Delikanlı kadın veya erkek sizin için
nasıl tanımlanabilir? ⚜️♦️⚜️

Delikanlı kadın veya erkek sizin için
nasıl tanımlanabilir? ⚜️♦️⚜️

Delikanlı; çocukluk çağından çıkmış gençler için kullanılır.. kızlar içinde kullanılan yerler var. Genelde genç kızi olan birinden bahsederken tam Anadolu ağzıyla "delanlı kızı var" derler. O evde genç kız var anlamında. Fakat başka bir şekilde özü sözü doğru korkusuz ihanet bilmeyen insanlara da yaş ve cinsiyet ayrımı yapmadan kullanılır. Çok delikanlı kadın ya da çok delikanlı adam denilir. Her ne kadar genç erkekler için söyleniyor gibi görünse de insanlar sevdiği güvendiği herkese delikanlı der.
Nickini sürekli şeyma subaşı diye okuyorum nedense 😂. Evet öhömmm öhömm
İzninizle görüşüme başlıyorum
@seymabasu1
Bence delikanlılık diyince benim aklıma erkeklik ya da kadınlık gelmiyor. Şerefli olmak, Doğrudan dürüst dosdoğru olmak ve yiğitlik gibi anlamlar geliyor. Örneğin arkanızdan iş çevirmeyip size açık açık hata yaptığını söylemek de delikanlılıkdır bence. Ya da ne bileyim sizi zayıf noktalarınızdan vurmaya çalışmayan düşmanınızda delikanlıdır bana göre.
Doğrudur çoğu kişi böyle görüyor😅
yorum için teşekkürler aynen öyle
Eig için teşekkürler baştacısınız 😇
Rica ederim saolun 🍂
en çokta kadınlara yakışıyor. Önce delikanlı ne demek onu öğretmek lazım. Mert, yiğit, tek bir bakışıyla yerle bir eden, kendi onurunu koruyan kadındır. “Erkeksi” kadın asla değil. Biraz araştıralım ağalar 😅
Kadınlar asil, zarif ve kibar varlıklardır. Delikanlı ayağına girip çirkinleşmeyin.
Abart
Çevremde gördüğüm delikanlı kızlar genelde erkeksi takılır küfür eder. Ben gördüğümü söylüyorum. Bu çirkin bir hareket.
Siz bunları gördüğünüz için çirkin olarak nitelendirmişsiniz bence alakası yok herkesin kendine göre bir yorumu vardır Bana göre de cesur sözünün eri kaliteli kadınlara denir sonuçta delikanlı kelimesinin içinde kötü bir sözcük yok
Elbette yok. Ama ben böyle gördüm. Çok da görüyorum çünkü işim insanlarla iç içe olan bir iş. Delikanlı olmanın ne demek olduğunu bilmeden delikanlı ayağına girenler böyle.
Bu söylediğinizi yapanlar kalitesiz ve özentilik diye düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum Şeyma hanım
Saolun hanımefendi 😇😅🍁
Teşekkür ediyorum 🌺
Rica ederim 🌼
Cevap
27Cevap
Delikanlı olmak aslında maço olmak gibidir yani erkeğe özel bir şeydir, kızlar cesur, dobra ve açık sözlü olabilir
Delikanlı olmak Aslında genel olarak Sözünün eri ve söylediklerinin arkasında durmak ile aynı doğrudadır. Delikanlı tabire bence de sadece erkeklerin tekelinde olan bir söylem değildir
Kadının naif olanı iyidir. Yeri geldiğinde ağırlığı elbette koyacak. Ama sürekli bir sert görünme iter bana göre.
tatlım bunu izle
https://www.youtube.com/embed/3lNt8EpmsacBiliyorum canım saol❣️😅
şoför nebahat abla
♥
♥️🌺
Delikanlılık insanın yüreğindedir. Kadını, erkeği olmamalı.
Adam vurup kesenin delikanlı, adam yerine konduğu bu ülkede sana sıra gelmez abla.
Gelmesin abi sıra isteyen kim 😂
Kedni adıma, delikanlıyım diyen bir çok adam müsfettesinden daha delikanlıyım.
bana göre delikanlılık dürüstlük, cesaret ve boyun eğmemektir
Delikanlı olmak aslında maço olmak gibidir yani erkeğe özel bir şeydir, kızlar cesur, dobra ve açık sözlü olabilir
Kadınlar duruslariyla davranış lariyla delikanlı olsun yoksaki diğer türlüsü bir bayana yakışmıyor kadın kadın gibi olmalı
Sadece erkeğe yakışmaz, kadınların da delikanlısı var. Ama erkeklerin daha çok delikanlı olması beklenir. Çünküsü olsunlar işte 🤪
Elbette ki kadinlarda delikanli olabilir alasini olur hemde
Kadın delikanlı olmaz kadın kadın olur ötesi var mı ❤️🌼🍁
Kadının da delikanlısı vardır ve zor bulunuyor. Adam gibi adamlardan daha adam oluyorlar.
Kadının delıkanlısı , erkegın delikanlısından daha iyidir
Kadınlar çiçektir bence papatya olmak varken kaktüs olmaya gerek yok
Delikanlı kızım ancak asko kuşko kızlar Kadar değer görmedim. Sonra değerimi kendim biçtim.
Soruyu okurken fonda Deli Yürek jenerik müziği çalmaya başladı.
olur tabiki neden olmasın delikanlılık cinsiyette değil kişilik ve karakterde bulunur
Herkes cinsiyetinin gerektiği gereklilikleri yerine getirsin. Kadin kadınlığıni, erkek erkekliğini bilsin. Kimse üzerinde absürt duracak kıyafeti giymesin sözün özü, çok sırıtıyor, bayağı duruyor.
Kadına daha çok yakışır
En çok bize yakışıyor Sister. ^^
😇🌺
Bu dürüst mert anlamında kullanılır bizde oluruz erkeğe has birsey değil tabiki
Delikanlı olanlara yakışır
Olabilirler sadece erkeğe özgü bir durum değildir
Delikanlılıktan ne kastettiğine bağlı duruşu ve özgüveni olan her insan kadın olsun erkek olsun çekicidir ama sertlik kadına hiç yakışmıyor erkeğe de çok azsa yakışıyor.
Delikanlılık cinsiyet ile alakalı değil, karakter ile alakalıdır, burada delikanlılıktan bahsedersen çoğu erkek başını öner veya delikanlılıkta kadınları görünce önünü iliklemeleri gerekir
Böyle şeyler diye diye yapa yapa kadınlık kadinliktan erkeklik erkeklik ten çıktı. Hanimlik kadına delikanlılık erkege denir. Lütfen normallestirmeyin
@Garibbiri aynebn
Sen neye nasıl bir anlam verirsen o öyle olur.
Kadınlar olmasın lütfen fjfjf
Neden hshhs
Ama delikanlı yazıyor erkek kanlı yazmıyor yani bence burada cinsiyet yok😂😂
Peki 😅😂
Delikanlılık bir davranış türü. Cinsiyetle alakası yok
Kadınlarada yakışır kadınlarda kaliteli kadınlara denir genelde delikanlı kız diye 👍🏻
Karakterin yerine oturduktan sonra gerisi zaten oluyor.
Delikanlılık cinsiyet değil, şahsiyet meselesidir.
Edep'i olan herkese yakisir.
Bazı kadınlar erkeklerden daha delikanlı
Kadının delikanlısı çok başka oluyor
Kadinin Asili harbisi olur😎
Çok delikanlı harbi ve dürüst bir kizimdir..
Erkeklerden daha delıkanlı olan kadınlarımız var
Bazen çok garip duruyor ya
Delikanlı kadınlarda var
hanım ağayı örnek alalım.
Kadınlara hanımlık yakışır.
Çok cool oluyo oyle kadınlar.
Olur tabi olmaz mı. Delikanlı çok kadın gördüm.
Kadınlara da yakışır.
Yakışır. En çok da kadına yakışır.
Olabilir
Olur
Cankan geldi aklima o nasi gruptu öyle la
Bence bazı kadınlar daha delikanli
Cinsiyeti fark etmez
erkeklere
Ah monica
Hanim aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?