yiyip kendime geldi, o olmayacak diye mi gitti
O olmayacak değiyelim de , cinsellikte kendini sana karşı koruyamadığı için mesafe katıyor olabilir,
Özür dileyecek söylüyorum seni Seksi buluyor Onun hoşuna gidiyorsun ve kendini tutamadığı için böyle yaparak bir geri kendini kontrol altına almaya çalışıyor olabilir
Sevdiğini söylemişti daha önce benden beklediği ilgiyi alamadığı için de olabilir mi
Herkes sevdiğini söyler
Tabi benimkisi bir fikir doğruluk oranı nekadar bilmiyorum, bence birbirinize olan ilginiz farklı o başka şekilde sana haklaşıyor sen başka umarım güzel bir noktada buluşursunuz
Tabi benimkisi bir fikir doğruluk oranı nekadar bilmiyorum, bence birbirinize olan ilginiz farklı o başka şekilde sana yaklaşıyor sen başka umarım güzel bir noktada buluşursunuz
Anladım sen duygusal bakıyorsun ama onun derdi fafenk diyorsunuz
Aynen onun derdi fafenk ama böyle uzaklaşarak kendini tutmaya çalışıyor ölakin nafile bence o yine sana gelecek er ya da geç düşecek yine avuçlarına
Bundan emin misiniz? Bugün whatsaba durum attım, hepsine bakmış ama hiç birine dönüş yapmadı
Senin ona dönmeni bekliyor, vb işe diyeceğim sen ona yeşil ılık yakıyormusun yani bükülme felan var mı oturup sohbet etme vs
Senin ona dönmeni bekliyor, bir şey diyeceğim sen ona yeşil ışık yakıyormusun yani buluşma felan var mı oturup sohbet etme vs
Buluşmadım hiç gitmedim
Kendisi geldi mi peki, ben gelmişim oturslım vs
Eski iş arkadaşım , başka ilçede yaşıyor , canlı görmüyorum ki artık
Ya ilkin senin soruyu yanlış anlamışım ben dedim belki demiş sadece klavye arkadaşı olmak istiyorum ben öyle anlamışım ama şunu söyliyeyim peki sana hiç teklifte de bulundumu oturalım
İlle çok önemli değil ki insan şehir dışı oldumu dahi gelir , bu çocuk hiç gelmeye yeltenmedi
Ya da sen ona demedın mi klavye arkadaşı dışında başka ne istiyorsun?
Benim olduğum yer küçük ilçe , gelse bile ben gitmem yanına , o beni kendi ilçesine çağırdı, ben zaten onun ilçeye gidiyorum gezmeye , gelince bana da haber et dedi etmedim
Ee etseydin niye etmedin ki
Güvenmiyorum
Hangi konuda güvenmiyorsun
Skor yaparsa beni diye
Belli şart öne sunarak oturun derim, ha baktın güven vermiyor kalkarsın
Dediğinizi yaptım , İş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
Ooo İyi şimdilik 😃 ya ona zemin hazırlayın sevin ama bir sınırı olacak şekilde yani , sınırını bilsin o şekilde sevsin seviyorsa ben böyle düşüncedeyim
Gelince mesaj attım zaten , o daha fazla buluşmak istiyorum diye mesaj attı. Bak dedim kendimi güvende hissedersem neden görüşmeyim ki seninle, bana şakasına bile olsa cinsel imalarda bulunma, sohbetin seviyesini düşürme , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum, çok üzülüyorum dedim. O da yapmadım ben sana bunu yapmam anladım dikkat ederim dedi. Bir de sen benim kurallarıma uyacaksın, kadın olan benim dedim, beni üzersen her zaman o kadar uysal değilim ben, bende seni üzerim dedim, bay beni tehdit mi ediyorsun diye güldü. Buluşmak istiyor en kısa zamanda. Yarın gel filan diyor
Yarın değil ama bir tarih ver derim o tarihte yakın bir tarih olsun
Gayet güzel anlatmışsın ona
Haftaya perşembe cuma felan olur mesela
Demi daha bet nasıl anlatabilirim ki ben kendimi. O da uymayacaksa benim kurallarıma uzak dursun benden
Aynen bu olması gereken davranışı sergilerde kal yoksa sil gitsin yani
Buluşma tarihi verdin mi
Artık ben ondan gelecek adımı bekleyeyim demi
Yani bekle ama dürüst olsa kafi
Nasıl dürüst
Yani ciddiyetlik olsun gırgır şakaya vurmasın tamam şaka yapılsın ama işin esasında ciddiyet olsun manasında
Evet bende öyle diyorum, ben samimiyet şaka neşe seviyorum ama cıvıklık sevmiyorum aslında
Aynen O cıvıklık işte olmasa net bir duruşu olsa yeterdir
Daha dün uyardım, bugün adam öpücük atmış , bundan olmaz ya z
Abdullah_gzer istigram hesabımdr istersen ekle
Durduk yere mi öpücük attı, ya sen okadar fırsat veriyorsun onun yaptığina bak
Kolay gelsin diyip atmış
Ya şimdi herşeyin bir zamanı var şu an o aşamada değilsiniz sanırım hemen kolay gelsin deyip öpücük atmak bence doğru değil, bir oturur kalkarsınız güler oynarsınız sonra çıkalım felan der o şekilde öpücük atar yani hemen tak diye öpücük atmak doğru değil
Değil işte ya acele etmeye ne gerek var. Mal bu adam ya.
Mal mı yoksa niyeti sapıklık mı anlamadım
Adıd ona fırsat veriyorsun niye içine işliyor
Tövbe tövbe
Niyet sapıklıksa o yola gelecek mi diye bakmak için denedi şansını, baktı istediği tepkiy alamadı, sallamıyor demi beni
Sinir oldum ya gerçekten sinir oldum
Bu konu hakkında ona tepkini göster , bak bu şekilde ysklaşorssn hoşlanmam ve sana olan güvenim zedelenir de
Ama çocuk seni seviyor gibi lakin kendi sınırını bilsin, insan sevdiği birinin tepkilerine sarılıp gitmez
Darılıp*
Size seviyor gibi mi geldi, amacı başka bir şey olabilir mi bunun
Seviyor gibi ama çocuksu karakteri var
Olgunlaşmadan problemi var
Cinsell amaç için böyle rol yapıyor olamaz mı
Çok komiksin, okadar minik mi gözüküyorsun diyen biri cinsellikten çok romantik yaklaşıyor gibime geldi
Bunu cinsel yaklaştığı birine demez mi sence? Bir de ben ona bal götürdüm hediye: inerken eminim bu bal da senin kadar tatlıdır filan demişti. Ama bu cinsel olabilir demi
Yani cinsel değil ama hep tatlı felan hoş olmaz her dk böyle konuşmak doğru değil de heralde iltifat etmeyi seviyor
Her dakika değil , inerken dedi. Ben de teşekkür ederim dedim. Sonra ben sana gücensem bile küs kalamam ben sana filan dedi. Sanırım dün onu som görüşüm oldu. her şey berbat oldu ya yine
Problem yok ya bu şeyler normaldır seni anlayışka karşılayacsk mecbur
Erkeğe yakışan bu
Bakalım o yazarsa anca olur, yazmazsa da derdi belli demektir napalım
Sen güzel bir adım atmışsın bence yazar yani yazmasa ayıp eder
Ben sevdiğim kıza durmadan yazıyordum
Eskiden o da yazardı, ama benim koyduğum bu sınırlardan pek hoşlanmıyor
Sevmesem bu adamı sorun yok ama ben seviyorum
Onu seviyorsan bunu hissettir ama sınırı olsun ona söyle yani
Söyle seni seviyorum ama benim kursllsrım olacak
Dün konuştuk ya daha, kadın olan benim, sen benim kurallarıma uyacaksın dedim. Tamam demişti. Acaba öpücük abartı değilde ben mi yaygara kopardım 😄
Belki öpücüğü normalleştirmeye çalışıyor yani buna alış diyor level atlıyor 😃
Adım atarsam normalleşmiş olacak o zaman, adım atmaya gerek yok
Yani sonunda da normalleşecek ama şöyle yani bir bebek 9 ay içinde doğması gerekirken 3 ay 4 ayda doğacak ona benzer bir şey olur yani sağlıklı bir aşk olmaz diye düşünüyorum
Ben adım atmayınca bu adamda bana adım atmazsa düşük yaptırmaya çalıştığını düşüneyim o zaman 😄
Düşük olabilir 😃 belki de kısırdır
Memleket neresi
Boşverin napacaksınız koordinatları 😄
Yaw pislik başkasına yazıyor sanırım, öpücüklerini normal karşılayıp karşılık veren birine muhtemelen
İlçe felan ondan merak ettim ama doğudan değilsin gibi
Yani sana güven vermesi gerek
Doğu değil merak etme. Adamın umrunda olduğunu sanmıyorum aman napalım kader
Takip ettiği kişi sayısı 1 artmış , başka karılara yazılma peşinde demek ki. Gitsin kolayca yatağa attıkları ile takılsın napim
Bence öyle düşünme, herkes öyle yatağa felan atmaz
Ha arabası varsa kızlarla gezdiğini görmüşsen bilmem
Araba onda yok, bende var. Dün benim arabada oturduk
Garibim senin arabana gelmiş, belki para için seninle olmak istiyor
Saçmalama ikimiz de memuruz, ben ondan çok fazla kazanmıyroum, arabam dışında bir şeyim de yok. Artı biz ilk tanıştığımızda da benim arabam filan yoktu
Dediğim gibi sanmam yani bence işinde gücünde biri bşk ben erkeğim taş gibiyim evim boş istesem her gece bir kızlayım ama bak kızları getirmiyorum eve yani her erkek aynî değil
E niye okgunca davranmıyor rahatsz olduğun davranışı niye sergiliyor ayıptır günahtır adı gibi biliyor duygularını
Senin ondan hoşlandığını senden daha iyi biliyor erkekler bu konuda çok iyiler ve bildiği halde neyin peşindedir bu
Baksana gün geçti resmen üstünden yazmadı bile
Geceye kadar bekle inşallah yazar
Aslında acıklı konuşmak istemiyorum, sen o kıymeti verirken o bunu hiç ediyorsa hiç hoş değil
Hala mesaj bekliyorum , kontrolün bende olmadığını gösteriyor sanırım bana. Sizce kesinlikle bir deha yazmayacak mı bu bana? Yoksa nasıl olsa dayanamayıp yazcam kafasına mı girdi?
Normal zamanlarda nasıl yazıyordu haftada bir mi yoksa her gün mü
İlk seviyorum diye itiraf ettiğinde her gün yazardı, kabul etmeyince haliyle azaldı baya
E niye kabul etmedin ki
Güvenemedim diye
Hemen red mş ettin e deseydın şimdilik kalsın şans güven duyduğum zaman senle çıkarım
Hemen red mi ettin e deseydın şimdilik kalsın sana güven duyduğum zaman senle çıkarım
Seviyorum seni dedi, sesi titriyordu , benim sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi, bende anladım ben seni duymak istemiyorum dedim. İy sınırları kaldırsan da söylesem artık dedi, yok dedim sen duygusal boşluktasın , ondan sana öyle geliyor , zaten olumlu bir cevap da alamayacaksın benden dedim. O da ben hiç öyle hissetmedim ama dedi. Nasıl yani dedim. Olumlusun bence dedi. Ben kapatabilir miyim telefonu artık dedim. Kaçıyor musun dedi. Evet dedim kapattım teli
Adam seni çözmüş ama seni elde tutmuyor, sürekli sallıyor yani elde tutup bırakmaması lazım
Nasıl yani, ama onu hep reddeden bendim bugüne kadar
Ee çünkü sana güven vermediği için reddettin akıllı olsa sansia güven vermediğinden reddettiğini anlar ve kendini düzeltip tekrar atıf yapar, o son öpücüğüde attığına göre ya hala bazı şeylerin farkına varmamış ya da tam manasıysa seni elde etme hissi düşük
Bilmiyorum bazıları da diyor ki öpücükte ne var? Devamı gelmeyecek mi onun
Biraz gerçekçi olacağım, yani bu çocuk sana net bir şey söylemiyor ve sende kuşkudasın böyle biri sıkıntılı gibi yani sana net olmadığından senin hep aklında soru işareti kalıyor. Böylelerinden uzak dur derim ama seviyorsan biraz daha yokla belki düzeltir kendini
Ya mesele öpücük değil çocuk net değil
Klavye istemiyomus ara sende diyo yani
Buluşmak istiyor gibi anladım ben
Bulus sende nolcak sanki
Güvenmiyorum
Soyleseydin ozaman
Sana güvenmiyorum diye mi
Evet dirsk soyle yani ne olacak ne kaybedeceksin
O yüzden gelmiyorum gibi mi
Evet zaten ne olirsa acik olmamakdan konusmamakdan duygularini ifade etmediginden olir
Kötü duygu olsa bile söylenmeli mi yani
Eh herhalde
Şu an durup dururken sana gıcık oluyorum diye mesaj atarmışım
Tabikide hayir !
Istedigin herseyi,
duygularini , o an ki duygularini , dusuncelerini hepsini soylemelisin ama tabikide guzel bir dilde sebebli hali ile soylemelisin.
Sanırım haklısın ama en son mesajıma görüldü bile atmadı ya yüzsüz yapışık gibi olmaz mı arka arkaya mesaj yağmuru
Tabikide olur , o yuzden bekle. once o atsin
4 gün geçti mesajı hala açmadı bile. ya da bildirimden okudu bilmiyorum. Çünkü ben buna küs olduğumuz bir ara mesaj attım. Sonra 1 saat cevap gelmeyince ben attığıma pişman oldum. Mesajı geri aldım telegramdan. Bu 2 saat sonra girip cevap yazdı. Ben silmiştim mesajı çok utandım görünüyor mu ki mesaj dedim. Bildirimde gözüküyor dedi. Bunu da bildirimden mi okudu acaba dedim
Görüşmek
Adamı tercihine saygım var diyip sildim iyi mi
Telefondan devam et sende😀
Nasıl yani whatsaptan mı yazayım
Ara kız ara hala wp diyor😀😀
Arayıp ne dicem adama 😅
Ben mi dicem onu da 😀😀
Evet beynim durdu
Aaa iyi bari sevindim
Elimi tuttu arabada , bir ara duygusala bağladı, bende ara ara sana karşı yükselen bir duygu oluyor, sonra bastırıyorum içime gömüyorum , ben sana kızsam da küs kalamam filan dedi. Öyle işte ne diyorsun, duygusala yatıp skor yapar mı sence bu beni? Bir de hatırladığımdan daha kısasın dedi o duygusal konuşma geçmeden önce, çok komik gözüküyorsun direksiyonda dedi. Bende manipüle etmeye çalışıyorsun yine etme dedim , etmiyorum dedi, o zaman sen de çok irisin dedim. Ben normal Türk erkeği boyundayım dedi. İyi benim de olurum bu dedim. Sonra duygusala bağladı bu. Ben buluşmamızı böyle hayal etmedim, bekle yemeğe götüreyim seni , kahve içelim dedi. Ama ben 1.5 saat bekleyemem zaten çok oyalandım, ilçeme gitmem lazım dedim. Kötü geçmedi. Boyuma laf söylemesi de birazcık üzüldüm ama çok takılmadım
Belki şakaya vurup ortamı yumuşatmaya mı çalıştı acaba..
Aradı mı daha sonra seni
Aramadı da mesaj ses kaydı attı, mesaj telde konuşmak istemiyorum, yüz yüze buluşalım , beş taklaya getirdin daha uzun bir buluşma borçlandın dedi
Bir de çok iyi mutlu hissediyorum filan dedi
Bir kere daha buluş madem
Anladığım kadarıyla uzaksınız birbirinizle telefonla konuşmadan nasıl iletişim kuracaksınız rahatsız mı bu adam😀
Yüz yüze görüşelim diyor , hep mesaj hep arama , seni görmek istiyorum diyor , sanal kalma filan dedi bugün
Sanal olmasın tamamda sürekli de olmaz bence ya
2 senedir 1 kere gördüm o da bugün :) bence o da her gün olsun istemez de
Ortanız yok mu sizin 😀😀
Bence sen ne yapman gerektiğini biliyorsun sen adım attıkça o da atar fırsat oldukça görüşün o da telden zaten devam eder
Çok mu abartılı olmuş iş yerine gitmem :/
Verdiğin değeri görmüştür olsun düşünme bunları
Demi ya ok yaydan çıktı bir kere 😄
Aynen en fazla ne olabilir sanki 😀
15-20 dakika anca durdum ya zaten , fazla durmadım bile
Sacmalamıs kafaya takma
Hoşlanıyordum üzüldüm
Güvenmiyorsun ama hoşlanıyorsun adam zaten sana karşı ilk adımı atmış sen red etmişsin ondan sonra böyle bir şey yapmış
@Cerenimiss adam haklı o zaman
Biseyler düşünüyor sana karşı
Bunu yolu instagramdan takipten çıkmak mı olmalı
Aşk yaşamak istiyor olabilir
Bunu siz deseniz bunu mu kastedersiniz
Aynenn bir erkek olarak bunu demek isterim
Kaçman gerek 😂
Neden ve niye
Sal gitsin
Zaten saldım ama kafamdaki soruları size sorayım dedim
Bence böyle saçma şekilde davranan biri hakkında bir şey düşünmene gerek yok onun türünden çok var zaten. Seninle belli ki konuşmuyor ve cinsel bir amacı olduğunu tahmin ediyorum onun.
Ona ulaşamayacağını anladığı için defolup gitti
Yürüyor sana hatta koşuyor
Sevdiğini söylemişti daha önce ama güvenemiyorum
Güvenme zaten şimdi olta attı sana yeme düşersen duyguların la oynar
Yani o bana bunu diyince tercihine saygı duyuyorum demek ile iyi mi yapmışım sizce
Kesinlikle iyi yapmışsın diğer türlü numara isticek buluşmak isticek ölüyorum bitiyorum dicek hevesi gectimi yüzüne bakmicak
Eski iş arkadaşım, zaten numaram var onda, 2 sene beraber çalıştık biz, buluşmak için çok teklifte bulundu , yalvardı bir ara resmen , sevdiğini de söyledi, sana itiraf etmem gereken şeyler de var dedi
Beni dillersen temkinli davran şimdi ki erkekler yatağa atana kadar bin dereden su getirir yatağa attımı askerlik arkadaşı gibi davranıyor
Gitmedim doğru yaptım o zaman
Doğru yaptın derim ben
Ooo sen toyda değilsin taşırız hemen hemen düşmemen lazım karşındakinin miniğin den hâlinden tavrından anlaman lazım be güzelim
Aaaa yavrum seninde niyetin var belli 🙃
Ben seviyorum ki zaten onu
Ee sorun ne ozaman güzelim
Sorun mesela siz bana tanımadığınız halde yavrum güzelim diyorsunuz , ben cıvıklık sevmiyorum
🙃🙃🙃😂😂 bunlara takiliyorsanız demem hanfendi hiç sorun etmeyin
Takılırım ben ciddiyet severim
Peki hanfendi ciddiyetiniz le sizi başbaşa bırakıyorum 🙏
Cevap sorunun içinde 👌
Ne gibi
Reelde görüşmek sanırım
Ve benim adama tercihine saygı duyuyorum diyip göndermem
Görüşmek istemedinmi?
Güvenemedim
Haklısın insanlara güvenmek zor be
Et ete değsin istiyor arkadaş
Derdi cinsellik mi sizce
Seviyor seni koş
Sevdiğini söyledi daha önce 13-14 kez filan
Daha ne yapsın senin için.. baktı ki sende bir şey yok oda olması gerekeni yapmış
Bıktı beni kovalamaktan o zaman
Eee fazla naz aşık usandırır diye boşa dememişler.
Napim güle güle
İyi yapmışsın, seveni görmezden gelmemek lazım. Mutluluklar.
Çok abartılı bir hareket olmamış değil mi bu hareket
Yok gayet güzel yapmışsın. Şu iyi mi olmuş kötü mü olmuş cümlelerini kurmayın kafanızda. Doğal olun içimizden geldiği gibi davranın.
İşte doğal dan diye gittim damdan düşer gibi, şok oldu, trip attı, sonra çok mutlu oldu ama
Böyle sürprizler ilişkiyi diri tutar.
Daha sevgili değiliz ki
İlerisi için dedim, nasip olursa oda olur.
İnşallah
Sanırım yine küstük
Yine ne oldu
Dün cıvıklık istemem dememe rağmen bugün öpücük atmış mesajda, ondan saydırdım bende. O da cevap yazmadı
Dün bir bugün iki ayıp etmiş. Tavrını böyle koyman güzel olmuş. Herkes yerini ve haddini bilmeli. Biraz ağır olsun.
Bitti bence öyle hissediyorum
Balık baştan kokar.. adam dediğin ağır olmalı. Kendini düzeltebilir mi bilemem.. baştan böyle davranan, başkalarına da karşı böyle mi dedirtir.
Hayırlısı ne ise o olsun
Bence de hayırlısı olsun, insan sevse karşındaki kötü hissediyorum böyle olunca dediği şeyi ısrarla yapmaz bence de. Derdi başka demek ki
Seven insan ince düşünmeli, bir şey yaparsam sevdiğimi kırar mıyım üzülür mü alınır mı diye..
En başta cıvık olanın niyeti belli olur zaten.
Devir çok değişti.. çıkarcılar karşıdan ne alabilirim derdinde.
ALLAH iyi ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bu arada daha sonradan ne olduğunu öğreneceğine en baştan öğrenmen iyi olmuş.
Teşekkür ederim desteğiniz için 🙏🏻 onun açısından da bakınca alt tarafı bir öpücük ne abarttı , kadına bak, bunla uğraşılmaz dedi belli. Ondan cevap yazma nezaketinde bile bulunmadı. Vardır bir hayır
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Yanlış yaptığını anlayıp hemen özür dilese belki affedilebilir.. ama sonrası için yeniden bir fırsat verilmiş olur. Ciddi düşünse atmaz atamazdı.
Dediğin gibi vardır bundada bir hayır.
özür bile dilemedi. Onu boş ver mesaj bile atmadı.
Aşağı yukarı niyeti belli demek ki. Duyguları gerçek olsa idi özür dilerdi bir şekilde.
Aynı fikirdeyim
Daha yakın olmak istemiş seninle
Bende adama saygı duyuyorum tercihine diyip yol verdim, sonra sadece buradan sildim ki filan dedi. İstediği etkiyi alamayınca kıvırmış mı sence
boş ver takma
Takıyorum, değer verdiğim biri
değer verme o zaman
Haklı
Neden
Yorulmus kezban bu demis umidi kesmis
Ay tövbe böyle mi olmuş erkek gözüyle bakıncw
😂 hı hı
Haha simdi nasıl
Fena geçmedi , barıştık
Beraber oldnz mı
Hayır iş yerine gittim diyorum 15-20 dakika kapının önünde gördüm geldim , iyi geçmişti. Cıvıklık istemiyorum , sınırlarıma saygı duy, bana cinsellik imâsında şaka ile bulunma dedim. Herşeye tamam dedi. Bugün öpücük atmış mesajın sonuna. Akıllanmayacak bu
😂 sen sıkıntsn babus
Gerçekten mi neden böyle düşündünüz
😂 😂 😂
Gülmeden duramadım
Ne için
Tanımak istemiş
Ama bunun yolu beni instadan takipten çıkmak mı olmalıydı, dikkatimi çekmek için mi yaptı sizce
Üzülmüş ve bıkmış olabilir. Fazla naz aşık usandırır.
Haklı mı yani sizce bu tepkisinde
Biraz olabilir. Aranız iyi miydi?
Bir ara çok iyiydi
Ne zamandır konuşuyordunuz?
2 sene aynı iş yerinde çalıştık , ara ara konuşuyoruz işte
Yaz konuşalım
Hayır
Biz barıştık sonra tekrar küstük
karısı kızmıs
Yok ki, üstelik başka kadınlar duruyor
arkadası ıstek atıcak o zaman yanı bıraz ıstek varı tavrın varsa belkı bırını sana yolluyordur bır arkadasını bır duygusallıgınız oldu mu
Ne alaka be, adam cano mu deli misin
dolu
Ne dolu
Beraber olmak anlamadım mi
Yani ya benle görüş ya da seni görmek bile istemiyorum mu demek istiyor
Ya benimle yakinlas ya da uşak dur diyor işte anla
Bende uzak duruyorum o zaman dedim. Buluşmak kahve içmek istemişti , gitmediğim için oldu sanıyorum
Gitseydin arkası gelecekti
Sevgi değil cinsellik anlamında mı
Bilemem orasını ama sana girmek istediği belli
Bunu nerden anladınız tam olarak. Çünkü çok ayrıntı da anlatmadım. Yüz yüze görmek için bu tavıra girmesinden mi
Ben de olsam girmek isterim bu tavra girmesinden
Gel konuşalım istersen
Nasıl yani, ne varmış benim tavrımda
Bununla hiç seks konusuna girdin mi
Hayır , bu konuda tavrım net. Her zaman da sınırı koru derim
O konuya girmek istedi sen yok dedin bu sefer de sana girmek istiyor anlaşılan
Sizin konuşma tavrınız hoşuma gitmedi
İster gitsin ister gitmesin gerçeği bu
Bende seni hoşnut etmek için yazmıyorum zaten
Sana bağlı
Nasıl yani? Mesaj atarsam dönüş yapar mı sizce?
Senin amacın ne
Şimdi onun gibi bende dermişim bir amacım yok
Amacın yoksa boş ver niyetin dediğini kabul etmekse duygusal yaklaş
Duygusal mesaj atarsam kabul eder mi dersin
Son mesaja cevap yazmadı ama
Sen bunu seviyorsun galiba
Evet seviyorum
Seviyor sam bazı isteklere göz yumacaksin
Senin yaş kaç ki
35 ikimizde
Yaşlar da yerindeymis
Eee niye nazlaniyorsun ki
Adam çok kadınla beraber olmuş, beni de skor yapıp atarsa kenara , ben aşık olup acı çekicem, o daldan dala konacak
Bak bu konuda haklisin öyleyse hiç yanaşma bence senide skora dahil edecek
Bana istek atsana
Buradamisin
Ne alaka neden atayım
Konuşurduk
Kalsın
Sen bilirsin
İstersen dedim
Haklidir
Haksız demedim de amaç ne
Tmmm
Şaka mısın
Evet
Şaapalım demek
Oha direk o demek mi bu
Net o
Küsüştük biz yine
Seni seviyor
Daha önce seviyorum dedi ama emin değilim öyle olduğundan
Bulusalim diyor
@ahferom yani
@Hunter_Wolf bende adama ne güzel yol verdim
Oldu mı
@Hunter_Wolf ne oldu mu
Yorumların altında yazışmayı sevmiyorum ya
@Hunter_Wolf oldu teşekkür ederim
Seni yemek istiyor😂
O kadar kolay değil ama o işler
Ben onu bunu bilmem onu demek istemiş
Ben sadece söylediğini açıkladım bana niye kızıyorsun 😂
Yok kızmadım, kolay değil dedim sadece
Bencede kolay olmaması lazım o kadar 😂
Evlenecek
Ahahahhahah
Evlimi o arkadaşın
2 yıldır ayrı evde yaşıyor , boşanıyor, eski iş arkadaşım, ortak tanıdık çok, o konuda bir yalan yok. Başka kadınları hala takip ediyor çünkü benden çok daha fazla dikkat çekecek açık saçık tipleri takip de ediyor.
Onla hiç ilişkiye girdinmi
Ne münasebet , tokalaşmak dışında elini bile tutmadım
Ee bende şunu anlamadım evli adam bosancak senin onunla ne işin var bekar adamlar varken sen evlendinmi hiç evlenmediysen baskasini ağlatan seni tanımaz bile
Bende onla aynı durumdayım, boşandım
Ondan sana bişey olmaz ben sana o kadar diyin en fazla yanlış anlama yatak için beraber olursun
Ben bakire olmadığım için mi
Ben demedim sen dedin erkeklerin yüzde 90 takılıyor evlenmiş bosanmislarda öyle çocuğun var mı
Yok ama evlilik dışı kimseyle beraber olmadım asla olmam
Yanlış anlama
Bir haya yaptın bu sefer tekrarı olmasın adam alanı sev seni bebekler gibi sevecek çocuklarına baba olucak ciddi bir erkek arkadaşın olunca hemen söyleme 1 sonra soyle
Neyi?
Erkek arkadaşın olunca hemen söyleme ben geçmişte evlilik yaptım deme biraz zaman geçsin öyle soyle
Meslek var mı
Öğretmenim, ve ben dürüstlükten yanayım, kimseyi de Kandıramam, zaten dışarda evlilik dışı bin türlü ilişkiye giten kadın var, arkadan beraber olup bakireyim ayağına yatan dolu kız var. Kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil, yalan söylemicem
Yalan söylersen baştan kaybettin demektir iyi geceler yatmam gerek geç oldu benim için bakirelik önemli ama evlenmiş boşanmış biride bakiredir bilmem anlatabildim mi sevdanın karşısında geçmişin ne önemi var Cankız
Öğretmensin kendin seç kabul etmeyen olursa bana yaz
Ne alaka, size neden yazayım ki
Ben evlenirim seninle öğretmen hanım
Ben sanaldan bana bu lafları söyleyecek birine kanacak kadar şuursuz değilim merak etmeyin :) ayrıca maaşa gelen çok zaten
Tamam sen bilirsin