Neden hep gözleri dışarda onları seven onları mutlu etmeye çalışan sevgililerini neden görmezden gelip sürekli gözleri neden dışarda... Bunu bilmek istiyorum.. Çok doluyum...
Şimdi bir erkek veya bir kadın neden evlenir? Ya da neden bir ilişkiye başlar? Laylaylom el ele gezip lunaparka , sinemaya gidelim vs işi değildir buradaki amaç. Yoksa normal bir arkadaşınla da pekala zaman gecirebilir bu bahsettiğim aktiviteleri yapabilirsin. İşin içinde cinsellik vardır ve bu yüzden evlenir veya ilişkiye başlar insanlar. Eger umduğunu bulamazsa, beklentilerini karsilayamazsa hem psikolojik hem cinsel yönden bu nedenle aldatır. Yani hayatimizi etkileyecek ciddi kararları vermek uzun uzun dusunulmesi gereken bir konu. Ten uyumu olan, birbirini çeken ve psikolojik yönden birbirini tamamlayan çiftlerde aldatma olmaz. Bu da büyük bir şans işi. Herkesin karşısına böyle bir 3 lu çıkmıyor elbette. Yalnız aldatan kendini aldatıyor çünkü büyük bir çıkmazın içinde debelenip durmak bana göre. Bedenen yaptığı etkinlikte ruhu doymuyor, ikisi muhteşem ikili çünkü. (Beden-ruh) vicdan azabı da cabasi
Kadınlar neden hep gözü doymak bilmeyen erkekleri tercih eder? Bu sorunun cevabını kendimize verebilirsek hayatımızda bir daha ne aldanan ne de aldatılan taraf oluruz.
birçok erkek hayallerindeki kadına ulaşamayacağını düşünüp karşısına çıkan ilk insanla ilişki kurmayı seçer bu bir bakıma doğru sayılabilir zira siz en doğruyu ararken kaybolma riski doğuyor kısaca herşey kaşılıklı erkekler ve kadınlar ve beklentiler ve idealler.
Erkekler diyosun bak işte anlayın erkekler sevgiye bakmıyo sevgi aşk ilişkisi olsada kadin olarak bakar daima ama hep inkar eder herkes öyle değilim ben die bunu sormaya gerek yok kadin varsa erkek oradadır evet 1-2-3 yeter diye bişey yok yetmezlikte değil canı hep kadin ister bu bir cok kişi şimdi bana yeter der ama yolda kalça görse bakar... .)
Sorun şurada ki bir erkek! ve ya kadın! Kendisini mutlu etmeye çalışanı çok zor fark eder.. Seni mutlu etmeye çalışan senin için her şeyi feda etmeye hazır birisi ile olursan bu dediğin erkek tipi ile karşılaşmazsın. Ama zaten elde olduğunu gösterirsen, değerin bilinmeyecektir. Elmas neden değerli? çoğu kişi tarafından ulaşılmaz da ondan.. Ulaşılmaz ol. senden değerli olmayacaktır.
Tutku yoksa gözleri dışarıda olur , erkek zenginse ister istemez dışarı da olur gözü. zaten kafası ni Çelen birileri olma ihtimali yüksektir. durum bundan ibaret. tutku da öyle ilalabet devam eden birsey değildir. bir gün elbet biter.
Yahu bak sana herşey ustune yemin ederim Bir tane seveceğim kadın olsa dünya umrumda olmaz. Badka kadına bakan erkeklere ne diyeyim ben. Onlar sevmesini bilmiyor
Bizde bir kadın sevilirse mezara kadar ömürlük sevilir nasibinde kaderinde yazılı olan eş adayı kimse onunla bir ömür geçirirsin benim düşüncem bu başkaları beni ilgilendirmez
Bunlara erkek (adam) demek zordur aslında.. sözde aşk bitebilir diye geçindikleri cümlelerin hiçbir fıtrata uygun değildir.
Gözü dışarıda olan erkekler diye tabir ettiğiniz elemanlar gerçekten kalpleri ile değil , başka yerleri ile seven insanlardır. Onlar aşkı iki bacak arasında arayan, dünyevi zevkleri için yaşayan mahluklardır. Ha ek olarak bunların motoru olduğunda tek kask olduğunda kendisine takanlardır..
Adamda karakter yoksa sadık olma duygusu yoksa hergün başka kadınla birlikte de olsa gözü yine dışarda olur. Ha seni biri aldattıysa ne kadar sevsende devam etme bas tekmeyi ona
En İyi Cevaplar