Beni gerçekten sevdiğine inandığım 2 kişi oldu sadece. İlki hatalar yaptı yıllarca tekrar kazanmak için uğraştı bana asla evlenmeyeceğine dair sözler verip durdu diğerinide ne yazıkki ben kaybettim. Neyse şu an çok güzel bir ilişkim var. Buna rağmen dün eski sevgilimi nişanlısıyla kına gecesi fotoğraf çekiminden çıkarken gördüğümde kendimi çok farklı karmaşık duygular içinde buldum. Hem onun adına seviniyorum dediği olsa vicdan azabı çekerdim hemde çok şaşkın ve buruğum nedense. Yarın evleniyor. Bugünden gelin arabasıyla evimin önünden geçerken özellikle kornaya ısrarla bastığını fark ettim. şu an elimde 2 yıl önce evlenmeyecem şöyle böyle diye yazdığı mesajların görüntüsü var. Sizce onları yollayıp iğneleyici bir şekilde mutluluklar dilesem mi ya da sadece mutluluklarmı dilesem. Hiç bulaşmasam mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılHiçbir şey yazma. Kornası da onun olsun yalan sözleri de. Burukluk kısmı daha önce onunla bu hayalleri kurdun ya da konuşması geçti vs. Şimdi sanki o anlar yalanmış gibi hissetme ya da senden önce evlenmesine bağlı olarak hissediyorsun. Geleceğine odaklan geçmişteki hataları tekrar etme.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen de öyle. Onları öyle görüp eve gelince annesiyle onunla geçen zamanlar kurduğumuz hayaller geçti gözümün önünden. En büyük hatam ona ikinci şansı vermekti zaten.
- +1 yıl
Gönül ister ki verdiği zararların kat ve katını çeksin ama yapacağın en ufak bir şey muhtemelen bu kişi "gerizekalı" yaptığını farklı yere çeker hala beni seviyor vb. Aptal fikirlere kapılır aslında 1 kaşık su da boğacaksın haberi yok. Yinede ağır bir sözle noktalamak istiyor musun?
Soran+1 yılKimseye eyvallahım olmadığını çok iyi biliyor. Ama evliliğinin altında başka bir sebep varsa onu üzerim diyede korkuyorum ki o zamanlar bana yaşattıkları aklıma gelince az bile desem de kafam çok karışık. Ne yapsam bilmiyorum öyle mi yapsam
- +1 yıl
O zaman onu kendi haline bırak eskiyi eskide bıraktığın gibi ileride bir şeyler yapsan vicdan yapacaksın kendine dert olarak geri dönecek. Zaten onun en büyük hatası seni kaybetmek olmuş. Hayat vurmuş bir de sen vurma :D
Soran+1 yılYok ama içimde kalır o mesajı atmasan bişe illa onun içine oturtacak bir şey yaparım bugün yarın fark etmez. Benim içimde kalacağına onun içine otursun 😄
- +1 yıl
O zaman bir şey yapacaksan tam yao neden sadece bir sözle yetinesin cümlelere para mı vereceksin. Ver ayarı gitsin " aferin DELİKANLI, ADAM gibi ADAMsın. Verdiğin SÖZleri tutuyorsun... Dürüstçe söylemek gerekirse sana ayırdığım tüm zamana yazık umarım hiçbir zaman mutluluk nedir tadamazsın tatsanda boğazında kalır hep mutsuz olursun inşallah. De bak bakalım bir daha sizin oradan geçerken kornaya basabiliyor mu küçük enişte.
Soran+1 yılOovv sert. Benim bile zoruma gitti şu an 😄Hakedene karşı acımasız bir insan olabilmeyi gerçekten isterdim açıkcası.
- +1 yıl
İnsanların duygularıyla oynayanlara acımayacaksın. Belki yeri gelir insanlık vazifeni yaparsın ama hak ettiği ayarı vermelisin.
En İyi Cevaplar
Neden iyneliyorsunki bir kız vardı ben evlenince yazdı bana ben evlenmedim hala seni bekliyor seni hayal ediyordum dedi bana ben evlenene kadar neredeydin be kadın dedim bende sakın yapma sert bir tepki görürsün...
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum bu daha çok üzülecek içine oturtacak bir yıl. Aşırı sinirli ama benden çıkaramayan biri. Bu saatten sonra benden başka her şeye herkese zarar verebilir. Bende izinn vermem zaten. Sen ne hissettin öyle mesaj atınca?
+1 yılAtma hiç bulaşma o bir yol çizmiş kendine. Evleneceği kızın da yerine köy kendini hiç hoş değil ortalığı bulandirmaya gerek yok o senden gitti ve bunu artık kabul et ve önüne bak. Hem güzel bir ilişkin olduğunu söylüyorsun mesaj atsan sevgilin duysa neler olur? Boş yere huzursuzluk
110 Yorumla
Soran+1 yılBitti gitti artık. İlk öğrendiğim andaki duygu karmaşasıydı tamamen. Ama nedense aklıma gelip duruyor sinirlerim bozuluyor. Sanırım benimle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşaması zoruma gitti. Ya da ne biliyim beni üzdüğü için bir ömür yalnız geçirip gebermesini isterken evlenip mutlu olduğunu görmeye bozulmuşta olabilirm
- +1 yıl
Aslında çok normal tepkiler. Ama bence hislerine kapılıp yanlış yapma. Yine de sen bilirsin tabii
Soran+1 yılBakıcam duruma göre
- +1 yıl
Yapma güzel kardeşim canım yapma 😀
Soran+1 yılÜf peki ya 😕 ama illa karşılaşırız bir gün o zaman dilerim artık mutluluklar
- +1 yıl
Ahhah çok tatlsın ya amaaann onu da o zaman dusunursun 😀
Soran+1 yılDüşünmeden konuşurum ben o zaman sinirlerim gerilir çünkü onu görünce 😡 Tatlılık mı bıraktılar ki hey yavrum hey 😄
- +1 yıl
Hahha yok yok kalmış merak etme hayırlısı olsun hakkında inşallah 😀
Soran+1 yılşu an ne yapıyorlardır ya tövbesta üff. Neysee İnşallah öyle olur güzelim senin de.
- +1 yıl
Amin 😀
Sen ona mesaj atıp mutluluklar dediğinde ne olacağını zannediyorsun sana geri döneceğini mi? Bence istediğin şey onunda seni unutamadığına dair bir tepki almak çünkü sen bunu sorduğunda bile onu unutamadığını göstermişsin. Madem güzel bir ilişkin var ilişkine odaklan.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun geri dönmesini istesem bunun için uğraştığı zamanlarda şans verirdim. Kadın olarak anlamanızı bekliyorum. Adamlığından taviz vermezdi ve şimdi tükürdüğünü yaladı. Bende bunu yüzüne vurmak istedim. Ama işte vicdan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
22Cevap
Bence biraz da onun evlenecegi kizi dusunmelisin.. empati yap mesela evlenecegin insana eski kiz arkadasi mesaj atsa hosuna gider miydi..
11 Yorumla
Soran+1 yılO bağladı zaten elimi kolumu
+1 yılBence hiç bulaşma sen kendi hayatına var olan ilişkine bak anlıyorum az çok kardeşim bende benzer bir durum yaşadım kızgınlık var ettiği sözler dün gibi ama şimdi o sözler sözde kaldı kendi gibi Allahın adaleti yerini bulur uğraşmaya değmez
10 Yorumla
+1 yılhiç bulaşma.. onu da kendini de üzme.. ayrica hayatinda biri varmiş.. eski sevgilini dusundugun her an yeni sevgiline haksizlik etmektesin..
12 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta onu düşünüyorum. Ona ihanet iş gibi hissediyorum. Bir de diğerinin düğün günü sonuçta. Evliliğinin altında başka bir sebep varmış gibi geliyor bana. Eğer öyleyse daha çok üzerim galiba onu da. Neyse
- +1 yıl
neyse ne.. sen hic bulasma.. kendi iliskini yasamaya bak..
+1 yılbulaşma kızım insanların mutluluğunu bozma. Bizimle mutlu olamıyolar. kaybediyoruz şansımızı sonra arkalarından ağla üzül kıyamet kopar. Hakediyoruz bozma bırak mutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılYapma. Kızla arası bozulur kafasını karıştırma sen önüne bak seninde sevgilin var eline ne geçecek sanki egonu mu tatmin etcen
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece yüzüne vurmak istemiştim
- +1 yıl
Boşver bisey yapma düğün günü eski sevgilin böyle yapsa sana kafan karışmaz mi. Bırak ne hali varsa gorsun
+1 yılSeni unutup evlenmiş bile sen hayla mesaj atayım mı diye düşünüyosun
14 Yorumla
Soran+1 yılKafamı karıştıran ne biliyor musun? Ya başka sebeplerden evlendiyse? Düşünsene ramazandan önce nişan. Bir ay ramazan hatta daha bitmeden arife günü kına bayram günü düğün. Üstelik daha 16-16 yaşında ve süre içinde nişanlısının evinde kalan bir kız? Normal mi sence
- +1 yıl
Çocuğu tanımıyorum benim bile aklıma takıldı ama boşver yinede atma Zaten bir tuhaflık varsa yakında duyarsın
Soran+1 yılBen o kadar iyi tanıyorum ki. Eminim bunun altında bişey var. O kapasitede bir çocuk yani. Neyse düşünmekten ağrılar girdi yazıp başımı daha fazla ağrıtmıyım 😊
- +1 yıl
boşuna hiç ağrıtma 😉😂😂😂
Hiç bulaşma bence sen aklında olsan bile mutluluğuna şüphe düşebilir evlemdiğinde mutlu olsun sonuçta seninde ilişkin var
10 YorumlaBirak mutlu olsun. Bunu yaparsan elime ne gececek onu dusun?
13 Yorumla
Soran+1 yılİçimin yağları eriyecek. Çok geriliyorum aklıma geldikçe.
- +1 yıl
Ilginc olan sey guzel bir iliskin var ve sen bunlari dusunuyorsun? Adam senden sonra yas tutcak degil ya yanlis olan ne? O an belkide sensiz yapamayacigini dusunup soylemistir o sozleri.. Senin bir atak yapman akli bende hala demektir yani bir an empati kurdum oyle hissederdim..
Soran+1 yılOof ooff. Aklım onda falan değilki ama ya. Mutlu olmasını hazmedemedim sanırım. Yalnız gebersin istiyordum.
+1 yılHiç bulaşma ya s4nane yaşanmış bitmiş sizin ilişkiniz. Mesaj atıp napıcaksın bırak zaten sen haklıysan Allah gösterir bir gün senin haklı oldugunu
10 Yorumlasimdi iliski içindeyim diyorsun, eee sen onu beklememissin ki o seni beklesin.. sanane bundan. adam seni sende onu birakmissin. unut artik
10 YorumlaSen buna inandn mı gercekten hayatının sonuna kadar seni beklemez bir erkek. bence hic bulaşma soktugun lafa takılacagınıda sanmıyorum evleniyo sonucta
01 Yorumla
Soran+1 yılTakılır işte sorun orda. Takılıpta o kızcağıza falan yansıtır salak o. O yüzden hapamıyorum
+1 yılsiz kadınları anlamak zor illa peşinizden koşalım bizi reddedin üzün geri yollayın başkasıyla olunca da adamın mutluluğunu bozun. bence uzak dur diğer kızın da vebaline girme
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam olsaydı da koşmak zorunda kalmasaydı. O kızı düşünüyorum zaten. Az deli değil yani şimdi canını sıkarım sinirlenir. Deli deli hareketler yapar düğün üstü. O yüzden ses vermeyecem
Hiç bişey yazma bence yazarsan hala ona değer verip önemsediğini düşünebilir
10 Yorumla
+1 yılBence muhattap dahi olma adam evleniyor coktan gecmis oralari takmamis gibi yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane biten bitmiş. Duygu yoğunluyla söylenmiş bir kaç saçma cümle senn elindekiler tabi evlenicek yuva kuracak. Hem sennde sevgilin var bence kendi hayatına bak saçmalama daha fazla
10 Yorumlabulasma sakin o kendine yeni bir yol cizmis ve o yolda sen yoksun
10 Yorumla
+1 yılbence hiç bişey yapma bulaşma pişman olursun sonra ben hiç bişey yapmadım hakkımı helal ettim mutlu ol dedim bıraktım peşini sen de öyle yap
06 Yorumla
Soran+1 yılPeşinde değilim zaten. Sadece yaptığı hatadan sonra ona 2. şansı vermiştim sonra daha çok yaptı. Sonra bide onca yaptığı hataya rağmen 3 yıl peşimi bırakmadı. Kimle ilişki yaşamaya kalksam bozdu. Son ilişkimde başaramadı sadece. Ondan sonrada alacam seni şöyle böyle evlenmeyecem yeminleri yani olacak bir şeydi evlilik tabii ki ama şimdi bide böyle gözümle görünce o mesajları gözüne sokmak geldi içimden
- +1 yıl
bırak ne hali varsa görsün unutmussun ilişkin var mutlusun herkes kendi pisliğinde boğulur işte
Soran+1 yılZaten evliliğinde de bir pislik var. 16-17 yaşındaki kızla apar topar evlendiğine göre
- +1 yıl
hamiledir kız salla
Soran+1 yılGünahını da almak istemiyorum insanın aklına başka da bir şey gelmiyor yani
- +1 yıl
aman salla neyse ne
+1 yılBulasmaman daha iyi, simdi bir sey der falan kafan karisir su anki iliskine yansir
10 YorumlaHiç bişey yapma... Ne bekliyordun yani Ada'm yıllarca senin yasını mı tutsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptıklarını söylediklerini bilsen sende öyle olacağına inanırdın. O yüzden yüzüne vurmak istedim bir an
Soran+1 yılBence o bende onu severken gitmeme sebep olmadan önce düşünecekti. Şimdi ona öyle laflar sokup düğünde huzurunu kaçırsam öyle bir hak ediyorki. Ama vicdan işte. O yanındaki zavallının suçu yok.
Soran+1 yılEgoysa ego. Kime ne? O Adam değil işte umursar salak o.
at hemen aklı karışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄 kızlardan beklediğim cevap
+1 yılAt at, "geri dönüş için son şansın ama yine de sen bilirsin tabi" yaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu ya 😄 geri dönmesini istesem çoktan o şansı verirdim. Ben tükürdüğünü yaladığını yüzüne vurmak istedim sadece.
+1 yılEvlerine molotof atıp mutluluklar dile yok kız yapma boşver 😂
10 YorumlaHee at, mutluluklar dile oda onu bekliyodu zaten :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy takar mı sence artık, güler geçer boşver rezil oldugunla kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol takar. Onu o kadar iyi tanıyorum ki. Bir ilişkisinde mutluluklar diledim diye aşığım ölüyorum dediği kızı terk eden adam bu. Pardon erkek.
+1 yılhiç o tarzca şeye girmeden mutluluklar dile
10 YorumlaAtardım mutluluklar diye
10 YorumlaHiçbir şey yapma. Adamın mutlu gününü berbat etme
10 YorumlaGit düğününe oyna beaaa
10 Yorumlaondan ayrıl seni ben sevdim bana gel yaz.
00 Yorumla
+1 yılhiçbirşey yapma eski eski de kaldı.
10 Yorumla
+1 yılBırak kapat mazide kalsın herşey
10 Yorumlanikahına beni çağır sevgili diye mesaj atabilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime onu söyledim bugün sinirlerim bozuldu 😄
Soran+1 yılŞurda buruk buruk oturmuşum güldürme 😄 basarım o düğünü bu şarkıyla 😄
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=RwrG7d75r08 hemen dinle sonuna kadar dinlemezsen gece karabasan gelir inş.
Soran+1 yılTövbe desene be zaten uyku tutmuyor. Üff yaptığın işe bak 😄
Soran+1 yılEn azından yıldız abla var. Öner
Soran+1 yılEden okunuyor tövbe tövbe
Soran+1 yılEzan* okunuyor
+1 yılBence boşver kıza yazık aklına düşme çocuğun :(
10 YorumlaBence bulaşma derdim hiç kafanı ağrıtma
10 Yorumla
+1 yılSakın deneme
10 YorumlaAdam evleniyor hala adamın peşinde rezil
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi okumadın herhalde? Yıllarca benim peşimde olupta bir anda 1 ay içinde nişanlanıp evlenmeye giden o.
+1 yılEski sonuçta boşver ne değişicek
00 Yorumla
+1 yılatma bence
10 Yorumla
+1 yılDirek dugunune git
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılAtma
10 Yorumla Yok bosber
10 YorumlaYuru git işine bak ya
00 Yorumlaatma bence
10 Yorumla
+1 yılAtma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ruh hastasısın
10 YorumlaAtardım
03 Yorumla
Soran+1 yılAz önce düğün fotoğrafını gördüm. Gayette mutlu görünüyordu. şu an düğünde bittiğine göre düşün ne yapıyordur? :) uğraşmaya değmez.
Soran+1 yılYapamadım işte.
+1 yılatma boşverr
10 Yorumla
+1 yılYazma
10 YorumlaAtma sanane
00 Yorumla
+1 yılNıeee
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı