İkisi ile de konuşmuyorum, böyle biri ile ilişki içerisinde olsam zaten ölse umurumda olmayacağı için ilişkimiz uzun sürmezdi. Yine de birini seçecek olsam anlık foto isteyen daha kötü derdim. İnsan gibi hissettirmiyorlar çünkü, memeleri olan bir aletmişim gibi. İğrenç bir his. Küfürden de nefret ederim ama hani şimdiye kadar uyardıklarım küfürleri azalttılar yani. Küfür eden insanlar normalde de böyle konuştukları için daha az rahatsız oluyorum yine de. Bir de bir şey söyleyince ana avrat söven insanlar var onların yeri çöp kutusunun dibi zaten, insan olarak görmüyorum.
Her ikisi de birbirinden beter, anında soğutan şeyler. Kıyası yapılamaz bana göre bunun ve gerçekten seven kişilerin yapacağını düşünmüyorum. Daha ziyade takılmalık, vakit geçirmelik ilişkilerde görülen durumlar.
ikisi de birbirinden beterdir ama en azından fotoğraf isteyene beni görmek istiyor dersin salak salak ama diğer türlü yok be ya hiç çekilmez sana küfür ediyorsa
Küfür abartıya kaçmadıkça çok itici değil. Fakat sürekli fotoğraf istenmesi rahatsız edici bence zaten fotoğraf atmak istense atılır bu kadar abartı neden anlamıyorum.
Geçen gün burada yolda laf atıyorlar dedim 45 yaşında adam bana sen güzel değilsin atmazlar dedi alakaya bak kendisine baksan bembeyaz olmuş şişman kel 😊
Küfür hassas noktam güven varsa karşılıklı anlık atılabilir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Küfür eden daha iticidir. Sürekli fotoğraf istiyorsa bilemedim ben atıyorum sürekli kendisi istemeden canım sıkıldıkça o yüzden kesinlikleee küfür eden daha iticidir