bir erkek oldugum halde belki bir bayandan cok cildime bakım yaparım bakımlı olmak insanı hem huzura hemde mutluluga götürüyor kısaca temiz bir beden saglıklı bir bedene sahip olmaktır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kore kozmetiğe ve estetiğe en çok para harcayan ülkelerden biri e bir zahmet güzel olsunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakım ve güneşe karşı koruma. Cidden bembeyaz ve bebek gibi ciltleri var.
Japonya pek gunes gormeyen biyer. Gunes cildi yaslandirir. Tabiki gunese d vitaminine ihtiyacimiz var ama vucudumuzu guneslendirmeliyiz kisa araliklarla. Yuzumuze boyun bolgemize gunes gelmemeli...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güneş cildi çok yaşlandıriyor o kremler ise yarıyor gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim koreli sevgilim vardı ne parlak cildi vardıya... sebebi yeşil çay ve aloe vera suyu içilyolar sürekli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Beslenmedir, beyaz ten yalnız onlarda güzel sanıyorum
kadınları 50 yaşına gelsede kız çocuğu gibi görünüyor. minyon dedikleri bu uzakdoğu kadınları
Kullandıkları ürünler doğal değilse nasıl öyle ki ciltleri
bir erkek oldugum halde belki bir bayandan cok cildime bakım yaparım bakımlı olmak insanı hem huzura hemde mutluluga götürüyor kısaca temiz bir beden saglıklı bir bedene sahip olmaktır
Kore kozmetiğe ve estetiğe en çok para harcayan ülkelerden biri e bir zahmet güzel olsunlar
Bakım ve güneşe karşı koruma. Cidden bembeyaz ve bebek gibi ciltleri var.
Japonya pek gunes gormeyen biyer. Gunes cildi yaslandirir. Tabiki gunese d vitaminine ihtiyacimiz var ama vucudumuzu guneslendirmeliyiz kisa araliklarla. Yuzumuze boyun bolgemize gunes gelmemeli...
Güneş cildi çok yaşlandıriyor o kremler ise yarıyor gibi
benim koreli sevgilim vardı ne parlak cildi vardıya... sebebi yeşil çay ve aloe vera suyu içilyolar sürekli
O kadar fondeten ben sursem bnmde porselen gibi olur 😊😀
Baska dertleri yok buna kafa patlatiyorlar sebebi bu
Aslında koreli bayanları hiçte çekici bulmuyorum avrupalı daha çekici
Bence kesinlikle yedikleri ve içtikleri şeylerden geliyo ciltlerinin güzelliği.
Parlak bir cilt her zaman iyidir ama yüzün güneş görmeside şart
çoğu insan genetik diyor ama pek katılmıyorum bence iklim en etkilisi
Masaj bakım ürünleri aksatmıyorlar bide yaşam tarzı tabikii kendilerine iyi bakıyolar
Cilt görünümünü iyileştirmek için seçtikleri ürünlerin cildi beslemesine önem vermeleri
Emeginize saglik ama bunlarin hepsi birbirine benziyor
Güneşten korunuyorlar ve mimiklerini pek kullanmıyorlar
bana en çok zarar veren sey güneş ısınları çünkü açık tenliyim
Hepsi genetikmen die dusunuyorum hic bir alakasi yok bunlarla
Porselen makyajı sevmiyorum ten rengi soluk gösteriyor
O kadar çok dikkat ediyorlar ki insanın başı dönüyor
bizim kızlar daha güzel genel olarak ciltleride tenleride çokda önemli degil koreli kadınların pudramsı teni
temiz olmaları, siz de arada bir yıkansanız bööle çıban sivilce iltihap mantar içinde olmazsınız!
Bencede artı şöyle bişi var daha dolgu ve genç gösterir
içleriyle dışları bir değil güzelliklerine aldanmayın. ışıklar kapanınca türk kızlarını arıyorum
bence kendi doğal gözleri kıreme felan ihtiyac olmaz diye düşünüyorum
Ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmele
Yani sabah akşam bakımını yap ekstradan bişe yapmaya gerek yok diye düşünüyorum ama tabi bide yapısından dolayı olmazsa da
Çünkü guzelleselim derken ciltlerinin ihtiyaçlarını da düşünüyorlar ve bir anlık güzellik uğruna kendi ciltlerini mahvetmiyorlar
genetik bir durumdur nasıl erkekleri de genel olarak sakalsız baby face oluyorlar kadınlarda öyle gen den gelen birşeydir
Cidden kızların neredeyse hepsinin suratında bir iz bile yok tabiiii bu makyaj ve bulundurkları coğrafyadan dolayıda olabilir!
Pek anlamam aslında ama koreliler değil işini bilen kadınlar genelde daha parlak ve pürüzsüz bir görünüm için göz altlarına çok önem veriyorlar
Genetik
Güneşin cildimize yararından fazla zararı var sosyal medyalarda goruyoruz korelilerin yazın şemsiyeyle dolaştıklarını
Düzenli olarak bakım yapmaları tabiki güvendikleri ürünlerle erkekleri bile akşam yatmadan önce cilt bakımı yapıyor çok bakımlı insanlar valla
Doğru beslenme alışkanlığı kazanarak, cildinizin gençliğini ve güzelliğini uzun yıllar koruyabilirsiniz!
Aslında genetik olduğunu düşünüyorum ama o seçenek yoktu
Koreli kadınların güzellik sırrı güzel olmaları falan bence 😂
Valla yemedikleri birşey Yok onların belli vitamin farededir 🤔
Kore kadınlarının tek sırrı doğal şeyler tüketmeleri saçları ciltleri çok güzel ya
güneş ışınları cilde çok zararlı ve lekelere yol açıyor
koreli görmediğim için bilmiyorum eğer gorurgörürsem sorarim :)
Güneş etkili olabilir ama ırktan da kaynaklı olabilir
Ben kullandım sürekli olarak kullanım gerektiriyor ve güzel sonuçlar veriyor
Güneş Işıkların da ultraviyole ışınların dan Korunan Cilt parlar ve gergin olur
Function BB Cream kullanıyorum çokta memnunum kaliteli hemde
Üstlerine makyajı basıyorlar tabii ki de porselen gibi olacaklar :D
Çünkü gerçekten güneş cildimizin yaşlanmasını ve canlılığını kaybetmesini sağlıyor
Sultan Ahmet de Koreli gördüm vallahi cok cirkinlerdi bunlar hep makyaj
Hiçbiri değil 🙄 Allah onları öyle yaratmış hepsi pürüzsüz 😒
Ciltleri zaten doğuştan güzel tabi bide bakım yapınca daha bir parlak porselen gibi duruyor.
Deri altı elastik dokuyu koruyucu ve yenileyici antiaging kremler
Nemlendirme şart bu yüzden aloevera diyorum. Ve nemlendiricilerin kaliteli olanı hep pahalıdır.
Cilde O kadar Abur cubur sürülmez güneşten mutlaka korunmalı. Hakiki Aloa vera kullanmalı...
seçtikleri ürünler kaliteli ve yüzlerine ne sürdüklerini biliyorlar.
Vallahi daha cozemedim sirlarini zaten yuzleri gelecegimden parlak ya
Ben hiç bişey yapmıyorum benim de böyle abartıcak bişey yok
Bizim kızlar korelilere bakıp güzel neymiş görsünler
Güneş mahfediyor abiii baksanıza ruslara soğuktan gerile gerile taş gibi oldu hepsi.