Çoğu kişinin oynadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam😂 neyse şakayı bir yana bırakıp sizden bir yardım isticem bir türlü hassasiyet ayarlarını tutturamadım internetten bakıp yapim dedim ayıptır söylemesi Hepden içine ettim eski haline de getiremiyorum kafayı yicem şöyle hassasiyet ayarları güzel sekmeyen ayarlar varsa sizde bir yardım edin ya 6x otomatik kullanıyorum aşırı sekiyor videolarda görüyorum 2x gibi sekmeden oynuyorlar bende öyle güzel bir hassasiyet ayarı istiyorum yardımcı olabilecek varsa lütfen 🙏
Baskasinin ayarlarını deneme zaten. Git eğlence parkına al bütün dürbünleri ve eklentileri. Tek tek sprey atarak oyna hassasiyetlerle. O sekmeyen dediğin adamlar jiroskop kullanıyor. Oda biraz zor iş. Yani basit görünse de basit değil o spreyleri.
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Denedim de kafam karıştı başka yerleri değiştirdim habire ya😭
Tuş kombinasyonu olarak yerleri ekran büyüklüğüne göre güzelce ayarla, hassasiyet ayarlarını da deneye deneye ayarla. Maksimum 1 haftaya eskisinden daha iyi seviyeye gelirsin.
Ates etme animasyonu silah sıkarken ki hassasiyet ayarı oluyor. Misal 4x hassasiyetin 15se ates etme animasyonunu 10da dene. Dürbün hala çok yukari kayiyorsa ates etme animasyonu ağır kaliyordur. Arttirirsin ona göre. Sprey atarken aimide asagi cekmen lazım tabiki bir de.
Al lazeri tak silaha. 30 hassasiyetle sıkmadan dürbün aç ve giden bir arabayı nişan alarak takip edermis gibi düşün. Ona göre hassasiyeti önce bir tuttur, ekran daha rahat hangi şekilde dönüyor, hedefe daha rahat hangi serilikte Nisan aliyorsun onu bir ayarla ates etmeden. Tüm dürbünleri böyle ayarla. Daha sonra ates etme animasyonuna geç. Buda sıkarken, ateş etme esnasinda ki hassasiyetin oluyor. Genelde dürbün hassasiyetinden daha düşük seviyede oluyor. Bunu da sıkarken mermilerin hangi seviye de daha az sekiyor daha cok hedefi tutturuyor ise o seviyeye kadar deneyerek bul. Kamera hassasiyeti zaten normal ekrani döndürme hassasiyetin.
Kendi hassasiyet ayarlarını yapman senin için daha iyi olur. Eğlence ya da eğitim moduna girip tüm silahlarla hassasiyetleri değiştire değiştire kendine göre iyisini düzenleyebilirsin.
Ya da ben üşenirim diyorsan da, telefon marka ve modelini yazarak hassasiyet ayarı araştır.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üşeniyorum ya çok uzun geliyor bide kamqre dürbünlü hassasiyet düştünüz 3. şahis falan yazıyor beynim karıştı 😂
4 parmak ful gyroscop oynuyorum basit olay ki şu an daha basitleşti gir eglence parkı egitim sahasına hiç ayarlara girmeden hem sık hem ayarla burdan kim ayar verirse versin hiç bir işe yaramaz sonuçta cihaz farkı var
Yardımcı olmak isterdim ama şu an hiçbir hassasiyet ayarım aklımda değil. YouTube'den bir iki video izle bence oynama tarzına göre onların da yardımı dokunur.
İnternet & Teknoloji konusunda 688 cevap paylaştı.
ben telefondan oynamıyorum ama 6x spray jiroskop ile atıyorlar. telefonunun özelliği varsa ateş ederken telefonu hafif eğip sekmeyi azaltıyorlar. pc de de mause yi geri çekiyorsun. bu arada ben pc pubg oyuncusuyum daha siz mobiledekilere sekme diyorsanız pc pubg de 6x spray holografik görüşünün sprayi :)