Hep duymuşuzdur at gibi kadın dendiğini de, kime deniyor böyle? Bilenler var mı? Siz daha önce söylediniz mi? Kimlere at gibi karı denir?

Hep duymuşuzdur at gibi kadın dendiğini de, kime deniyor böyle? Bilenler var mı? Siz daha önce söylediniz mi? Kimlere at gibi karı denir?

Merhaba arkadaşlar! Ben Çisem. 29 yaşında biri olarak ben de sık sık erkeklerden duyduğum bu tabir üzerine biraz konuşmak istiyorum. :) Kesin kulağınıza biraz garip gelebilecek "At gibi karı" tabirini kadınlar sık sık duyar. Hatta kaba ve aşağılayıcı bir şekilde kullanıldığı da olur. Serseri tipli erkekler çok söylüyor. :) Ben size biraz detay vereyim bu terim hakkında.
At gibi karı genellikle bir kadının fiziksel özelliklerinin belirli bir kalıba uyması durumunda kullanılır. Çok güzel görünen, güçlü, atletik ve dikkat çekici bir fiziğe sahip kadınlar için söylenir. Kullanımı genellikle kaba ve aşağılayıcı olarak algılanır çünkü erkekler direkt pat diye söyler. Böylesine ifadeler kullanırken dikkatli olmakta fayda var. 🐴👩🦰

Çok güzel kadınlar için söyleniyor diyebilirim. Erkekler çekici ve seksi buldukları kadınlara söylerler hatta bazen de elde edemeyeceğini düşündüğü kadınlara. :) İnsanları sadece dış görünüşe göre değerlendirip bu tarz rahatsız edici cümleler söylememek gerek. İnsanların yetenekleri, başarıları ve karakterleri hakkında konuşmak her zaman daha sağlıklıdır. 🌟💪

Evet, muhtemelen tersler. Kadınların dış görünüşlerine odaklanarak kaba bir şekilde yapılan bu tür yorumlar genellikle hoş karşılanmaz. Bazı kızlar bu tabiri hoş bulabilir, egosu okşanmış olabilir ama çoğu rahatsız edici bulur. Empati kurmayı ve insanların duygularına zarar vermemeyi unutmamalıyız. 💖🙏 Samimi olduğunuz kadınlara söylenebilir ama tanımadıklarınıza asla..
Sevgilerimle! 🌍🌈
Bacakları Usta Michelangelo'nun elinden çıkmış gibi olmalı.
Omuzları geniş ve dik olmalı.
Minimum 1.70 boyunda olmalı.
Bir de kişnemeli, kişnemeden olmaz. Çıkıcam üzerine vurucam kırbacı o da iiiiihihihiii diye kişneyip şaha kalkacak.
Bence 1.70 üzeri, balık etli ama kıvrımlı olması gerekir. Böyle kadınlar zaten sokakta direk fark ediliyor :).
Erkeklerin fiziki açıdan en beğendiği şey at hayvanıdır. Gerek güzelliği olsun gerek dişiliği erkekleri etkiler hayranlık bırakır. Bir de atların zarif davranışları vardır, bilirsiniz nalları üstünde zıplamaları falan o erkeklerin hoşuna gider. Kadınsı gelir ve bir erkeği en çok o fiziğe sahip bir şey etkiler. Kadında da o fiziği zarifliği arar.
Bir kadına bir erkek at gibisin diyorsa o kadın bilsin ki kadınlık da nirvaya oturmuştur, ötesi yoktur. Övünmeli bununla çünkü alabileceğiniz en büyük iltifat budur bence fiziki olarak.
Tanıma gelirsek; kalçanız dik, yuvarlak ve geriye doğru büyükse & bacakların uzun & gövdeniz biraz büyük & beliniz ince & saçınız uzun ve biraz da basenleriniz varsa at gibi karınsındır.
Cevap
188Cevap
Seksi olması at gibi kadın demek için. Yeterli erkekler için gadasi
At gibi kadın Mı dediniz =))
#kawasaki :)(:
Memesi olmayan, boyu çok kısa olan, feminist (erkek düşmanı) olan kızları asla çekici bulmuyorum. Memesi olmayan ve boyu çok kısa olan kızların şansları 0 değil ama feminist (erkek düşmanı) olan kızların şansları kesinlikle 0. Böyle bir kızla asla sevgili olmak istemezdim. Ona verebileceğim en büyük şans ve fırsat belki, o da karakterini beğenirsem tek gecelik birlikte olup, peçete gibi kullanıp atmak olur o kızı. O da dediğim gibi sohbetini beğenirsem ve kaba olmadığını fark edersem. Çünkü zaten feministlerin çoğu erkek düşmanı ve kaba. Hiç sevmiyorum o yüzden. Hiç kadınsı gelmiyorlar. Yüzlerine tüküresim geliyor. İnsanlıktan çıkmış bir çoğu.
Aslında mitolojik bir terim.
Güç ve güzellik açısından platonik ve ulaşılmazlığı temsil eden mükemmel kadın portresi.
Ama ne yazık ki yanlış yerde ve yanlış şekilde kullanılıyor.
Eğer olaya bu açıdan bakacaksak taş gibi kadında böyle olmalı.
Uzun ince bacaklar ve fit diri bir vücuda sahip kadınlar.
oylekibaktiginda yuruyusutyle gozleriyle erkeklerin sagini solunu sasirtan yururken kalcalar bir istanbula bir ankaraya bakan kalcalar burcunun buyuk ihtimalle ya y akrep terazi boga gotu tas gibi olan gulumseyen kadindir
her erkegi parmaginda oynatan kadindir
heee😂
ne diyon be
Boyu postu yerinde en az 1.70 boyunda vucudu diri gogusler dik kalcalar oldukca siki ve yururken vucudundan disilik fiskiran kadindir bizim gozumuzde. Be adeta o boy ile o fizik ile yururken esip kavurur etrafi hem cinslerinin bile agzi acik kalir iste budur arap ati gibi kadin 😀😀. Eger uzun boylu ama safinaz gibi siska biriyse buna at gibi kadin diyemeyiz. Umarim verdigim ornek aciklayici olmustur
Erkeklerde aptallaşmaya neden olan kadın tipi.
Çoğunluğuda kendinden uzun boylu ya da çok güzel olmasını istemez. piskolojik eziklik ten.. ataerkil...
ama nedense... At Avrat.. kendinde de silah olduğunu düşünür.
buda acizlik belirtisi.
Bizim siniftada vardi bir tane 😄
At gibi hatun deyip dururdu gelene gecene ve artik o demeden ben soylerdim at essek muhabbetine girmeyelim 😅😅
Yani ince uzun fizigi duzgun hatinnlar oluyor zanlimca 😂😂
Uzun boylu ( standartların üstünde ) , iri, alımlı kadına denir.
At gibi kadın ile Seksi kadın farklı şeylerdir at gibi kadın uzun boylu uzun bacaklı biraz daha iri kadınlara denir topuklu giymeleri şarttır zira nalsız at olmaz seksi kadın ise 170 boylarında 90 60 90 a en yakın ölçülerde yani göğüs ince bel ve kalça.
Bel boyun ve ayak bilekleri ince omuzlar ince omuz genişlikleri kalça genişliğinden dar ve hafif basenli.
Gözümüze en çok hitap edene deriz. O an üstüne binmek istediğimize :)
BKz. resim :)))))
1,75 boylarında, beyaz tenli, Mavi gözlü, kızıl saçlı, takriben 57 kilo dolayların da
Niye bu kadar eksi aldın :/
uzun boylu kemikleri iri olan kadına deniyor, kilolu değil ama kemikleri iri yani geniş omuzlu falan olacak
Ata benzemesi lazım 😂
Ben at gibi demem. Gerçekten güzel olana güzel denir başka birşey demeye gerek yok bence.
Heh iste o at gibi kadinlari bulup sonra da aldatildim diye orada burada aglayan hemcinslerim..
At gibi kadin yoktur ana gibi kadin vardir.. :/
Bir kadının at gibi olabilmesi için en az 1.75 boyunda olması gerekli , fakat at gibi olmak için bu yeterli değildir , güzel bir fizik şarttır
İddialı bir soru. Vurucan kurbacı şak şesi gür gelmesi lazım. Kaslı sıkı vucut. Yağsız yani. Dayanıklı algısı da var bnce.
o erkeğin sevdiği hoşlandığı kadın modeli o yüzden at gibi kadın hep aynı olmaz yani erkeğe göre değişir o at
Olay çok basit; kalın dudaklar, dışa doğru çıkık kalça, uzun boy ve orantılı vücut. Birde Seksi tavır ve davranışlar 😉 orneğin angelina jolie 😂
Bu fazlası ile yetiyorda arıyorda
Herhalde 90-60-90 kadınlara tam fit ama cok zayıfta degil herkesin gözünde boyle bir şey canlanıyor sanırım
İyi kişnemeli bir kere. Yürürken tak tak ses çıkarmalı
At gibi denmez ki öyle olmayan kadına bunlar en önemli özellikler
Uzun bacaklar, çıkık kalça minimum gereksinimlerdir at gibi olmak için. Bazen sadece kalça da yetiyor ama o terimin altını pek doldurmuyor.
Fiziki olarak mı yoksa karakter olarak mı at asil bir hayvandır bir bayanın da asil olması gerekir fiziki olarak da at baya kaslı bir hayvan
bir kere at kuyruğu olmalı saç şekli sonra çok alımlı olmalı biraz isyankar olmalı tabi aynı zamanda da narin olmalı
Resim müthiş :D Uzun boylu ve kalıplı olan kadınlara at gibi kadın denir. Bir de bunlar topuklu giyerse duble at oluyor.
1.75 90-60-90 kadına denir ama benim için 1.65 85-60-85 daha iyi 😂
162 90-60-95 nasıl peki
Ben öyleyim de yağ oranım falan fazla değildir fitim ama kısa olunca kötü mü durur ki
Hıı😇
uzun boy ve guzel fizikli kadinlar benim icin at gibi kadindir😂
Spor yapmalı, atkuyruğu saç ve topuklu ayakkabı... Al sana at gibi kadın... :D
At gibi kadın kelimesinin kullanmıyorum kötü bir tabir
Eli hızlı yorulmak bilmeyen. Iri yarı kadına derim ben
Bnce uzun bacaklı sıska poposu düz olan omuzları geniş olan bir kadın profili
uzun bir boya eklenmiş dolgun bir popo ve göğüsler... hani yürürken ahenkle dans edenlerden...
Göğüs karşıda bel içerde kalça dışarda uzun ve dik duruşlu bir bayan benim için at gibidir...
İnce bel, koca kalça ve göğüsler. Güzel bacaklar. Güzel bir yüz.
Biz kadını bir objeye benzetmeyi severiz at lokum yılan pamuk fil beyaz peynir vs Kadın her şeye benzetildi ama insan olarak kabul edilmedi ne yazık.. seksi olana hep seks objesi olarak nitelendirip hep at gibi dedik ne zaman insan olarak kabul edeceğiz merak ediyorum soru canımı sıktı görüşler ayrı canımı sıktı ama soruyu sürekli görmekten daha çok sıkıldım. Eksimi alıp soruyu bir daha görmemek adına yazdım. hadi eyvallah..
4 ayağı at kafası ve tüylü olması gerekir ki bu çok itici.
İlginç bir strateji...
Tarif edemiyorum ama görsem "At gibi kadın" diyebileceğim profili anında seçebilirim.
Bu neeee biz at kafalı demedik at gibi dedik. Siz tamamen yanlış anlamılsınız olayı😂😂😂
fiziği iyi, uzun boylu, bakımlı, yürüyüşü filan dikkat çeken kadına denir.
Spor yapıyorsa mesela beraber koşuyorsak çabuk yorulmaması olabilir :P
Az kalıplı, uzun bacaklı ve boyunun minimum 1.75 olması lazım
175 boy,
sıkı, sportif vücut,
dolgun kalça,
füze memelotti,
= at gibi karı
Boyla ilgisi yok. Fizik orantisi ve kivrimlarina gore denir genelde.
Ayak bilekleri ince. Bacakları uzun. Basenleri toplu. Beli yok denecek kadar az. Saçları uzun
Benim ön dişlerim büyük olduğu icin bir kız at demişti😂😂😂
😂😂😂😂
ablamada tavsan diyolAr
Sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli ince dudaklı kadınlara bayılıyorum at gibi tabiri buna derim ben
Uzun boyla alakası yok bence uzun boylu olup çok çirkin kızlar da var
Sarkmamiş tayta sıkısmamıs sağlam vucut badana yapılmamiş yüz 😯
Erkeklerin uydurmasi :) ona fizgi guzel kadin denir
Olabilir begenmemen onemli degil benim. icin
Ne aglicam sen agla
Ben karşılaşmadım daha
Ama vampirella ve ejderhaca tipleri gördüm
anastasia kvitko gibi dilberler.
görsel atsın biri la link paylaşamıyom.
:/ Çok duyduğum bir tabir ve hiç sevmiyorum. Sanırım boy uzun olunca diyorlar
Fotoğrafa bittim ya on numara harbi hatun at olmus😂
Uzun ve ince belli uzun bacaklı falan galiba yani ata Onlar benziyor :)
Topuklu ayakkabı da olsun dık sık yapsin
İvana sert gibi fiziği olanlar. Ama bence hoş değil minyon en güzeli
O tür kadınlara demeyiz
Tam değil çünkü hafif benziyor :D
:D :D
Özetlemek gerekirse, Sütun bacaklar, ve sıkı bir beden-vücut tabi göğüsler de.. bkz. #taşgibi :-)
Uzun ve cüsseli bir görünümü olması lazım bacakları uzun kalça kısmı geniş bu tabire tam uyuyor.