LÜTFEN YARDIM EDİN ÇILDIRMAK ÜZEREYİM?

9 aylık ilişkim bitti, bir anda eski mesajları okumaya başladım narsist bireyler hakkında çok fazla video izledim fark ettim ki hem o hem ben kaosa bayılıyoruz. Arkadaşlar sevgimi gösterdiğim anda benden uzaklaştı arka plana attı gösterene kadar bana istediğini yap ben seninim modundaydı. Bende fark ettim sanırım bende onun gibiyim ayrıldığımız zaman ona nedenini sormuşum sıkıldım istemiyorum sevgim azaldı demiş. Bende ona sevgi azalır çoğalır beraber kalırsak yeniden toparlarız vesaire demişim o günden sonra tüm mesajlarıma görüldü atmış. Arkadaşlar bunu nasıl gösterebilirim bilmiyorum fakat gerçekten tam 4 ay boyunca çaba gösterdi onun merkezi olayım diye. Sonra bir anda fark etti ve uzaklaştı, üzüldüğümde değer kıymet vermedi. İlişki bittiği gün gerçek anlamda fena yıkılmıştım, kesinlikle tartışmalardan dolayı bitmedi kafalar uyuşmuyor dedi ayrıldı, ona yazdım ben harbi kötüyüm biz aynı zaman da iyi arkadaştıkta nasıl üstesinden gelicez sen iyi misin dedim, Banane senden diye yanıt aldım. Sonra ki gün güzel güzel fotoğraflar paylaşmaya başladı sosyal medyada, gram üzülmüyor. O mu narsist ben mi narsistim her ikimizde narsist miyiz?

LÜTFEN YARDIM EDİN ÇILDIRMAK ÜZEREYİM?