Merhaba arkadaşlar ben hayatımda böyle iğrenç, kullanılmış, kötü hissetmemiştim. Çok güzel giden bir ilişkim vardı. Bana çok ilgi gösteriyordu. Sevdiğine düzgün birisi olduğuna gerçekten çok inandım. Son zamanlarda mesaj atmamaya konuşmamaya başladı. Yazsa bile eskisi gibi ilgili değildi. Bende ister istemez bunu sorun ettim. İnsan uzaklaştığını anlıyor. Ama bunu sorun edince off uzatıyorsun hep sorun çıkarıyorsun demeye başladı. Kendimi sorunlu gibi hissetmeye başladım. Hep kendimi suçladım. Aramız soğuk kalmasın diye aradım sorunu çözmek istedim. Açmadı. Geri aramasını istedim aramadı. Sorunu konuşmaya gerek yok ortada bir sorun yok sen çıkarıyorsun dedi. Benden uzaklaştı bunu anlayıp konuşmak istedikçe de yine uzatıyorsun dedi. Hep özür diledim sırf böyle olmasın diye. Artık üstüne gitmedim aramadım. O da aramadı. Ama hep whatsappta aktif. Giriyor mesajlarıma bakmadan çıkıyor. Neden cevap vermedin diyorum ona da cevap vermiyor. Bir gece uyandım saat 5 falan baktım yine aktif kiminle konuşuyorsun dedim seni ilgilendirir mi dedi. Tekrar ısrarla sorunca erkek arkadaşının ismini söyledi. Ama ben o kadar kör gibi inandım ki ona. Sabaha kadar aktifti neden böyle yapıyorsun diye yazdım. Yazma okumuyorum bile mesajlarını uyu dedi. Sonraki geceler veya gün içinde yine aktif. Ben de artık yoruldum ayrılmak istiyorsan söyle dedim. Ayrıldı. Son kez konusmak istedim onunla. Tamam akşam olur dedi. Akşam konuşalım dedi. Hasta halimle gün boyu üzgün olduğum perişan halimle dışarı çıktım. Konuşmak istemiyorum dedi. Yalvardım. Bana 5 dakika vermesi için yalvardım. Uzatma dedi yazma dedi engelledi. Tüm arkadaşlarım birisinin olduğunu söyledi. Ben ona o kadar inanmıştım ki buna inanmadım. Kendimi suçladım. Ben yaptım sıktım onu dedim günlerce ağladım. 1 Hafta oldu ki dün kızla fotoğraf paylaştı. Whatsap profiline de koymuş. Her yerde. Demek ki ciddi bir ilişki. Beni böyle paramparça yapıp güvenimi kırıp mutlu olmasına dayanamıyorum. Arkadaşlarım elbet çıkacak ahın diyor ama bu teselli etmiyor beni. Daha birkaç hafta öncesine kadar benimle yakındı. Kızın eski sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ama bilmiyorum. Hala acaba ben mi sıktım ben mi böyle yapmasına ittim diyorum. Beni seviyordu yalan olamazdı değer veriyordu bunlar yalan mı diye düşünmekten başım ağrıyor. Her şey yalan mıydı? Eğer değilse neden böyle oldu. Tatiller falan rahatlığı seven birisiydi. Benimle bunları yapamazdı. Benim bir suçum var mı? Kafayı yemek üzereyim. Beni üzdü ama ciddi bir ilişkisi var ve mutlu olacak ben bu kadar üzgünken mutlu olmasına dayanamıyorum. Aldattığını bildiğimi bilmiyor aptal gibi hissediyorum. Yazıp söylemeli miyim her seyden haberim var diye. Sonra yazdığım yerden de engellerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Annesi beni biliyordu. O kızla fotoğraf paylasınca nasıl normal karsıladılar anlamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer