Başka bir sebebi olabilir mi yoksa tamamıyla güvensizlikten mi böyle yapılır, ne dersiniz?

Başka bir sebebi olabilir mi yoksa tamamıyla güvensizlikten mi böyle yapılır, ne dersiniz?

Duygusal değişimi göz alarak baktığınız zaman bence kurtarıcı bir çözüm tek görüntülemelik paylaşmak. Kendi adıma bu konuda sıkıntı görmesem bile kadınlar için bu durum daha anlaşılabilir olmalı. İfşa edilme durumu bizim kültürümüzde kadınları çok zor durumlara sokabiliyor..
her türlü sebebi olabilir belki utanacağı türde kendini atmıştır, belki de bir daha hiç görmemen için bir şey atmıştır. güvensizlikle alakası olduğunu sanmıyorum şahsen ama olma ihtimali de var tabii
Cevap
6Cevap
Güvenmiyordur
Ben de böyle atmayı severim arkadaşlarıma falan. Galerisinde neden kalsın ki ne gerek var anlık atılmış öylesine foto yani.
Alakası yok bende öyle gönderirim herhangi bir şeyi. Ne gerek var galeriye kaydolmasına…
Birden bire böyle gidiyor bende anlamıyorum saçma ama güvensizlikle alakasiz sonuçta yine açılıyor resme bakıyor
Oda yeni uygulama saçmalığı istersen resmi cekip alabilirsin silinsin sansin da yani güvenmediğin birine neden bunu atarsin ki😂
çok cindir o kişi var ya böyle şeylerde ustalaşmış bir çakaldır
Güvenmiyorsa bir daha fotoğraf istemem bir daha bir şey yazmam hatta engellerim kxjxjxj
Ben hemen ekran görüntüsü alıy um istediği kadar silsin
Güvenmeyen insan hiç atmaz yani ss almak diye bir şey de var..
Güvenmeyen insan hiç atmaz çünkü onu atsan bile ss alabilir.
Güvensizlikle alakası yok bence
neyle alakalı fatmeeeeeeeeeeee
Bu seni hiç alakadar etmez 😂
Şaka bi yana güvenmeyen insan hiç foto atmak istemez, tek gösterimlik bile olsa ortada bi foto olması güven olduğunu gösterir diye düşünüyorum
olur mu fatmeee sen bana iki gösterlimlik att
Guvensizlikle alakası yok.
Bunu bende anlamıyorum ama ss alıyorum o durumda
Guvenle alakasi oldugunu sanmiyorum ama sacma ya
Galerisinde kalmasin dusuncesi bence
sadece o anlık paylaşmak istemiştir
Saçmalık her türlü görüntü alınırki. Alakası yok.
Ss alinir askom zor degill😁😁💅🏻💅🏻
Anlık gör istiyordur fazla anlam yükleme
Yok be alakasi yok bence
güvenmez
Kesinlikle
Güvenmiyordur
Güvenen insanin yapacağı hareketler değil bunlar
Guvenmese zaten atmaz 🙄
Güvenmiyordur
Guvenmese atmaz
Alakası yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?