Ben erkek görüşünü erkeklerin kafasını anlamıyorum! Yahu evlisin karın var çocuğun var Gül gibi ailen. Seni seven karakterli bir eşin var neden illa 250gr et için gider aldatırsın? Yani o 5 dakikalık zevk senin eşinden çocuğundan Gül gibi yuvandan daha mı değerli? İlla mükemmel fizik ve çok güzel mi olunmak zorunda? Dürüstlük insanlık sadakat sevgi merhamet bunlara sahip olan eş neden aldatılır? Hiç mi hesap gününden korkmazsınız? Allah’ın adaleti elbet bir gün tecelli edecek ölümden korkan hesap gününden korkan yok mu yahuuuuu?
Cevabın nedir?
+1 yılİçindeki "hayvani dürtüler" buna sebebiyet veriyor. Evrimin cevaplayamayacağı hiçbir şey yoktur. Erkek cinsi ilk çağlardan beri seçilen tarafta kadın cinsi de seçen taraftadır. Kadın en güçlüyü seçer soyunun devamı için ve ona sadık kalır. Erkek ise tam tersi olarak her gördüğünü dölleme isteği peşindedir. Sperm ve yumurta bile bu bağlamda apayrı evrilmiştir. Bu işin bilimsel kısmı bir de karakter kısmını incelemek gerekiyor. Dedim ya içerisindeki hayvani duygulara söz geçirememe neticesinde "cinsel anlamda doyumsuzluk" mertebesi nirvanaya ulaşınca kendini aç tavuk gibi darı ambarlarına vuruyor. Karakteri su sızdıran insanlar buna daha meyillidir. İlişkide karşılıklı sadakat olur bir kere güven olur. Bunları sağlayamayan insanlarla hayat devam etmez. Kendince sebepleri vardır aldatan erkeğin hepsi de geçersizdir. Çünkü aldatmak yersizdir boşanmak dururken. Bu bağlamda son söz olarak diyebiliriz ki "aldatanın cinsiyeti her ne olursa olsun kişiliği aşağılıkçadır."
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenipte hayatımdaki kadın kendine bakmayı bırakırsa ilk günkü heyecanını monotonluğa dönüştürürse zaten yapamam ama aldatmamda. Ayrılırdım eşimden. Çocuğum olmuşsa oda 2 taraftada yaşayabilirdi. Evlilik sadece karşındakinin karakteriyle yürümüyor. Sevgililikte belki ama evlilikte hayır. Ben dindar biri değilim ama sen sanırım dindarsın sen söyle. Mesela erkeklerin 4 eşe kadar alabilme durumu var eğer dindar ve evliyse. Üstüne kuma getirilmesine sen razı mısın? Din bu şekilde bu problemi çözmüş. Eğer 4 eşede eşit imkanlar sağlayabiliyorsan din sana zaten izin veriyor. Ama ben dindar değilim. Hayatımdaki kendi kendinin sonunu hazırlarsa seyirci kalmam.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanında cinsiyeti yoktur kişilik ve karakter ile alakalı. Kadınlarda erkeklerde evlilikleri artık kendilerini tatmin edemeyecek hale geldiğinde eğer boşanmazlarsa kaçınılmaz sondur bu. Olmuyorsa çareyi aldatmakta bulmamalıyız. Ve tabiki güzellik demeyelim ama bakımlı ve şık olmak her iki cins için önemli. Kişiliğimizi saygımızıda korumalıyız. Evlendim diye saldım çayıra kafasına girersek evliliğimizden oluruz. Ozaman da aldatmadan seni boşamasına şükredersin.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kibrit bulsa çakmak isterler, bal bulsa kaymak isterler.
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
97Cevap
+1 yılHiç kadınlar için eleştiri yaptın mı mesela sitedeki sorulara bakarsan aldatma sorularının çoğu kadınların postu.
Sonra evli adama göz koyan bir ton kadın postu var bu arada adamı sevdiklerinden değil evli olduğundan göz koyuyor çoğu.
Yani kadınların bu devirde daha çok aldatmasına rağmen sen eğer tüm erkekleri genelleyip eleştiriyorsan tek taraflı bakıyorsundur.
Şimdi gelelim söylediğine erkeklerin hepsi aldatmaz ve aldatma olayı cinsiyetsel değil karaktersel bir olaydır yani düzgün karaktere ahlaka sahip olan insan asla aldatmaz o yüzden bence tüm herkesi aynı kefeye koyma eğer biz de kadınları aynı kefeye koyarsak siz daha zararlı çıkarsınız malum yedekleme yapan çok kadın var hani.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kişisel tecrübelerim, bu konuyla ilgili 3 temel sorunu tespit etmeme imkan sağladı.
1 - Aşırı cinsel arzunun eş tarafından karşılanmaması ve/veya bu sebeple eşin tepki vermesinden ve boğulmasından çekinmek. ( Burada yüz göz olunup, yanlış anlaşılacağından erkeğin endişe etmesi de var )
2 - Karşılıklı iletişimsizlik. Bu konuda doğabilecek olan problemler ve sorumluluklardan kaçmak.
3 - Bazı cinsel fantezileri eşe yansıtarak evliliğin ve eşin kutsiyetine zarara verileceği düşüncesi.
Her durumda yinede en altta yatan sebep öz güvensizlik ve haysiyet eksikliği ancak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak hiç bir gerekçesi olmayan aşağılık bir duygudur. ama bunu yapan yalnız erkekler değil. bayanlarda yapıyor. Sorun neden sizin anlattiginiz bir durumda aldatmalar oluyor. Buna bakmak lazım tek cinsli değil sadece erkek üzerinden bakmak olaya yanlış olur. bizim degerlwriizi aile bağlarımız nerde nasıl neden bitti ona bakmak lazım. herkesin aldatma nedeni vardır kimi zevkine kimi intikam kimi ilgisizlikten ama hiç biri aldatma gereği olamaz varsa bu durum gidersin bosalirsan ne halin varsa görürsün sorun. acaba sanal ortammi teknilojimi filmler mi nedir
00 Yorumla
+1 yılVar olmaz olur mu ama soylede bir durum var evlendikten sonra zaten ailen yanindaysa ve seninle ilgilenen ilgili bir eşin varsa problem olmaz aldatmaz erkek çünkü aradığı evinde vardır mesela kızıl renk saçlı bir bayan arzularsa eşine bu rengi istediğini ve onu baştan çıkartacagini samimiyetle söylersin ama anlayışsız bir eş gidipte 10 sene önceki moda olan sarı rengi boyatirsa ben bunu beğeniyorum diye catirdamalar başlar asla aldatma sebebi degildir. Ha bir durum daha var evinden mecbur sebepler ile ayrı kaldıysan iş güç vs busefer limitler vardır sonra başlarsın sağa sola bakmaya çünkü artık beynin ile düşünmeyi bir kenara bırakırsın hele birde alkol varsa gecesinde tamam yani Allah affetsin. Zaten 1 saat sonrasında deli gibi pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılBir kadın yeter de artar adam olana..
Ama mesele yetmesi değil ki?
Erkekliğini hissedip hissetmemesi..
(Aldatmanın savunulucak hiçbir yanı yok! Sadece sebeplerini söylüyorum)
Kadınlar, kadınlıktan çıkınca, evde huzur kalmayınca, sürekli dert, şikayet olup, yatak odası bitince, erkekler nefislerine kim hizmet ederse oraya gidiyor..
Pavyon gibi iğrenç yerlerin rağbet görmesi bu yüzden..
Dinen bile bu yüzden, erkeğinizi reddetmeyin emri var..
#Vesselam20 Yorumlaislam reklamı gibi..
genelleme yapmayalım. senin eşin dostun baban falan böyle diye bütün erkekleri böyle tanımlayamazsın.
aynı şekilde davranan kadınların da sayısı az değil zira. ama tutup kadınlar neden ırıspılık yapıyor demiyoruz burada değil mi?07 Yorumla
Soran+1 yılAmacım İslami reklam yapmak değil zira o vasfa sahip olduğumu da düşünmüyorum. Sadece Allahtan korkan bir müslüman olarak müslümanım diye geçinen erkeklere neden hep aldatma meyllerinin olduğunu sordum. Tabi ki kadınlar da yapıyor. Böyle ahlaksızlar ben kadın olduğum için erkekleri sorguladım. O kötü tabiri de keşke kullanmasaydın
- +1 yıl
e az evvel bütün erkekleri yerin dibine sokup çıkardın ya ablacım. nasıl kullanmayayım. kafasına esen gelip erkeklere estiriyor. seni aldatan kimse ona çıkışıyor musun böyle? ya da müslüman olan çevrene böyle hede hödö yapabiliyo musun? gelip burda hiç tanımadığın bilmediğin erkeklerin vasıflarına giydirirken düşünmüyorsun bunu.
neden böyle önyargılısınız?
kaç tane hayatınızdan erkek geçti ki böyle bütün erkekleri yargılayacak pozisyonda buluyorsunuz kendinizi.
ayrıca dediğim gibi yapan kadın yokmuş gibi tutup 'erkekler' diye atıp tutuyorsunuz. Yapan kadına hiç sesiniz çıkmıyor. nerde bir kadın şiddet görse 'erkekler şerefsiz' oluyor. hayır arkadaşım. Sen çocuğunu nasıl eğitiyorsan kadın olarak.. erkek olduğunda o adam öyle davranıyor.
sen daha iyisini yap oğlun olduğunda daha iyi yetiştir kimseyi aldatmasın görelim hadi.
ben birilerini aldatmadığım halde sırf cinsiyetimden dolayı tonlarca kez sapık muamelesi gördüm. psikolojimiz bozuldu artık yahu.
evlenmek için ev araba olsun 10.000 maaşın olsun.. üstüne bir de aldatan şerefsiz olarak tanın otomatikman.
sinirleniyoruz doğalıyla.
Soran+1 yılElin kadını bana acımaz benim kocam bana acıyıp beni aldatmıcak Allahtan korkacak! Sen Merak etme ben herkese böyle iyi konuşurum hakettiğini çatır çatır söylerim. Şöyle istatistiklere bakınca 100 de 90 erkekler karılarını aldatıyor kuduruyor nefislerine hakim olamıyor. Yaran varmışcasına gocunma. Yapan kadın da var yok demedik zaten. Ben kadın olarak erkeklerin neden yaptığını sordum bir lafı anla önce höt höt edeceğine.
- +1 yıl
sen höt höt ediyorsun asıl kadına bak. 100'de 90 erkek karısını aldatıyorsa %90 ihtimal ile senin ailenden de çıkmıştır böyle omurgasız.
ben karaktersiz insana cinsiyetine bakmadan karaktersiz diyebilme yetisine sahibim. bunu allah korkusuna sahip olmadan da yapabiliyorum. Sizin gibi müslüman çevrede %90 olabilir bu oran.. belki de eğitiminizde vardır bir problem. okuduğunuz da anlamıyorsunuz zira.
Soran+1 yılŞimdi de konuyu aileme getirdi Allah’a şükür daha ailemden böyle omurgasız insanlar çıkmadı ama etraftan bir sürü şeyler duruyor görüyorum doğal olarak. Şimdi her şey bitti konu dine geldi? Ben seni anladım bu yorumuna kadar şuursuz cahil eğitimsiz başı boş biri olduğunu düşünüp pek ciddiye almadım. Ama senin sorunun daha büyük senin içinde inanç yok zannedersem umarım yanılıyorumdur. Koltuğuna bir şeytan girmiş senin yolun yol değil Allah seni ıslah etsin. Ne biçim yetiştirilmişsin.. Yazık çok yazık
- +1 yıl
sen kendi yetiştiriliş şekline bak önce. tanımadan etmeden bütün insanlara iftira atmak mı senin müslümanlığın inancın? bu mudur senin tek özelliğin.
asalak seni. sanane benim inancımdan?
kaldı ki cahil şuursuz dediğin insan hukuk öğrencisi biri var karşında. senin yorumlarını okuyorum herkesi allah ıslah etsin diye geziyorsun.
allahın ne yapacağı yapmayacağı sana mı kaldı sen mi akıl vericen. istediğini ıslah eder istemediğini senin gibi salıp çayırda besler. yolum yol değilmiş.
tanımadan etmeden.. ökkeş yaa. seni aldatsınlar haklılar. SONUNA KADAR haklılar. andaval seni.
Tek suç erkekte erkek zaten aldatırken kadın değil tavukla yapıyor şu gördüğün dünyada sadece erkek aldatması yok kimse masum değil ben ne ev hanımları gördüm çoluklu çocuklu ama çocuklar okuldayken azgın köpek gibi şey yapan erkekte suçlu kadında bence burdaki asıl soru insanlar neden evliliği anlamadan evleniyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Aile yaşantınız mutaasıpmı yoksa daha bir açık modern bir yuvamı? eşin içki içermi?
Ki sen gençsin eğer yazan yaş doğru ise. Bunu eşini güzel bir sofra ile içirip sohbet ederek neden gittiğini öğrenebilirsin, belki sana diyemediği cinsel istekleri var , gittiği kadın her yol açık deyip bir şekilde onun gönlünü ederek parasını yiyor.00 Yorumla
+1 yılHer zaman söylerim, erkeğin doğasında tek eşlilik yoktur. Evrimsel biyolojide, erkeğin tek eşle yetinemeyeceği görüşü vardır.
İslamda bir erkek 4 kadına kadar evlilik yapabilir. Bu bile en büyük örneğidir. Erkeğin doğadaki amacı üretmektir. Arı gibi çiçekten çiçeğe konarak polen toplar.
Kadın için durum böyle değildir.00 Yorumla
+1 yılİlk başta aileden ve sevgi , sadakat , dürüstlük gibi erdemlerden dem vurup.. yetmeyeceğini düşünüp dini Ceza yasasını hatırlatarak hepiniz yanacaksınız korkmuyor musunuz ile bitirdi :) dadsdasYani aslında dediğin şey olacak ise zaten muhtemel cennette kimse olmaz. cehennem daha eğlenceli olur.
00 YorumlaKesinlikle insanlar ortalık bozuk kadını kızı erkeği ama adam olana 2 kız düşer biri eşi biride kızı
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtalarımız çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır diye bir söz söylemiştir. Sanki öyle bir söyledin ki erkeklerin hepsi bunu yapıyor ama kadınlar böyle bir şey yapmayıp sütten çıkmış akkaşık gibi. Karşı cinsine laf söylemeden önce sen kendi cinsine laf söyle... Kadınların bir çoğu bu durumu yapıyor maalesef. Bir şey olsa hemen ERKEKLER suçlu oluyor ama KADINLAR sütten çıkmış akkaşık. işte bu kafa yapınız yüzünden , herşeyde hepimizi genellemeniz yüzünden bu noktaya geliniyor.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu da unutma ki tüm erkekleri aynı kefeye koyup genelleyerek sakın Yaradanın adaletinden bahsetme. Önce kendi yargı terazini bir tart ve düzelt.
- +1 yıl
Çok mantikli bir yazi katiliyorum !
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu dediklerinizi yapacak insan kalmadı. Ben kafa olarak özgür bir adamım. Ama insanlar baskı altında yetişiyor. Sağlıklı karar vermelerini beklemek mantıksızlık olur. Ben ne insanlar tanıyorum içleri ayrı dışları ayrı. O yüz den erkeklerde doyumsuzluk var. Yasak haram tatlı geliyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kişilik karakter meselesi! İnsan olana bir kadın yeter! Olmayanların canı cehenneme! 😅20 Yorumlaçünkü erkek tekeşliliğe uygun bir varlık değil yaratılış böyle doğaya bak anlarsın erkek avcı ruhludur avı elde ettimi başkasına yönelir ayrıca bu hayata birkez geliyorsun eşin vs güzel olmalı sana hitap etmeli erkekte aynı şekilde kadında neden çirkin biriyle gezsin bişeyler yaşasın ki insan her kör satıcının bir kör alıcısı olur o ayrı konu ama böyle ben aldatmayı savunmuyorum tabiki ama doğa gereği erkek sadık kalmakta çok zorlanır
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman av sezonu bitene dek evlenmesin, ciddi ilişki yaşamasın. Kişinin kendini bilmeyişi, bir başkasının canını yakmasına sebep olacak, sonra orangutan dünyasına bakcaz, bunun atası da böyleymiş tamam o zaman, diyip kabul mu edicez? Biz düşünebildiğimiz, plan yapabildiğimiz ve kontrollü hareket edebildiğimiz için evrimin üst basamağı değil miydik?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadini erkegi yokki bunun bu devirde herkes ayni malesef tam artik belirli yasa gelmis hayatinda biseyleri oturtmus olmali diyorsun ayni seyleri bastan yasiyorsun kendi adima mutlu bir yuva istiyorum sadece ama olmuyor. Karaktersizliklerinden yapiyorlar kardesim.
00 Yorumla
+1 yılOyle bırsey yok bır erkege bır kadının yetmemesı dıye katılmıyorum sorunuza dunyada bır kadın yetmeseydı ıkı kadınla evlenılırdı bennce bırkadın yetmez degıl bır kadın afedersın yanlıs anlasılmasın ıkı erkege de yeter esler arasındakı uyusmazlıktan dolayı problemlerden dolayı sıkıntılar yasnıyor
00 Yorumlabence tek taraflı düşünmeyelim evde kavga vardır huzursuzluk mutsuzluk vardır ya da erkek kadını mutlu etmiyor ya da kadın erkeği mutlu etmiyor evde şiddet olabilir ha mutlu olan insanda aynısını yapıyorsa ozaman mal bu adam ona harcadığı parayı evine eşine çocuğuna harcasa daha da çok mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılBu insanlar sereften payını almamış insanlar. Sorarsin neden yaptin diye her defasında bir bahane bulurlar. Mükemmel bir eşleri olsa, fiziği ve her şeyi güzel olsa, yine aldatcak insanlar var. Sebebi mükemmel olmasını gösteren adiler bile varken Allah korkuları olup olmadığını sormak boşa...😐
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil şüphesiz. Ancak karaktersizlere denk gelince üst üste insanda böyle bir düşünce oluşuyor. Bir erkeğe değil de karaktersiz bir erkeğe bir kadın yetmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklısın sadık dürüst olsun ilkin bir eş malsef kadınlarda yapıyor yapanın allah belasını versin keşke bundan 50 yıl önceki teknoljiye dönsek eskiden yok demiyorum ama bu kadar değildi adam gibi birisini bulmak zor artık
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bayanlar varki erkeğin evli olduğunu biliyor ve yinde baştan çıkarıyor bu erkek içinde geçerli
+1 yılTüylerim diken diken oldu be. Allah senden razı olsun bize hatırlattın bunları. Gerçekten Allah razı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçtin ciddi misin anlamadım ama. Kimseye akıl vermek için sormadım sadece anlamak istedim neden böyleler diye
- +1 yıl
Neden dalga geçeyim ne güzel bak vesile oldun ahireti hatırlattın. Neden biliyomusun? Bak insanlar çok cahil. Helede müslümanların çoğu. İlim yok irfan yok abdest namaz yok amel yok. Evleniyorlar Allah'ın onlara verdiği helal var iken, şeytan ve nefis çok güzel çalışıyorlar. İnsanlara haramı daha cazip daha çekici gösteriyorlar. İnsan donanımlı olmayınca hali ile günaha düşüyor. Sebebi bu ilim ve amel olmayışı. Eğer bir insan Allah'tan korkan, ahireti düşünse, hesap var, mizan var dese. Hayatında birşeyleri yoluna koyma adına kulluk adına düzeltmeye ve öğrenmeye adım atsa şeytan bu tuzağa düşüremez anladın mı
+1 yılher erkek ayni değil abla seni aldatanin kendi ayibi ama unutma evli bir adamla birlikte olanda bir kiz veya kadin o da okadar hata yapiyor karsilikli bu yani hep hata erkekte değil
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişinin dediği gibi bu karakter meselesi öyle olmayanlar da var sonuçta. İşte bazı erkeklerde yazdığınız gibi... Ben böyle birşey yapamazdım diyelimki yaptım onun yüzüne nasıl bakarım?
00 YorumlaDeğmez
nasıl yapılır ki ya evini ailesini bırakıp bir kadın Benimle hayatını birleştiriyor ben onu nasıl aldatırım :((( o kadın herşeyden önce bana Allah’ın bir emaneti. Ben yapamam00 Yorumla
+1 yılİyide niye sadece erkekler dedinki
Evli olduğı halde eşini aldatan çokta kadın var
Olayı cinsiyete bağlamamak lazım10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bizim erkekler yaşım geldi evleneyim anlayışı ile evleniyorlar
durum böyle oluncada aldatma kaçınılmaz10 YorumlaSadece erkekleri suçlamak anlamsız aslında kadınlarda suçlu adamları yoldan çıkarabiliyorlar evli olduğunu bile bile adamın peşinden gidiyorlar yani
22 Yorumla
Soran+1 yılBen şimdi evli olayım istediği kadar koşsun peşimden adam asla yüz vermem. Nefsime yenil düşmem ee iyimiş o zaman her musallat olana pas verelim sonra cehenneme vip bilet. Olur mu ya elin kadını sana acımaz sana kocan acıyacak yapmayacak
- +1 yıl
Evliliğe ya da ilişkiye sahip çıkmak, ilişkiyi yaşayan insanların sorumluluğudur bence. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. Üçüncü kişi şansını deneyebilir, yüz bulamayınca gider. Ben aldatmalarda üçüncü kişiyi hiç suçlu bulmuyorum, sorumluluğu yok ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz çogu cunki maymun iştahli sen daha guzelsindir sexsisindir ama otekine de sinyal verecek horoz piskolojisi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir söz vardır. Çok da sevdiğim bir söz.
''erkeklik doğuştan gelen bir cinsiyettir.
Fakat adamlık tercihtir... ''00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin gözünü dışarıya kaymasının sebepleri var.. Ama aldatacakları anlamına gelmez.
11 Yorumla Neddn sürekli erkekleri zan altında bırakıyorsunuz genel konuşarak. Yahu şu tv programlarında izle evli kadınların yaptıklarını gör. Herseyi sanki erkekler yapıyor gibi konuşanlara uyuz oluyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok haklısın bende anlamıyorum ya 5dk zevk için yazık günah hani bazıların eşi dört dörtlük gene aldatanlar var bunları adamdan saymıyorum ama arada cidden çok iyi kalpli sadık insanlar da var
00 Yorumla
+1 yılsonrasını düşünmüyorlar bence veya erkek yapar kafası devam ediyor toplumda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında o is öyle değil, insanlar tek eşli yasamak icin uygun yaratiklar değiller.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ayni dey kadinlar icinde gecerli sanki kadinlar aldatmiyormuş gibi magdur edebiyati yapmayin şurada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Erkekte kadında aldatıyor. Bunun için tek tarafa yüklenmene gerek yok. Karakter meselesi.
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür öyle huylarım yok tek olsun öz olsjn 😉😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Her erkek yapar , 😂 ama onemli olan adam gibi birini bulup evlenmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. İşte erkek yapıyor.. Mesele adam olmak da... Adam olan yapmaz...
00 YorumlaHaci iste erkek uckuru yapiyo iste ne diye bilirsin onada kalsa aman ölmicekmiyiz su guzel fizikli biriylen yapmadan gidersemm olmaz fikir zikir farkli olunca
00 YorumlaBirine duygusal birine cinsel bağlanır. Birinde bulamadığını diğerinde bulur. Duygusallık yaşadığı cinsel olarak tatmin etmiyorsa cinselliği yaşayacağı başka birini bulur boşluğu doldurur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor ya yetmez diye
Fazlasıyla yeter
Ömür boyu da sürer00 Yorumla Bir kadına bir erkek neden yetmezse bir erkeğede bir kadın ondan yetmez demekki ne bilek. Ortalık başkasının kocasına kaçan evli karılarda geçilmiyo sen ne anlatıyon acaba değişik
10 Yorumla
+1 yılcünkü erkekler maldir, hep daha fazlasini isterler.
elindekinin kiymetini bilmezler00 YorumlaSana katılıyorum ama o dediğini sadece erkekler yapmıyor malesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin aldatması ile kadının aldatması aynı değildir bence, erkek karısını çok sever belkide ama nefsine hakim olamaz aldatır. Kadın ise birden fazla sebepten aldatır. Kadın buna belki dayanır ama erkek asla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Görgüsüz ve doyumsuzlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirde hep karşılarında daha küçüğüne gider pislikler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlilige zevk kqtmak icin yasak her zaman heyecan verir
00 Yorumla
+1 yılÖyle kafada yaşayan erkekleri bende anlamıyorum şerefsizlikten başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılkadın evlendikten
sonra salıyor kendini
ya da
anaç rolüne fazla kaptırıyor!10 Yorumla
+1 yılMerhaba erkeklerin cinsel duyuları fazladır o duyuya düşünceye ulaşmak için maalesef eşlerini aldatırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar birbirini öldürüyor, bundan çekinir mi sence?
00 Yorumla
+1 yılALLAH a şükürler olsun ki, ben öyle bir insan değilim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılgül gibi eşini çocuğunu hiçe sayan sadece erkekler değil malesef...
kadınlar da azıttı iyice10 Yorumla
+1 yılTers anlatmışsın evli kadına tüm şehir erkek leri neden yetmez bunu çözmek lazım önce
00 Yorumla
+1 yılBu aldatma nın kadını kızı erkeği yoktur
tibben açıklaması da
nefis terbiyesi dir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaram baldan tatlıdır her zaman ;)
60 Yorumla Senin küçük kafan öyle şeylere basmadığı için anlamazsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem