Kızlar Bir Adım Öne "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? (Sayfa 4) northernlightss Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Çılgınbebe Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Kalca göğüs ve arzulu istekli 1 1 Yorumla Çılgınbebe +1 yıl Gözü gönlü doldurmali Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl İriyari fizikli genis bel kalca uzun boy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayan her şekilde güzeldir at gibi olanı da kısa olanı da. bayanlar cicektir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Seksi bir kalça :) 1 0 Yorumla
ayyylnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kişnesin yeter lmiekimeiav 1 1 Yorumla KelebeğinGözyaşı +1 yıl iğğiğiğğiğiğğiğiğğiğ oldu mu beni al :D Yorumla
kadocann Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 355 cevap paylaştı. Kişnemeli 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani ben 😏 5 8 Yorumla Murathankeser61 +1 yıl At gibi misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnek gibiyim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Çılgınbebe +1 yıl Görmek lazim Yorumla Murathankeser61 +1 yıl Deme oyle yaa ;)) at mi inek gibi misin? Yorumla Koylu41 +1 yıl Tarif et kendini de biz karar verelim 😀 Yorumla Murathankeser61 +1 yıl tatli cadi saldiriya ugradin sanirim. Ben rahatsiz etmicem ;)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan hoşt ben bir gittim 1 kişi yazıyordu bir geldim 😂😂😂 Yorumla Murathankeser61 +1 yıl ;)) dedimvya saldiriya gectiler :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gotu büyük memeleri dik ve büyük balık etli 3 3 Yorumla Brtberat +1 yıl Offf ogle kiz kaldimi yaa😂😂 Yorumla Psikanalizz +1 yıl At gibi olması için boy önemli. ayrıca balık etli ne alaka? 1.75 boyunda uzun bacaklar , ince bel , kıvrımlı vücut hatları at gibi kızın tanımı budur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Psikanalizz özür dilerim Yorumla
mahidethinsolarrr Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Ben at gibiyim 😀 1 2 Yorumla isimsizkisii +1 yıl Ahahah ilahi Mahidet Yorumla Excalibur82 1 yıl Senin gibilerin artması lazım ;) Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 618 cevap paylaştı. At olsun yeter 2 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 633 cevap paylaştı. Fit uzun boylu kadın 1 0 Yorumla
kralicem_xo Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Uzun boylu ince 1 1 Yorumla tolunayyyy +1 yıl sen öylemisin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Banada diyorlardı 2 3 Yorumla Çılgınbebe +1 yıl Him görmek lazim prenses Yorumla Koylu41 +1 yıl Kendini tarif et merek ettim valla 😀 Yorumla Birtanemmmmmmm +1 yıl Binmek isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Kalin basenler dolgun kalca ve gogusler
at gıbı olması gerekıyor :D
fiziği olmalı harbiden
Kalca göğüs ve arzulu istekli
Gözü gönlü doldurmali
İriyari fizikli genis bel kalca uzun boy
scarlet johansson'dur...
Uzun boylu yapılı ve güzel
Bayan her şekilde güzeldir at gibi olanı da kısa olanı da. bayanlar cicektir
Dik göğüsler güzel bir çıkıntılı kalça ve uzun boy
Güzel vücut hatları
Asuman krause der susarım 😂
Nefes alan kızlara
Kişneme önemli 😊
Seksi bir kalça :)
kafası ata benziyen fotograftaki gibi
Kişnesin yeter lmiekimeiav
iğğiğiğğiğiğğiğiğğiğ oldu mu beni al :D
uzun boy bence
Boyu ve fiziği sıkı olmalı
Attt gibi karii bee😁😁😂
Uzun boy.
Üstüne biniyor olunmalı
Oncelikle ayaklarda nal olmali...
Dev gibiyse at denir.
Binmeye müsait olmalı
Zayıf olmalı öncelikle
Fizik
Bu harbi at gibi :D
Kişnemeli
Yani ben 😏
At gibi misin?
İnek gibiyim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Görmek lazim
Deme oyle yaa ;)) at mi inek gibi misin?
Tarif et kendini de biz karar verelim 😀
tatli cadi saldiriya ugradin sanirim. Ben rahatsiz etmicem ;))
Ulan hoşt ben bir gittim 1 kişi yazıyordu bir geldim 😂😂😂
;)) dedimvya saldiriya gectiler :)
Gotu büyük memeleri dik ve büyük balık etli
Offf ogle kiz kaldimi yaa😂😂
At gibi olması için boy önemli. ayrıca balık etli ne alaka? 1.75 boyunda uzun bacaklar , ince bel , kıvrımlı vücut hatları at gibi kızın tanımı budur
@Psikanalizz özür dilerim
Ben at gibiyim 😀
Ahahah ilahi Mahidet
Senin gibilerin artması lazım ;)
Uzun ve sıkı bacak
Fizik sanırım
Cok doğru
Toynaklı ayakları
At olsun yeter
Mükemmel fiziği olmalı
At gibi vücudu 😂olana 90 60 90yani🤣
Fit uzun boylu kadın