Güzellik & Bakım Porselen gibi ciltleriyle hayranlık uyandıran Koreli kadınların güzellik sırrı sence hangisi? (Sayfa 6) Watsons Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Porselen gibi ciltleriyle hayranlık uyandıran Koreli kadınların güzellik sırrı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
pintipanda41 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur 0 0 Yorumla
Engiiin Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Güneş cildi yaşlandırır en iyi si gölgede uyumak 0 0 Yorumla
Vedasevmemsiktirgit Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Estetik ve beyazlatıcı kremler tabiki 😏 0 0 Yorumla
Geçerkenugrayımdedim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Nasıl böyle ciltleri var ya 😄 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. herkesin cildi güzelse genetikdir. 0 0 Yorumla
12kemal123 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl butu nseceneklere katılıyorum bakım ıydıır 0 0 Yorumla
güneş-ay Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Günlük nemlendirici kullanmaları bence. #Güneş 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 794 cevap paylaştı. hiç biri biraz araştır anlarsın ne olduğunu 0 0 Yorumla
tohum_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl korelilerin ciltleri güzel tipleri değil 0 0 Yorumla
atessev1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl 10 kilo boya kullanıyolar ne sırrı ya 0 0 Yorumla
serHAN4554 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Anneleri hamileyken porselen yemiş olabilir 0 0 Yorumla
PsikolojikkDeli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı. Hiç bir bilgim yok. :) 0 0 Yorumla
Palindrom34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Kesinlikle ciltlerini güneşten korumaları. 0 0 Yorumla
thestyxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Beyazlatma işlemi yapıyorlar diye biliyorum 0 0 Yorumla
LaVieEnBleu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Üşenmeden saatlerce cilt bakımı yapmaları. 0 0 Yorumla
stigmatophilia Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Ruh hastalığı derecesinde dikkat etmeleri 0 0 Yorumla
yellowpan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Hepsi aslında ama genetik faktörlerde etkili. 0 0 Yorumla
KlashKombo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cild ve pürüzsüzlüğü bence cok önemlii. 0 0 Yorumla
MasterMagician Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı. cilt beyazlatıcı ürün kullanmaları ve estetik 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tonik yerine soda kullaniyorlarmis 0 0 Yorumla
psikopats Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Fazla bakım yapıyolardır 0 0 Yorumla
Ankaragücümegidiyor Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Fazla güneş cildi yaşlandırıp cild kanseri yapıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Nemlendirici bence 😊
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur
Bu koreliler zaten bambaşkalar ya 😍😂
Güneş cildi yaşlandırır en iyi si gölgede uyumak
Estetik ve beyazlatıcı kremler tabiki 😏
Nasıl böyle ciltleri var ya 😄
Genetiğin etkeni büyük
sen biliyorsan soylede uyguluyalim😟
herkesin cildi güzelse genetikdir.
Güneşten korunmak önemli
ilk dikkat edilen yer
Irksal özellikte olabilir.
cidden etkisi var mı?
butu nseceneklere katılıyorum bakım ıydıır
Tatlı ve çocuksu yüzleri bence :)
Günlük nemlendirici kullanmaları bence.
#Güneş
saol kızz uygulamalar icin
Bence A şıkkı
ben pek uygulamıyorum :/
hiç biri biraz araştır anlarsın ne olduğunu
Genetik olduğunu düşünüyorum.
Meh, koreli sevmiyorum. İticiler bb
Fondoten olabilir mi acaba
hepside olabilir emin değilim
İşte bunlar hep estetik 👍
genetik olarak güzeller
Nemlemdirme ve beslemek onemli
korelilerin ciltleri güzel tipleri değil
10 kilo boya kullanıyolar ne sırrı ya
Anneleri hamileyken porselen yemiş olabilir
Hiç bir bilgim yok. :)
Bence güneşten korunmaları
Hiç de hayran değilim hıh
kıskanclıgımdan catlıyorum :D
Filtre çıktı mertlik bozuldu.
Hiçbiri Allah vergisi.
emin olun sadece makyaj ile degil
Watsons bana maske gönder pleas
bakım konusundaki titizliklerinden
Kesinlikle ciltlerini güneşten korumaları.
Beyazlatma işlemi yapıyorlar diye biliyorum
Üşenmeden saatlerce cilt bakımı yapmaları.
Yuzlerini temiz tutmalari
makyaj ürünlerinin kalitesi.
Böcek yiyorlar ondan 😎😂
Ruh hastalığı derecesinde dikkat etmeleri
Hepsi aslında ama genetik faktörlerde etkili.
Cild ve pürüzsüzlüğü bence cok önemlii.
Bence genetik faktörler.
cilt beyazlatıcı ürün kullanmaları ve estetik
Çok seviyorum onların cildini ya
Tonik yerine soda kullaniyorlarmis
estetik diyenler neden estetik diyor acaba 🙄🤔
Tek bir cevabı var: Estetik :D
Hiç biri değil. Sadece su içmek...
Fazla bakım yapıyolardır
Cilt için nemlendirici önemli😜
Sence Watsons hangi şık?
Fazla güneş cildi yaşlandırıp cild kanseri yapıyor