- +1 yıl
Su an için olmayan şeyi paylaşamam 😂 olduğunda da paylaşmadım. ben otu boku paylaşan, sosyal medyaya bağımlı ve insanlara kendini şovlayan bir erkekle beraber olmaktansa, vaktini bana ayıran, birlikte fotoğraflarımızı sosyal medyada paylaşmak için değil, anı olsun ve baktıkça hatırlayıp gülümseyelim diye çeken erkekle beraber olmayı tercih ederim. dürtüsel düşünüp "sahiplenme" kisvesi altında bir şey ima etmeye de gerek yok. zaten yanınızdaysa, elinizi tutuyor, gözlerinize bakıyorsa varsın sosyal medyada da kimse bilmesin. gerek mi var ki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kâinatın megafonu benim elimde bile olsa, sevgilimle ilişkimi millete reklam etmem, hatta yaşadığım hayatımı bile dörtte üç. buçuk gizli ve mahrem tutarım.⭐😎😎
⭐ İnsanlar artık ânı yaşamıyorlar. Ânı gösteriyorlar. Nett..⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla - +1 yıl
Paylaşmam. Bizim özelimizi, mutluluğumuzu, gezdiğimiz tozduğumuz yerleri bilmelerine, görmelerine ne gerek var. Zaten paylaşabileceğim bir platform da kullanmıyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Yani paylaşmak istesem neyi paylaşcam kendimi paylaşıyorum o yüzden sesiz sedasız hayat yaşıyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Dozunda paylaşırım. Başının bağlı olduğunu da bilsinler bir zahmet. Nelerle uğraşıyorum sen biliyor musun? :/
10 Yorumla - u+1 yıl
Özellikle paylaşmam ama gezdiğimiz yerlerde çekildiğimiz fotoğrafları ve mutlu anılarımızı paylaşırız
10 Yorumla - +1 yıl
Buradan başka sosyal medyam yok.
İlişkim olursa burada bunu yayın yapmanın bir anlamı olmaz, özel hayatım beni ilgilendirir.
10 Yorumla - +1 yıl
Değil ilişkimi, karımın kim olduğunu bile paylaşmam..
Pis nazarlara yem edecek tiynette değilim..
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben ailem, arkadaşlarım dahil özel hayatimla alakalı hiçbir şeyi sosyal medyada paylaşmıyorum. Sosyal medyayı söz, manzara vs paylaşmak için kullanıyorum sadece.
10 Yorumla - +1 yıl
İlişkide olduğum insan okeyse paylaşırım. Bunun kararını tek başıma vermem
10 Yorumla - +1 yıl
Paylaşmıştım ama birdaha paylaşmam bı annem bilir o kadar
10 Yorumla - +1 yıl
Hayatımda birinin olduğunu belli ederim yüzük emojisi falan ama paylaşmam insanın özel hayatı kendine kalmalı.
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 680 cevap paylaştı. Zaman zaman story atıyorum. Yanımda sevgilim varken de atabilirim. Gizleme ihtiyacı duymam.
00 Yorumla- +1 yıl
paylaşırım ne gizlicem
10 Yorumla Sessiz sedasız yaşarım…
10 Yorumla- +1 yıl
Sessiz sedasız en iyisidir 👌👍
10 Yorumla - +1 yıl
Hayır yakın çevrem sadece
00 Yorumla - +1 yıl
Ne gerek var ki
10 Yorumla - +1 yıl
Paylaşmam
10 Yorumla - +1 yıl