Kızlar Bir Adım Öne "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? (Sayfa 3) northernlightss Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor "At gibi kadın" demeniz için bir kadında hangi özellikler olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hakanguner1907 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl 1.75- 1.80 aralığında olması gerekli 1 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Bacak boyu uzun olmalı bir kere ilk başta. 1 0 Yorumla
Piakus Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl İlk defa böyle bir benzetme duyuyorum. 1 1 Yorumla peroksizom +1 yıl Bunca zaman nerede yaşıyorsun 😊 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Popo kısmı ile alakalı bu söz bir de bacak. 1 0 Yorumla
GorskiNef Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Uzun boylu azcik iri ve uzun sacli olmasi kâfi 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Bacak boyu uzun ince belli ama cılız olmamalı : ) 1 0 Yorumla
Dikeylimit007 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 39% +1 yıl Kalçalı göbekli hatun at gibi hatundur. 1 0 Yorumla
Anarchie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl At dudaklı, at burunlu, at kafası olan bir bağyan. 1 0 Yorumla
32pers Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl İnce bel uzun bacak boyu 90-60-90 ölçüler genellikle bu tanıma uyan kadınlar özellikle estetik açıdan çok şık göz kamaştırıcı olan kadınlar 0 0 Yorumla
kenjan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl anneleriniz ya da namusunuz olarak gördüğünüz bacılarınız... peki erkeklere soruyorum sizin kadınlarınızın cinsi ne? 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 767 cevap paylaştı. boy ve kalça olursa at gibi oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim gibi 1,49 boyunda olmadığı kesin :D 4 3 Yorumla isbaraxx +1 yıl Promosyon olarak mi geldin dünyaya :-) :-) Yorumla AybalaStrong +1 yıl Ah kıyamam sana ya bebişim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla yapacak birşey yok böyle yaratılmısım mutlu olmama engel değil :) en azından sağlıklıyım :) Yorumla
Beyaz_zenci27 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Sarışın beyaz tenli dolgun goguslu ama fazla dolgun olmasın bide bacakları pürüzsüz olmalı ☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem güzel hem sexy - yani ben gibi gibi 3 1 Yorumla nikimneacaba +1 yıl Yani at gibi kadınım mı diyorsun 🙄 Yorumla
güzelliksırlarım Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl at gibi bayan tabiri caizse Bacakları güzel olmalı 1 0 Yorumla
JessPinkman Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 554 cevap paylaştı. Uzun boylu ve Fit olmalı 1 0 Yorumla
Kazanovaaa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 468 cevap paylaştı. Sporcu fizikli 175 ustu kizlara 2 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. iri fizigi guzel olana deniyor 1 0 Yorumla
Mırzann Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 583 cevap paylaştı. İri olmasi gerek cekici 1 5 Yorumla theyshotus +1 yıl Iri mi seviyon :D :D Yorumla theyshotus +1 yıl Ne kadar ayıp öyle çekicilik mi olur :) Yorumla Mırzann +1 yıl Olur neden olmasin atalarimiz bosuna soylememis bos yere at gibi avrat 😀 Yorumla theyshotus +1 yıl Öyle atayi boşver Yorumla Mırzann +1 yıl Ulke sapik zihniyet uzerine inşaa edilmis bos versek halsizlik olur Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Uzun boy, uzun bacak, uzun saç, dolgun hatlar, kuvvetli ve enerjik bir görünüm 1 0 Yorumla
tugce129 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl uzun ve iri olan kadınlara denir genelde 1 1 Yorumla tugce129 +1 yıl kilolu değil ama Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,6b cevap paylaştı. 60-60-90 olması 1 2 Yorumla northernlightss +1 yıl 60-60-90 mı😄 Yorumla emre00 +1 yıl He :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Degisik bir konu 😎
1.75- 1.80 aralığında olması gerekli
Bacak boyu uzun olmalı bir kere ilk başta.
Uzun bacaklı kadınlara.
İlk defa böyle bir benzetme duyuyorum.
Bunca zaman nerede yaşıyorsun 😊
bilekleri ince kalçaları geniş
Popo kısmı ile alakalı bu söz bir de bacak.
Uzun boylu azcik iri ve uzun sacli olmasi kâfi
Koca kafalı 1.85 boylu kart kadinlara
Bacak boyu uzun ince belli ama cılız olmamalı : )
Kalçalı göbekli hatun at gibi hatundur.
At dudaklı, at burunlu, at kafası olan bir bağyan.
at gibi olmasi gerekir
Bana göre uzun boylu olmasi
Uzun boy orantılı vücut = at gibi kadın
Gotu büyük memeleri dik ve büyük balık etli
uzun bacak ve kemikli bir yapi.. uzun boy
İnce bel uzun bacak boyu 90-60-90 ölçüler genellikle bu tanıma uyan kadınlar özellikle estetik açıdan çok şık göz kamaştırıcı olan kadınlar
anneleriniz ya da namusunuz olarak gördüğünüz bacılarınız... peki erkeklere soruyorum sizin kadınlarınızın cinsi ne?
İnce bel. Ve güzel kalça
Uzun boylulara sanırım
Yatakta kişnegene derler
Uzun kuyrukları toynaklari :)
boy ve kalça olursa at gibi oluyor
benim gibi 1,49 boyunda olmadığı kesin :D
Promosyon olarak mi geldin dünyaya :-) :-)
Ah kıyamam sana ya bebişim 😊
valla yapacak birşey yok böyle yaratılmısım mutlu olmama engel değil :) en azından sağlıklıyım :)
Sarışın beyaz tenli dolgun goguslu ama fazla dolgun olmasın bide bacakları pürüzsüz olmalı ☺️
Eşşeğe benzemiyosa attır 😀😀😀
at gibi kadın asildir güzeldir uzun boyludur
Vücudu dolgulu olması lazım bir defa
Orantılı vücut ve belirgin kalça hatları
..
Toynakları olmalı bir de kişnemeli
Öyle bir benzetmemi varmış 🙄🙄
Geniş omuz, orta veya uzun boylu.
Kırbaç vurunca kişneyen
Uzun zayıf saçları gür.
uzun boylu geniş omuzlu..
sıla gibi..