LÜTFEN YARDIM EDİN ÖLECEĞİM SANIRIM ?

arkadaşlar bu mesajı yazarken ellerim titriyor caresizlikten elimden bir şey gelmiyor kendimi o kadar kötu hissediyorum ki bunların hepsini teker teker anlattığım zaman çaresizliğimi anliyacaksin

1 hafta önce annemle kavga etmistim ve o kadar siddetliydi ki öz anneme anneanneme öyle beddualar okudum ki onlara ölmeleri icin hemde yüzüne karşı ama ikisini de çok ama çok canımdan çok seviyorum o an o bilinç altimda bende şoktaydim ama hâlâ onlara bağırmaya ve eşyaları dağıtmaya devam ediyordum. Bundan sonra olanlar oldu normalde hiç bir şeyim yoktu kalıcı hastalıklarim dışında bir dönem (1-2 haftalık bir süreçte) her gün en az 1 2 kutu enerji içeceği icerdim elektrik elektronik sigara içerdim (1-4 ay ) ve bir akşam arkadaslarla Bar'da kokteyl icmistik ve ilk kez icisim degildi en son içtiğimde tabiki içinde alkol yoktu enerji verici aromalar vs vs biz mekandan kalkınca birden migdem bulanmaya başladı ama cok ani bir miğde bulantisi yani alkol icseniz bile o kadar miğde bulantısından katlarca fazlaydı normalde alkol denemis ve kusmus biriyim ve bunu tecrübe etmistim kusucagimi bildigim icin de kokteyllerde alkol kullanmazdim asla enerji verici seyler içerdim. Daha sonrasında kalbimin o kadar küt küt küt attığını hissettim ki orada dedim ki kesin ölecegim yani o kadar kötü bir andı ki arkadaşlar bir yerinizin kırılması ya da parmaginizin kopmasi vs bu tür acıları cekmis biri olarak şunu söyleyebilirim ki iç organlarda meydana gelen şeyler bu tür acıların kat kat kaaat daha acısı oluyor. Özellikle bu durum ilk başta çarpıntı gibi bir şeydi ama daha sonrasında 1 2 dakikalik süreçte 10 dakika falan surseydi kesin bilincimi kaybedip ölecektim yani felaket kotu bir histi. Annemle kavga ettiğim günden beri arkadasimda kalıyorum ve izdirabi bitmeyen o ağrılar, ağzımdan kanlar geliyor ruyamdan kan ter içinde uyanıyorum. Bugün daha kötüyüm doktora gittim ve psikolojik bisey olduğunu söylediler lütfen bu durumu yasayan biri cevap yazsin lütfen
LÜTFEN YARDIM EDİN ÖLECEĞİM SANIRIM ?