Ne bileyim biyografiye tarih yazmalar, beraber hikaye atmalar falan yapıyor musunuz öyle şeyler, yoksa sevgiliniz olduğundan kimsenin haberi olmamalı mı?
Bu tarz şeyleri pek sevmiyorum. Özel hayatımı, henüz ciddiyete ilerlememiş bir durumda, tanışma tarihi, çıkma tarihi.. gibi durumları bir anda açığa çıkarmam. Ben sadece evlendiğim zaman, evlilik tarihimi profilimde belirtirim. O benim için yeterlidir..
Hayır detayı falan hiçbirini yapmam. İlişkimiz bize özel kalmalı belki etrafımızda birkaç kişi bilir onu bilemem. Gösterişi sevmeyen bir insanım. Sosyal medyada her şeyin gösterişini yapma çabasına girenlerden olmak istemem. Sevgilisi ile ayrılanlar olur, sevdiği insanı kaybetmiş kişiler olur ben bunu insanların gözünün içine sokamam bu terbiyesizlik olur. Bana yakışmaz.
Yapmam, sevmiyorum bu kadar göze sokmayı, ulu orta yaşamayı. Özel anlar vardır ve bu özel olarak kalmalıdır, herkesin şahit olmasını ya da görmesini istemem. Bazı çiftler tam olarak bunu yapıyor, bütün tanıdıklarıyla beraber yaşıyormuş gibi ne yapılsa paylaşıyorlar ve bunun dozunu da kaçırdıklarını düşünüyorum…
Herşeyimi paylaşmam ya da biografiye yazmak çok komik geliyor ama oylese asla paylaşmam demiyorum ama yorumlara resimlerin altına canım böceğim sensiz yaşayamamlar falan fazlaca cringe
Ara ara tabiki fotoğraf vb. Paylaşırım ama böyle delicesine herseyimi paylaşmayı tercih etmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok saçma buluyorum hemcinslerimin profilini böyle görünce tüm hayatı becerisi evlenmek gibi bir kadının profilinde mesleğinin yazması daha gurur verici geliyor bana