Sosyal medya kulanmıyorum ama bir kaç yıl önce kullanıyordum. Hayır hiçbir zaman tarih atmadım, resim koymadım ya da arkadaşlarıma sevgilim var diye ilan etmedim. Ailemede söylemedim. Sevgilin var mı diye soran arkadaşlarıma söyledim ama. En yakın arkadaşlarım biliyordu. Sormadan kimseye var ya da yok demedim. Ama eski sevgililerim yapmıştı. Onlar anlatıyordu. İlan ediyorlardı. Resim atmışlardı, tarihte. Ben onlardan böyle istekte bulunmadım ama onlar yapmıştı. Anneleri, babaları, en yakın arkadaşları beni falanda biliyordu. Hemen ekliyorlardı. Bir tek son eski sevgilim benim gibiydi. Gösterişi sevmezdi. Onunda sosyal medyası yoktu. Fakat onun erkek kardeşleri, annesi , babası ve en yakın arkadaşları beni biliyordu. Benim ise sadece en yakın arkadaşlarım biliyordu onu. İkimizde nazara inanıyorduk çünkü. Böyle şeyleri sevmem açıkçası ne gerek var ilana. Nazar bunlar nazar xd
Ciddiyete bürünmediği takdirde hayır. Ciddi yola girildikten sonra beraberliğe dair belki bir şey yazılabilir veya fotoğraf konulabilir. Günü gününe, ayı ayına, yılı yılına yapılan apaçık paylaşımlar gayet çocukca. Abartıp saçmalama yoluna gidilmemeli.
Gizli tutmam, insanların bilmesinde bir sakınca yok. Ama duyurmak başka bir boyut. Yok biyografime yazayım, yok sürekli fotoğraf atayım falan, çok saçma bir şey bence. Aşırı gereksiz ve boş bir durum.
Bunların çoğu aşağılık kompleksi olanlar onu bişey başardım gibi göstermek için yapıyor benim özelim bana özeldir sağda solda foto paylaşmam kimse kusura bakmasın
Anı olarak kalmalarını istiyorlarsa olabilir bakınca tekrar o güzel günleri hatırlamak için felan. Aslında bu açıdan bakınca mantıklı ama ben duyurmazdım herhalde sadece laf arasında felan söylerdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet bilsinler belki yazmazlar 🤬 Ama şu örnek fotoraf gibide yapmam abartı fotoraf paylaşırım ya da örnek veriyorum Y ♥️ böyle yazarim