Kızlar Bir Adım Öne "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? (Sayfa 5) northernlightss Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. 180+ 1 0 Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 787 cevap paylaştı. Fiziği iyi olmalı 1 0 Yorumla
LisS-i Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Semer olması gerekiyor sanırım 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @LisS-i 😂😂 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sıla gibi olmalı :D 1 0 Yorumla
Anonimxyzd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Selamün aleyküm 0 6 Yorumla ssjjsi92 +1 yıl Aleyküm selam Yorumla Anonimxyzd +1 yıl Tanisalimmi😉 Yorumla ssjjsi92 +1 yıl Yoo niye abi? Yorumla ssjjsi92 +1 yıl Nalaka😅 Yorumla Anonimxyzd +1 yıl Şaka yapmıştım😂 Yorumla ssjjsi92 +1 yıl Hmm anlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Boyu uzun olmalı
Boy pos fizik
180+
Boylu guzel kadin
Iyi bir fizik
sen at gibimisin
Ayakları olmalı 😏
Fiziği iyi olmalı
Semer olması gerekiyor sanırım