Hemen, hangi Friends karakteri olduğunu seç; seni mutluluktan havalara uçuracak önerimizi keşfet! 💗💙💜
Görüşünü bekliyoruz.Yorumlarınla ve like’larınla diğer Friends fanatiği KScanlar’ın yanında olmayı da unutma.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Watsons sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Arkadaşım aldı bu seriyi. Kaç gündür aklımda sipariş edecektim unuttum. Şimdi bu içeriği görünce tekrar aklıma geldi. Veee hemen sipariş ediyorum. Beni anlatan Friends karakteri kesinlikle Phoebe. 🤗 Çok tatlı, iyi niyetli bir karakter.
Ama işin kötüsü en çok Rachel'ın ürünlerini beğendim. 😍 Galiba tüm ürünleri sipariş edeceğim. 😎 Sadece ambalajlar ve renkler beni tav etmedi tabi ki. Revolution çok beğendiğim bir marka. Sırf onu almak için sürekli gidiyorum Watsons'a. Online alışverişten hemen siparişe diyorum. 😍
A yi seçtim ❤️
Görünümüne canlı bir pembe renk patlaması veya biraz ışıltı katmanı sağlayan Revolution x Friends Far Paleti Rachel,
💗Şeffaf parlak yapısıyla ıslak bir görünüm sağlayan Revolution x Friends Dolgunlaştırıcı Lip Gloss Rachel,
💗Pürüzsüz, kremsi, rahat yapısı ve yumuşak leylak rengiyle Revolution x Friends Ruj Rachel
Önerilerimi kaptim teşekkür ederim ❤️
Görünümüne çarpıcı bir kırmızı rengi ve biraz ışıltı eklemene olanak sunan Revolution x Friends Far Paleti Monica
Mükemmel kalıcılığı ve nötr leylak rengiyle Revolution x Friends Dolgunlaştırıcı Lip Gloss Monica
Yumuşak şeftali pembesi ile her durum için muhteşem Revolution x Friends Ruj Monica C ‘yi seçtim. Teşekkürler.🌸
Bu koleksiyon çıktığı zamandan beri istiyorum hepsi o kadar güzel ki fakat bir türlü karar veremiyorum. Rekabetçi tavrı ve titizlik takıntısıyla güldüren Monica. Birkaç günden beri hep karşıma çıkınca friends'i özlediğimi fark ettim, o zaman friends maratonu yapma vakti gelmiştir. 💜🛋
Ay resmen ağlıyorum şu an. :D Aşırı bir Friends sever olarak beni fethettiniz ürünlerle, geçtiğimiz gün denk geldim ürünlere ama istediğim ürün kalmamıştı mağazada. Hemen sipariş veriyorum. Koleksiyonun tamamını bile alabilirim :D
Rekabetçi tavrı ve titizlik takıntısıyla güldüren Monica.
Seçimim Phoebe oldu :) Hem komik hem çok tatlı hem de en kaliteli aşklar ondan çıkıyor. İyi niyetli oluşuna zaten hayranım 🤩 Phoebe far paletindeki renklere de aşık oldum, özellikle parıltılı olanlar kalp ♥ ben. Kozmetik ürünlerinde seçim yapmam bir hayli zor oluyor ama düşünmeden alacağım 💃
💙Görünümüne bir mercan patlaması veya biraz parıltı eklemene imkan sunan Revolution x Friends Far Paleti Phoebe
💙Islak görünümü ve koyu şarap rengiyle seni gündüzden geceye götürecek kalıcılığa sahip Revolution x Friends Dolgunlaştırıcı Lip Gloss Phoebe
💙Derin pembe rengiyle istediğin her yerde kullanabileceğin Revolution x Friends Ruj Phoebe
Ben kesinlikle Rachel olmalıyım. Aşka aşık, eğlenceyi dibine kadar seven ve bunu yaşayan Rachel. Güzel bir aşk yaşamak için neler vermezdim.
Bana önerdiğiniz Revolution x Friends Far Paleti Rachel ürününe bayıldım ya. Her zaman far paleti delisiyimdir. Dizi karakterime bile yansımış bu. 😍
Bayıldımmmm! 😍
💗Görünümüne canlı bir pembe renk patlaması veya biraz ışıltı katmanı sağlayan Revolution x Friends Far Paleti Rachel,
💗Şeffaf parlak yapısıyla ıslak bir görünüm sağlayan Revolution x Friends Dolgunlaştırıcı Lip Gloss Rachel,
💗Pürüzsüz, kremsi, rahat yapısı ve yumuşak leylak rengiyle Revolution x Friends Ruj Rachel
Benim gibi kararsız insanlar için seçimleri bazen başkalarına yaptırmak harika bir his, teşekkürler! 😅💜
💗Görünümüne canlı bir pembe renk patlaması veya biraz ışıltı katmanı sağlayan Revolution x Friends Far Paleti Rachel,
Karakterim Phoebe ama renk olarak Rachel diyorum. https://www.instagram.com/p/CL1hAXvgq8S/?utm_source=ig_embed
Ayyyyy ne güzel bir anket 😍 Friends dizisine bayılırım. Çok güzel bir koleksiyon olmuş. 🤗 Monica'yı seçtim. Tam benlik. <3 Revolution markasının ürünlerini daha önce deneyip memnun kalmıştım. Bunları da kesin deneyeceğim. 😎
Tabii ki Rachel'ım seçeneklere bakmama bile gerek yok.🌸
Yıllardır Jennifer Aniston ve Rachel hayranı olduğum bilinir.❤️
#Cassie
Rachel'a aşığım. 😍
Daha önce görmüştüm bu koleksiyonu ama emin olamamıştım. Madem KizlarSoruyor'da öneriyor. O zaman alırım. Revolution markasının daha önce rujunu denemiştim. Umarım bu ürünler de güzeldir.
En iyi ve masum karakter Phoebe, Friends dizisinde. Bence ben de öyleyim. :D En çok ruj kullanırım makyaj malzemesi olarak. Bu yüzden koleksiyondaki tüm rujları toplayacağım.
Ben %100 Monica'yım. Kendime en çok benzettiğim o. Keşke bu makyaj malzemeleri ile makyaj yapınca ona benzesem. :D Watsons yolu göründü bana. Revolution güzel marka bu arada beğeniyorum.
Pembe renk patlaması veya biraz ışıltı sağlayan Revolution x Friends Far Paleti Rachel, inanılmaz olmuş. Ambalajları ayrı güzel. Makyaj Çantası Lobster inanılmaz hemen almalıyım.
Monica gibi rekabetçi ve titizimdir. Bu yüzden onun ürünlerini alacağım. Teşekkürler Revolution. <3
Hırslı, rekabetçi ve anaç tavrımla ben kesinlikle Monica'yım. Umarım yakın zamanda bir de Chandler bulabilirim <3
Tabiki rachel👯♂️💖
Önerilen ürünler çok güzel görünüyor, mutlaka deneyeceğim. 🌸🖤
Ben daha çok Monicayım ve ürünlere bayıldım deneyeceğim mutlaka
Ahahah Monica ürünleri de mi çıkmış? Alemsiniz 😂
Ama rujun rengi harika 😍
Ben kesinlikle Rachel'ım. Revolution'a da bayılırım, öneriler tam benlik :D
Friends miiiii? İnanmıyorum, çok sevindim. Ben Phoebe'yim diyebilirim. Revolution ürünlerini de çok beğenirim. Deneyeceğim.
Kişiliklerimiz kesinlikle aynı! Rekabetçiliği, tavırları ve hijyene verdiği önem :) Monica Geller ruh ikizimdir...
Bazen saflığıyla, bazen yaratıcı zekasıyla her durumda şaşırtan PhoebeRoss’la aşkı akıllara kazınan, doğal komik RachelBunların ikisini seçiyorum.
Saf sessiz yeri geldiğinde mantıklı konuşan az ve öz konuşan olması gerektiği gibi olmaya çalışan birisi
Rachel çünkü giyim tarzını seviyorum. Diziyi hiç izlemedim ama
Diziyi izlemedim ama test ya oturunca monica çıktım o yüzden monica
hiç birini tanımadığım için "phoebe"seçtim bana yakın geldi bazen çok saf ve bazende cok zeki ve akıllı olabilrim 😁😁
baze safım bazen o kadar akıllıyım ki kimse beni geçemiyor
tabikide titiz temiz bakimli
Rekabetçi tavrı ve titizlik takıntısıyla güldüren Monica