Bi hikaye falan atar mısınız yoksa tamamıyla gizlilik içinde mi olur xd 

Yaklaşık 6 senedir evliyim. Eşimi bir gün paylaşmadım. Efendime söyleyeyim, aldığı hediyeyi, akşam birlikte içtiğimiz çayı, izlediğimiz filmi “kocamla keyif” adı altında asla hiçbir şekilde paylaşmadım. Birde kocasıyla içtiği çayı kahveyi paylaşırken kocasını etiketleyen ruh hastaları var. Tamam anladık, sensin!
Bir kaç hafta sonra inş bir çocuğumuz olacak. Babyshower gibi kamoyuna yönelik hareketler yapıp, balon patlatma anını boomerang olarak instaya koyup halkla paylaşmadım. Paylaşmam. Çocuğumu paylaşıp onun adına dialog yazmayıda düşünmüyorum resimlerin üstüne.
Niye biliyor musunuz? Çünkü bunlar hep özel hayat. Evimin içi benim özelimdir. Eşimle ilişkim benim özelimdir. Herkes herşeyi niye bilsin? Ayrıca kimin umrumda Allahaşkına? Herkeste bir keşfedilmemiş influencır havası, bütün özel hayatının detaylarını görünür olmak uğruna instagramda harcıyor. Gülünç buluyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
Damar durum sözüm gelsin:
" Biz sevdiğimle topluma 'mal' olmak için değil, birbirimize 'can' olmak için sevdik, net.."🍀🍀
😌😌
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
17Cevap
Evet paylaşıyorum
Bunlar 5 ayda nasıl evlenmiş ya 🙄 ben o sürede flört aşamasını geçemiyorum. İnsanlar çok hızlı 😑
ula sen var ya
senden bir yol olmaz evlilik hayali falan kurma sen. D
Şov bizim işimiz degil.😁Şovu sevenler yapsin.
şov lazım şovv dsf
Yok kardeşim hiç anlamam o işlerden benlik degil.
haydaaa
gerdek gecesinin tarihini atmamış çok ayıp ! tövbe tövbe ya çok gülüyorum bunlara
Ajahaha😅😅😅
Aynısını düşündüm, siz yazmışsınız 😄
düşüncelerin tercümanıyım ben diliyim 😂
Instagram falan kullanmıyorum zaten o yüzden her yaptığımı elaleme sunan biri değilim, hele ilişkimi hiç göstermem. Nazara inanıyorum.
Her zaman çok saçma bulmuşumdur bu biyoya tarih koymayı. Bir mantığı yok yani napsın millet sizin nişan düğün tarihinizi😅
En yakın arkadaşlarım harici kimse bilmez. Gerek yok sevgilim ve benim özelim o.
3. Kişilerin bilmesine gerek yok
Tamamen gizlilik mi evet:-)
Bana göre mahremiyet herşeydir :-)
Tarih atmaya doğumundan itibaren başlamalıydı asla kabul etmiyorum böyle bir şeyi :d
Ya bu tipler şey de yazıyor
kOçikhoMla kAhvitO kEyfisİ yİaAaaa eN sEvDİGim ciKolAtaYı aLmıSsss cAnIm koCAm 😝🤗🤗 ☕️ 👩❤️💋👨👫 #love #instalove #cofffee #Aşk #Kocamkalpben #kocisssskommm #kocambey #Stayhome #kocamvebenkahvekeyfisiyapıyoruz
Gizlilik seviyorum o yüzden evlensem soyadımı bile değiştirmem
O degil de 1 gun önce nisanlanmis 1 gun sonra dugunu olmus ya raziyenin. 😀😀
remziye yalnız sdfs
Ahaha ha raziye ha remziye 2 harfin lafini yapmayalim simdi😀
bir harff diii :D
Bende paylaşırım fjgkgmh. Böyle hesap açacağım ama çocuğun ismini ebubekir sıddık yazacağım djgkgjh
Yüzyılda bir hikaye atarım canım isterse ala onun dışında yok
Ahahahah yüzükler tarihler anlamlı sözler ay çok ergen
hayır yapmadım yapmam
Paylaşırım da bu şekilde değil, saklamam hayatımdaki insanı o benim parçamdır. 🌸
ramazan emir? yok pardon tamam gülmeyeceğim kuzenimde de tarihli biografi var ve oğlunun adıda en az yağız cuma kadar garip
Hayır ya çok itici yeminle👀😑
Sosyal medya bile kapatırım böyle şeyleri sevmiyorum nedense bunları ben ve eşim bilse yeter
Bu bizim ilişkimiz ve bize özel olmalı. Birbirimize olan bağımız bize kakmalı, kimse bilmemeli
Ben ozel gunlerde paylasiyorum sadece dogum gunu sevgililer gunu bi de yildonumu
Hiç sevmem
Özel hayat mahremiyet
Ciddi adım atılmışsa paylaşırım
Muhabbet te gizli olmalı ibadet te
Bu kadar abartarak derecede paylaşmam.
Bence iki taraf içinde hoş bir durum degil.
Ciddi bir ilişkiyse gizlemem
Paylaşmam nazar ederler😅🙊
Eğer gerçekten birsey hissediyorsam paylaşmam diğer türlü arada paylasilabilir
Hayır, karıma yakalanırim o zaman.
Paylaşmaktan yana değilim
Aşırı ergence geliyor bu olay
Hayir paylasmam
Remziye abla gibiler sosyal medyadan ban yemeli
hayır çok saçma benim özel hayatımdan başkalarına ne?
hahahahah bele bio yapmicaksam neden evleneyim ki
Sadece fotoğraf bazen
Nude ifşam olsa daha az utanırdım
Özelim, benim özelimdir, basitleştirmem
hayır
Paylaşmam
Paylaşmam
Paylaşırım
Paylaşırım
Hayir
paylaşmamaya özen gösteriyorum..
Paylaşmam