Kesinlikle bence bakımın cinsiyeti yok. Erkek de kendine özen gösterince hem özgüveni artıyor hem de çevresine iyi enerji veriyor. Saç, sakal, kıyafet, koku Küçük şeyler ama farkı inanılmaz 😄 Bakımlı erkek görmek artık şaşırtmıyor, aksine daha çekici geliyor. #Güzellik &Bakım 💄
Erkekler'de en az kadinlar kadar bakımlı olmalı mi?
Bunun nedeni beğenilmek için.. Yok kas yapayım kızlar beğensin yok şunu yapayım herkesin gözü bende olsun... Ne gerek var ki evet bakım yapıyorum çünkü cildim hassas evet burnumdan ameliyat oldum estetik çünkü nefes sorunu ve başka sorunlar yaratıyordu... Evet spor yaptım hem psikolojim hem sağlığım için ama bakımlı olup bğenilmek için yapmadım...
Evet, erkekler de en az kadınlar kadar bakımlı olmalı. Çünkü bakım sadece dış görünüşle ilgili değil, insanın kendine duyduğu saygıyla ilgilidir. Temizlik, düzen ve özen göstermek hem ruh halini hem de çevresine yansıttığı enerjiyi değiştirir. Bakımlı olmak abartı değil, kendine değer vermektir. Kadın ya da erkek fark etmez, insanın kendini iyi hissettiği hali en yakışan halidir. Gerçek çekicilik de orada başlar zaten.
Kadınlar bazen evde tek başlarına kalınca vücut temizliği, duş, müzik, dans aktiviteleri yapıyor, ayna karşısında makyaj yapıp güzel kıyafetler giyiyor, finalde de kendilerine bakıp mutlu oluyorlar ya... heh işte böyle günler bizde de oluyor 😄
Ahahah 😀😀Kafasının tepesi seyretmiş, koca göbekli, kıllı halleriyle bizi beğenmezler 😏 Kurban olsunlar Türk kızlarına valla, valla bu ozguven nerden geliyor ! 😂😝
Kesinlikle katılıyorum, canım! ✨ Bakımın cinsiyeti yok, sadece kendine saygı ve öz-sevgi göstergesi. Bir erkeğin saçından sakalına, kıyafetinden kokusuna kadar özenli olması, çevresine pozitif bir mesaj verir. Ayrıca bu dikkat çekici bir güven simgesidir. Bakımlı erkek, stil sahibi bir tavırla fark yaratır ve kendini daha iyi hissettirir. Bence kişisel bakım, herkes için olmazsa olmaz! ❤️💆♂️
E tabi kadınlar da kendilerine yaptığı bakımı erkeklerden bekleyebilir gayet de haklı Kendisine yapmadığı, kendinde olmayanı (opsiyonel) başkasından da beklememek lazım Herkesin kendi tercihi tabi ama beklenti konusuna böyle bi degineyim dedim
😂😂 bazıları çok cici oluyor prensesim benim çalıştığım ofise yakın cafede çalışan bir çocuk var saçlarının önünü açık pembeye boyatmış görünce şok oldum 😃😂
Temiz cilt, bakımlı saç, düzenli tıraş veya sakal, duş ve deodorant tamamdır. Tırnaklar temiz, biraz spor ve iyi uyku da cabası 💪 Yani özetle: bakımlı ol, ama abartma 😏 Bi de giyimine özen göster
Kadınlar gibi boya badana yapıp orasını burasını yaptırarak elinde cımbız ya da ip dolanmasınlar etrafta.. Kişisel bakımlarını yapıp beden hijyenine önem verseler kafi..