Küfürden haz etmem ancak sürekli fotoğraf isteyen karşı cins bunaltıcılığı hiçbir şeyde yoktur herhalde... Uyanırsın anlık ister, duş alırsın, dışarı çıkarsın, markete gidersin, kuaför, okul, uyku öncesi... sonsuz olasılık için anlık isteme potansiyelleri asla bitmez. Atmazsan da uyuz olursun, cimcime olursun, heyheyli kız olursun...
İkisi de bir birinden beter bana kalırsa küfürlü mesajlar atan bir çocuğa hiç katlanamam anlık isteyenler tamam da küfürlü mesaj nedir ya. Öyle mesaj atana cevap verme gereği duymam direkt engel listemde yerini bulur.
Uzun yıllardır yukarıda yazdığın özelliklere sahip insanlarla muhatap olmuyorum. En son lise zamanında kalmıştı. Anlık foto isteyen bir yana sürekli küfür eden insanlara hiç tahammül etmiyorum.
Kime göre, neye göre? Küfür etmeyi de edeni de sevmem. Ama birine çok yakışıyor mesela. Çekici geliyor. Her saniye anlık istese bu da itici gelmez. O yüzden kişisine göre değişir.
ahahaha sana daha çok attırırız böyle ama akıllanmışsın artık. s seni yenmemeliydim. bir hikaye vardır bilir misin, adam her gün kahveye gidiyo 200 tl ve 5 tl uzatıyorlar, 5 tlyi alıyor :) sürekli bunu yapıyorlar. adama en son diyolar niye böyle yapıyorsun, 200 tlyi alsam bi daha yapmazsın çünkü diyo :D o heasp ben de sana yenilcektim ben baştan 200 tlyi aldım