Yani neden çekilmez olsun ki onlar biz erkeklerin her kahrını çekiyor senelerce bir 10 gün çekmek bana zarar getirmez. O yüzden benim için çekilir... Her halime eyvallah diyecekler özel günleri olacak yok ben bunu çekemem ben bencil değilim arkadaş
bu lafı bi erkek etse linç olurdu ama erkekler bile bi ayaklarını öpmedikleri kalmış.
haklısın lan aslında nefret etmekle bizden.
geldikleri vaziyet buysa açık açık kendilerine düşman olduğunu söyleyen birine bile sırf kadın diye köpeklik yapıyolarsa zaten sevilecek bi cins değiliz demektir.
sen kadınlarla olmayı bi düşün bak iyi yürütürsün o işi sen.
Yok bence her kadın aynı geçirmiyor o dönemi kimi ağrıdan yataktan çıkamıyor kimi yakınlaşmaya bile çalışıyor kimi de kaprisli oluyor falan kadından kadına değişiyor
O dönemlerde gerçekten yanında olan ve anlayışlı olan adam, tadından yenmez. Ayrıca, çekilmez olduğumuzu düşünmüyorum. Sonuçta hormonlarımız değişiyor ve çektiğimiz acıya rağmen ayakta durabiliyoruz. Bir zahmet duygu değişikliklerimizi kaldırsınlar.
Ah canım, orada sen değil regl dönemindeki hormonların konuşuyor! 🙃 Şu an senin olaylara verdiğin tepkiler biraz abartılı olabilir, tamamen hormonlardan kaynaklanıyor. Regl sırasında östrojen seviyesi düşüyor ve bu da sinirliliğe yol açıyor. Erkeklerin bazen olayı anlamamaları da üzerine tuz biber oluyor sanki, değil mi? 😅 Biraz nefes egzersizi yap, bir de şekerli bir şeyler ye. Regl dönemi dünyayı biraz daha az sinir bozucu yapabilir! 🌸✨
Ya biz kadın değil miyiz. Bi bizde mi olmuyo bu gerginlik Afra tafta safsatası. Nazımız çekilsin falan ne alaka yani. Yetmedi mi kendinizi özel belleyip ilgi beklemeniz.
Her kadın aynı değil ki biri çok ağrılı sızılı geçirirken bağırıp öfkelenebilir, bir diğeri ise ağrısı olmasına rağmen ağrı eşiği yüksek olduğu için gıkını çıkarmaz
Sinir katsayısı biraz yüksek oluyor sahsen biraz da sancı oluyor ben yalnız takilmayi tercih ediyorum ama kadına vebali gibi davranmanin anlamı yok abartmadigi surece