Bir kaç kez kahve için davet etti. Sevdiğini de söylemişti eskiden ama arkadaşça diye düşündüm ben. Biraz rahat bir tip. Arada iltifat filan ediyor ama ben hep o rahat tarzına yordum bunu. 1 ay kadar önce yine davet etti ve gidemedim. Beni sosyal medyadan takipten çıkmış. Arkadaşlığımıza dayanarak sordum bende. Amacın ne diye. Bir amacım yok seninle klavye arkadaşı olmak istemiyorum dedi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani kahveye davet etti okey? Sen gitmedin? Onada okey? Sonra takipten cikmis? Nekadar cocuksu kac yasinda bu?
35 . Ben ilk tepki olarak bunu dedim. Amacın ne dedim bir amacım yok dedi. Çocuk muyuz biz dedim. 35 yaşını geçtik ergen gibi ekle çokta yoruldum ben gerçekten dedim. Çok yanlış yerden girdin kötü olmak istemiyorum demiş. Sen doğru yönü göster o zaman dedim. Gösterecek bir şey yok tercih meselesi dedi ve bildiğiniz benimle üst perdeden konuştu. Bende senin bulunduğun ilçeye gelip sana haber vermedim diye bozulduğunu düşündüğüm için ısrar ettim, kusura bakma tercihine saygı duyuyorum, sorun yok benim açımdan da sevilirsin arkadaşım dedim. Çirkefe bağlamamak için. Adam da bunun üstüne demiş ki ben sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum seninle
Ustu kapali acilmis sana , senden net bir adim gelmeyince bu adimi atmaya karar vermis. Bir kendi haline birak ustune cok dusme simdi havalanmasin
Adım atsam havalanır mı sizce? Bu klavye arkadaşı olmak istemiyorum demek yine buluşma teklifi değil mi doğru anladım
Teklif et bu sefer sen baktin geldi geldi , gelmedi hic pesine dusme
Bende onu haklısın birbirimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur, sana bir şey diyemiyorum ama bir kırgınlığım da yok diyip çıkardım sosyal medyadan filan. Adım atarsam buluşmaya çağırmam lazım, naz yapar ama gelir gibi hissediyorum
Ciddi düşünüyormuş ya da vermiceni anladı :)
Heeehh bende boyle bir yorum nerde kaldi diye dusundum wallah billah.
@Melodiieejj neyseki ben yetiştim aşko hemen 😀
Ay niye içimden birincisi gibi davranıyor ama aslında ikincisi diyor. Ben gerçekten evlilik dışı cinsel ilişki istemeyen bir insanım ve bunun istisnası filan olamaz, bu konuda aşırı netim
@Melodiieejj siz de mi bu fikirdesiniz
Yok ben sana katiliyorum en mantiklisi
@Melodiieejj bana dimi
Avucunu yallarsin kusura bakmada ben sana niye katilam
@Melodiieejj siz ne düşünüyorsunuz
Ben bil saflık yaptım ufak bir hediye alıp iş yerine gittim
Yani sevgili olmak istemiş
Sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum demek buluşmak isteyip buluşmadığım için verdiği bir tepki mi sizce
Evet oyle ama sevgili olmak bişeyler hissetmek yasamak istiyor
Bende adama haklısın birbirimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur, sana bir kırgınlığım da yok, tercihine de saygı duyuyorum sevilirsin arkadaşım dedim. Mesaja görüldü bile atmadı. Ya da kısıtlayıp baktı. Cevap yok
Ama sen neden kendini geri cekiyorsun
Yine ben kaçmışım gibi mi olmuş
Tabiki sen kaçmış gibi olmuş o halde bi kahveye sen çağır ve bu sefer yakin otur temas kur fitili ateslemelisin
Yok bu hareketler benim tarzım değil, çağırsam nazlanıp gelmeyecek gibi de geliyor
Bir de ben adamı haklısın sosyal medyada birbirimizi görsek ne olur görmesek ne olur diyip çıkardım. Sana da bir şey diyemiyorum bir kırgınlığım da yok diyip çıkardım. Cevap vermedi bu mesaja, görüldü bile atmadı kaç gün oldu
ama sen kahveye cagirmalisin
Gelir mi sence
gelecek sen ara veya mesaj at
O kadar emin misiniz. Çünkü bana dedi ki sadece sosyal medyadan çıkardım
Evet
Ben bir çılgınlık yapıp minik bir hediye alıp adamın iş yerine gittim
eee gittin hepsini anlatirmisin detayli
Samimi değiliz demek istemiş
Aslında buluşmak için çok ısrar eden bir insandı. Anlayamadım ve canım sıkıldı. İlk dedi ki büyütmeyelim tercih meselesi dedi. Bende senin bulunduğun ilçeye gelip sana haber vermediğim için kırıldın zannettiğim için ısrar ettim kusura bakma dedim. Tercihine saygı duyuyorum, sevilirsin arkadaşım sorun yok dedim çirkefleşmeyim diye. Demiş ki seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum ben demiş.
İşte buluşmadığınız için öyle demiş aranıza mesafe girmiş o da silmek istemiş bence boş ver ne hali varsa görsün
Buluşmadığım için o zaman doğru anlamışım
Amacı belli değil mi
Ne ki amacı
Anlayamadım ve canım sıkıldı. İlk dedi ki büyütmeyelim tercih meselesi dedi. Bende senin bulunduğun ilçeye gelip sana haber vermediğim için kırıldın zannettiğim için ısrar ettim kusura bakma dedim. Tercihine saygı duyuyorum, sevilirsin arkadaşım sorun yok dedim çirkefleşmeyim diye. Demiş ki seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum ben demiş.
Sevgili olmak istiyor işte. kahve içmeye cagırmış. sende gitmeyince trip yapıyor. yazışmak değil konuşmak paylaşmak istiyor bence
Bende bunun üstüne adamı sana bir kırgınlığım yok, haklısın birbirimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur diyip çıkardım sosyal medyadan
İyi yapmışssın:))
Ama son mesajıma görüldü bile atmadı, sizce okumadı mı? Okumamış gibi mi yapıyor
Okumadı
Sildi mi okumadan
Olabilir
Niye peki? Daha fazla benle uğraşmamak için mi! Yoksa cevap yazmamak için mi?
Senle ugrasmak istememiş
Ay bunu duymak çok üzücü. Neyse belki devam etse daha çok üzerdik birbirimizi
Yani böyle de düşün. yağacak bişey yok
Mesaj atsam aradan bir iki hafta geçince siz olsanız ne düşünürsünüz
Neden mesaj atacaksın? Buluşmak için mi
Uyuyamadım gece hiç, 3-4 kere uyandım , boynumda fa üzüntüden birşeyler çıkmış. Yapmayom demi
Yapma tabiki konu kapanmış
Aşık oldum sanacak bu sefer demi
Yani kahve davetine gitseydin limdi böyle yapmana gerek yok. bitmiş gitmiş
Bizim arada böyle kopup geri başladığı oluyor, rutine döndü normalleşti sanırım, içimde bir his sen dur o 1-2 aya geri yazacak diyor
Bence hiç üstüne düşme bırak kendi haline
Bıraktım zaten de üzülüyorum
Üzülme ya
Ben bir delilik yaptım
Ne yaptın
Minik bir hediye alıp adamı görmeye gittim iş yerinin önüne
Aferin sana. bence cok biyük yanlış yapmışssın
Neden böyle düşündünüz?
Gidince ne oldu? bence ysptıgın yanlış
Barışmıştık o gün. 2 senedir seni bir kere bile göremedim , okulda ne iyiydik, çok mutkuydum dedi. Mesajlaşıyoruz konuşuyoruz ama buluşmaya gelince yoksun dedi. Tanıdığım biri ile klavye arkadaşı mı olmam lazım dedi.
Eee bu kadar mı? Sohbet ettilniz mi!
Sorun şu ki, bana 2 senedir telde konuştuk mesajlaştık, ama yüz yüze hiç görüşmedik, ben sanal arkadaşlık istemiyorum, yüz yüze eski okulumuzdaki gibi görüşelim istiyorum dedi. Çok şaşırttın beni senden hiç beklemezdim filan dedi. Biraz korkutucu oldu demi iş yerine gelmem kusura bakma filan dedim. Hayır süpriz oldu dedi. Benim sana zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor ama hep içime atıyorum, bastırıyorum dedi. Bilmiyorum ya bana gerçekten aşık ya da gerçekten çok iyi poz kesiyor. Senle ilk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni Tonga’ya getirdin filan dedi. Bana borçlusun benim planladığım şekilde buluşcaz dedi. Sonra bir ara direksiyonda çok komik gözüküyorsun ya sen bu kadar minik miydin diye güldü. Bana karşı net değilsin dedi, yani sende bana karşı boş değilsin givi bir şey dedi. Bende sana bu konuda bir şey diyemiyorum dedim. Geldiğimde çok mutluydum dün. Mesaj attı işte iyi ki geldin, hediye için de çok teşekkür ederim, artık görüşelim hep diye. Gelirken de gitme filan dedi. Yemeğe kahveye götüreyim seni dedi ama ben zamanım yok diyip geldim. Güzeldi dün. Bunu ben biraz çapkın diye duydum. Ondan dolayı tam rahat edemiyorum, bu dediki buluşalım kesin, ben de tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım. Bana sınırı geçecek bir hareket yapma , cinsel şaka ima yapma, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum filan dedim. Bana tamam zaten yapmıyorum yapmam da dedi. Ben üzülürsem üzerim dedim. Güldü baya sen beni tehdit mi ediyorsun diye. Sonra da bugün kolay gelsin yazıp öpücük atmış. Bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , emojilerine dikkat et diye. Cevap yazmadı bana. Bence biz yine bittik.
İşte yaptıgın yanlış dedim. haklı cıkıcamm
Niye gittim diye onla yatmak istedim diye mi düşündü yani
Yani tabiki.
Neden ama? O kadar sınıra dikkat etmezsen görüşmem diyorum , bunu mu anlıyor gerçekten
Sen ona yok actın adam bence garklı düşünceleri var benim fikrim bu
Kafa yok
Anlayamadım ve canım sıkıldı. İlk dedi ki büyütmeyelim tercih meselesi dedi. Bende senin bulunduğun ilçeye gelip sana haber vermediğim için kırıldın zannettiğim için ısrar ettim kusura bakma dedim. Tercihine saygı duyuyorum, sevilirsin arkadaşım sorun yok dedim çirkefleşmeyim diye. Demiş ki seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum ben demiş.