Güzellik & Bakım Porselen gibi ciltleriyle hayranlık uyandıran Koreli kadınların güzellik sırrı sence hangisi? (Sayfa 5) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Porselen gibi ciltleriyle hayranlık uyandıran Koreli kadınların güzellik sırrı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
TUĞBA_20 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Korelilerin birazda doğuştan ciltleri sert ve sıkı bunun şansı da var tabiki biraz 0 0 Yorumla
ManyakAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Bence tamamen genetik onların porselen gibi bir cilde sahip olmaları 0 0 Yorumla
Alonemanok Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güneş ışınlarının zararlı yönlerini azaltarak cildin daha uzun süre genç kalmasını sağlamak amaçlı 0 0 Yorumla
Jeyong Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Bir Koreli olarak doğru cevap seçiyorum.ABCD hepsi. :) 0 0 Yorumla
ECE83 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Kore ürünleri hakkında iyi yorumlar duydum ama hiç fırsatım olmadı kullanamdım 0 1 Yorumla ararat34400 +1 yıl Bazi avmde storeleri var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmeleri 0 0 Yorumla
_-AngelOfDeath-_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Function BB Cream kullanıyorum çokta memnunum 3 4 Yorumla Narmanson +1 yıl Ne gibi bir yararı var cilde? Yorumla renklibirdunya +1 yıl @Narmanson Ben de memnun kaldım Yorumla Narmanson +1 yıl @renklibirdunya anladım peki yüzdeki lekeler veya küçük çukurlara etkisi varmı? Yorumla 1 yorumu gör Crysania-Black-13 +1 yıl O kaş şeklini değiş bide mavi göz üstüne siyah çekilir mi? bırak doğal kalsın gözler yakışmamış hiç Yorumla
Kafamconfused Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Yediklerine dikkat ediyorlar sanirim 2 1 Yorumla Belieber2146 +1 yıl evet Yorumla
Férhat-170 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Koreli kız bulsam müslüman yapıp evlenecem 1 0 Yorumla
hasibe-2312 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Cildin nem dengesini korumak önemli 1 2 Yorumla hakannet55 +1 yıl bir Watsons alıp kullanmak istemezmisin? Yorumla hasibe-2312 +1 yıl Kullanıyorum ztn tşkrler Yorumla
CrazyCandy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 33% +1 yıl En önemlisi Bol bol su içmek ve sağlıklı beslenmek 1 0 Yorumla
lilithzade Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl beslenme, genetik, saplantı derecesinde bakım vs 1 0 Yorumla
efso_htc318 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl nemini korumak onemlk bunu basardiklari icin 1 0 Yorumla
MaHMuTMuDeYiM Takip Et Xper 4 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl @xxAryaxx bunlara tur bindirirTakla attırır 1 1 Yorumla xxAryaxx +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Yettigari35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Hiçbiri sırları pirinç unu 1 2 Yorumla Yettigari35 +1 yıl yeme bizi bunu da göstersene mademhttps://www.youtube.com/watch?v=i6HG-tWIAxE Yorumla Yettigari35 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=7ikLSoQg6oY Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmeleri 0 0 Yorumla
ozianna Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 64% +1 yıl Bunların hepsini her gün zaten yapıyorum ben 1 1 Yorumla Sempatisyen_34 +1 yıl Yap canım sana yakışır 😂👍 Yorumla
sexyandcute Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Fondöten kullanmıyorlardır, ben asla kullanmam 1 0 Yorumla
Meleklerinsonu Takip Et Xper 2 Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl hepsi estetik güzeli ben inanmıyorum 0 0 Yorumla
Efsanesiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 54% +1 yıl Guzellik sırrı degil onlarinki genetik bir durum. 0 0 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Kendilerine has cilt bakımları olabilir. 0 0 Yorumla
mavidenizkabuğu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Lanet olsun göz altı morlukları 0 1 Yorumla asosyal_herif +1 yıl d vitaminini yükselt ve stresten uzak dur. kendi kendine düzelcek uyku düzeninini de oturtursan Yorumla
Dilsah17 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Yuzume hic bisey surmuyorum bebek gibi cildim var 0 0 Yorumla
omer_Selim Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl bence bu olmalı. sadece bunu yakın gördüm :) 0 0 Yorumla
GAYGünlüklerii Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl hepsi bunların ama genlerinde var bunların. 0 0 Yorumla
Kelebek20042017 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Pirinc maskesi uyguladiklarini duymustum 0 0 Yorumla
EmreRüzgr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Bu burada dursun elbet işe yarar birgün 😂 0 0 Yorumla
melissdenizz Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl kullandım ama güneşte sıkıntı yaptı 0 0 Yorumla
mawijelibon Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Bu şıkların hepsi ve pirinç suyu yapıyorlar 👍🏻 0 0 Yorumla
zelalyalcin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Keşke benim cildime de krem fayda etse... 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Sabah içilen ve akşam yatmadan içilen 1 bardak su. 0 0 Yorumla
berilse Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl japon ve koreliler gerçekten bu işte harika. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Korelilerin birazda doğuştan ciltleri sert ve sıkı bunun şansı da var tabiki biraz
Bence tamamen genetik onların porselen gibi bir cilde sahip olmaları
Güneş ışınlarının zararlı yönlerini azaltarak cildin daha uzun süre genç kalmasını sağlamak amaçlı
Bir Koreli olarak doğru cevap seçiyorum.
ABCD hepsi. :)
Kore ürünleri hakkında iyi yorumlar duydum ama hiç fırsatım olmadı kullanamdım
Bazi avmde storeleri var
Ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmeleri
Function BB Cream kullanıyorum çokta memnunum
Ne gibi bir yararı var cilde?
@Narmanson Ben de memnun kaldım
@renklibirdunya anladım peki yüzdeki lekeler veya küçük çukurlara etkisi varmı?
O kaş şeklini değiş bide mavi göz üstüne siyah çekilir mi? bırak doğal kalsın gözler yakışmamış hiç
Bol kamera ışığı, porselen makyaj.
Yediklerine dikkat ediyorlar sanirim
evet
Genlerden geliyor o genlerden :D
bence genetik. hepsi aynı bakımı yapıyo olamaz spnuçta
Koreli kız bulsam müslüman yapıp evlenecem
Sır falan yok. Tamamen genetik.
Güneşten korunmak bence
Cildin nem dengesini korumak önemli
bir Watsons alıp kullanmak istemezmisin?
Kullanıyorum ztn tşkrler
En önemlisi Bol bol su içmek ve sağlıklı beslenmek
Gerçekten ciltleri bebeksi.
beslenme, genetik, saplantı derecesinde bakım vs
Yüzlerini pirinç suyuyla yıkamaları.
cildi beslemesini biliyorlar
nemini korumak onemlk bunu basardiklari icin
@xxAryaxx bunlara tur bindirir
Takla attırır
😂😂😂
Hiçbiri sırları pirinç unu
yeme bizi bunu da göstersene madem
https://www.youtube.com/watch?v=i6HG-tWIAxE
https://www.youtube.com/watch?v=7ikLSoQg6oY
Ciltlerini her mevsim güneşten koruyarak yaşlanma belirtilerini geciktirmeleri
Bunların hepsini her gün zaten yapıyorum ben
Yap canım sana yakışır 😂👍
Hepsini yapıyor olmaları
Fondöten kullanmıyorlardır, ben asla kullanmam
hepsi estetik güzeli ben inanmıyorum
Genetik ve hassas olmaları
Bakim herseyden onemli.
Cildi nemlendirmek diri tutar
Guzellik sırrı degil onlarinki genetik bir durum.
Kendilerine has cilt bakımları olabilir.
Lanet olsun göz altı morlukları
d vitaminini yükselt ve stresten uzak dur. kendi kendine düzelcek uyku düzeninini de oturtursan
Yuzume hic bisey surmuyorum bebek gibi cildim var
Mükemmel ötesi.
Koreliler candır ya..
Ah bu koreliler hayranım onlaraa
doğal çözümler daha iyi sanki
çok güzel bunu tavsiye ederim
Porselen makyaj tabiki
Bu markanın bb si güzel cidden
bence bu olmalı. sadece bunu yakın gördüm :)
Genetik bence Korelilerde.
hepsi bunların ama genlerinde var bunların.
Yaslanmamalari cok onemli 🤗
Pirinc maskesi uyguladiklarini duymustum
Bu burada dursun elbet işe yarar birgün 😂
Hic kullanmiyorum bence genetik
kullandım ama güneşte sıkıntı yaptı
Doğru olduğu için
😀😁😃😅😆😊😜😂👍❤️❤️❤️👍
missha markası ve ürünleri mütüşş
Bu şıkların hepsi ve pirinç suyu yapıyorlar 👍🏻
Günlük nem oranı com önemli cidde.
Her illetin nedeni bu gunes
Keşke benim cildime de krem fayda etse...
Doğal yöntemlere başvuruyorlar bence
Sabah içilen ve akşam yatmadan içilen 1 bardak su.
japon ve koreliler gerçekten bu işte harika.
Önce denemek gerekir..