hahahahahaha Ona yaz. Hangi marka klavye kullanıyorsun? Aynısından alayım da klavye arkadaşı olalım de :D ahahahhaha ya inanamıyorum şu diyaloglara. Biz eskiden mahalle arkadaşı, sokak arrkadaşı, bisiklet arkadaşı, halı saha arkadaşı olurduk. O spor veya aktivitenin arkadaşlarıydı onlar. Klavye arkadaşı: Sohbet, sexting ve sanalda yapılacak bir çok şeyin arkadaşı olmak demek. Peki fiziksel olarak reaksiyonlarını, mimiklerini, gözlerini, hareketlerini, gülüşünü, hüznünü ve heyecanını görüp hissedemediğiniz insanla hayalinizde canlandırdığınız bir insan gibi olacak, nasıl yürütebilirsiniz bunu. Çünkü bir süre sanal arkadaşlıktan sonra bir araya geldiğinizde malak gibi bir birnize bakıyorsunuz. İki kişinin de aklından geçen "bu mu ya benim günlerdir haftalardır yazışıp güldüğüm ağladığım eğlendiğim dertleştiğim kişi" ? O kadar gerçeklikten uzak ve hayal kırıklığına ve pişmanlığa açık bir ortam ki...
Umarım geç olmadan farkına varır herkes bunun.016 Yorumla
Soran+1 yılİyi de biz aynı iş yerinde 2 yok beraber çalıştık, 4-5 senedir tanışıyoruz. Bu dediklerinizin hepsini gördük ki bir birimizde. Bunu diyor işte sadece yazışıyoruz buluşmadın o halde yallah gibi bir şey anlıyorum ben
Soran+1 yılNe
Soran+1 yıl@Cemeren__ ikimiz de öğretmeniz , yetersiz olacak bir durum yok
- +1 yıl
artık birbirimizn gözlerine hal ve hareketlerine bakalım diyor artık konuşurken ne hale giriyoruz nefes alış verişimiz nasıl değişiyor ses tonumuz nasıl değişiyor ben gerçekten onu seviyor muyum gerçekten onunla yaşamak istiyor muyum o beni gerçekten istiyor mu söyleedikleri doğru mu yoksa sadece klavyede miy di bunu öğrenmek istiyor
Soran+1 yıl@Cemeren__ anladım sizi sanırım, o da bunu söylüyordu aslında , karşımda olduğunda nasıl olacak çok merak ediyorum diyordu ama gidemedim
Soran+1 yıl@Cemeren__ sanmıyorum , en son mesajıma görüldü bile atmadı kaç gündür : sizce üstten mi okudu yoksa direk silip geçti mi mesajı
Soran+1 yıl@Cemeren__ İş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle bağlarını güçlendirip mevcut ilişkinizi bir adım öteye taşıma çabasında olup muhtemeldir ki seni seviyor olabilir ancak bu konu ile ilgili senden yana bir ışık görmeyince seninle arkadaş kalmamak adına seni hayatından çıkartmış olabilir seni daha kolay unutabilmesini adına eğer senin ona karşı duygun varsa ve onunda seni sevdiğini düşünüyorsan bence aradan çok zaman geçmeden onunla iletişime geç ve her şeyi açıkça konuşun iki medeni insan gibi
025 Yorumla
Soran+1 yılBana sevdiğini daha önce defalarca söyledi aşkında, itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Ama ben duymak istemiyorum, duygusal boşluktasın dedim. O ara bir küslük oldu uzaklaştık, sonra geri barıştık, tekrar seviyorum dedi, buluşmak istedi. Gidemedim. Bana kızdı hatta özgüvensiz davranıyorsun net değilsin diye. Korkuyorum , güvenemiyorum, sizce çok mu hatalı benim tavrım. O bana göre çok rahat biri, bir sürü kadınla beraber olmuş, bana da aynısını yaşatacak diye kaygılanıyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben bu konuda net bir fikir belirlemem çünkü onu tanımıyorum ama eğer ki ona güvenmiyorsan bırak gitsin çünkü bir ilişkinin en temel yapısı güvendir güven olmadan bir ilişki asla yürümez belki de seni elde ettikten sonra istediğini alabilirse olur ya bazı erkekler seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip oysa ki niyeti başka oluyor ya istediğini alınca gidecek ya da seni zor bulursa ve istediğini alamazsa yine seni bırakacak şayet bir çok kadınla beraberliği olmuş diyorsun onun için eğer ki ona güvenmiyorsan üzülme bence bırak gitsin umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir eğer ki şundan eminsen beraber olduğu hatunlarla cinsel anlamda bir beraberliği konuşsa muhtemelen alışmıştır yatıp sıkılınca yenisi ile yatmaya
Soran+1 yılEvet tam olarak bu, hevesi geçinceye kadar yatıp, yeni arayış peşinde bence de.
Cevap sahibi+1 yılO zaman uzak dur bence hiç üzülme kendine layık birisini bulman daha hayırlı olur, mutlu olman dileğiyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim, beni anlayan biri çoktı
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, insan insana her zaman güzel yaklaşmalı diye düşünüyorum ben şahsen ve aşk asla sadece cinsellik üzerine inşaa edilmemeli bana göre yoksa bir anlamı kalmaz önce saygı ve güven sonra aşk, sevgi, sadakat olmalı daha sonra başka şeyler düşünülmeli
Soran+1 yılİş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım o zaman mutlu olmanız dileğiyle ☺️
Cevap sahibi+1 yılBak evlenip çocuk falan yakarsanız adımı vermezseniz darılırım size 🤪😅
Soran+1 yılO çocuk istemiyor , benim de çocuğum olmuyor. İkimizin de başından evlilik geçti , o tekrar evlenmek ister mi emin değilim.
Cevap sahibi+1 yılNeyse beni bir şekilde hatırlasan bir dua göndermen de olur gerçi bana ne oluyorsa artık sanki sizi barıştıran benmişim gibi davranıyorum demi 😀
Soran+1 yılYok buradaki yorumlardan çok güç aldım ben bugün, yoksa gidemezdim
Soran+1 yılTeşekkür ederim.:)
Cevap sahibi+1 yılHep mutlu ol ☺️
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
Soran+1 yılBiz yine küstük sanırım
Cevap sahibi+1 yılAaa neden? Ne oldu da küstünüz yine?
Soran+1 yılDün geldikten sonra bu yüz yüze görüşmeye devam etmek istediğini , mutlu olduğunu söyledi. Bende tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım, cıvıklık sevmiyorum, cinsel ima , şaka yolu bile olsa istemiyorum, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum öyle olunca dedim: o da tamam zaten yapmıyorum yapmam dedi. Bugün kolay gelsin mesajının sonunda öpücük vardı, bende daha yeni barışıyoruz , fırça yemeye doymuyorsun diye buna salladım. Cevap yazmadı bile bana. Bitti bu sefer belli
Cevap sahibi+1 yılÜzülme yeri birisini bulursun öpücük koyup da cıvıtmayan
Cevap sahibi+1 yılYeni *
Soran+1 yılİstemiyorum kimseyi
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılSorun şu ki, bana 2 senedir telde konuştuk mesajlaştık, ama yüz yüze hiç görüşmedik, ben sanal arkadaşlık istemiyorum, yüz yüze eski okulumuzdaki gibi görüşelim istiyorum dedi. Çok şaşırttın beni senden hiç beklemezdim filan dedi. Biraz korkutucu oldu demi iş yerine gelmem kusura bakma filan dedim. Hayır süpriz oldu dedi. Benim sana zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor ama hep içime atıyorum, bastırıyorum dedi. Bilmiyorum ya bana gerçekten aşık ya da gerçekten çok iyi poz kesiyor. Senle ilk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni Tonga’ya getirdin filan dedi. Bana borçlusun benim planladığım şekilde buluşcaz dedi. Sonra bir ara direksiyonda çok komik gözüküyorsun ya sen bu kadar minik miydin diye güldü. Bana karşı net değilsin dedi, yani sende bana karşı boş değilsin givi bir şey dedi. Bende sana bu konuda bir şey diyemiyorum dedim. Geldiğimde çok mutluydum dün. Mesaj attı işte iyi ki geldin, hediye için de çok teşekkür ederim, artık görüşelim hep diye. Gelirken de gitme filan dedi. Yemeğe kahveye götüreyim seni dedi ama ben zamanım yok diyip geldim. Güzeldi dün. Bunu ben biraz çapkın diye duydum. Ondan dolayı tam rahat edemiyorum, bu dediki buluşalım kesin, ben de tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım. Bana sınırı geçecek bir hareket yapma , cinsel şaka ima yapma, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum filan dedim. Bana tamam zaten yapmıyorum yapmam da dedi. Ben üzülürsem üzerim dedim. Güldü baya sen beni tehdit mi ediyorsun diye. Sonra da bugün kolay gelsin yazıp öpücük atmış. Bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , emojilerine dikkat et diye. Cevap yazmadı bana. Bence biz yine bittik.
Cevap sahibi+1 yılÖpücük koymakta bir sorun yok ki bugün insanlar artık neredeyse açık alanlarda öpüşüp sevişiyor onun için biraz fazla abartmışsın gibime geliyor
Soran+1 yılAdamın tadını da kaçırdım desene, yazmıyor zaten. Bitti bu sever kesin. Şimdi yazsam da dengesiz gibi görücek
+1 yılKlavye arkadaşı olmak istiyor seninle kavalye değil bak ona göre 😃 adam litaratürlere yeni bir arkadaşlık türü kazandırmış sen hala oluru var mı diyorsun hı hı aşık olma riski olduğu için silmek zorunda kalmış çok şeapma üzerine düşme yazık 😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılBak dostum adam beni defalarca kahve için Farklı yerlere baya da ısrarla davet etti ben gidemedim. Bir gün gidecektim, hatta bana gel dertleşiriz hem belki çok güzel bir şeylerin başlangıcı olur dedi yarım saat kala ben buluşmaktan vazgeçtim. Sonra beni davet ettiği bir ilçe vardı. Oraya bir kız arkadaşımla gittim ve ertesi gün beni sildi bu. Amacın ne dedim. Bir amacım yok dedi. Bu ekle çıkar olayından sıkıldım çocuk muyuz biz, küs barış ergen miyiz 35 yaşındayız dedim. Çok yanlış bir yerden girdin bence devam etme dedi. Sen doğru yeri göster o zaman dedim. Doğrusu yanlışı yok bunun büyütmeyelim dedi. Bende dedim ki senin ilçeye gelip sana haber vermediğim için bozuldun , ondan bunu yaptın diye ısrar ettim kusura bakma lütfen, tercihine saygı duyuyorum, sevilirsin arkadaşım diyip konuyu daha fazla çirkefe bağlamadan kapattım. Sonra bana ben seninle disadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum, ayrıca sadece sosyal medyadan çıkardım demiş. Bende haklısın birbirimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur dedim ve o da bir daha cevap vermedi:
- +1 yıl
Hikaye uzun ve alınganlık kokuyor. Aslında ortada bir şey yok gibi tam olarak neyi öğrenmek istersin? Şu konuşmalar düzse sana dümdüz adamın ne hissettiğini söyleyebilirim ama çarpıksa sağlıklı olmaz bilinç altında ne var ama çok gördüm diyelim. Sen tam olarak net sor bende sana net gördüğüm neyse söyleyim buyur?
Soran+1 yılSoruyorum işte ne görüyorsunuz? Her boyutu ile söyleyebilirsiniz
- +1 yıl
Uzun uzun yazmadan net görünen, beklenti içine girmiş bir adam var bu da sana normal bir arkadaştan öte olduğunu gösterir. Yani senden hoşlanıyor ve ileriye dönüp kafasında bariz Seçeneksin.
Soran+1 yılCiddi bir seçenek gibi mi? Yoksa bunla da yatıp geçeyim gibi mi?
- +1 yıl
Yatıp geçme huyunu bilmiyorum, onu en iyi sen bilirsin eğer öyle biriyse benim bu düşündüğüm gibi düşünmeni sağlayacsk kadar kurnazdır. Hani bir sırtlan erkek tipleri varya onlardansa yanılgı payı oluşur. Bütünü sen göreceksin kısacası
Soran+1 yılManipülasyon yapıyor bana yapmıyor diyemem. Çünkü bir ara bildiğiniz aşık gibi ne iltifatlara sevgi sözcüklerine boğuyordu
- +1 yıl
Yapıyorsa yine yapmış olma ihtimali var. Aslında insanlar kendini belli eder hiç mi fark edemedin davraniş sözlerle sık sık çelişir mesela bir yerde açık vermek zorunda sahteyse
Soran+1 yılAslında kendini saklayıp daha iyi bir insan gibi gösterme gayreti yok. Hatta beraber olduğu kadınların çoğuna seviyorum dememiş , çünkü sevmemiş, çıksın karşıma desinler seviyorum dedi bana filan diyor. Ortak tanıdığımız kadonlardan bunla beraber olan 2-3 kadın tanıyorum maalesef. Sor onlara seviyorum demiş miyim hiç filan diye kızdı. Ama bu kadar kolay ulaşılabilir bir erkek olması sevsem de benim gözümde onu küçültüyor. Seviyorum özlüyorum ama sanırım onu değersiz görüyorum. Karşımda kahve içmek bile istemiyorum, sinirleniyorum, kıskanıyorum , neden oldu onlarla diyorum. Sonra onlarla oldu geçti, senle de aynısını olmayacağını nerden biliyorsun diyorum
+1 yılAnlamadığım şu, adama asılıyormusun bu kadar sana bu sorun olmuş, yapışmanın bir amlamı yok, seninle mesafeli olmak istiyorum diyor yanyana değilde sadece mesaj yaz diyor o da lüzumsuz yazma diyor, lütfen yanlış anlama sözüm sana değil, geçen sene hem şişko fino hem cüce hem anlama özürlü bir erkek vardı, kız diyordu ki bana yazma fino demediği hakaret kalmadı fino hala yazıyordu, engelledi başka numaradan yazıyordu sonra onu savcılığa verdi zaten köpekti sonra köpek gibi yalvardı davanı geri çek diye, çünkü gurursuz tipsizdi, onun için sana böyle davranıyorsa sende onu umursama sayma yok gibi davran.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine mesajla görüşmek değil artık buluşmak istiyorum diyor: ben adama sürekli mesaj atan bir tip değilim ki. Ne münasebet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılSeninle yakınlaşmak istemiş, kabul etmemişin.. sevdiğini söylemiş kabul etmemişin.. Seni unutup yoluna bakmak istiyor. Sevipte böyle davrandıysan yanlış yapmışın.. Kimse senin keyfini beklemezki.. adını bile koyamamışınız ilişkinizinki, klavye arkadaşın demiş.. Eğer sevmiyorsan ya da sevgili olmak istemiyorsan hiç oyalama çocuğuda
353 Yorumla- +1 yıl
@ruzeyya Okadar ergence geldiki çocuk yazmışım.. :s Yaşlarıda küçük değilmiş.. :s Kaç yaşınıza gelmişiniz yani.. seviyorum ama bunlara bunlara varım, bunlara bunlara yokum dersin olur biter.. Zaten güvenmiyorsan ne işin var o adamlada..
Soran+1 yılO bana bugüne kadar 15-16 kez demiştir sevdiğini, bende 2-3 kere dedim aslında. Hiç demedim değil, ama benim diyişlerim bir tık daha arkadaşça gibi görünebilir dışardan. Sevmek ile güvenmek bazen maalesef aynı kişiye hissedebileceğimiz duygular olmayabiliyor: o bana bu tavrıyla ya gel, ya da tamamen bir git demek istiyor o halde. İçime dönüp kendimi dinleyim dicem ama biliyorum iç sesimi: seviyorum ama biz farklıyız baya. Ben ciddi ilişki insanıyım ama o çok rahat bir insan. Bir sürü kadınla beraber olmuş biri. Benim sadece bugüne kadar bir kişi ile oldu. O yüzden açıkçası beni de skor yaparsa kaygısı var: seviyorum dedi ama iki gün o önceki kadınlar gibi sıradanlaşmayacağımın garantisi de yok. Bilmiyorum seviyorum ama hem korkuyorum hem güvenmiyorum.
- +1 yıl
ama seni buluşmaya çağırıyormuş git ne var bunda.. Gardını hemen indirme.. Kolay kadın olma ama sevgini ilgini göster.. Uzak tutarakta hiç bir şey eline geçmicek emin ol.. Belli bir seviyede samimiyet olması lazım, bunun çizgisini sen çekicen ama herşeyede yok dersen, buda bir garip oluyor.. Birlikte vakit geçirmenin kötü yanı yok, gezmek, dolaşmak, biyerlerde bişeyler içip sohbet etmek.. Kalkıpta seni evine davet etmiyorsa artniyet arama..
Soran+1 yılEvine beni hiç davet etmedi, çünkü ben her zaman bak sınırına dikkat et, mesafeyi koruyalım diyen bir insanım: bana bunu derse benden büyük tepki hakaret görür farkında. Bir kere bana sana yükseliyorum gibi bir şey söyledi, o sözü güvenimi yıktı açıkçası. Ondan sonra çok özür diledi bir sürü mesaj , ses kaydı attı. Ama bir kere acaba tek derdi yatıp geçmek mi diye benim içime şüphe tohumunu ekti bir kere
- +1 yıl
Sana yükseliyorum demek cinsel anlam ifade etmez, hadi etti diyelim, bu seni kullanacağı anlamınada gelmez.. Bu bi kanıt sayılamaz.. Bence biraz daha rahatlamalısın.. Daha elle tutulur gözle görülür şeyleri dert etmelisin.. Bukadar kasarsan kendinede yazık, adamada yazık. Ama baktın senin sıcak samimi davranmandan faydalanmaya çalışıyor, yol verirsin gider ozamn.. En azından gerçekten sebebin olur, bunların hiç biri sebep değil.. Kendi korkularını kuruntularını anlatıyorsun şu an sadece
- +1 yıl
Aferin. Sınırlarını çek. Zaten seni gerçekten seven erkek nerde nasıl davranacağını bilir. Ama amacı farklı olan erkek kendini belli eder sen de anlayacak bir kızsın anladığım kadarıyla. Kimsenin sana duygu sömürüsü yaparak seni manüple ederek suçlu psikolojisine sokmasına izin verme. Şu anda sana suçluluk duygusu hissettirerek ilişkinizin iplerini eline almaya çalışıyor sanırım. Bu da bir manüplasyon çeşididir. Sakın kanma. Bırak. Sessiz kal. Çok seviyorsa gelir zaten. Kendinden ödün verme.
Soran+1 yılSiz haklı olabilirsiniz ama adam bir sürü kadınla beraber olmuş, ve beni de onlardan biri yapacak kaygısı var bende yalan değil.
- +1 yıl
@ruzeyya Çok acımasızca değilmi bu.. :D Sadece yükselme kelimesinden dolayı bide :D Duygusal anlamdada yükselmiş olabilir, aşk anlamındada.. :D ayrıca cinsel anlamdada yüksele bilir ne var bunda, elini bile sürmemiş sonuçta :D Kadınlar hiç yükselmiyormu erkeklere karşı :) Adamın modu yükseliyor sen adamın modunu aşağı çekiyorsun, böyle sevgi aşk ilişki olur mu cidden :) Kadınlar neden sevdiğine güzel gözüküp beyenilmek isterki ozamn hiç anlamıyorum :)
Soran+1 yıl@COSTIGAN yani seninle masum masum aşk yaşamaz , cinsellik yaşaması da kötü bir olduğu anlamına gelmez diyorsunuz siz
Soran+1 yıl@ruzeyya sence bu dönüp gelecek mi tekere
- +1 yıl
Bir erkeğin sizi beğenip, sevip, istemesi, arzulaması kötü bişey değil.. Bunda korkulacak bişey yokki.. Bu illa cinsellik yaşıyacaksınız anlamına gelmez.. Kimisi bunları dile getirmeyi sevebilir.. Kadınlarında hoşuna gitmezmi beğenildiğini, arzulandığını, istenildiğini duymak.. Ama iş yatağa gelirse kendinizi geri çekersiniz.. Size isteğiniz dışında sahip olucak değil sonuçta.. Çokta rahatsız olduğunuz bişey olursa bitirirsiniz olur biter.. Bu çok kafanıza takacağınız bişey olmamalı bence
- +1 yıl
Estağfurullah ne haddime. Keşke tüm kadınlar sizin gibi düşünse dedim hatta. Ama bu kişinin kendi tercihidir aktif cinsel hayatı vardır; size de yükselebilir isteyebilir. Reddedersiniz. Reddettiniz diye sizden uzaklaşıyorsa uzaklaşsın. Reddetmenize rağmen sizinle devam diyorsa bu daha iyi bir şey. Ama şunu bilmek lazım; ben de bir erkeğim ve erkek gözünden bakarsam; bu devirde her şey iç içe girmiş durumda ve insanların artık cinsel birleşmeyi çok rahat yapar hale geldi. Bundan güç alarak her önüne gelene teklif edebiliyorlar. İlk başta size cinsellik olarak bakıyorsa zaten ondan hayır gelmez. Aşk + cinsellik iyidir devamlılık sağlar. Organ sizin. Tercih sizin.
Soran+1 yıl@COSTIGAN işte cinselliği elde etmek için duygusal seviyor taklidi yapan erkekte çok, bunu nasıl ayırt edeceğiz? Cinselliği hadi kötü niyet için istemiyor. Bunu kötü niyet için ya da gerçek aşk için isteyen iki erkek bir birinden nasıl ayırt edilebilir ki?
Soran+1 yıl@COSTIGAN yanlız kalsak hamle yapmayacağını sanmam, bir kere de popoma iltifat etti çünkü , o günde burnundan getirdim
Soran+1 yıl@COSTIGAN ya popoya gelene kadar başka iltifat edecek yer koku yok mu
- +1 yıl
bak şunu hiç bir zaman unutma. Yaşın benden bir hayli büyük aslında senin daha iyi bilmen lazım. Erkekler her zaman hormonlarıyla düşünür. Beynimize bu şekilde kodlanmış. Bunun tadını kaçıranlar hayatını buna adayanlar vb. var bunlar ayrı bi hastalık ama günün sonunda Freud'un bir lafı vardı ''her yol sonunda cinselliğe varıyor'' diye. Kendinize ahlak sınırları çizmeniz çok güzel bi şey aslında örnek alınmalı.
Soran+1 yıl@uzaylı265 gerçekten mi? Bunu diyorsa kesin başka anlamda mı diyorsunuz
- +1 yıl
@uzaylı265 dostum insani olarak sevmek diye bi duygu var onun aşk ile alakası yok ama bu insani sevme ileride neye dönüşür kesitirlmez tabi. mesela çok masum bir kız düşün hiç yan gözle bakamayacağın baktığında cinsel olarak etkilenmediğin kardeşçe baktığın ama öyle bir an gelir ki o an o masum kız gözüne bambaşka gelir ve yükselirsin. belli olmaz bu işler.
Soran+1 yıl@COSTIGAN anladım sanırım , erkekler bulduğuna denk getirince yapıştırır mantığı aslında
Soran+1 yıl@COSTIGAN diyemem haklısın
Soran+1 yıl@COSTIGAN seviyorum gibi hissediyorum. Ses kaydı atıyor, özlediğimi hissediyorum, sesini duyunca mutlu oluyorum
Soran+1 yıl@COSTIGAN ben bugün iş yerine ziyarete gittim onun, elimde ufak bir hediye ile. Barıştık. Dedim de bana şakasına bile cinsel imalarda bulunursan tekrar bozuşuruz, kendimi kötü hissediyorum dedim. Tamam dedi. Sadece senin bana karşı net olmadığını hissediyorum filan dedi.
Soran+1 yıl@COSTIGAN ne önerirsiniz bu süreçte
Soran+1 yıl@ruzeyya biriyle özelden konuşup konuşmama tercihi taraflara ait değil midir 😄 istemem özelden konuşmak
- +1 yıl
Kaç gündür bunca şey yazdın cümle alem gördü bunları özelden yazmak mı utandırıyor seni? Ne var bunda? Gereksiz konuyu uzattın da uzattın. Çocuk da anladığım kadarıyla kibar bir çocuk sana yeter ama artık şu yazdıklarımızı duvara anlatsak şimdiye anlamıştı da diyemiyor. Sen sordukça cevaplıyor. E bütün bunların bildirimleri de bize geliyor. Ergenekon Destanı gibi yazışmalarınız var burada? El insaf ama…
- +1 yıl
@costıgan boş ver artık. Bazı insanlar bazı şeyleri ancak uaşayarak öğrenebilirler. Bu tıpkı üç yaşındaki bir çocuğa yanan sobaya dokunmamasını söylemek gibidir. Sen nekadar anlatırsan anlat o illa o sobaya dokınur ve elini yakar. Ve bu onun için unutamayacağı bir ders olır ve birdaha asla sonaya yaklaşmaz. Bu arkadaşın da öğrenme biçimi bu anlaşılan. Çünkü günlersir buladar kişi dil döktük ve yine de barıştı. Artık bizim onun için yapabileceğimiz bir şey kalmadı.
Soran+1 yıl@ruzeyya hanımefendi bu sizin yorum yapma yeriniz değildi. Benim başkası ile olan sohbetimin içine gelip dahil olup, sonra da sanki sizin özel mülkünüz gibi buradan gidin başka yerde konuşun diye akıl veriyorsunuz. Bildirimden rahatsız olduysanız üst kısımda bu soru için bildirim alma tuşu var, oraya basabilirsiniz. Değil mi? Neden utanacak mışım ayrıca? Anonim soruyorum. Adım mı var, şehrim mi var. Kimim bilen mi var? Neden insanlara sormam akıl almam belki sohbet etmem sizi rahatsız etti anlamadım. Arkadaşa da çok teşekkür ederim vakit ayırıyor yazıyor. İstediğim kişi ile istediğim yerde sohbet eder akıl alır yine kendi bildiğimi okurum , size ne. Ayrıca burada konuşan insanların güç vermesi ile gittim ben bugün o adamın yanına. Hiç pişman da değilim, olursam da benim problemim demi?
Soran+1 yıl@ruzeyya ikimiz de devlet memuruyuz, ev para araba var , tatlı canınızı yormayın siz böyle şeylerle. Saçma bir alaka kurdunuz.
Soran+1 yıl@ruzeyya ben sizin ile ilgili hiç tahminde bulunmadımki , attığınız videodan ne anlamam gerekiyor.
Soran+1 yıl@ruzeyya teşekkür ederim de inanın sizle hiç ilgilenmiyorum. Ve o benzettiğiniz kıza da benzemem, öyle programları da asla izlemem. Size bol seyirler.
Soran+1 yılYukarıdan soru ile ilgilenmiyorum şıkkını lütfen işaretleyin, çünkü bende sizle muhatap olmak istemiyorum artık
+1 yılAdam seninle yakın olmak istemiş sevgili gibisinden muhtemelen buluşalım bir şeyler içelim gibisinden sürekli yokladı seni sen kabul etmedin ancak ilgi almak için yazışmayı sürdürdün, adamda en sonunda yeter deyip vazgeçmiş senden işte olay bu.
214 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklısınız freud Bey. Benden beslenmeyi kes diyor yani bana
- +1 yıl
iyi bakalım, adamı ilgi için sadece yazışarak oyalama, kahve içmeye çağır gez toz eğlen tabi ilgin varsa ilgin yoksa yap demem
Soran+1 yılO da aynen bunu dedi, mesaj konuşma istemiyorum ben yüz yüze vakit geçirmek istiyorum dedi
- +1 yıl
Allah kahretsin ya bir insanın tespitlerinin hepsi doğru olabilir mi A:SD Neyse bakalım hadi iyi eğlenceler size flört sevgili evlilik sonrasında bebeleriniz olsunnn
Soran+1 yılSizce gerçekten seviyor mu bu adam beni
- +1 yıl
bu adam yakışıklı sayılabilir mi kadınlara ulaşabiliyor mu çapkın gibi vs davranışları var mı bunları gözlemledin mi hiç
Soran+1 yılAdam çok yakışıklı , uzun boylu , kaslı, kadınlara ulaşma konusunda sıkıntısı yok diye biliyorum. Öğretmen, çok zengin değil
- +1 yıl
Bu adam seni yüksek olasılık seviyor belirttiğin özelliklere sahipse zaten kadınlara ulaşmakta sıkıntı yaşamaz, seninle uğraşmaz yani salar seni başka birini bulur fakat sana sitem ediyorsa artık net bir adım atmak istiyorsa ki istiyor belli seviyor.
Soran+1 yılDaha önce bana sevdiğini söyledi aslında, ama ben arkadaşça diye yordum ilk, ya da düşünmeye çalışıyor heralde beni dedim, anlamamışa yattım, arkadaşlar sever birbirini dedim. Sana itiraf etmem gereken şeyler var ama yüz yüze olmamız gerekiyor, telde olmaz dedi, ben sen duygusal boşluktasın, duymak istemiyorum dedim: kaçıyor musun benden dedi, evet dedim. Aramız açıldı o ara biraz, sonra barıştık tekrar , bu sefer barışınca yine seviyorum yüz yüze görüşelim dedi , ben yöne gitmedim. Sonra onun ilçeye arkadaşla gittim kızla gezdim tozdum, onu instagramdan gördü, ertesi günü çıkardı beni. Bugün de seviyorum dedi ama arkadaşça gibi hissettim ben, sonra dedi ki sana birşeyler söylemem gerekiyor, uzun süredir içimde bu benim. Ara ara çok yükseliyor , ara ara bastırıyorum zorluyorum kendimi dedi. Ben böyle hayal etmedim ki buluşmamızı dedi: bende sana şu an cevap veremem söyleme bence bir şey dedim
Soran+1 yılSanırım ben seviyorum diyip beni kandırmasından korkuyorum
- +1 yıl
Anladım , bu adamın attığı adımlar sıkıntılı, seni seviyorum sen beni seviyor musun, hadi sevgili olalım gibisinden adımlar kadındaki arzuyu öldürür, biraz gizemli spontane ve doğal gelişmeli böyle şeyler. Kahve içmeye çıkarırsın orada hafif iltifat edersin hafif hafif ilerler elini tutarsın tepkisini görürsün vs. Adam oyunu yanlış oynamış en başta.
Soran+1 yılOlabilir , ürküttü beni.
Soran+1 yılBugün elimi tutmaya çalıştı, daha doğrusu görüşürüz diye tokalaşırken karşıdaki eli değil yanındaki eli tuttu, bende usulca çektim elimi
+1 yılKlavye arkadaşı nedir ya. Garip garip terimler çıkarıyorlar. Arkadaş, arkadaştır. Sık sık görüşmüyor olsanız bile bir tanışıklığınız var ve altı üstü sosyal medyadan birbirinizi takip ediyorsunuz. Takipten çıkarmak da neyin nesi. İnsanlarda gram "geçmiş günlerin hatrı" düşüncesi yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılVe sorunca da diyor ki ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum
"Klavyeden sosyal medyadan konuşmak bir yere kadar, artık ilişki yüz yüze olsun seni daha yakından tanımak istiyorum." Demek istiyor arkadaşın. Eğer hiçbir sebep yokken takipten çıkardıysa, zaman kaybetmek istemiyor ve senden bir cevap bekliyor.. Evet ya da hayır, bir cevap vermelisin.. Evli vs ise koşarak uzaklaş..
19 Yorumla
Soran+1 yılVe bunu demek için de beni sosyal medyadan çıkarmayı doğru adım olarak mı gördü. Yüz yüze buluşma tekliflerine gidemedim, çok da ısrar ederek çağırdı, ama gidersem geri dönüşü olmayacak gibi geliyor. Zaten davetlerinde de hep gel belki güzel bir şeylerin başlangıcı olacak diye çağırıyor. Ama hafî bunlar kandırma taktiği ise, ben kapılır giderim de o beni takmazsa, kontrolü kaybedersem kaygısı var hep
- +1 yıl
Birkaç defa aynı şekilde çağırdım kız arkadaşı.. Bir türlü gelmek istemedi her seferinde farklı bir bahane. Sanalda konuşurken güllük gülistanlık, senin için herşeyi yaparım şöyle böyle hep yanımda ol vs gibi gibi.. Bir süre sonra da ara açıldıkça açıldı, soğudukça soğudu.. Sıradan biri oldu benim için.. Bir yerden sonra yürümüyor yani.. Hayat enerjimi aldığını fark ettim ve buna daha fazla izin vermek istemedim.. O yüzden net ol ve kararını ver. Daha ne yapmasını bekliyorsun ilişkiyi ilerletmek için? Niyetini gayet güzel belli ediyor, anlamamak için aptal olmak gerek.. Hem Kaygıların seni nereye götürecek? Ölüp gideceğiz zaten.. Şöyle bir durum var, gelecek kurulabilecek o kişinin o olduğunu düşünmüyorsan ilişiği kes..
Soran+1 yılO benle kesti zaten, em son mesajıma cevap bile vermedi, görüldü bile atmadı. Başka kadınları da eklemiş instagramına. Neyse bana ben netim , net olmayan sensin dedi hep. Kendine güven ve gel buluşmaya da dedi. Çok kadınla beraber olmuş, beni harcayacayk korkusu var ne yapayım
Soran+1 yılSkor yapar harcar diyorsun demi , korkum da bu zaten
Soran+1 yılUlaşamadı, ulaşamayacağını da anladı, belki ondan çıkardı beni sosyal medyasından bilmiyorum. Bu beni kahve içmeye yüz yüze sohbete çağırıp duruyordu. Sevdiğini de söyledi. Sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Ben duymak istemiyorum duygusal boşluktasın sen dedim. Biz o ara bir küstük. Sonra barıştık. Tekrar dedi seviyorum yüz yüze bir kahve içelim, yan yana nasıl olucaz merak ediyorum diye. Ama bana bir ara sana yükseliyorum dediği için ben derdi başka heralde bunun dedim. Artık çekinmeye başladım bundan. Yaklaşık 2-3 hafta önce bir birimize komik video atıyoruz. Bana cinsel yolla bulaşan hastalıklar ile ilgili bir adamın aptal gibi saçmaladığı videoyu atmış. Bende dedim ki bak video komik evet. Ama böyle şeyler sohbetin seviyesini aşağı çeker, ayrıca bence böyle bu kadar rahat yapılan beraberlikler bana aptalca geliyor: hem günah, hem ayıp, hem hastalık riski var, hem de enerjisel anlamda beraber olunan insanın travmaları bile aktarılıyormuş insana: o yüzden bolluk sanıldığı kadar iyi bir şey olmayabilir dedim. O da sadece adama gülüp geçecektik dedi. Bende konuyu açtın fikirlerimi söyledim dedim. O gün benim mesajları beğendi geçti ama başka cevap yazmadı.
Soran+1 yılSonra arada hikayelerimi beğendi, ama ne o ne ben mesaj atmadık. Sonra ben onun beni hep davet ettiği ilçeye 2 kere kız arkadaşlarım ile gittim, ona haber etmedim , instagramdan gördü. En son gittiğim günün ertesi günü de beni sildi sosyal medyadan. Sorunca da ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum dedi
+1 yılBence seninle daha sık buluşmak birlikte vakit geçirmek istiyor. Sanal ilişki gibi olmasın diyo seninle kahve içelim, sinemaya gidelim, piknik yapalım daha çok beraber olalım diyor. Sen belki buluşmaya vs gidemiyorsundur o yüzden o da ben yapamiyorum böyle ya sen daha çok ilgi göster ya da hiç olmasın diyo
011 Yorumla
Soran+1 yılBen aşkında buluşmaya hiç gidemedim, bu tepki buluşmak isteyip gerçekleşmemesine o zaman
- +1 yıl
Evet o yüzden böyle davranıyor onu önemsemedigini düşünüyor olabilir
Soran+1 yılDikkat çekmeye çalışıyor ya da seni takmıyorum bende imajı mı çizmeye çalışıyor
- +1 yıl
Evet tam olarak böyle
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence
- +1 yıl
Senin onda gönlün var mı
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Oo iyi o zaman artık bulusma vs olucaksa daha çok ilgi goster ona bulusmaya git yani
Soran+1 yılSorun şu ki, bana 2 senedir telde konuştuk mesajlaştık, ama yüz yüze hiç görüşmedik, ben sanal arkadaşlık istemiyorum, yüz yüze eski okulumuzdaki gibi görüşelim istiyorum dedi. Çok şaşırttın beni senden hiç beklemezdim filan dedi. Biraz korkutucu oldu demi iş yerine gelmem kusura bakma filan dedim. Hayır süpriz oldu dedi. Benim sana zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor ama hep içime atıyorum, bastırıyorum dedi. Bilmiyorum ya bana gerçekten aşık ya da gerçekten çok iyi poz kesiyor. Senle ilk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni Tonga’ya getirdin filan dedi. Bana borçlusun benim planladığım şekilde buluşcaz dedi. Sonra bir ara direksiyonda çok komik gözüküyorsun ya sen bu kadar minik miydin diye güldü. Bana karşı net değilsin dedi, yani sende bana karşı boş değilsin givi bir şey dedi. Bende sana bu konuda bir şey diyemiyorum dedim. Geldiğimde çok mutluydum dün. Mesaj attı işte iyi ki geldin, hediye için de çok teşekkür ederim, artık görüşelim hep diye. Gelirken de gitme filan dedi. Yemeğe kahveye götüreyim seni dedi ama ben zamanım yok diyip geldim. Güzeldi dün. Bunu ben biraz çapkın diye duydum. Ondan dolayı tam rahat edemiyorum, bu dediki buluşalım kesin, ben de tamam ama kendimi güvende hissetmem lazım. Bana sınırı geçecek bir hareket yapma , cinsel şaka ima yapma, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum filan dedim. Bana tamam zaten yapmıyorum yapmam da dedi. Ben üzülürsem üzerim dedim. Güldü baya sen beni tehdit mi ediyorsun diye. Sonra da bugün kolay gelsin yazıp öpücük atmış. Bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın, daha yeni barışıyorduk , emojilerine dikkat et diye. Cevap yazmadı bana. Bence biz yine bittik.
- +1 yıl
Hm sen biraz fazla tepki gösterdin sanırım alt tarafı öpücük atmış bence gönlünü al brnce onun de ki beni de anla alışık değilim böyle şeylere sevmiyorum pek tepkim fazla biliyorum özür dilerim de düzgünce konuşun anlaşın ilerledikçe birinize güveniniz arttikca zaten olacaksa olur de ona
Seven erkek böyle saçma sapan bi şekilde sevdiği insanı ortada bırakıp gitmez. O her durumda yanında olmayı tercih eder. Ama bu arkadaş anladığım kadarıyla sadece kız arkadaş koleksiyonuna bir yenisini daha eklemeye çalışmış ama. Çok şükür ki sen akıllı bir kızsın ve buna izin vermemişsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, yemlerine atlamadım, sevgi sözcüklerine inanıp koşmadım , ikna edemeyeceğini anlayıp gitti gibi geliyor bana da
+1 yılO yazmıyorsa sen senin yazmanı senden Bi cevap bekliyor yani sen iste tamam. bende artık klavye arkadaşı olmak veya olmamak istiyorum cevabını bekliyor sen karar vermeden o yazmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılYani bundan sonra ya canlı görüşcez ya da bu da yok artık dedi öyle mi, bende adama tercihine saygı duyuyorum diyip takipten çıktım
- +1 yıl
Iyi b*k yedin ulan biraz cesaret ya birazcık ya ya ulan siz kızlar niye böylesiniz
Soran+1 yılAfiyet olsun bana
- +1 yıl
Yok yani bukadar konuşmak isteyip okadar irdelemissin niye benle konuşmuyor diye ama icraata gelince Bi halt yok niye diye sorarlar adama?
Soran+1 yılÇok haklı bir tepki, şuradaki kadar ona uğraşsam zaten koşar gelir bana biliyorum , ama çok korkuyorum skor yapar beni de diye
- +1 yıl
Herzamanki gibi 😎Siker gider diye mi korkuyorsun ozaman korkunda haklısın * yani bu iki iki daha 4
Soran+1 yılİş yerine gittim minik bir hediye ile :/ barıştık sanırım
- +1 yıl
Daha yeni beni * diye korkuyordun şimdi de gitmis hediye falan barışmışsin ulan ne gizsin
Soran+1 yılHahahahaha deliyim galiba, çok şaşırdım dedi. Ortam yok galiba benim dedim. Ama bana hatırladığımdan kısaymışsın dedi. Bende manipülasyon yapma dedi, yapıyorsun dedim. Yapmıyorum dedi. Sende çok irisin o zaman dedim. Ben bir erkeğe göre normalim filan dedi. Sonra bir ara duygusala bağladı. Benim sana ara ara yükselen bir hissim var, bastırıyorum geri çıkıyor dedi: böyle hayal etmedim ki ben buluşmamızı filan dedi
- +1 yıl
Vay vay vay güzel atak o bile şaşırdıysa ama siz birbirinizi bulmuşsunuz hadi bakalım düğün nezaman hahahhaah
- +1 yıl
Siz nerden tanisiyordunuz ondan hiç bahsetmedin
Soran+1 yılAynı iş yerinde çalıştık iki sene önce, iki yıl filan
- +1 yıl
Sonra instagram konusmayami devam ettiniz
Soran+1 yılEvet arada konuşma masajlaşöa filan
- +1 yıl
2 sene sonra ilk defa mı yüz yüze bulustunuz
Soran+1 yılEvet çünkü ben gitmedim hiç, şimdi de ben okulda baskına gitmişim gibi habersiz gittim
Soran+1 yılŞu anda da tekrar küsüştük
- +1 yıl
Hayda noldu gene dm gel de detaylı anlat noldu g3ne
+1 yılYanı sosyal medyadaki hoşuna gitmemiş bunu reele taşıyalım demiş.
Şuda olabilir orada bahane olarak onu sunmuş yani sizi hiç istememiş direk çıkartmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum demişti , sana itiraf etmem gereken şeyler var diyip kahve içmeye davet etmişti, gitmedim. Duygusal boşluktasın duymak istemiyorum itiraflarını dedim. O zaman bir küsüşmüştük sonra barıştık, sonra da bu oldu işte. Ama dediğiniz doğru
+1 yılSana karşı bir şey hissediyor olabilir bunu ima ediyor olabilir sende bunu anlamadığın için ya da sinir bozucu davranışların olduğu için takipten çıkartmış olabilir seni
012 Yorumla
Soran+1 yılBana sevdiğini söyledi daha önce , hatta sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi ama ben duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. Sonra o ara küsüştük, tekrar barıştık , sonra yine seviyorum dedi kahveye davet ett olduğu ilçeye, gelicem dedim gidemedim. Geçen de onun ilçeye bir kız arkadaşımla gittim ama ona haber etmedim. Hikayemi gördü, ertesi gün çıktı takipten
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Hala seni sevdiğini düşünüyorsan eğer buluşalım mı diye mesaj at
- +1 yıl
Zaten seviyorsa kabul eder diye düşünüyorum
- +1 yıl
Konulup anlaşırsınız
Soran+1 yılBuluşmaya çağırsam nazlanır ama sonra gelir gibime geliyor hala, ama kontrolü ona vermiş olcam ben davet edersem
- +1 yıl
Sen bilirsin o zaman üzülmeye devam et
- +1 yıl
Fazla gurur göte vurur
- +1 yıl
Hamleni ona göre gerçekleştir
Soran+1 yılYaşının hakkını veriyorsun, sevdim :) gençlik başka şey 😄
- +1 yıl
Tecrübe 🙂
Seninle görüşmek istemiş ama senden karşılık görmemiş hissetmemiş, o yüzden tamamen arkadaşlığı bitirmek istemiş.
129 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak için yaptığı bir tercih mi o zaman bu.
Soran+1 yılO da çok sevindi bende çok sevindim ama aşırı şaşırdı
Soran+1 yılSizce abartı mu olmuş dan diye gitmem
Soran+1 yılSeviyorum ya ben
Soran+1 yılYine küsüştük biz
Soran+1 yılÖpücük atmış, daha dün cıvıklık istemez dedim. Tamam dedi bana. Bugün öpücük atıyor. Saydırdım bende emojilerine dikkat et diye. Cevap bile yazmadı. Olmaz bizden
Soran+1 yılBence de o seviyorum aşık olduğum ayağı ile yatmak istiyor, sevdiğinden bile emin değilim
Soran+1 yılBende sevdiğini düşünmüyorum , saygı bile duymuyor. Duysa rahatsız olur derdi. Tek derdi şeyi bu adamın
Soran+1 yılÇekecek bir şey de yok. O tekrar bana yazmaz bence artık
Soran+1 yılYazmaz demi sence de
- +1 yıl
İnanma sakın. Duygularım yükseliyor bastırıyorum derken kesinlikle libidoyu ima etmiş. Hakikat bazen detaylarda gizlidir. Zaten çapkın diye de duymuşsun. Ayrıca benim planladığım şekilde buluşalım, bana borçlusun falan demiş. Onun istediği buluşma şeklini anlamak zor olmamalı. Ayrıca sen bu kadar net olup mesafe koymana rağmen o öpücük falan atıyorsa ondan bir yol olmaz. Erkek kadından da ağır olmalı ama soğuk olmamalı. Onda ben laubalilik sezdim.
Soran+1 yılKarşılıklı oturmamız kahve eşliğinde sohbet etmemiz gerekiyormuş. Arabanın içinde oturduk yan yana. Olmazmış böyle. Onu dedi. O an Garip gelmedi o isteği. Ama hepsi birleşince saygısızlık gibi geliyor şu anda. O duygum yükseliyor dediği libido demi
Soran+1 yılBitti bu sefer kesin. Bazıları demiş ki sen onun ayağına gittin , seni cepte görmüş , ondan yapmış. Cepte görmek ile bir ilgisi var mı sence? Bana saygı duymadığı için oluyor bence bu. Sevse saygı duysa yapma dediğim şeyi ertesi gün yapar mı ya
- +1 yıl
Cepte görmek de senlik bir durum değil bu arada. O Adam olsa sen onun ayağına masum şekilde gittiğinde değil, sevişmek istesen dahi cepte görmez. Adam olmayan zaten sen onunla konuşuyorsun diye bile cepte görür. Yani bu durum tamamen onun sorunu. Kendini suçlu hissetme, sen güzel bir şey yapmışsın ama o mahvetmiş. Saygısızlık ve laubalilikle seni kaybetmiş.
Soran+1 yılKadın dayanışması çok güzel bir şey ya. Çok teşekkür ederim desteğin fikirlerin için. Karşına hep bu güzel kalbini, mantıklı bakış açını hakedecek, sana hakettiğin değeri verecek insanlar çıksın inşallah 🙏🏻
- İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde cümleye bakıldığında reel hayatımda da olmanı istiyorum demek istemiş derdim.
222 Yorumla
Soran+1 yılAma bunun yolu beni instadan çıkarmak mı gerçekten
- +1 yıl
Hayır değil. Amacını gerçekten anlamadım.
- +1 yıl
Kendini naza çok cekmişsşn. O senden hoslanıyor. Ben senin muhabbetine değil aşkına ihtiyacım var diyor. Ben seni bu kadar severken seninle klavye tuşlarıyla konuşmak acı veriyor demiş ve çıkarmış. Aslında en doğrusunu yapmış.
- +1 yıl
O mantıkla bakarsanız doğru. Ben yorumları okumadım. Soran hakkında bilgi sahibi değilim.
Soran+1 yılSevdiğiniz söyledi daha önce, sana itiraf etmem gereken şeyler de var dedi. Ama ben duygusal boşluktasın duymak istemiyorum demiştim. Sevdiğini söylemesini aşka değil beni ayartmaya çalışmaya yordum ben. Unutmak için görmek istemiyorum mu diyor yani
- +1 yıl
Hayır kalbindesin. Hani kacan kovalanır demişlerya o kişide biraz kendini geri çekmiş ve seni etkilemiş.
Aslında senden kopmamak için yapmış. Ve diyorki beni gercekten istemiyorsa ilgilenmez demiş. Ama seviyorsan veya ona karşı hislerin varsa bir şekilde iletişime geç. Arkadaşlık sevgiye dönüşürse insanlar daha fazla mutlu olduklarını unutma.
Demekki fikir ve düşüncelerini ve bir çok yerde uyumlusunuz ki arkadassınız yıllardır.
Bu aşka dönüsürse çok mutlu olursunuz diye düşünüyorum - +1 yıl
@Sarmal1234
Arkadaşa katılıyorum.
O kadar ters yapmışsın. Adamın gururunu kırmışsın.
Şimdi niye takipten attı diye dert ediniyorsun!
Soran+1 yılHiç benzemiyoruz aslında. Sadece atatürk sevgimiz, hayvan sevgimiz aynı: onun dışında ben muhafazakar o resmen ateist, ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım, o bir sürü kadınla beraber olmuş. Ben sigara bile içmem; o nerdeyse her gün alkol alıyor. Duygu var yok diyemem ama yeter mi bu yaşta? Çok uyumsuz bir çift oluruz. Bir de onun takılmalık isteyip istemediğini de bilemem ben. Belki de araya renk katsın fantezi olsun diye bakıyor bana bilmiyorum
- +1 yıl
Aslında çok zıt özelliklere sahipsiniz.
Bunu bilemezsin.
Adam akıllı onunla konuşabilirdin. Bu şekilde düşündüğünü anlatabilirsin. Oda kendince karar verirdi. - +1 yıl
Her gün alkol alıyorsa uzak dur.
Sonunuz felaket olur.
Bu sözümü de unutma.
- +1 yıl
Bence de...
Soran+1 yılİşte seviyorum ama uzak duruyorum , üzülmeden edemiyorum ama sonumuz yok biliyorum da
- +1 yıl
Bunu kesinlikle alkole karsı olduğumu düşünme. Tecrubelerimle bunu soyledim.
Haftada ayda az bir miktar alması normaldır. Ama hergün alması felakete sürükler. Tecrubeme dayanarak soyluyorum.
Soran+1 yıl@Sarmal1234 ben ayda alandan da hoşlanmıyorum ama günlük alınca bağımlılık, hastalıklı zayıf bir ruh hali, şehvet düşkünü gibi geliyor
- +1 yıl
Şehvet her insanda vardır. Hiç evlenmediysen evlilik öncesi ilişkilerden uzakdur. Ama daha önce bir şeyler yasamıssan keyfini çıkar derim
- +1 yıl
Zina, her zaman günah ! Hatırlatmak istiyorum!
Soran+1 yılHayır bir de ben sorduktan sonra diyor bunu.
Soran+1 yılEvet sonuçta bakire olmayınca günah olmuyor mu
- +1 yıl
Evet zina günah. Dini nikah yapıp birlikte olabilirler. İnanç meselesi
Ama erkek inanmıyormus. - +1 yıl
Tabiki günah. Ama dini nikah yaparsınız.
Soran+1 yıl@Sarmal1234 İş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
Soran+1 yılGeri küstük :)
Somuta dönmeyen buluşmadığım bir arkadaşlık istemiyorum dememiş beklentisi vardı demek oda olmadı zaman kaybı gördü.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen bugün ufak bir hediye akıp iş yerine gittim
Soran+1 yılO bugün bana benim duygularımda ara ara sana karşı bir şeyler oluyor ama hep bastırıyorum kendimi, hep tutuyorum filan dedi. Bir de ben böyle hayal etmemiştim buluşmamızı dedi. Bana borçlusun şu anda tekrar görüşmek zorundayız dedi
Soran+1 yılBiz tekrar küsüştük
Soran+1 yılBunları diyen ben değilim ki, neden hakaret ettiniz
+1 yılİşi artık bi tık öteye koymak istemiş. Fakat Oluru sana da uygun ise devam edelim ama yoksa devam etmeyelim demiş
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de adama tercihine saygı duyuyorum diyip adamı bir güzel postaladım aferin bana
- +1 yıl
Ufak bi itiraf olsun ama sokakta çok bayan var. Bu sefer gider onlarla dener. Fakat bayanlar izdivaç konusunda erkeğe mecbur lar. Ben daha duymadım kadının evlenme teklifi ettiğini ama erkeklerin eş değiştirdiğini çok duydum. ve bi erkek size evlenme niyetiyle yaklasmiyorsa kaldınız evde geçmiş olsun
Soran+1 yılSizin yaklaşımınız çok cinsiyetçi, evli misiniz
- +1 yıl
Konuşmayı isterseniz mesajlaşma olarak yapalım. Herkes bilmesin
Soran+1 yılBilen bilsin çok da tın
+1 yılArtık yüz yüze göze el ele birlikte olmayı istemek gayet doğal bir durum
Ben de klavyeden sıkıldım012 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmak istiyorum demek mi sizce de bu mesaj
- +1 yıl
İyi bildin
- +1 yıl
Sevgili olmak için herkes birini ayarlayabilme amacıyla sosyal medyada ha bile çabalıyor
Madem sevgili olmayacaksan
Çok fazla klavyeden yazma
Artık adamın içine bu benden hoşlanıyor ben olmayınca sıkılıyor beni istiyor gibi bir düşünce geçebilir
Mecburen ya sen ya o makas atmak zorundasınız
Soran+1 yılİyi de o sevdiğini 13-14 kez söyledi zaten bana , sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Ben duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. Sonra bende 2-3 kere söyledim.
- +1 yıl
Engell at
En güzel cevap engel
O engel onu istemediğini net bir şekilde anlatıyor
- +1 yıl
Sen her halde çok güzel bir kız olmalısın?
O yüzden ha bile seni elde etmek için çabalıyorsun
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ben de 13 kez 14 kez seni elde etmek için çabalamış
Sen yüz vermedin
Adam hala da pes etmiyor
Yani parlak birisin
Çok güzel biri değilsen neden bu kadar çok peşinden koşuyor
Etrafta her yerde kız var
Kız çok
Demek ki güzelliğin adamın hayali
Soran+1 yılBiz yine küsüştük
- +1 yıl
Peki ne yapmalıyım
Seni onunla barıştırayım mı?
Madem küs oldun
Geleyim o zaman seni o adamla yan yana getireyim
İstersen nikah şahidi de olayım - +1 yıl
Gel beni al
Bırak o çocuğu
Çok mu yakışıklı o çocuk
Ayrıl gitsin dangalaktan. İlişki içindeyken fark edilmiyor ama dışarıdan bakan göz olunca erkekler ne kadar toksikmiş diyor insan
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz ki
Soran+1 yılSadece sevgili olanlar mı sever
Seninle birlikte yanyana olmak sevgili olmak istiyor ve arkadasliktan cikarma sebebi de donerse senindir mantigini uyguluyor belliki.
017 Yorumla
Soran+1 yılBana da bu geliyor, tam olarak istediği etkiyi alamayınca da sadece buradan sildim dedi , kıvırmaya başladı gibi hissettim
Soran+1 yılDönmezsem sevmediğimi mi düşünecek yani
Soran+1 yılBen bunu sordum işte. Amaçın ne dedim: bir amacım yok demiş: ekle çıkar çocuk gibi küs barış sıkıldım ben dedim: ergen miyiz 35 olduk arkadaşım dedim. Çok yanlış bir yerden girdin konuya dedi. Nerden girmem gerekiyor sen söyle dedim. Büyütmeyelim bir yerden girmene bir şey demene gerek yok, tercih meselesi dedi. Bende senin ilçeye gelip sana haber vermeme bozuldun zannettim ondan ısrar ettim , kusura bakma , tercihine saygı duyuyorum , sevilirsin arkadaşım dedim. Konuyu kapattım. Bana tekrar mesaj attı ben seninle sadece klavye arkadaşı olmuyorum , bir şeyi bitirdiğim yok, sadece sosyal medyadan sildim diye. Bende benim sana bir kırgınlığım yok, sosyal medya konusunda haklısın , bir birimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur dedim. Sonra bana bir daha hiç cevap yazmadı
- +1 yıl
Olmak istemiyorum demek farkli olmuyorum demek farkli. Sana olmuyorum dediyse seni sosyal yasantida da taniyorum demek istemis. Ve Şu an konu baska yere evrildi bak anlatinca. Bu arkadaş sana kırılmis insan deger verdigine uzulur kırılır. Görsek nolur gormesek nolur dedigine bile alinmis olabilir. Bence bi yazmayi veya aramayı dene.
Soran+1 yılAnladım çok haklısınız
Soran+1 yılDün ben buna cıvıklık istemiyorum, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum dedim. Tamam dedi. Dikkat edicem dedi. Bugün öpücük atmış, ben de saydırdım. Cevap yazmadı bile. Olmaz bizden
Soran+1 yılZamanı filan yok bitti işte
+1 yılBence şunu söyle sende tamam birazdan kablosuz mouse alacağım de ya belki de sanalda kalmak istemiyordur.
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim eski iş arkadaşım zaten, sanaldan tanışmadık
- +1 yıl
Anladım boş ver o zaman dengesiz
- +1 yıl
Kimsenin üzerine bu kadar düşme ben düştüm şu anda hayatımda yok. Herkes ederi kadar
Soran+1 yılNe üstüne düşmesi , dur yapma demedim ki, bende onu silip tercihine saygı duyuyorum dedim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda
Soran+1 yılAbartılı mı olmuş baskın gibi gitmem
- +1 yıl
Bu arkadaşın kadın mı
Soran+1 yılHahahahah :)
- +1 yıl
Komik olan nedir
Eğer sevgili olmak isteseydi sosyal medyadan çıkarmazdı adamı unut gitsin niyeti güzel değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de hiç kıvırmaya gerek yok
yani reelde bişiyler yaşamayacaksak ben yokum demiş gitmiş işte bunda anlamayacak ne var?
118 Yorumla
Soran+1 yılDert cinsellik o zaman
Soran+1 yılHayır ama benim sınırlarımı geçme, saçma imalarda bulunma filan dedim , tamam dedi
Soran+1 yılBir şey kaybetmedim demi sonuçta , lütfen moralimi bozmayın :(
Soran+1 yılAyrıca ben kendimi kullandıracak biri değilim, bana cinsel imada bulunma, aşırı üzülüyorum , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum dedim. Tamam dedi
Soran+1 yılBen kendimi koruyorum ki zaten, daha ne yapayım, adamla 2 senedir ilk kez görüştüm o da 15 dakika iş yeri önünde. Daha ne yapmam lazım
Soran+1 yılGazınıza geldim sanırım biz tekrar küsüştük
Soran+1 yılSağlıksız ilişki , toksik bir şeye dönüştü , seviyorum, takılı kaldım
- +1 yıl
bakın kadınlar toksik ilişki de takıntılı olunca cidden çocuklaşıyor ve mantıksız hareket ediyor nasıl oluyor bilmiyorum ama mükemmel zeki bir canlı bu işlerde cidden aşırı akılsız olabiliyor yanlış anlama beni ama bu böyle şimdi sabah kalkıyosun önüne koyup düşünüyorsun bu adam bana ne verebildi ben ne istiyorum ve devam edersem ne olur? cevap lara göre hareket ediyosun ve eğer bitirmek daha mantıklı ise hiç düşünme unutup gideceğini sende çok iyi biliyosun kendini yıpratmanın alemi yok kendine değer ver kim olduğunu hatırla ve kimse için kendinden ödün verme herşeyden önce kendine saygın olsunn
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Yani diyoki ya hem reel hem sanal arkadasim ya da hic olma.
139 Yorumla
Soran+1 yılBiz aynı iş yerinde çalıştık eskiden 2 sene beraber r
Soran+1 yılBiliyorum ama ben mal gibi anlamamış gibi yaptım
Soran+1 yılKabul etmezse çok bozulurum
Soran+1 yılHahahahah ölsem yapmam
Soran+1 yılSaçmalaama
Soran+1 yılEdemem ki, edemem ah ah
Soran+1 yılBugün whatsaba iş ile ilgili şeyler attım, hepsine bakmış ama yazmadı
Soran+1 yılBende yazmam sonuçta bana en son görüldü bile atmayan adama üst üste mesaj yazamam
Soran+1 yılBu beni takipten çıkmış ya amaç ne dedim. Amaç yok dedi. Takip et çıkar sıkıldım küsüp barışmaktan, neden kimse ile iletişimim böyle değilde seninle böyle dedim. Ergen miyiz biz 35 yaşına geldik dedim. Çok yanlış bir yerden girdin bence devam etme kötü olmak istemiyorum dedi. Nerden girmem gerekiyor onu söyle dedim. Bir yerden girmene bir şey demene gerek yok tercih meselesi dedi. Bende senin olduğun ilçeye gelip sana buluşmak için haber vermedim diye bozuldun sandığım için ısrar ettim kusura bakma, tercihine saygı duyuyorum, benim açımdan sorun yok, kızmadım da sevilirsin arkadaşım diyip el sallama emojisi attım. O da bunun üstüne demiş ki bilmukabele, küslük yok, ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum ve sadece instagramdan çıkardım bu dedi. Bende haklısın bir birimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur, bende de kırgınlık yok, sana daha fazla bir şey diyemiyorum dedim. Ondan sonra görüldü bile atmadı. Mesajları üstten mi okudu, okumadan mı sildi , yoksa hiç okumadı mu bilmiyorum
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum. internet kapatıp okuyup geri açınca okuduğun gözükmüyor mu? Bunu bilmiyordum. Takmıyor gözükmemek için mi yaptı şimdi bunu. Bir kere de ben ona mesaj attım. 1 saat bakmadı diye beklerken içimde pişmanlık oldu. Geri aldım mesajı, gözükmeyen mesaja cevap vermişti: dedim ben sildim mesajı görünüyor mu çok utandım diye bildirimden gördüm dedi.
Soran+1 yılO bana daha önce seviyorum seni , sana itiraf etmem gereken şeyler var ama telde olmazC yüz yüze olmamız şart dedi. Bende anladım seni duygusal boşluktasın, duymak istemiyorum dedim, o ara 1-2 ay küs kaldık. Sonra tekrar barıştık. Yine dedi yanımda nasıl olacak merak ediyorum sana yükseliyorum filan biz tekrar küsüştük , tekrar barıştık. Yalama oldu
- +1 yıl
Mantikli dusun mesela sen mesaji okudugunda goruldu bilgisinu karsi tarafa nasil ileticekki, internet kapali iken. İnt kapaliyken ne yaparsan yap karsi tarafin cihazinda hicbir degisiklige neden olmazsin. neyse konumuz bu degildi. Bak bildirimden gordum demis. Yani mesajlarini ne yazarsan yaz silsende sildigin mesajlarida okumustur. Cunku bildirimlerde geri silinmez mesaj. Kus baris oluyosa bu skntı. İkinizde gurur yapiyosunuz cok. Ya da baska bisey. Ama seviyorsan bu adamla kesinlikle ne yap et reelde bulusmaya calis.
Soran+1 yılTeşekkür ederim öneriniz için
Soran+1 yılYa bir gün önce cıvıklık istemem diyorum , ertesi gün mesajın sonuna öpücük koyuyor , bende sen fırçaya doymazsın , böyle emoji istemiyorum yazdım, o da bana 2 gündür cevap yazmadı, başka mesaj da atmadı
Soran+1 yılBen haklıyım değil mi ya, bir gün önce ne dedim ben, mal olan anlar
Soran+1 yılSoramam filan
Soran+1 yılDurum attım bakmış, numarayı silmemiş demek ki ama yazmıyor da. Ne zaman özür dileyeceksin diye sorayım mı sizce
Soran+1 yıl35 yaşında koca çocuklar
+1 yılBanka soygunu planlıyor hanfendi. Kesin o yüzden
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah 😂
Sanallıktan nefret ediyordur
En önemlisi seninle gerçek anılar oluşturmak istemiştir08 Yorumla
Soran+1 yılBelki de, çünkü kahveye davet edip durdu ben gidemedimm
Soran+1 yılAma biz aynı iş yerinde çalıştık, hemen unutuluyor dediğinize göre şu an zerre umrunda değil miyim yani
Soran+1 yılYa o silse gittikten 1 sene sonra tekrar yazmaya mı başlardı
İş arkadaşı diye bir şey yok
İşini yap / maaşını al / evine git !!!01 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Ara sıra maus beraberligide yaşayalım demiş 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahah valla bu espiri aklıma gelse o an yapardım 😄
Soran+1 yılHahahah bu da iyiymiş 😀
Buluşmak görüşmek istemiş elektronik üzerinde durup obje gibi konuşamam demiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılBunun yolu instagramdan takipten çıkmak mı olmalıydı sizce? Dikkat çekmek için mi bunu yaptı acaba?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkiyi ileri seviyeye taşımamak saçma demiş, anlamayacak ne var?
017 Yorumla
Soran+1 yılBende adama tercihine saygı duyuyorum diyip, ben de onu çıkardım aferin bana
Soran+1 yılÇok şaşırdı ilk trip attı sonra baya sevindi
Soran+1 yılYok gelince lütfen aramızın açılmasına sebep olma artık üzülüyorum dedim. Ne yapmayın dersen cinsel içerikli mesaj ima şaka bile yapma kendini kötü değersiz kadın gibi hissediyorum dedim. Yoksa ben üzülürsem çok uysal biri değilim ben de seni üzerim dedim, vay beni tehdit mi ediyorsun dedi güldü baya
Soran+1 yılGerçekten mi 😄 teşekkür ederim. Niye değersiz hissedeceğim bir işin içinde olayım demi. Tamam dedi bana ama
Soran+1 yılAy be diyorsunuz , olur muyuz sizce biz
Soran+1 yılSapıtıp kaçırtacak gibi bir korkum var
Soran+1 yılAy inşallah hafî bakalım
Soran+1 yılBiz yine bozuştuk
+1 yılİçinde olmak istiyorum ama sen dışarda tutuyorsun beni demek istemiş
041 Yorumla
Soran+1 yılBunun meali bu mu sizce
- +1 yıl
Yani sen anlamışsındır doğru meali
Soran+1 yılBende tercihine saygı duyuyorum diye azad ettim adamı
- +1 yıl
Azad etmek mi. Zaten umurunda olmamış ki
Soran+1 yılYok aslında umrumda , çünkü gece uyuyamadım , kaç kere üzgün uyandım, boynumda da üzüntüden bir şey çıktı. Sadece buluşmaya gitmedim. Önüm tarafından böyle mi algılanıyor
- +1 yıl
Seninle daha ciddi takılmak isteyen birine mesafe koymuşsun baya baya. O da sana tepki göstermiş. Eğer niyetin reel görüşmek olsaydı sende ona yol vermek yerine bir görüşme ayarlayabilirdin. Bir de üstüne üzüldüm deme.
Soran+1 yılYüz yüze her görüşmek isteyen ciddi mi oluyor ki, sanırım buna güvenemediğüm için. Yoksa anladım aslında tribin sebebini
- +1 yıl
Yani reelde tanıdığın biriyse ve görüşmek istemediysen zaten istememişsindir buna üzülmene bile gerek yok. Sanal biriyse zaten görüşmene gerek yok. Bmylece bunsoruyu sormana bile gerek kalmadı
Soran+1 yılHahaha iş arkadaşım, isteseydin saten giderdin diyorsun yani
- +1 yıl
Evet kesinlikle
Soran+1 yılO da istemediğimi düşündüğü için peşimi bıraktı yani
- +1 yıl
İstemiyorsun zaten
Soran+1 yılİstiyorum ama ciddi istiyorum ben
- +1 yıl
Hmm ciddi değil yani
Soran+1 yılÖyle hisseder güvenmiyorum , seviyorum dedi ama sevse böyle kolay vazgeçer miydi sizce
- +1 yıl
Fazla naz aşık usandırır
- +1 yıl
artık birbirimizn gözlerine hal ve hareketlerine bakalım diyor artık konuşurken ne hale giriyoruz nefes alış verişimiz nasıl değişiyor ses tonumuz nasıl değişiyor ben gerçekten onu seviyor muyum gerçekten onunla yaşamak istiyor muyum o beni gerçekten istiyor mu söyleedikleri doğru mu yoksa sadece klavyede miy di bunu öğrenmek istiyor
- +1 yıl
@Cemeren__ anlamadım sen nerden çıktın
- +1 yıl
@Cemeren__ ruh hastasımısın geçmiş olsun. Ama sen cevap vermemişsin. Sadece gelip benim yorumuma salça olmuşsun.
- +1 yıl
@Cemeren__ benim olan bir şey yok ama sen saçmalayan birisin
Soran+1 yıl@Cemeren__ İş yerine gittim minik bir hediye ile, barıştık sanırım
Soran+1 yıl@Cemeren__ aaaa neden
Soran+1 yıl@Cemeren__ senin de üslubun biraz sıkıntılı sanki, yukarıda yazdığın 250 gr muhabbetini daha yeni gördüm
Soran+1 yıl@Cemeren__ defol git len çürük beyin
Soran+1 yıl@Cemeren__ Allah senin kalbine sevgi içine biraz saygı versin.
- +1 yıl
Seninde senin ve senin gibilerin de , benim içimde sevgi bol bol var sadece bu sevgiyi paylaşabilicegim kimse yok hiç bir kadın aşka ve cinselliğe layık görmüyor , düzgün olduğum için tabi artık DÜZGÜN biri değilim işe yaramıyor eminim sevgilinin tipi eciş bücüş, kabadayı ve krodur neyse dediğim gibi umarım...
Soran+1 yıl@Cemeren__ umarım sevgiyi bulursun ama bu tarz konuşmayla çok zor
Soran+1 yıl@Cemeren__ sen yine de efendiliğini bozma, ona kıymet veren biri illa çıkar , ama bu beddular eden haline gerçekten kimse sevgi duymaz, emin ol
Gizli Üye(18-24)+1 yılkonuyu birazda ayrıntılı anlatsaydin daha iyi olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılDinleyecek misin
Cevap sahibi+1 yılunsanlari dinlemek en iyi yaptığım şey
şahıs erkekse bence senden irl hoşlanıyodu baktı sen oralı değilsin, sanalda olup reelde olmayan kızı napim diyip çıkarmıştır yani yazmanı bekliyordur ama yazmazsan da dönmez sana
05 Yorumla
Soran+1 yılYazarsam döner mi sizce? Çünkü en son mesajıma cevap yazmadı
Soran+1 yılKıymetli ama kendim daha kıymetliyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlaşılmayacak bir şey söylememiş, gayet açık
032 Yorumla
Soran+1 yılNe sizce
Cevap sahibi+1 yılAranızda ilişkiyi ileri seviyeye taşımak istemiş, karşılık görmemiş işte senden
Soran+1 yılOnda da son mesajıma bile cevap yazmadı
Cevap sahibi+1 yılEğer istemiyorsan fazla zamanını çalma onun, bir şey vaad etme
Soran+1 yılBeklenti içinde mi benden
Cevap sahibi+1 yılBence evet
Soran+1 yılSeviyorum dedi daha önce ama emin değilim
Cevap sahibi+1 yılEmin değilsen uzaklaş
Soran+1 yılSevgimden mi ondan mı, zaten en son mesaja cevap yazmadı, tekrar yazarsam adama yapışmış gibi olmam mı
Cevap sahibi+1 yılEğer onun sana olan duygularından ve kendinden emin değilsen, boşa zaman harcama
Soran+1 yılKoptuğu yerde kalsın o zaman
Cevap sahibi+1 yılEn son ne yazdın ona
Soran+1 yılBu beni takipten çıkmış ya amaç ne dedim. Amaç yok dedi. Takip et çıkar sıkıldım küsüp barışmaktan, neden kimse ile iletişimim böyle değilde seninle böyle dedim. Ergen miyiz biz 35 yaşına geldik dedim. Çok yanlış bir yerden girdin bence devam etme kötü olmak istemiyorum dedi. Nerden girmem gerekiyor onu söyle dedim. Bir yerden girmene bir şey demene gerek yok tercih meselesi dedi. Bende senin olduğun ilçeye gelip sana buluşmak için haber vermedim diye bozuldun sandığım için ısrar ettim kusura bakma, tercihine saygı duyuyorum, benim açımdan sorun yok, kızmadım da sevilirsin arkadaşım diyip el sallama emojisi attım. O da bunun üstüne demiş ki bilmukabele, küslük yok, ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum ve sadece instagramdan çıkardım bu dedi. Bende haklısın bir birimizin hikayesini görsek ne olur görmesek ne olur, bende de kırgınlık yok, sana daha fazla bir şey diyemiyorum dedim. Ondan sonra görüldü bile atmadı. Mesajları üstten mi okudu, okumadan mı sildi , yoksa hiç okumadı mu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCevap atana kadar bekle, bakalım ne yazacak
Soran+1 yıl3 gün geçti; sende yazar mı bu saatten sonra
Cevap sahibi+1 yılHer an yaza bilir, bekle...
Soran+1 yılWhatsaba iş ile ilgili durum attım, onların hepsine bakmış ama yazmadı
Cevap sahibi+1 yılBekle, eğer seni gerçekten istiyorsa yazar bence
Soran+1 yılBenden bekleyecek ilk , ben adım atmayınca sevdiği için dayanamayıp yazacak mı diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle düşünüyorum, seviyorsa dayanamaz
Soran+1 yılBekliyorum o zaman
Cevap sahibi+1 yılVuhuuu tebrik ederimmm)
Soran+1 yılAbartmış mıyım 😄
Cevap sahibi+1 yılNe aldın
Soran+1 yılBizim arılar var, bak götürdüm 😂 senin kadar tatlıdır bak filan diye kardeşim yaptı hahahahah 😂
Soran+1 yılSaçma mı, o da bana daha önce böyle kavanozla u bir çikolata vardı, ondan alacaktı, boğa burcu ya sever yemeyi
Soran+1 yılBiz küsüştük yine
Cevap sahibi+1 yılNoldu yine, neden?
Soran+1 yılCiddiyet istiyorum dedim, ertesi günü adam bana öpücüklü mesaj attı. O yüzden saydırdım bende , sen fırçaya doymazsın, böyle emoji istemiyorum diye, o da cevap atmadı , yazmadı da o günden beri hiç
Cevap sahibi+1 yılTakip gönder bana,
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olmak istiyodu daha önce bişi demiş miydi yani?
026 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum dedi aslında daha önde, buluşmak istiyorum, karşımda nasıl olacaksın çok merak ediyorum filan dedi
Cevap sahibi+1 yılEe karşılık vermedin yani neden üzüldün
Soran+1 yılSeviyorum ama güvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden güvenmiyosun kız hem o seviyo hem sen bide yok mu dedin
Soran+1 yılTercihine saygı duyuyorum, birbirimizin hikayesini görsek ne görmesek ne sana bir kırgınlığım yok dedim. Cevap yazmadı , görüldü bile atmadı
Cevap sahibi+1 yılÇaba yok mu yani?
Soran+1 yılYok bitti bence bu sefer. Görüldü bile atmayan adama tekrar yazmak yapışmak gibi olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılDaha öncesinde çabaladı mı?
Soran+1 yılBuluşma teklifleri sayılır mı
Cevap sahibi+1 yılHep red mi ettin 🤦🏽♀️
Soran+1 yılAslında hayır ama gelcem diyip gitmedim
Cevap sahibi+1 yılSorun çocukta değil sende neden üzülüyosun kız
Soran+1 yılNasıl bir sorunum var sizce
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu ekip durmuşsun adam uğraşmış daha ne yapmasını bekliyodun? İlgisni seviyosun sanırım
Soran+1 yılSeviyorum çok yakışıklı , tatlı, diksiyonu ses tonu çok güzel , aşırı seksi bir adam
Cevap sahibi+1 yılŞans ver o zaman
Soran+1 yılSildi beni instadan , şans istemiyor ki artık
Cevap sahibi+1 yılAyy sadece Instagram da mı ekli bu çocuk?
Soran+1 yılEski iş arkadaşım, 2 sene aynı yerde çalıştık, reelde tanıdığım biri
Cevap sahibi+1 yılBi zahmet bi kahve iç çocukla
Cevap sahibi+1 yılSende arada adım at iyi yapmışsın
Soran+1 yılBiraz baskın gibi oldu ama çok mutlu oldu, süpriz baskın değil beni çok şaşırttın hiç beklemiyordum dedi
Soran+1 yılBiz geri küsüştük
Cevap sahibi+1 yılSizden bişi olmaz
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılSana iyi bir tavsiye vereyim, bol bol kitap oku ve paragrafta anlam soruları çöz. Çünkü buradaki yan anlamı fark etmemiş olmak için aşırı saf olmak lazım.
08 Yorumla
Soran+1 yılKitap okumayı çok severim aslında, yan anlam size göre ne? Benim anlamadığım asıl kısım bunu neden instagramdan çıkarakarak yapıyor? Bununyolu bu mu?
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim. Lisede bir kız arkadaşım vardı, çıkışlarda belirli bir yere kadar beraber yürürdük sonra herkes evine giderdi. Dershaneye gidiyordu, baskıcı bir babası vardı ve onunla vakit geçirebildiğim tek yer okul çıkışıydı. Gidip bir yerler de oturup sohbet edelim, sinemaya bir yerlere gidip birbirimizi daha iyi tanıyalım diye teklif yapıyordum sürekli "evden çıkamam, babam şöyle baskı yapıyor böyle bilmem ne" diye bahaneler uyduruyordu, bende belirli bir süre sonra gayet normal soğumaya başladım. Kendince anlamsız tripler atıyor ve bunu da anlamadığımı sanıyordu ama ilgisiz tavrımı devam ettirdim, daha sonra en yakın kız arkadaşı "çok ilgisiz davranıyorsun, onunla beraber vakit geçir, sevildiğini hissettir" falan dedi ben de gülerek " dalga geçiyorsun herhalde ne zaman bir davet yapsam bir neden bulup reddediyor ve kendince naz yapıp benim ısrar etmemi bekliyor, kusura bakma ben böyle anlamsız karmaşaya gelemem basit bir hayatım var ve basit bir işi karmaşık hale getirecek bir yapımda yok" demiştim. Daha sonra ayrılmak istedi, ısrar edeceğimi sanıyordu ama hemen kabul ettim ve şaşırdı, sözün özü şu "fazla naz aşık usandırır", muhtemelen çocuk sana ilgisini belli edecek bir çok şey yapmış ama sen ya göremediğin ya da görmek istemediğin için çocuğu süründürmüşsün, o da belirli bir süre alttan alıp daha sonra bu böyle olmaz deyip seni hayatından komple çıkarmış. Eğer cinsellik amacı varsa seninle uğraşmamak için iletişimi kökten kesmiştir, eğer duygusal bir şeyler hissediyorsa aklıyla alay ettiğini düşündüğü için iletişimi kesmiştir.
Soran+1 yılHer türlü bitti işte
- +1 yıl
Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
Soran+1 yılSizce abartılı mı olmuş dan diye habersiz gitmem
- +1 yıl
Bunu ben bilemem. Karşındaki kişinin profilini, karakterini bilen sensin. Eğer sevgiden, saygıdan anlayan biriyse kötüye kullanmaz ama bunun tam tersi ise ilgini bir sömürü aracı olarak kullanabilir.
Soran+1 yılBelki de , zaman gösterecek
+1 yılEğer seni çıkartmasaydı daha yakın olmak ister diye düşünürdüm. Şimdi amacının farklı olduğunu düşündüm. Ya da ilişkiyi ileri taşımayacaksak konuşmayalım demiş.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen senin olduğun ilçeye gelip sana haber etmedim diye mi bozuldun diyince buna cevap olarak ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum dedi
- +1 yıl
ben de bozulurdum. Adam direkt vaktimi boşa harcayacaksan konuşmayalım demeye getirmiş. Senle sevgili falan olmayı düşünüyormuş bence zamanla
Soran+1 yılBundan sevgili olmak istediğini mi anlardınız , sizin başınıza gelse
- +1 yıl
Çok güzel çok hoş olmuş artık niyetinizi o da biliyor daha iyi😊
Soran+1 yılOoo ertesi günü bizim iş oldu miş. O gün çok güzel geçmişti aslında. Ama ertesi günü iş değişti. Konuşmuyoruz artık hiç
- +1 yıl
ABLA MXLSŞSŞS çok hızlısınız anlayamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde olmak istiyorum benim ol istiyorum ama sen dışarıda tutuyorsun demiş
014 Yorumla
Soran+1 yılBunun anlamı bu demek mi sizce? Buluşma tekliflerine gitmediğim için oldu sanırım. Ya gel ya da burada bile görmek istemiyorum diyor yani
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğimde olabilir boş ver çapsız herifi
Soran+1 yılYok zaten tercihine saygı duyuyorum diyince sadece buradan çıkardım gibi kıvırdı gibi geldi bana
Cevap sahibi+1 yılMerak uyandırıcı bir enerjin var
Soran+1 yılBunu nerden anladınız ki, bu söylediğim şeyden dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılEvet farklı bir auran var
Soran+1 yılAura için canlı görmek sesini duymak filan gerekir, iki kıçık kırık harften bunu anlamanız imkansız. Altı boş bir iltifat
Cevap sahibi+1 yıl6. Hisler söyledi boş asilsiz bir iltifat değil
Soran+1 yılOnun içinde görmek gerekir ki, 6. his filan pek bilimsel şeyler değil
Cevap sahibi+1 yılİlla ters ve atar yapacaksın
Soran+1 yılHayır mantıksız şeylere karşıyım sadece
Cevap sahibi+1 yılBende. Boşa sallayacak degilim
Soran+1 yılSizinle ilgilenmiyorum , o adamı seviyorum , başkası olsun gibi bir isteğim de yok
Adam bildiğin sana çıkma teklifi etmiş ayrıca sürekli küsüp barışmak bir flört etme işareti adam senle flört etmek istiyor bence
022 Yorumla
Soran+1 yılSizce burada bir ilişki teklifi mi var, skor yaparsa beni kaygısı var bende
Soran+1 yılTeşekkür ederim öneri için
Soran+1 yılElimi tuttu arabada , kovaladım bende hafî git artık diye , ne diyorsunuz sizce olur muyuz
Soran+1 yılTutmaktan kastım tokalaşıyor gibi yapıp uzun tuttu ben çektim elimi
Soran+1 yılNasıl bir taktik, tensel temas duygu oluşturmak için mi, yoksa tutmaya devam edecek mi diye bakmak için mi
Soran+1 yılEli uzun süre tutma işini mi
Soran+1 yılDaha dün cıvıklık istemez dedim, bugün öpücük atmış ya, bundan olmayacak sanırım
Soran+1 yılEvet kolay gelsin diyip öpücük atmış
Soran+1 yılAy iki gündür yazmayan adamdan ne çıkacak, boşa beklemek saçma, yazsa o an yazardı, şimdi ne yazacak
Soran+1 yılYok bence yazmayacak zaten hiç , aman dedi sallladı o bence
Amacı seni yatağa atmak olabilir ayık ol sen yinede. Evli olabilir birde bana biraz öyle geldi. Seni sadece ordan sildim demekle kıvırmış bunuda bil
012 Yorumla
Soran+1 yılKıvırdığının farkındayım, bende istediği etkiyi yaratamadığı için hafif bir u dönüşü ben de hissettim. Eski iş arkadaşım, az çok hayatını biliyorum
Soran+1 yılBoşanıyor, 2 senedir ayrı bekar evinde yaşıyor. Eski iş arkadaşım, eşi başka ülkede.
Soran+1 yılBoşanma aşamasında olduğu için mi dediniz
Soran+1 yılAma adamın eli yüzü çok düzgün , manken gibi biri, ayrıca bir ara bir kadınla tatile de gitti, yatmak için bulmakta zorlanmıyor gibi görüyorum ben, beni de o kafileye katmaya çalışıyor gibi hissettiğim için gitmedim aslında
Soran+1 yılHayır atmam
Seni daha yakından tanımak istiyor da engelleme nedenini anlamadım niye öyle gereksiz bir hareket yapmış
05 Yorumla
Soran+1 yılEngellemedi de takipten çıkmış beni, ama beni çıkarmamış, sanki ben onun fanıyım
Soran+1 yılÇıktım ama çıkmadan önce amaç ne diye sordum
Soran+1 yılÖnce amaç yok yazmış, bende çocuk gibi ekle çakar küs barış sıkıldım, yoruldum ergen miyiz 35 yaşını geçtik dedim. O da çok yanlış bir yerden girdin bence devam etme kötü olmak istemiyorum demiş. Bende sen göster o zaman doğru yolu dedim. O da bir şey demene gerek yok, göstermeme de tercih meselesi demiş. Bende senin olduğun ilçeye gelip sana haber vermediğim için kırıldın ondan yaptın diye düşündüm ondan ısrar ettim kusura bakma dedim. Tercihine saygı duyuyorum, sevilirsin arkadaşım diyip bay bay emojisi attım. O da demiş ki ben seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum
Kız erkek arkadaşlığı ise daha yakın olmak istemiş sizden
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek karşıdaki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNet insanmış sadece sosyal medya arkadaşı olacağına direkt silmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ya geliyorsan gel ya da burada bile durma diyor
+1 yılSeninle yüz yüze buluşup daha fazlası olmak istiyorum demekkk
06 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin bana teklif etmiş o zaman yine
- +1 yıl
Stabil bir ilişkiniz varsa şu an senden bir adım bekliyor olabilir cümlesi ve sosyal medyadan çıkarması tutarsız olmuş
Soran+1 yılSevgili değiliz aslında biz, buluşmya kahveye davet etti hep ama ben gidemedim hiç
- +1 yıl
Kırılmış olabilir biraz da sen davet et elinden geliyorsa. ben birine teklif etsem sürekli ve kabuk etmese kırılırdım
Soran+1 yılO da kırıldı bana sanırım
+1 yılNasıl izlenim bıraktıysan öyle bi söz söylemiş işte
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben bilemem ki
- +1 yıl
Adamın dediği ortada
Soran+1 yılNeymiş sizce
Ara ozaman ama bu seferde sadece tel den konuşmak istemiyom diye engellemesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBuluşmaya çağırdı, gitmedim diye yaptı bence
Sadece burdan yazışmak işteyim ileriye taşımak istememiş aranızdaki ilişkiyi işte
02 Yorumla
Soran+1 yılEski iş yerinden arkadaşım, reelde tanışıyorum , buradan biri değil
Bunu sevdiğim insan bana yaptı. Yazismak falan bende aynı şekilde yol verdim. Ya hep ya hic
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Buluşmayıp sadece yazıştığı için siz mi gönderdiniz adamı
Soran+1 yılDün güzeldi ama biz yine küsüştük sanırım
+1 yılBişey olcaksa olsun olmayacaksa da boşuna vakit harcamayalım" diyo
019 Yorumla
Soran+1 yılBen de adama tercihine saygı duyuyorum diyip salladım iyi mi
- +1 yıl
İyi etmişsin
- +1 yıl
Ona karşı bişey hissetmiyorsan, keşke gitmeseydin
Soran+1 yılHissediyorum aslında ama neden çok büyük ümit vermiş gibi mi oldum böyle yaparak
- +1 yıl
Belki bu yaptığın seni cepte görmesine neden olabilir, yani yapmamalıydın
Soran+1 yılÖyle olacağını sanmam, çünkü bana itirafta bulunacaktı yine ettirmedim, içinde kaldı, beni cepte görse buluşmak için yalvarır mu
- +1 yıl
Neyse bilmiyorum, umarım her şey keyfince olur
Soran+1 yılYine küsüştük
- +1 yıl
Ahahah, bence yoluna bak
Soran+1 yılAdama daha dün ciddiyet istiyorum, cıvıklık istemiyorum dedim bugün öpücük atmış ya
- +1 yıl
Seviyodur seni
Soran+1 yılİyi de cıvıklık istemiyorum dedim, sevse saygı duyar bana. Rahatsız oluyorum diyorum. Üstelik sen fırçaya doymazsın diye salladım, cevap yazmadı da bana. Bu nasıl sevgi
- +1 yıl
Knk öyleyse vur tekmeyi k*ıçına
- +1 yıl
'zaman zaman sana çok fena duygularım yükseliyor demesi, seni cinsel olarak arzuladığı anlamına gelir diye düşünüyorum, ki aranızda hiç sevgi bağı yokken seni arzulaması da hiç masum değil. Ayrıca anlattıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki sana karşı en fazla bi hoşlantı duyuyor olabilir, seni arzulaması gerçekten seninle sevgili olmak istediği anlamına gelmez çünkü sonuçta bu bir erkek, erkeklerin birini arzulaması için sadece gözüne Seksi gelmesi yeterli hatta bazen buna bile gerek yok. Dişi sineği bile arzulayabiliriz sjsjjs. Kısa şunu diyeceğim; istersen bi dene, olmadı nextlersin.
Soran+1 yılDeneyecek bir şey kalmadı, bir gün önce kendimi kötü hissediyorum dediğim şeyi ertesi gün yapıyor. Üstelik ne kusura bakma yazdı, ne ben buyum yazdı. Cevapsız bıraktı mal gibi. Üzüldüm ama düşünecek bir şey yok bence
- +1 yıl
Ozaman NEXT
Soran+1 yılÖyle görünüyor
+1 yılSeninle birlikte olmak istiyor yani Yanyana el ele olmak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmak istiyor yani
- İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılMouse arkadaşı da olalım demiş
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Reelde görüşmek istiyor anlamadınız mı? Yanlız bu espiri aklıma gelse yazardım o an 😂
+1 yılBunu anlamamış olamazsın.
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Jeton düşmeye başlamış işte bak
😀
Soran+1 yılHahahah barıştık ama gerisi gelir mi bilmiyorum. Çok şaşırdı ilk soğuktu sonra şaşkınlaştı, 2 senedir hiç göremedim seni hiç dedi, eski iş yerimizdeki günler gibi şu an çok mutlu oldum dedi. Senden istediğim bitmesi değil seni canlı görmek, yemek yemek , kahve içmek dedi. İşte kastettiğim şey bu ayrıca sana kırılsam bile ben küsemem , küs kalamam dedi
- +1 yıl
E vira bismillah o zaman. Hadi bakalım.
Bol şans
:)
Soran+1 yılKüsüştük bile tekrar
- +1 yıl
Sen başkasına bak.
Aç gözünü
😀
Soran+1 yılAçtım gözümü istemiyorum kimseyi
- İnternet & Teknoloji konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmek istiyor sanal arkadaşlık kesmiyor demekki
164 Yorumla
Soran+1 yılYüz yüze göremediği için fotomu da görmek istemiyor yani
- +1 yıl
Fotonu görse de , illede birşeyler yaşamak değil beraber oturup kahve içmek yemek yemek birşeyler paylaşmak her zaman farklı olur bazen klavye de konuşamazsın karşındakinin tepkisini ölçemezsin
Soran+1 yılBiz aynı iş yerinde 2 yıl çalıştık aslında. Sanal arkadaşlık olarak başlamadı ama iş yerlerimiz ayrıldığından beri birbirimizi uzaktan 2-3 kere gördük o kadar
- +1 yıl
Samimi arkadaşlık belki de flört etmek istiyor ama tam olarak sana aktaramıyor demekki , ilk denemede olmayıp o zaman takipten de çıkalım demesi kararlı olmadığını gösterir sanki
Soran+1 yılİlk deneme değil aslında, yazın bir kere seviyorum itiraf etmem gereken şeyler var dedi, duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. O ara aramız bir açıldı. Sonra tekrar ekleştik , kahveye davet etti, seviyorum dedi. Yine gitmedim diye çıktı takipten , o zaman neden noldu diyince tatlı tatlı konuştuk. Bayadır da konuşmadık , tekrar ilgimi çekmek için mi sildi, yoksa bu sefer gerçekten mi sildi anlamadım. Ama bunu dedi bana
- +1 yıl
Belki senin sadece arkadaş kalma isteğini düşünmüştür ısararla bir yere varamayacağını anlamıştır
Sen normalde ne olmasını istiyorsun?
Soran+1 yılŞu an için arkadaş kalmak istiyorum. Ama hoşlanmama beğenmeme gibi bir durum değil. Sanırım onun istediği yere varamayacağını anladığı için pes ett
- +1 yıl
Arkadaş olmak güzeldir ama dediğim gibi sadece sanal arkadaşlık belli süre sonra sıkar , ben konuştuğum kişiyi görmek isterim söylediklerimin karşıya geçtiğini mimiklerinden hareketlerinden anlamalıyım
burada şu anda seninle yazışırken bile benim fikirlerim sende ne uyandırır merak ederim
Soran+1 yılAnladım , kötü biri olup başından fırlatıp atmak ile ilgili değil diyorsun yani
- +1 yıl
Ben bencesini söyledim karakteri nedir bilemem
Basen bende sadece sanal da olda derdimi anlatacağım selam verebileceğim biri olsun istiyorum ama olmayınca olmuyor - +1 yıl
Koparmamak elimde sen adım atmalısın
Soran+1 yılÜst perdeden konuşcak diye tedirgin oluyorum
- +1 yıl
Yani bir kadına üst perdeden konuşursa zaten olmaması daha iyi olur sen bir dene baktın öyle yaptı olmaması daha hayırlı olmuş dersin zaten
Soran+1 yılAma bu seferde gururumu neden rencide ettirdim diye canım sıkılıcak
- +1 yıl
Ama birşeyler olması için fedakarlık şart , sonuçta o adım attığında sen iyi niyetinle reddetmişsin , şimdi sıra sende en azından iş çıkışı sana danışmak istediğim bir şey var müsait olursan deyip sende bir adım atabilirsin
Soran+1 yılAynı yerde çalışmıyoruz ki artık hatta Farklı ilçelerde çalışıp yaşıyoruz artık
- +1 yıl
Ankara küçük her her yer birbirine yakın 😂😂
Soran+1 yılBiz Ankara’da değiliz ki , ben başka bir şehirde bir ilçedeyim, o bu ilin başka bir ilçesinde.
- +1 yıl
Ben sadece merak ettim Ankara da olmadığını öğrendim teşekkürler 😉
Soran+1 yılYemlendüm yani
- +1 yıl
Estağfirullah
- +1 yıl
Hayırlısı olsun iyi olur umarım 🙏
Soran+1 yılBilmiyorum ki, kötü geçti gibi hissetmedim, o çok mutlu oldu, çok şaşırdı , biraz baskın gibi olmuş mu sizce , o buna süpriz denir dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
Sürpriz olmuş hoşuna da gitmiş
Bende seni hep destekledim hediyemi isterim bende 😂
Soran+1 yılHahahahsh bir dur bakalım. Adama şartlarımı sundum, kabul etti ama doğru durur mu bilmiyorum. Zaman zaman içimde sana karşı bir şey yükseliyor benim, sonra bastırıyorum tutuyorum kendimi söyleyim mi dedi ben adamı yine susturdum
Soran+1 yılBir de cıvık bir ortam olsun demiyorum ama sen kendini gizliyorsun benden saklıyorsun dedi
- +1 yıl
Sen tam olarak ne olmasını istiyorsun ki
Soran+1 yılAşırı ciddi bir ilişki olsun olacaksa ya da seviyeli arkadaş olarak kalalım, ortası yok bende
- +1 yıl
O da arkadaş kalmak değil , duygusal ilişki istiyor
Soran+1 yılAma ciddi mi sizce? Belki de sadece yatıp geçmek istiyor. Ama öyle olsa şartlarımı kabul edip görüşmek ister mi sizce
- +1 yıl
Onun adına bir şey diyemem ama bir kadın bana adım atmışsa onun istediği doğrultuda neyi ne kadar yaşamak istiyorsa öyle yaşarım fazlasını beklemem
Soran+1 yılAnladım , o da aynı kafadadır umarım
- +1 yıl
İnşallah 🙏
Soran+1 yılDaha dün cıvıklık istemez dedim bugün öpücük atmış , canım sıkıldı
- +1 yıl
Hadi ya 😔o da şansını çok zorluyor
Soran+1 yılOlmaz demi bu adamdan , boşuna umutlanmaya gerek yok
- +1 yıl
Valla bende adamı destekliyordum ama suyu çıktı sanki
Soran+1 yılBence de suyu çıktı, dün gittiğime pişman değilim, yanlış bir şey yapmadım ama olmayacak bizden belli
Soran+1 yılİnsan en azından pardon der, yanlışlıkla atmışım o emojiyi farketmedim der, yok
- +1 yıl
Sıkma canını biraz daha dene olmazsa yol verirsin
Soran+1 yılCevap yazmadı ki bana, ben neyi deneyeceğim
- +1 yıl
Yazarsa anlamında dedim hani bir süre daha tavrına bakarsın olmadı yol verirsin
Soran+1 yılBen yazmayacak diye düşünüyorum, öyle hissediyorum
- +1 yıl
O yazmazsa ben yazarım 😂😂
Soran+1 yılİstemiyorum kimseyi. ben söyle iyiyim
- +1 yıl
Neden ki arada sırada halini hayrını soran biri kötü mü oluyor?
Soran+1 yılGerçekten arkadaş olmayı tercih ettiklerim bile böyle çıkıyor , seçememe sorunum var
- +1 yıl
Yooo biz aslında kaç zamandır yorumda da olsa iletişim kurabiliyoruz sanırım
Soran+1 yılOna kalırsa onla aylarca konuştuk biz. Dün görseniz debeleniyordu, sana karşı ara ara artan bir hissim var, ben bastırıyorum , ben erteliyorum diye. Resmen aşkından kıvranıyor gibiydi bugün yaptığı şeye bak ya
- +1 yıl
Yok ben aşk meşk olayına girmem
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Başlamadan bitmesi daha iyi olmuş o zaman
Soran+1 yılEvet ama canım sıkıldı, ben adama nasıl gidiyorum, yaptığına bak
- +1 yıl
Haklısın huylu huyundan vazgeçmiyor demekki
Soran+1 yılHala cevap yazmadı biliyor musun? Ya dün ben onun ayağına gittim sonuçta , demek ki hiç kadrim kıymetim yok
- +1 yıl
Gerçekten öyleymiş sen elinden geleni yaptın sonuçta
- +1 yıl
Var mı değişiklik?
Soran+1 yılYok maalesef
Soran+1 yılSadece duruma baktı bugün ama yazmadı
- +1 yıl
Kendi kaybediyor farkında değil
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Kesinlikle
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olmak istiyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sevgili olmak istemek mi? Sizce doğru yöntem mi 35 yaşında bir adam için
Adam sana Aşık olmuş yaw
031 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeyin lütfen, seviyorum dedi ama aşık olam adam bunu mu yapar
Soran+1 yılAslında eski iş arkadaşım, hiç yüz yüze oturmadığım biri de değil ama gidemedim bir türlğ
Soran+1 yılBen ilk gördüğüm günden beri aynı durumdayım , sana hep aynı yaklaştım sen farketmemişsin diyor
Soran+1 yılHayır çünkü ben itirafta bulunmasına izin vermedim yine
Soran+1 yılDaha mı delirdi yani sizce şu anda 😂
Soran+1 yılDaha mı kötü oldu adam söyletmeyince
Soran+1 yılGönlüm var, sürünüyor mu yani şu an
Soran+1 yılEvet tam olarak bu
Soran+1 yılKorkutmayın beni ya
Soran+1 yılHahahah adama götürdüğüm hediye bal desem 😂
Soran+1 yılVallahi , zaten bugün de küsüştük. Dün ben ciddiyet istiyorum dedim adam bana bugün öpücük atmış. Bende saydırdım, daha yeni barışıyoruz sen fırçaya doymazsın diye. Bitti anlıcağınız. Çünkü cevap bile yazmadı beyimiz
Soran+1 yılPişman olmadı demi bu yaptığına
Soran+1 yılBende neşeli insanım aslında ama bir gün önce cıvıklık istemiyorum diyorum , bir gün sonra bu hareket. Hayır bir de hediye ile ayağına kadar gittim ben onun , bence bu adam değer vermiyor bana ya da sen istediğin kadar bana arkadaş gözü ile bak , ben sana öyle bakmıyorum imajı yaratmaya çalışıyor anlamadım
Soran+1 yılPişman olur mu sizde
Soran+1 yılBeni mi, dayanamayacak ayağıma kadar geldi, nasıl olsa yazacak modunda o zaman. Şu an kim adım atarsa diğerinin istediği olacak bu belli. Ben adım atarsam öpücük atmasına da cıvıklık yapmasına da izin vermiş olucam, o adım atarsa hep ciddi durmak zorunda kalacak ondan mı adım atmıyor acaba. Dün aşık gibi rol yapıp bugün takmama ihtimali var mı sizce ya, erkekler bu kadar hızlı duygu değiştirebiliyor mu
@Umudunuz10 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka arkadasmi olmak ister
046 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılİş arkadaşıyız zaten
Soran+1 yılEski iş arkadaşım
Soran+1 yılMesajda sordum zaten
- +1 yıl
Aranızda ilişkiler arkadaşça başlamış öyle devam etmiş ikinizde duygusallıktan kaçarak medeni ilişkileri yürütüp bu noktaya gelmişsiniz biriniz biraz duygusallığı karşıya hissettirse aşk kıvılcımı olacak ikinizde resmiyete kalarak bir bıkkınlık yaratmışsınız. Oda kendi bir arayış içindeyse sürekli etkileşimde bulunduğu kızları azaltıp arayışıma mı geçmeyi düşünüyor onu hissettim
Soran+1 yılBu adam bana yazın sevdiğini söyledi, sonra sana itiraf etmem gereken şeyler var ama yüz yüze olmalıyız dedi. Bende ben seni anladım, duygusal boşluktasın söylemek istediklerini duymak istemiyorum dedim. O ara aramız açıldı, tekrar barıştık, tekrar buluşma teklifi etti, gidecektim bir kere 1 saat kala bana gel belki aramızda güzel bir şeylerin başlangıcı olur dedi, beni bir korku aldı gidemedim. Sonra tekrar aramız açıldı: tekrar barıştık geçenlerde. Onun olduğu beni davet etttği ilçeye kız arkadaşlarımla gezmeye gittim, ona haber vermedim: beni sosyal medyadan gördü. Ertesi günde takipten çıktı, tam arkadaşça mı emin değilim, öyle olduğunu bilsem buluşmaya daha rahat giderdim sanırım.
Soran+1 yılAdam çok kadınla beraber olmuş, beni harcar diye korkuyorum
Soran+1 yılİşte bende sonda üzülmeyim diye başta üzüldüm yine
Soran+1 yılÜfff
Soran+1 yılBence yine olmucaz
Soran+1 yılçok şaşırdım dedi. Ortam yok galiba benim dedim. Ama bana hatırladığımdan kısaymışsın dedi. Bende manipülasyon yapma dedi, yapıyorsun dedim. Yapmıyorum dedi. Sende çok irisin o zaman dedim. Ben bir erkeğe göre normalim filan dedi. Sonra bir ara duygusala bağladı. Benim sana ara ara yükselen bir hissim var, bastırıyorum geri çıkıyor dedi: böyle hayal etmedim ki ben buluşmamızı filan dedi
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılBoy farkını söyledi, bende manipüle etmeye çalışıyorsun beni hep yapıyorsun dedim. Sonra duygusala bağladı. Sanki böyle önce beni incitecek bir şey söyleyip sonra sevgisini söyleyecek çenende zayıf hissedip hemen boyun eğecektim. Onu bekledi benden. Sonra sustu da. Seni daha iri hatırlıyorum dedi, olumsuz şeyler demi bunlar. Bende gördün işte yapacak bir şey yok olan bu diye güldüm. Napim ya ağlayın mı kısasın dedi diye
Soran+1 yılBir de direksiyonda çok komik gözüküyorsun dedi 😄
Soran+1 yılHahsha kendisi bilir ilk kez görmüyor ki beni, yanlış canlandırdıysa beni zihninde bu benim sorunum mu 😄
Soran+1 yılBence dr
Soran+1 yılÖpücük atmış mesajın sonuna , bende saydırdım buna , sen fırçaya doymazsın diye. Yine küsüştük yazmıyor artık
Soran+1 yılPanik olmayım mı sizce
Soran+1 yılNasıl takılayım
Soran+1 yılİnstagramdan takipten çıkmıştık ki bir birimizi biz , bunu yapabileceğim bir ortam yok
Soran+1 yılEee ben adım atmazsam biter mi bu, adım atmaz mı o
Soran+1 yılAtardamar mı anlamadım valla iyice saflaştım
Soran+1 yılTakip de atmıcam ya, anlama sorunu var onda. Aynı şeyi anlaması için daha kaç kere demen lazım
+1 yılsana asılmaya çalışıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
sevgilin olmasını istiyor
Soran+1 yılOlmayınca da gitti o zaman
- +1 yıl
aynen
Ciddi olalım diyor
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olduğunu düşünsem zaten buluşma tekliflerine giderdim
Soran+1 yılAma daha önce yükseliyorum sana dedi; ve ben o sözden sonra baya büyük tepki verdim z çok özür diledi ama benim güvenim sarsıldı bir kere. Buluşma tekliflerine gitmeme sebebim de bu aslında
Soran+1 yılGüvenmemekte değil mi
Soran+1 yılNe hesabı be
+1 yılöpüşelim koklasalim demek
05 Yorumla
Soran+1 yılHep sınır çizen insanım aslında, buna rağmen bunun anlamı bu mu dersiniz
- +1 yıl
sınir cizmen onun bunları istememesi anlamina gelmez ki🎃
Soran+1 yılEvet ama işte sınır çizince de adam kaçtı gitt
- +1 yıl
kacar onlar. En iyisi hic bulasmamak
+1 yılBence ilişki teklif et
025 Yorumla
Soran+1 yılBen mi edicem teklifi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Sen daha iyi bilirsin
- +1 yıl
Hayrlı olsun o zaman ama senden beklentisi belli o da arkadaşlık değil
Soran+1 yılBugün yine itiraf etmek istedi de ben konuşturtmadım
- +1 yıl
Sizin barışıklık çok sürmez 😅
Soran+1 yılEvet dün cıvıklık istemez dedim bugün öpücük atmış; bitti yine: nerden bildiniz uzun sürmeyeceğini
Soran+1 yılTebrik ederim valla iyi bildiniz
- +1 yıl
😅😅 çocuğun niyeti belli
Haaa bu kötü demek değil. Sadece o sana arkadaş olarak bakmıyor, seni istiyor, kesin olan tek şey bu kısmı yani. Yani seni istemesi iyi demek de değil belki istediğini aldıktan sonra yüzüne bir daha bakmayacak kullanıp yol verecek, bilemem.
Bir kesinlik daha var ön görülerim iyidir 😅😅😅
Soran+1 yılSevse saygı duyar, dün sevmiyorum dediğim şeyi bugün yapmazdı diyorum. Bence de derdi başka, bir kere feth etse bir daha dönüp bakmaz bence de. Neden dersen saygı duyardı isteğime
- +1 yıl
Onu sen daha iyi biliyorsun😊
Soran+1 yılNe olacağını mı
- +1 yıl
Sana nasıl baktığını
Soran+1 yılBelli değil mi rahatsız oluyorum dediğim şeyi yapması, skor yapabilirsem ne ala, yapamazsam güle güle modunda
- +1 yıl
O zaman güle güle demen lazım bundan da üzülmemen lazım
Soran+1 yılBir şey demeye de gerek yok aslında artık
- +1 yıl
😊 demek ki sorun kalmadı 😊 buraya yazdığına göre dert ediyorsun kendine lütfen kendini üzme daha fazla
Soran+1 yılSeviyorum ya, hala mesaj atmadı. Salllak gibi oldum iyice
- +1 yıl
Sen cidden toksik bir ilişkisin. Tedavi görmen lazım kanımca
Soran+1 yılBelki de haklısınızdır. Benden ne zaman özür dileyeceksin diye mesaj atayım da bal kaymak olsun mu :)
- +1 yıl
Eğer sen çocuğu istiyorsan sence ortada özürlük bir durum var mı 😅😅 bence önce sen ne istediğine karar ver çocuk sana skor olarak bakıyorsa yine de istiyorsan sen de onu kendine skor yapacaksan ona göre yanaş 😊 ya da yok ben sevgi istiyorum diyorsan onun seni sevip sevmediğini değerlendir ona göre yanaş veya hiç yanaşma ama kararsızlık kötü bir şeydir aranızdaki ilişki toksit bir ilişki olur birbirinizi yorarsınız sadece
Soran+1 yılBugün durum attım , bakmış, numaramı silmediğinden şu an için emin oldum. Benim sakinleşip ne isteyip istemediğime karar vermem gerekiyor sanırım. Öpücük atmasa beni korkutmayacaktı, o skor korkusu girdi bir kere içime, durduramıyorum. O da ciddiyet diye uyarmama rağmen bunu yapınca korkum tetikleniyor. Ama sizce onun mesaj atması gerekmiyor mu özür olmasa bile. Ben atmıyorum o atmıyor, öyle kaldık
Soran+1 yılArabamın saat ayarı bozuk , onun oturduğu yere oturup saat ayarımı düzelttim, kokusu sinmiş koltuğa , gece de aklıma elimi tutuşu filan geliyor , bildiğiniz kapıldım. Evcilleşmemiş hayvan gibi saldırıyorum adama
+1 yılHiç buluşmuyormusunuz?
09 Yorumla
Soran+1 yılO çok teklif etti ama ben gitmedim
- +1 yıl
Haklı o zaman
- +1 yıl
Ne mutlu sana 😊
Soran+1 yılSizce çok mu abartılı bir hareket olmuş
- +1 yıl
Hayır olması gerekeni yapmışsın
Soran+1 yılDemi ya yapmasam bitecekti tamamen
- +1 yıl
Hayatına yön ver adamla ilişkini sürdür
Soran+1 yılOnun hal hareket tavırlarına da bağlı tabi bu durum
- İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi reele taşımak
014 Yorumla
Soran+1 yılBuluşalım mı demek istiyor yani
- +1 yıl
Ewet
Soran+1 yılAdama tercihine saygı duyuyorum diyip gönderdim desem
Soran+1 yılSizce tekrar döner mi bana
- +1 yıl
Gönderdigin neden dönsün senden ışık almadan
Soran+1 yılBugün onun ilçesine gidicem, okulunun önüne gitsem mi diye düşünüyorum. Beden eğitimi öğretmeni, zaten bahçededir 😅
- +1 yıl
Hayirli olsun
Soran+1 yılÖnce bana gülücük atmış yanından ayrılınca , trafikte olunca bakamadım, sonra da kendine iyi bak yazmış, şimdi de benim attığım mesaja bakmadı
Soran+1 yılYanındayken bana ara ara seninle ilgili depreşen duygularım var , kendimi bastırıyorum sonra yeniden patlıyor, söyleyebilir miyim dedi. Ben söyletmedim yine.
- +1 yıl
Sende istiyorsun ama istemiyorum gbi takılıyorsun neden ki
Soran+1 yılÇapkın beni de skor yapacak diye korkuyorum. Geldikten sonra dedim de bana şaka ile bile olsa cinsel ima içeren herhangi bir şey söyleme dedim, kendimi kötü kadın gibi hissediyorum dedim. Çok üzülüyorum o zaman dedim. O da tamam dedi bakalım.
- +1 yıl
İyide illa her capkin skor yapacak die bir şey yok bel ki cidden ciddi düşünür zamanla görünür o
Soran+1 yılBelki beni Farklı görür umudu ile beklemeliyim o zaman. Sınırlarıma saygı duymazsan beni üzersen bende seni üzerim dedim, beni tehdit mi ediyorsun diye gülüyor bir de
Ekran karşısında ilişki istemiyorum demek
011 Yorumla
Soran+1 yılGel karşıma diyor yani
Soran+1 yılGittik de ne oldu
Soran+1 yılŞeye sardı tövbe ya
Soran+1 yılÖpücük atmasında sorun yok mu sizce
Soran+1 yılSinir oldum
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler