Güvenmemek miymiş ben bazen 2 fotoğraf atınca birini tek gösterimlik birini normal atıyorum bazen hepsini normal atıyorum bazen de hepsini tek gösterimlik değişiyor keyfime göre ben güvensizlik olduğunu düşünmüyorum.
Ben de öyle atarım çünkü rahatsız edici... alıyorlar insanlar bir bakıyorum yıllar sonra galerisinde çıkıyor birisinin ne yapıyon ya fotoğrafımı galerinde o kadar tövbe tövbe bir de arşivliyorlar
Kesinlikle güven olmadığının bir belirtisidir ama bu devirde güvenememek çok normal ve anlayışla karşılanması gerekilen bir durum. Kişisel algılamamak lazım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Böyle yapınca bende inat edip başka bir telefonla çekiyorum sjsjsjsjs
Ya bence alakası yok, bazen o fotoğrafın karşı tarafta kalmasını istemiyor da olabilir daha güzel fotoları normal atar çok hoşuna gitmeyenleri de tek gösterimlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güvenmemek miymiş ben bazen 2 fotoğraf atınca birini tek gösterimlik birini normal atıyorum bazen hepsini normal atıyorum bazen de hepsini tek gösterimlik değişiyor keyfime göre ben güvensizlik olduğunu düşünmüyorum.
Ben de öyle atarım çünkü rahatsız edici... alıyorlar insanlar bir bakıyorum yıllar sonra galerisinde çıkıyor birisinin ne yapıyon ya fotoğrafımı galerinde o kadar tövbe tövbe bir de arşivliyorlar
Ben genelde güvenmediğim kişilere o şekil atarım eğer fotoğrafta kötü çıkmışsam kalıcı olmasın diye de o şekil atarım.
Galeride yer kaplamasın diye tek seferlik atanlardanım
kaplasın da o adamın derdi iyi de :D
Başkasının telefonunda fotoğrafımın kalması hiç hoşuma gitmez böyle olması mantıklı geliyor
Ben tekli fotoğraf atarken galerisinde yer kaplamasın amacıyla yapıyorum. :D
+1
Enerjiden dolayı atıp çekiyorum. Nazar olurum falan bana iyi gelmiyor
Kesinlikle güven olmadığının bir belirtisidir ama bu devirde güvenememek çok normal ve anlayışla karşılanması gerekilen bir durum. Kişisel algılamamak lazım
Böyle yapınca bende inat edip başka bir telefonla çekiyorum sjsjsjsjs
Ya bence alakası yok, bazen o fotoğrafın karşı tarafta kalmasını istemiyor da olabilir daha güzel fotoları normal atar çok hoşuna gitmeyenleri de tek gösterimlik
Hiç atmayan birine ne denilir birde onu tartışın.
:) olur
Tamam git tartış.
Kesinlikle evet. Bana yapılsa direkt tekmeyi yer. Bana güvenmeyen bir apdalla işim olmaz.
Kraaall
Normal foto icin Galerin gereksiz yere dolmasin diye de olabilir
Hayır tek bir hareketten çıkarım yapmak doğru olmayabilir.
ozel fotoysa tamam da normal fotoysa olabilir
Yok resmim kalmasın diye
Bence güvenmiyordur
önemi varmiki sonucun
Evet
güvenmiyodur