Watsons kullanıyorlar çünkü Watsons oldugu müddetçe adeta ipeksi dokunuşlar yaratır... iyiki Watsons var... ne mutlu Watsons alan ve tüketenlere... param olsa bende alsam bir Watsons
Koreli arkadaşlarım oldu en çirkini en güzel türk kızına basar basar geçer boyları türk kızından 2/3cm uzun şu an ki nesilleri kast ediyorum çok tatlılar
Yaş maya maskesi yapıyorlar haftada 1 kez buda cildi prüzsüz hale getiriyor. Bende yapıyorum arada bir fırsat buldukça çok işe yarıyor hemde ilk denemede bile farkı görüyor insan :)
Yok oyle bişey aslı da çirkinler makkajla düzeltiyolar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevgili watsons şöyle ksye özel bir etkinlik yapın da az yüzümüz gülsün. indirim çeki olur. belirli tutar yapılan alışverişe yapacağınız güzel indirimler olur. yapın yani nolur kii.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Erkekler de öyle. Tamamen genetik olduğunu düşünüyorum. :)
Beslenme şekilleri güzel ve bol su pirinç maskesi diye biliyorum
Makyaj ve estetik 😁 yani koreli arkadaslardan alinan net bilgi
Bunlar ilaç krem kullanmıyor. Zaten beton gibi suratları var. Yontup cilalıyorlar sadece
Onlara özensem erkek halimle Alasını yaparım öyle tecrübelerim varki
Kesinlikle ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmeleri.
Masallah ya cidden hayranlik duyuyorum 👌😄
Cilt yapisiyla alakali sanirim 😀
İrklarından dolayı genetik faktörler kullandiklariyla alakası yok herseyden nemalanmaya çalışmayın. !
Beğenmiyorum uzak doğuluları. Boşnak kızları güzel bence.
Cildi temiz tutmak kadar nemlendirmek de önemlidir..
Genetik canım genetik. Git istersen binlerce tl lik yatırım yap olmayınca olmaz.
Sadece kadınları değil ki, erkekleri de bebek gibi yuvarlak ve pürüzsüz gözüküyor.
Ciltlerini günlük nemlendirmeyi asla atlamıyorlar ve çok şirinler.
Düzenli olarak nemlendirme cildin güzelliğini korur ama Korelilerin ne kullandığını bilmiyorum
Pure Beauty kullanıyorum. Collagen'in ne gibi artıları var öğrenebilir miyim?
Bizden çok önem veriyorlar ciltlerine. :) Bende beğeniyorum unnie'lerimi..
Bence çok fazla güneşlenmiyorlar ve bitkisel çay çok içiyorlar.
porselen cilde sahip olmak için koreli olmaya gerek yok
Cilt görünümünü iyileştirmek için seçtiğimiz ürünlerin cildi beslemesine önem veriyoruz😇😇😅😅
Bu aralar mercek altına aldığım bir ürün Pure Beauty nin gülsulu BB si bakalım nasıl çıkacak 🙄
Watsons kullanıyorlar çünkü Watsons oldugu müddetçe adeta ipeksi dokunuşlar yaratır... iyiki Watsons var... ne mutlu Watsons alan ve tüketenlere... param olsa bende alsam bir Watsons
Koreli arkadaşlarım oldu en çirkini en güzel türk kızına basar basar geçer boyları türk kızından 2/3cm uzun şu an ki nesilleri kast ediyorum çok tatlılar
Herşey stres bence krem falan boş kafa rahat olmalı 😂
Bir şey kullanmıyorum yüzüme ama ilk ve son seçenek güzel bir görüntü sergiliyor.
Ne olacak elbette ki her gün porselen makyajı yaparaktan
Gunes kiremi ve pirinc eminim pirinc parlatiyor cildi
Bence yaratilislarini boyle adamlarin biz de o kadar bakim yapiyoruz boyle olmuo ki genleri yasadiklari bolge olarak farklilar bence
Sabah kahvaltıdan 1 saat önce su içiyorlar. O yüzden yüzleri ve ciltleri porselen gibi.
Bol bol çiğ balık yiyin sizde kütahya porselen e benzeyin
Cilt bakimlarini asla atlamiyorlar guzel yüzleri var dikkat ediyorlar
harbi ne güzel hatunlar ya şu japonlar ve güney koreliler
Pirinc suyu ndan baska bunlarin gizli firmulleri vardir da kimsrye duyurmuyolar bacim
3. numaralı gife yaklaşık 15 dakika boyunca baktım. Bunlar gerçekten tatlı
Genetik sanırım, pirinç yemekten mi. oldular acaba böyle 🙄
Yüzlerini yıkadıktan sonraki hallerini görmedim, aşırı makyaj olabilir 🤔
Hepsi birbirine benziyor ama cilt bakımından kişilikleri ayırt edilebiliyor.
Cilt görünümünü iyileştirmek için seçtikleri ürünlerin cildi beslemesine önem vermeleri
cok fazla günese cikmamak yardimci olabilir aslinda :) ve tabikide düzenli bir bakim
Önemli olan genç görünmek değil hayatın her dönemini güzel yaşamak.
Ciltlerini beyazlastirici ozel kremler ve bakimlar yaptiriyorlar.
Gunese falanda cikmazlar zaten esmer olmayi sevmiyorlar.
Bence türk kadınları onlara 5 çeker koreli kadınlarda beymiş.
Işıl ışıl ve canlı bir cilt için günlük nemlendirmeyi asla atlamamala
Bence o genetikde ola bilir , nasilki korelilerde sakal biyik cikmiyor ya oyle baiey
Cilt parlak görünmeli ama parlamamalı, anlatabildim mi bilmiyorum 😄
Dogal cilt dogal lik diyorsun sonrada dogallik icin kimyasallardan yapilmis kremleri gosteriyorsun 🤣🤣🤣😂😂😂 aman ne dogalsin ne dogalsinnnnn
Cildin güzelliği demek iyi beslenmesi demek, güzel görünüp gerçekte iğrenç hale getirilmiş cildi kim ne yapsın
Yaş maya maskesi yapıyorlar haftada 1 kez buda cildi prüzsüz hale getiriyor. Bende yapıyorum arada bir fırsat buldukça çok işe yarıyor hemde ilk denemede bile farkı görüyor insan :)
Işıl ışıl ve canlı bir cilt için günlük nemlendirmeyi asla atlamamaları
bence çok fazla doğal ürün kullanıyorlar ve salatalık özlü maskeleri falan harikaaa
Besleyici olması çok çok güzel. Cildi nemlendiriyor ve genç kalmanızı sağlıyor
Türk kızları çok daha güzel. Bir kere doğal bakıma ihtiyaç duymuyor.
Yok oyle bişey aslı da çirkinler makkajla düzeltiyolar
sevgili watsons şöyle ksye özel bir etkinlik yapın da az yüzümüz gülsün. indirim çeki olur. belirli tutar yapılan alışverişe yapacağınız güzel indirimler olur. yapın yani nolur kii.
En önemlisi cildin her zmn canlı ve parlak durmasidirr
Seçtikleri ürünün cildi beslemesine önem vermeleri.
Onlar çubukla yiyo biz ise kaşığı doldura doldura ondandır
koyu renk göz halkalarından muzdarip biri olduğum için, bu olabilir
Makyajla öyle görünüyor, şekersiz beslenme ve iklim ciltlerinin güzelliğini etliliyor olabilir
Ciltlerini nemlendirmeyi ihmal etmemeleri ve ciltlerine uygun ürün kullanmaları
Bence göz çevresi çok önemli. Özellikle de gözaltı morlukları... ☺