YARDIM EDİN İNTİHAR ETMEME RAMAK KALDI?

Arkadaşlar ben bir kıza aşık oldum. Ama kız akrabam. Yani uzaktan da olsa akrabam. Kızın yüzüne onu sevdigimi söyleyemedim. Mesajla söyledim ama sevgilisi varmış. Beni her yerden engellemişti. Ben de 1-2 sene ders çalışıp Tıp kazandım. Spor yapıp kilolarımı yenip fiziğimi düzelttim. Sonra kızın sevgilisinin olmadığını duydum ve kızla bir daha konuştum. Belki fiziksel özelliklerimden dolayı istememiştir diye düşündüm ama kız yine reddetti ve yine engelledi. Kafayı yiyecektim. Sonra fake hesaplardan kızı darladım. Ve akrabalarımızın hepsi benim kıza deliler gibi aşık olduğumu biliyorlar. Tıp bitecek ama kız bir türlü sevmedi beni. Ben ise onu unutamıyorum. Kalbim yanıyor ben yemek yiyemiyorum ailem ile iletişimim azaldı. Arkadaşlarımla aram bozuldu ve hala her saniye o kız aklıma geliyor ve kalbim yanıyor. Geçen yine köye gittim ve karşılaştık. Yanımdan geçerken bana hiç bakmadı. Ben de yine dayanamayıp instadan istek attım. Kız kabul etti. Ona aşık olduğumu bildiği halde kabul etti ama hikayelerime bakmıyor. Biliyorum beni sevmiyor, belki de ayıp olmasın diye isteğimi kabul etti. Ama artık dayanamıyorum. Gittikçe yalnızlaştım iletişimimi etkiledi bu kız. Eskiden neşe dolu konuşkan biriyken 5 senede mutsuz içine kapanık biri haline dönüştüm. Ayrıca bir de Tıp derslerinin baskısı var. Artık hayatımı noktalamam gerektiğine kanaat getirmeye başlayacağım. Ne yapmalıyım? Kız belki de teklifimi kabul etse tekrar eski halime dönerim. Hatta kız kötü biriyse anlaşamazsak bile yine eski halime dönerim çünkü artık kendim vazgeçerim. Ama olmuyor. Kız istemiyor. Benim için onunla konuşanlara da ASLA Olmaz demiş. Yardım edin. İntihar etmek istemiyorum ama bazen kendime engel olamıyorum.

YARDIM EDİN İNTİHAR ETMEME RAMAK KALDI?