Ben ilgimi ona belli ettim o pek bişey belli etmedi. Sonra beni instagramdan twitterdan silmiş. Sonra da geri eklemiş.
Sizce nurdan ne anlamalıyım?
Sizce nurdan ne anlamalıyım?
Başta istememiş ancak sonradan kimseyi bulamama/yalnız kalma korkusu sarmış olabilir irtibatı tamamen koparmamak için de geri eklemiştir.
bir cok sebebi olabilir belki ilgi bile cekmek istiyodur daha fazla
onun da benden 2 yıl evvel hoşlandığını duymuştum ortak arkadaşlarımız var ama onunla pek görüşmüyoruz. Hoşlandığım kişiye mesaj attım buralardaysan görüşelim biyerde bir kahve içeriz dedim. İlkinde çok hevesli göründü ama şehir dışındayım döndüğüm gün çarşamba buluşalım dedi. Çarşamba hiç aramadı. Birkaç gün sonra mesaj attım sohbet etmeye çalıştım çok geç cevap yazıyordu soğuktu son mesajlarım görüldü olmamıştı instagramdan yazıyordum. 2 gün sonra mesaj attım mesajlar ulaşmıyor galiba dedim. Aaaa yeni gördüm pardon yazmış. Ben de geçen sefer görüşemedik bu taraflara gelirsen görüşürüz dedim. Ok gelecem yazmış. Sonra ben arayıp sormayı mesajı falan kestim. Fotolarını da artık hiç beğenmedim ama ayıp olmasın diye silmedim de sosyal medyadan. Geçen gün bir baktım bana instagramdan takip isteği yollamış. Şaşırdım çünkü takip ediyordu. Demek ki silip sonra geri eklemiş. Acaba yanlışlıkla mı yaptı dedim takip isteğini kabul ettim. Twitter baktım oradan da beni takipten çıkarmış. Sadece faceden silmemiş.
Bu benden biraz ilgi gördü diye mi gotü kalkmış
Olabilir valla kardes sen temkinli davran + ve soguk davran adim atma kardesim
Artık zaten bişey yapmam da bu olayı çözemiyorum kafama takılıyor
O zaman sen onu sil gitsin
Çıkar hayatindan
Her yerden
Ben zaten sosyal medyadan onu sildim. Ama o sonradan akullanıp bir adım atar mı bilmiyorum
Bekleme lutfen atsada umursama kendin icin. Bekletildin cunku. Bundan sonrasini senden iyi kimse bilemez
dengesizler ya yol yaknken dön bacim aman aman evlerden irak
Cevap
4Cevap
Seni geri istiyor. Araniyor bnce
Ayrılma kararı almış 😂😂😂
Çıkmıyoz 😄 ciddi soruyorum
Yol vermiş işte 😂
Geri niye eklemiş
Belki de ya da neyse söylemiyorum 😂
Söyle
Olmaz 😂
Baktı kimseyi bulamadı tekrar sana döndü
Sildikten birkaç gün sonra oldu bu
Hissetse buluşurdu bahane bulup görüşmeyi erteledi. Eski sevgilisini bekliyor galiba 9 aydır uğraşıyor kız kabul etmiyor. Ne salaklar var yaa
Niye onu isteyen varken istemeyeni peşinde koşuyor anlamıyorum. 9 ay az bişey değil. Belli ki kız seni istemiyor. Ne takıntılıyım bu da
Bence kız da ümit kırıntıları veriyordur ama barışmıyordur. Muhtemelen kızın başka görüştüğü var o işi olmazsa buna dönmek için yedekte bekletiyordur. İnsan birini 9 ay bekler mi yaa? Kız galiba şimdi yeni yeni kesin konuşuyor umudu bitiriyor. Aptal yaa bu erkekler. bir kızın küslüğü bir ay en fazla. Bir ay sonra halen barışmıyo sa unutacaksın. Kız sevmiyordur
Arada aldatma yokmuş. Kızın kalbini kırmış. Ayrılmışlar 3 ay sonra bu barışmak için çabalamaya başlamış. 9 aydır halen çabalıyor olmuyor. Aşık olmuş çok pişman belli ama kız istemiyor işte. Kesin adım gibi eminim kızın başka konuştuğu var. Kız daha şimdi kesin konuşup beni unut demiş ya. Kesin kısa süre sonra evlenir. Şartlar olgunlaşmış buna gerek kalmadı artık.
Karasızlık
Galiba eski sevgilisini bekliyor 9 aydır ve kız barışmıyor. Bu da yalvarmaya devam ediyor. Ne kadar dalak yaa
Öyle yaptım zaten. Ama o halen takipte oluyo instagramda. Onu iptal edemiyorum.
engelle kaldir engeli iptal oluyor
Bir şey anlama
Boş mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar