Mümkün. Ama istisna. Ayakkabıların bakımı da bir bakım. Kişisel aksesuar olduğu için kişisel bakım kapsamında değerlendiriyorum. Cilt bakımı noktasında da duş jeli, şampuan, saç kremi ortak nokta. Kış aylarında Norveçli balıkçıların kullandığı malum el kremi de ortak. Burada kadının cildiğine sürdüğü yararlı şeylerin erkekten fazla olması ihtimali daha yüksek. Bebek poposu kıvamı hedeflenirken, erkek o sert kıvamı kaybetmez. Lazer yaptıran erkek de yabana atılmamalı ki zahmetli bir kişisel bakım. Yani seçtiğiniz 2 bireye göre değişkenlik gösterir.
Sonuçta o beden sensin. Beden senin demiyorum. Beden tamamen sensin. Bakmak, bakımını yapmak, taze ve diri tutmak, güçlü ve sağlam tutmak, sağlıklı tutmak yine kendine olan borcun. Bedenin kişisel bakımı içinde ruh sağlığını bile ekleyebilirim. Çünkü ruh da bedeni çok büyük oranda etkiliyor
Selamlar, Bence bakımlı olmanın kadını erkeği yoktur. Erkeklerde kadınlar kadar abartılı olmasa da bakımına önem vermelidir. Örneğin; saç bakımı, cilt bakımı ve diş bakımı vs. sakal tıraşı esnasında da yüz çok tahriş oluyor. Krem falan kullanmak gerekiyor. Ben az çok kadınlar kadar çok olmasa da abartmadan dikkat ediyorum. Mesala kaşları birleşmiş vaziyette olan erkeklerinde alması taraftarındayım. Ortaya kötü bir görüntü çıkıyor. Kuaföre gidince yüzüme maske falanda yaptırıyorum. Cilt lekelerini ve nemlerini alıyor rahatlatıyor. Soğukta ellerimde ve yüzümde cildimde çatlamalar oluyor. Krem falan alıp kullanıyorum. Nasıl bir erkek arabasına gülü gibi bakıp temizleyip bakımını yaptırıyorsa bunu kendi kişisel temizliğine de yansıtmalı. Mutlu günler dilerim.🌺
Şimdi Müge erkekler kadınlar kadar bakımlı olsalar erkeksilik azalır. Erkeğin bakımı nedir? Saç, sakal, düzenli duş, kıllı yok etme, diş fırçalama ve varsa sivilce siyah nokta o da nadir. Zaten erkekler için bu fazlasıyla yeterli. Hangi erkeğin hayali bebeksi bir cilde sahip olmak ki zaten. Kadınlar kadar bakımlı bir erkek mümkün olsa da mümkün olmasın bence.
Çünkü siz sürekli trip atıp, somurtup, memnun kalmadığınız için cilt yıpranıyor. Erkekler öyle mi her şeye mutlu olabiliyorlar 😂 Yemin ediyorum 3000 yıllık sorunun nedenini buldum 😂 İşte ben düşününce böyle oluyor 😂😂
Kaş ve kıl alma gibi operasyonları daha çok kadınlar yaptığı için sanırım kadınlar daha bakımlı görülüyor. Ancak kadınlar, vücut ve diş bakımı konusunda da genel olarak erkeklerden daha bakımlı. Bir erkeğin kadın kadar bakımlı olabilmesi mümkün ama pek yaygın değil.
Evet tamamen kişilik ve yapı meselesi. Ne üşengeç kadınlar var bakımdan anlamayan, bunun için hiç para harcamayan, umursamayan. Ne erkekler var günde elli defa aynaya bakan, bakım ürünleri için servet harcayan. Örneklerini çok gördüm ben. Genele bakınca kadınlar daha bakımlı gibi görünse de azınlıkta tam tersi örneklerin de çok fazla olduğunu söyleyebiliriz.
Ben onlardan bir tanesiyim annem derki hep gööt kremi ayrı baş kremi aynı ne var lan bu aynanın karşısında diye söylenir😂hekeki saçım çok takımtılıyım ama bu aralar yıprandı kurtarıcı bir ürün buldum ve şu an daha mutluyum yani sizin gibi Gratis watsons rossman bunlara girip çıkarım sürekli En son gittiğimde kasiyer kız ben bile bilmiyorum abi bunlar nereye kulkanılıyor demişti Güzeldir kendine bakmak güzel bir his
Bence mümkün çünkü zaten bakım yapalım cinsiyeti yokturAyrıca mesela bakıyorum genelde güzellik ve bakım ya da saç kategorilerinde genelde yani soruları gerçekten soranlar erkek tabii ki kadınlar da soru yapma biz genelde işte fenomenlik filan alabilmek için ağırlıklı olarak soruyoruz ama erkekler gerçekten çok dikkat ediyor ha tabii ki de erkekler daha bakımlıdır diye düşünmeye başladım ben bu siteye girdim gireli. #reda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazı erkekler kadınlar kadar bakımına dikkat ediyor fakat bu yapı, çevre, alışmışlıkla ilgilidir. Kimi erkek bakımına kişisel görünümüne önem vermez kimi erkek çok önem verir benim görüşüm erkeklerin de kadınlar kadar bakımına dikkat etmesi :)
Kadının bakım için daha fazla uğraşır ki öylede olmalı kadın kadar olmasada bakım önemlidir erkeğinde elinden geleni yapması gerekir, bakım insanın kendisine olan saygısıdır