+1 yılAbd de bazı kisiler eski sevgilisini de düğüne çağırır. Ayrıldıktan sonra ilişkiyi bitirmiyolar arkadaş kaldıkları için bunu yapıyorlar. Zaten erkek, eski kız arkadaşı için en iyisini istediginden ve mutlu oldugunu gormek icin düğünde olmak istiyor. Tabii bozulanları vardır. Tam tersini görmedim. Kadınlar daha kıskanç olduğu için böyle şeylere gelemiyor, sanki alaya alınmış gibi oluyorlar. Tebrik etmek ise gayet yaygın ve normal bir durum orada fakat Turkiye’yi bilemem bambaşka bir atmosfer burası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde eski.
Gereksiz bir hareket.
Neden gereksiz; sizi seçmemiş. Ya da siz onu seçmemişsiniz. Ya da bir şekilde bitmiş.
Takıntılılık gibi olur, sanki özlüyormuş ve unutamıyormuş izlenimi verir, size ve karşıdakine huzursuzluk verir. O psikoloji içinde bunu fark etmek zor olabilir belki ama dünyada bir çok kişi var ve böyle bir kişiyi önemsemek yerine ilgi verilebilecek ya da konuşmaya değecek bir çok insan mutlaka mevcuttur diye düşünüyorum. Melankolik bir havaya bürünmemek gerekiyor. Çünkü bu sefer insanın kendisinden gidiyor. Herkese hayatına devam ederken hemde….
Ama yapabileceğin bir şey var; konuşmak isterse bir gün, işte o zaman cevap vermemen ve hayatına o yokmuş gibi devam etmen en iyisi 👍
120 Yorumla
+1 yılBu konuda ciddi misin ve ciddi ciddi mi soruyorsun bu soruyu bilmiyorum ama atmamalısın.
Eskimiş olan bir şeyle ilgilenmemelisin.
Çürümüş olan şeyi onarmamalısın.
Kırılmış olan camı yapıştırmamalısın.
Solmuş olan çiçeği canlandırmak için kendini tüketerek ve canlanacağını düşünerek üzülmemelisin.
Sökülmüş bir dikişi tutturmamalısın.
Kanamış bir yarayı onarmamalısın.
Hepsini direkt çöpe atıp bunlarla uğraşmamalısın.
Evlenmiş bir eski sevgiliye bulaşarak kendini küçük düşürmeMElisin!!!01 Yorumla- +1 yıl
Müthiş umursamazlığını konuşturmalısın.
+1 yılYaşamak istemediğin hiçbir şeyi yaşatma. Senin eşine eski sevgilisi mesaj atsa mesela? Adı üstünde eski sevgili, ne yapacaktı tabi ki hayatına devam edecek.
Ne kadar gereksiz davranışlar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Yani tebrik edip ne yapacaksın vlenebilir zaten kendisi başkasıyla bir hayat kurmuş ve Düşünsene yani zamanında belki çok özel şeyler yaşadınız ama o daha özel şeyler yaşadığı bir insanla birlikte oluyor yani özel bir şeyler yaşamasanız sadece arkadaşın olsa Ama görüşmediğim bir arkadaşın olsa hadi anlarım İşte bu vesileyle kutlamış tebrik etmiş ama hani senin durumun şey biraz Hani o kız olmasaydı Sen onunla evlenecektin gibi bir durum yani çok hoş Görünen bir şey de değil yani Zaten o önüne baktığı için başkasıyla evleniyor Bence sen de önüne bakmalısın ki yani bu önüne bakma şey değil Belki artık hoşlanmıyorsundur ama sadece evlendiğini öğrenmişsindir tebrik etmek istemişsindir bu da olabilir ama hani cidden bir yorumda şey olmuş biri şey demiş kafanda zaten bu tarz konularda Bir Tereddütün varsa genellikle O tereddüt yaşadığın konularda hata yapma riskin fazladır dile getirmiş yani tereddüt yaşadığın konuyu uygulama anlamında konuşmuş Ben de o kişiye hak veriyorum Bence de yapma
20 YorumlaBu tamamen onun medeniyet anlayışı ile orantılı bir durum ve sizi ne şekilde tanıdığı nasıl bir düşünce yapınızın olduğunu bildiği ile ilgili bir durum. Yani sizin bu konularda ne kadar detaylı İnce yapılı olduğunuzu biliyor ise bunu abest karşılamaz. Fakat sizin bir şeyleri maksatlı yaptığınızı düşünebilecek bir durumda ise tebriğiniz karşı tarafı irite edecektir. Yani sorunun cevabı sizde. Siz karşı tarafa nasıl bir görünüm verdiniz bu vakte kadar cevabı bunun içinde saklı. Örnek veriyorum benim evliliğimde ben tebrik ettim çünkü eski eşimle dostça ayrıldık her şey bir tarafa o benden bunu beklerdi. Siz de eski eşinizin bunu sizden bekleyip beklemeyeceğini gayet iyi bilirsiniz.
02 Yorumla
+1 yılEskiyi eskide bırakmayı öğrenmeliyiz. Bunun yanlış olup olmadığında tereddüt etmis olman bile, onu arayıp tebrik etmenin aslında yanlış olduğunu net şekilde gösteriyor. Çünkü biz henüz böyle şeylere alışkın değiliz, senin atacağın o mesajı, "beni hala unutamamis,,, istesem görüşürüz..." Gibi düşüncelere kapılmasina neden olur eski sevgilinin.
40 Yorumla
+1 yılNe gerek var Allah aşkına ya evlenmiş gitmiş adı üstünde eski sevgilin bırak eskide kalsın mesaj atmak için bahane arıyorsun bu çok belli sen onu hala eski bırakamamışsın
31 Yorumla- +1 yıl
Aşağılık kompleksine bağlı egoist olma çabaları bununkisi
+1 yılSen evlendiginde eski sevgilisinden mesaj gelmesini istemiyorsan atma. Zaten asiri gereksiz bi hareket biten bitmis giden gitmis. Fazla paranoyak. Babasi ölmemiş ki baskasiyla evlenmis oldu istersen altin tak :Dddd
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski sevgilin gerek yok böyle bir şeye yanlış anlayabilir onu unutmadığını felan sanar eşi görse de yanlış anlayabilir şahsen kocama eski sevgilisi tarafından tebrik mesajı gelse hoş karşılamam
10 YorumlaEski bir birlikteliğiniz olmuş ve bitmiş. Artık yakını olan kişi eşi. Ve eşi mesajını görürse bu kim? demeye başlar. Tartışma olabilir yani seni o kız için bırakmadiysa bir şey yazma. Sende evlenince o bunu gördüğünde aynısını sana yapar.
00 Yorumla
+1 yılSen evlensen kocana eski sevgilisi mesaj atsa hoşuna gider mi öyle düşün. Eski defterleri kapat ilişkiniz harika olsaydı bitmezdi demek ki seni ondan soğutan ayrılığa sürükleyen kötü özellikleri vardı onları düşün. Güzel günler muhakkak olmuştur yaşanması gerekiyormuş yaşanmış bitmesi gerekiyormuş bitmiş. Eski defteri kapamadan yenisi gelmez. O mutlu olmuş sen de mutlu olmayı hak ediyorsun
10 Yorumla
+1 yılE benimki de beni aldatıp evlendi zamanında hiçbir şey demedim de yazmadım da evli adamla iletişime girmek de adını ağzıma almak da yakışmaz bana dedım önüme baktım en doğrusu da bu
10 Yorumla
+1 yılNe boş gereksiz düşünceler. İnsanlar evlenmiş mutlular niye rahatsızlık verme çabasına girersin ki..
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet mantıklı
- +1 yıl
Böyleleri akıllanmaz da neyse
+1 yılNiye uzatırsın ya alla alla bu evlenen evlenmiş salın abi niye tebrik mesajı atmak istersiniz ki bu kadar gurursuzluk pes doğrusu
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@cileksarisi gururuna yedirememiş ama gurursuzluk yapıyor
- +1 yıl
gururuna yedirememek ile ilgisi yok böylelerini biliyorum ayrıldıktan sonra adamı aramıyorlar sormuyorlar ilişkiyi oldurma çabalarına girmiyorlar sonra adamın hayatına birisi girince veya evlenince dadanma çabalarına giriyorlar
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun hemcinsini daha iyi tanıyorsun sonuçta
+1 yılSıktr et gitsin ne tebrik mesajı yolluyon sonra bir tarafı kalkar unutamadı beni falan diye zırvalar.
20 Yorumla
+1 yılTebrik mesajı az kalır hediye alıp oturmaya git. Ya kafayı mı yedin sanane yahu artık eski eski bak bi daha yazıyorum ESKİ. Bitmiş gitmiş seni alakadar etmez
00 Yorumla
+1 yılTabii atmalısın. Müslüm Gürses, gibi "Bir tek dileğim var. Mutlu ol. Yeter." de.
Şaka bir yana dostane ayrılmadınsa atma. Sonra bir tarafları kalkıyor.
00 YorumlaTabiki hayır ne tebriki yaa arkadaşın mı sanki. Kendini hatırlatırmış gibi😒. Biraz bi düşün sen evlendin kocanın eski sevgilisi ona yazıyor? Ne düşünürdün?
01 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten bunun amacı kendini ona hatırlatmaktan başka bir şey değilki karakttersizin teki işte
+1 yılEvlenmiş ve eski sevgilin sence gerek var mı? Sanane
30 YorumlaBence o topa girme gerek yok bi taraflarını kaldırmaya
30 Yorumla
+1 yılYani bence gerek yok. Eğer arkadaş kaldıysanız olabilir ama hiç bir bağ kalmadıysa benim açımdan çok hoş olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır lütfen insanları rahat bırakın bitmiş gitmiş. Başkasıyla evlendiyse demek ki onu seviyor ona ait. Ona yazman, eşini de rahatsız edebilir kendisini de. Biten şeylerin peşinden gitmenin hiçbir anlamı yok.
10 YorumlaMesaj atmana gerek yok. Eşi görürse ne olacak? İnsanların huzurunu kaçırmaya değer mi? Boş ver gitsin.
10 Yorumlaat tabi ki. evlilik yildonumunde de at hatta seneye
20 Yorumla
+1 yılMüthiş umursamazlının tadını çıkarsın ☺️
Ben buradayım seni takip ediyorum, haberleri topluyorum ve bir tekim var… demene lüzum yok 🙏🏻👋🏼00 Yorumla
+1 yılYa Eski Sevgili işte adı üstünde eskimiş gitmiş daha niye uğraşıyorsun atarsan kendini ezik göstermiş olursun Bence atma Boş ver hiç Umursama
00 Yorumla
+1 yılAyrildiktan sonra konustunuz mu hic? Hic konusmadi iseniz ve hic gorusme falan olmadiysa yazma bence
00 Yorumla
+1 yılatma ben nişanlandı diye atmıştım erkek kardeşine söylemiş aradı bir daha arama mesaj atma sorma dedi😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
kardeşine atmadım ona attım o erkek kardeşine söylemiş
+1 yılAyrıldıktan sonra arkadaş kalıp hal hatır sorup konuştuysanız atabilirsin de görüşmediyseniz gerek yok.
00 YorumlaAt tabiki.. modern çağdaş bol medeni kapitalist şehir hayatı bunu gerektirir ,
:-) biraz medeni ol00 Yorumla
+1 yılBaya ironik ve komik olur aslında. Kötü ayrıldıysanız gıcık bir şekilde mesaj at. İyiyse normal tebrik hihi.
04 Yorumla- +1 yıl
Kızın amacı ara bozmak ve sen de destekliyor musun? Sizin gibilere bir şey deniyor da neyse
- +1 yıl
Neden? Belki arkadaşca düzgün bir şekilde bitirmişlerdir ilişkilerini tebrik mesajı atabilir. Ya da oğlan üzdüyse gıcık etmek için atar. Abartmayalım.
- +1 yıl
Eski sevgiliden arkadaş filan olmaz bunu herkes çok iyi bilir. Kimse kimseye hele ki evli bir adama gıcık etmek için mesaj filan atamaz o adam evlenmiş yuva kurmuş kendinize gelin. Başınıza aynısı gelirse görürseniz kocanızın telefonunda eski sevgilisinden mesaj o zaman aaa hayatım gıcık etmek için atmıştır yaaaaaaaaa dersin artık o zaman
- +1 yıl
Zkwjxjejdjeud derimm
+1 yılÇok iyi düşünmüşsün, bence bir ev hediyesi alıp gitmelisin
Hayret düğüne çağırmamışlar.10 YorumlaEski sevgilim bana böyle bir mesaj atsa hâlâ unutamamış derim
10 Yorumla
+1 yılAt. Şey de ben seni unutamadım, hemen gitmiş evlenmişsin
10 YorumlaYok daha neler seninle düşünmemiş başkasına gitmiş adamı kaptırmışsın sende başkasını bul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
u +1 yılYakında nikah şahidi de olur eski sevgililer.. Çok gereksiz..
10 Yorumla Atma kendini küçük düşürmüş onu zorda bırakmış olursun... sana yakışan sessiz kalmaktır
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAtma bu seni küçük düşürür ve eski sevgilinin eşi yanlış anlayabilir. boş ver yazma
11 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılOlacağı soyleyeyim: ya sana cevap yazmayacak krize gireceksin ya da sagol falan diye cevap verecek, sen de keşke hiçbir şey yazmasaydım deyip daha az krize gireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrik ederken tam altın takmayı unutma. Kuru tebrik neyin nesi, yanında hediye olsun. Sen erkek tarafısın.
20 Yorumla
+1 yılSenin tebriğine ihtiyacı yok yeni biriyle tanişmıs aile kurmuş utanmadan gidip yazma
00 Yorumla
+1 yılBence nasil ayrildiginiza bagli saygili bi sekilde ayrildiysaniz atabilirsin yani
00 Yorumlaatma yoksa senin onu unutamayacağını zannedecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Saçma sapan bir hareket. Evlenmiş yazmanın hiçbir anlamı yok.
00 YorumlaEski sevgilim ben evlendikten sonra beni özelden aramıştı 😅
00 Yorumla
+1 yılSanane evlendiğinden eski sevgilin sonuçta mesaj falan atma
00 YorumlaYok canım öyle kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan uzaktan bakcaksin artik
01 YorumlaBırakmış artık seni istemiyor bunu anla. Mesaj da resim de atsan dönmez.
00 YorumlaMesaj atacak kadar yakın olsan zaten düğüne çağırılırdın..
00 YorumlaNiye ki, sal gitsin yoluna. Yoksa aklını çelersin adamın😜
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç uğraşma, bu bir şey değiştirmez. Hayatına devam et. Eski sevgili eski olarak kalsın.
00 Yorumla He bu kiz beni hala unutamadi mesaji vermek icin mi? Gitti bitti ne mesaji...
00 Yorumla
+1 yılBence atma, ne gerek var. Kendine göre yorumlar şimdi, eski olan kişiyle iletişimi devam ettirme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok bence eski sevgilinin evlenmiş sonuçta yakışı kalmaz
00 Yorumla her eski sevgili bir gün evlenecek sen de evleneceksin ne gerek var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Hiç gerek yok böyle şeylere.. Denk gelirsen yüz yüze tebrik edersin.
00 Yorumla
+1 yılHiç gerek yok bitmiş gitmiş daha deşmeye gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSebep? Belki eşi görecek? Ne gerek bar insanları rahatsız etmeye
00 Yorumla
+1 yıltabiki... bu senin görevin ama çeyrek takmayıda unutma , sonuçta erkek tarafısın sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Adı üstüne eskide kalmış aklını karıştırma adamın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen düğününe gittim sahte çeyrek altın taktım 😂😂😂
37 Yorumla- +1 yıl
Yoook artik😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvett 😂😂😂 davetiye göndermişti davete icabet etmek gerekir 😂😂 ve ertesi gün kulağıma gelen bir söz çok içimi rahatlattı ve o gün iyi ki gitmişim dedim 😂😂😂
- +1 yıl
Hangi söz😂😂
- +1 yıl
ulan haykırdım ya dgF:FD:GDF
- +1 yıl
siz kızlar varya cidden tehlikelisiniz ya. GDFFDG:FGD
Cevap sahibi+1 yıl@_leyla1992_ Ertesi gün bizim bir ortak arkadaşımız vardı ona benim düğünüm müydü cenazemmiydi bilmiyorum demiş 🤣🤣🤣
- +1 yıl
HAHAHAHAHHA😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha neler ben evliym ve esimin eski sevgilisi yazsa ortaligi birbirine katarim
20 Yorumla
+1 yılMesaj atma. Biz severek ayrıldık. Başkasıyla evlendi. Mesaj atmadım. Mail attım. Sende öyle yap
00 Yorumla- Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne