Merhabalar,
Malumunuz vakalar oldukça arttı ve aşı sırasının da bize gelmesi zor görünüyor. Bu durumda, her ne kadar takviye edici gıdaları tüketmeyi pek sevmesem de bağışıklığımı güçlendirecek bir multivitamin almaya karar verdim.
Tabii bağışıklığımı güçlü tutarken kadınlara özel hazırlanmış bir içerik alayım ki hem cilt hem de kadın sağlığı için de faydalanıyım dedim.
Piyasadaki bilindik markaları aşağıda inceledim ve sonunda favorimi belirttim:) ancak belirtmek isterim ki kadınlara özel içerik sunan çok az ürün var:KK43:
- Solgar Female Multiple: Dünyaca ünlü Solgar firmasının ürünü, kalitesinden şüphe edilmez. İçerikler iyi ancak miktarlar günlük ihtiyaca göre az görünüyor. Sadece Eczanelerde satılıyor ve fiyatı diğerlerine göre pahalı. Vegan kapsül yerine tablet tercih edilmiş. 60 Tablet/ 1 aylık kullanım.
- Nutraxin Multivitamin&Mineral Complex: Uzun yıllardır piyasada olan bir marka. İçeriğinde 14 Vitamin ve 8 Mineral bulunuyor ancak özellikle C vitamini olmak üzere miktarlar yine ihtiyacın altında kalmış. Günde 2 tablet alınıyor ve tabii yine vegan kapsül yok. 60 Tablet/ 1 aylık kullanım.
- WellWoman : İngiltere menşeili ürün. Yine tablet formatında ve günde 2 tane alınıyor. İçeriğinde D3 vitamini ve Alfa-Lipoik Asit yok. 60 Tablet/ 1 aylık kullanım.
- Vitacoral Multivitamin For Women : Yeni bir Türk markası. Vegan kapsül kullanılmış. İçeriği kadınlara özgü hazırlandığından miktarlar iyi belirlenmiş. 30 Vegan Kapsül / 1 aylık kulanım.
Ben Vitacoral markasına şans vermeyi düşünüyorum, henüz çok yeniler ancak web sitelerini inceledim ve ikna oldum. Tüm kalite sertifikaları var gibi görünüyor.
Eğer sizin de kullandığınız benzer ürünler varsa lütfen paylaşın:) Kadınlar için en iyi multivitamin hangisi?
Sağlıklı Günler,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Benim de bu dönemde bağışıklığınızı güçlendirmeniz için önerim arı sütü ve polen olacaktır. Arı sütü, zengin besin ögesi içeriğiyle size birçok vitamin ve mineral sağlar. Bileşiminde doğal olarak B grubu vitaminlerini; çinko, magnezyum, demir gibi önemli mineralleri ve kendine özgü biyoaktif bileşenleri barındırır.
Son araştırmalar, arı sütünün özel karbonhidrat içeriğinin, vücutta oksidatif stresi artıran serbest radikallerin temizlenmesi ve kan şekeri düzenlenmesinde etkili rol aldığını göstermektedir. Arı sütü, oksidatif stresi düzenlemesiyle bağışıklığın desteklenmesinde önemli rol oynar. Polen ise bileşimindeki lifler, vitaminler, mineraller, aminoasitler ve fenolik bileşiklerle değerli bir besin maddesidir. İçeriğinde; B1, B2, B3, B5, B6, B9, E, C vitaminleri, biotin, lesitin, potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır. Arı poleni, tüm bu bileşenleri bir arada barındırdığı için literatürde “Tek Tam Gıda” olarak geçer. Günlük vitamin ve mineral ihtiyacımızın karşılanmasına yardımcı olmak için tamamen doğal ve güçlü bir kaynaktır. Bu bağlamda polen de kullanabileceğiniz bağışık destekleyici gıda takviyeleri arasında yer almaktadır.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.