https://i.hizliresim.com/n7w2pkq.jpeg
Erkeklere bir kadın yetmiyor mu?
https://i.hizliresim.com/n7w2pkq.jpeg

Aşk olarak tek kadın yeterli. Cinsellik olarak tek kadın yetmiyorsa bence bu erkeği doyuramadığından olabilir. Doyuma ulaşsa erkeğin hali kalmaz başka kadın isteği aklına gelmez bence.
Bu soru çok gereksiz olmuş. Kadınlara da bir erkek yetmeyebilir. Herkesin kendi düşüncesi. Bunun cinsiyeti yok bence. Evlenmeyi düşünmeyen erkek ve birine sadık olamiyorsa ayrıca karşısında ki insana bunu belli ediyorsa istediği gibi yaşamasında sorun yok aynısı kadın içinde geçerli
Adamına göre değişir ama bizim bi kırgız çalışan vardı ona yetmiyordu umar dedim sen kendin zor geçiniyon 4 kadına nasıl bakıyon dedim bana 1 kadın olmaaaz 1 kadın olmaz hatta 2 tane bile yetmeez diyodu bana kalırsa yeter ona yetmiyodu ana
Kimi erkek var 1 den fazla kadını idare edebiliyor
Kimi erkek var 1 kızı bile idare edemiyor.
Kimisi var kadın erkeği idare ediyor.
Kişiye ve karaktere kalmış bir şey söz geçirebilir mi
Cevap
85Cevap
Tek kadınla yetinemeyenler umarım 7 kocalı hürmüz bulurlar da 7. Kişi olurlar😌
Hahah aynen öyle 😏
Her zaman gözleri dışarda, diyecek bir şey bulamıyorum.👉🤪👈
😛
Çok komikler 😄kendileri kaç kadına yetebiliyor acaba?
🤣👏🏻
adamın üstüne yatağına girmeye üşüşmüş gibiler biraz kendine saygısı olan orda olmaz
Money 💴
Şu ekip hıc bozmasın bize fındık gunlüğüne gelsin
Not: fındıgı yerden toplattırırım :)
Hahaha uşammm habunlara sen yövmiye yetiştiremezsunn
erkeklere 1 kadın yeter aslında ama kadınlar maalesef elindeki ile yetinmeyi bilmiyor. o olsun bu olsun şu da olsun diyerek paralı erkeklere metres olmayı tercih ediyor.
BKZ.
Sırf zengin diye biriyle evlenmek yanlışmıdır? ↗
Yetiyor diyen kolpa sıkıyordur
Erkek balık bile alırken yanına en az 2-3 dişi almanız gerekiyor yoksa ölüyorlar
Kendi görüşümdür sövene pis söverim 😁
Yeter neden yetmesin hayatımda 1 kadın olsa başka ne isterim ki ama hiç olmadı maalesef
Oy oy çenin hiç olmadı mı 😢 ama evden çıkman gerek bay cılıZZ
Hep aynısını diyorsun çıkman gerek artık :D
Bay cılız saçmalama ya yapman gereken kapıdan dışarı adım atmakk
Doktora gitmelisin veya internetten senin durumunda olanlar var mı onları araştırıp çözüm yolları aramalısın, bir şeyler yapmalısın, kendin için.
Olsun gene de bir şeyler yapp.
O da iyi en azından temiz hava alırsın bay cılız, ama çık yani..
Adam ve karakterli olana 1kadın yeter karaktersiz adam degilse yetmez
Bana bir kadın yetmeseydi şu an olduğu gibi O’nun yokluğuna üzülüyor olmazdım
👏🏻👏🏻
En iyisi bir sigara yakayım
Adam olana bir kadın yeter iki cihanda; adam olmayana bin kadın yetmez mesele erkek olmak değil , adam olmak !!! Ki her erkek adam olamıyor
Ya bi s*ktirsin gitsinler biraksinlar su palavralari sinirlenmeyim diyom ama
Boşuna küfür edersin. Altında bir gerçek var.
Eğerki kadın erkeğin cinsel isteğini karşılar ise 1 kadın yeter, yetmiyor dedikleri genelde bundan şikayetçi ama bazıları var onada diyecek bişey yok.
Bu kadarını öpmeye kalksan gündüzler yetmez skmek istesen geceler yetmez.. bana bi tane yeter eldeki kuş daldaki yüz kuştan ddeğerlidir demişler
Açıkçası erkeğe bir kadın yetmiyordan ziyade aceba erkek bir kadına yetebiliyormu önce onu düşünsün erkek
Adam olana çok bile, hele klasik Türk erkeğine yeter de artar 😂
Yetiyor ya neyi yetmiyor acgozlu olmayacaksin, bu dunyada...
İnsanlara yetmez
Kadın/Erkek fark etmez
İnsaoğlu birden fazla ister
Yetiyo ya :D Ama bazen de bazı kadınlara bir erkek yetmiyor :D
Yetmeli adam olana djdj
Kesinlikle.
Yetiyor bir çok kadınla beraber olan adama yeter doymuş insan tecrübelidir
Kadın gibi kadın olsa yeter de öyle kadın nadir aramayla bile zor bulunuyor
Evlenmeden onceki gelin ve damat istatistiklerine bakin. Birde evlendikten sonraki. Goreceksiniz ki gercekler erkeklerin daha masum oldugu tarafta. Ne yazik ki...
Ne alaka
@Marialiamf sunu soylemek istiyorum. Evlenmeden onceki bakir erkek sayisi bakir kadin sayisindan fazla. Esini aldatan kadin sayisi erkekten fazla. Evlenmeden once sevgili yapan kadin sayisi yine erkekten fazla. Bosanma davlarinda kadin aldatma sayisi yine erkeginden fazla. Erkek neden evlensin ki?
Ahahaha Neee 😂😂 nerden biliyorsun fazla olduğunu? Kadınların üzerinde toplum baskısı olduğu için senelerdir bunları erkekler kadınlardan daha çok yapıyor neyden bahsediyorsun sen?
@Marialiamf hahahaaa baski mi saka mi bu? Yapmayin hocam baskimi kaldi. Trende karsimda oturan kizin donunu gormemek icin orhun kitabelerini tekrar yazmaua basladim. Hahaha baskiymis. Patates baskisi.. m
Offf bir gün sadece bir gün şu adam gibi yaşasam bana ömür boyu yeter bee 😋 soruna gelince; bir kadın sıkar insanı, yetmeyebilir
😂😂
Yetmez yetmez bu arada hepsinin tadı farklı farklıdır atıyorum on çeşit pilav varsa hepsinin lezzeti aynı mıdır sorarım size
10 tane pilav yerseniz mideniz bulanırr 😏
Ne yazsam boş hele böyle herşey ortadayken meme vs herkes herşeyimi ortaya döktüğü için erkek diyor neden hepsinin tadina bakmayayim
gerçekten aşıksam ve onunla birlikteysem ikinciye gerek yok , eğer ikinciyi arayan erkek varsa hiçbir kadını haketmiyordur
Kime yeter ki bir kişi
🤭🤧
Çok güzel konuştun kimseye yetmez bence herkes birden fazla kişiyle birlikte oluyor bana ikide yetmiyor
Normalde bir kadin yeter evladım. Bunu da 40 yaşına kadar daldan dala atlayan ve bunun sonunun olmadığını anlayan kişiler kabul ediyor.
Kadınlara bir erkek yetmiyor mu? bu sorunun cevabını verebiliyorsan erkekler içinde aynısı geçerli olacaktır.
Yetiyor ama kadınların büyük penis merakı olduğu için ve her konuda memnun olmayan varlıklar olduğu için yetmiyor.
Yetmiyor applaa tadından yenmiyor sarışını kızılı esmeri kumralı vuuuuyyyhhhhh
Sen çok çapkınsın 🤣
Nerden çıkardın bunu :)
Dünyanın her yerinden sevgilin var bi isveçten bi kuveytten hshssh
Sensiz boşluk dolmuyor dön bana öptüm geçti mi hahah 💋😈😀
Doymuyor gözleri 😃
İlk başta dedim yok artık o kadar da değildir, ama ankete bak yorumlara bak ciddi ciddi yetmiyormuş😂😂🤭
Doyurun
biz bir tane bile bulamazken bazıları 3 5 taneyi idare ediyor :D
Bir tanesi adam olana çok bile 😅 doyumsuz *bneler milletin hakkını niye yiyorsunuz
Normalde bunun tam tersi ama kimsenin haberi yok ;)
Tabii ki yetiyor illa on erkekle mi olacaklar ne kadar saçma bir soru
Kadınla **
Bazen farklı fanteziler olabiliyor yetmiyor demekki😊
Yetmiyor tek kişi yetmeyen kadınlar da vardır eminim bundan
Sıkıntı yetip yetmemesi değil böyle bir şeye kadın kendini nasıl müsade ediyor erkeğe bakarsan gözü doymaz
Kadın müsade etmiyor ki. Erkek gizlice yapıyor.
Resimde ki hiç gizli yapıyor gibi değil
O farklı hshshs.
Ordaki kızlar zaten sevgilisi değil, parayla kiraladığı kızlar
Bu görünen ama grup yapanlar görünmeyen kısım
Yetmiyor en akıllısı bile hormonlarına hakim olmakta güçlük çekiyor. Masum erkek yoktur henüz ergenliğe girmemiş erkek vardır
Herife bak kafede oturuyor sanki
Hdhshshdhdhdhdhdhdhdhhd kendi malikanesi var bunlarda paralı seks işçileri 🤭
Normal insani koşullar altında yetiyor ama onlar bu koşulları kapsamadıkları için elbette yetmiyor..
Erkeklere yetmiyor ama adamlara yetiyor.
Yeter @optumgectimi ya hepsine birden ayrı bı performans gerek 😁
Yetiyor fakat artı bir taneye hiçbir zaman hayır demezler...
Adamda para var parası olmasa çatlasın 1 tane olurdu
aç kalana bir tabak yetmez.. kadın erkek farkı yok ;)
Fazla yerse mide gider ama 😪
Yetip yetmemesi degil mesele, sorun zihniyetleri.
Zihnimiz neymiş
Yooo yetiyor. Genelleme yapmamak gerek
gözleri doymuyor yetiyor aslında
Yeter awk başbaşa daha güzel.
Bana da 1 erkek yetmiyor 😂
Bir kadın bana yeter de artar diyenlerdenim
Başı sürekli agirmassa yetiyor 🙂
Bugün bir yeter yarın başka bir yater öbür gün başka bir:)
1 tane olsun benim olsun
goreceli olaya sadece seks olarak bakarsan yetmez
Zaten o amaçla yapılan bir yatak.
Yetinmesini bilirsen yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?