Ne istiyorsunuz arkadaşlar söyleyin de bilelim bıktım bu ne ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin içinde tek eşlilik yoksa , doyumsuz ise ilgi görmüyorsa ne diyebilirim.
İnsan olmak , ne istediğini bilmek, kendini bilmek zor zanaat.
Herkesin sahip olmayacağı bir meziyet.
Sürekli aynı durumda da kalmak kişinin izlediği yolun yanlış olduğunu da gösterir.
Bir ilişki de erkeğin ne kadar suçu varsa kadının da bir o kadar.
Konu ya kadın erkek olarak değil insan olarak bütün şekilde bakıldığında nerede hata , nerede yanlış yapıldığı daha masaya yatırılıyor.
Hep aynı şekilde erkek kadını, kadın erkeği seçiyor ve hep üst üste aynı kötü sonucla karşı karşıya kalıyorsa suçu karşındakine değil birazda kendinde aramalı.
Nerede hata yapıyorum dan ziyade nerede yanlış yapıyorum da başıma bu geliyor? Diye sormak zorundadır.
Aksi halde hayatin geri kalanında da aynı sonuçların kurbanı olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeğe dünyanın en güzel kadınını da versen daha güzelini arar. aslında tüm kadınlara sahip olmak ister. Nefsinin durmadan çalıştırdığı bir mekanizmaya sahip olduğu için aç hep aç. yetmez yani. doymaz yani. kimse yok her erkek aynı değildir diye palavra atmasın yemezler
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her erkek aynı değil. Kimi bir ömür boyu tek kadını sever sadık okur. Kimi benim gibi dikmediği cumhuriyet kadını bırakmaz. Ben kadın seviyorum. Yani benim ki hastalık gibi. Yurt dışında yaşıyorum ve inan beraber olmadığım ülke kadını kalmadı.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnandım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkeğe bir kadın yeter 👍
Yetmiyorsa sevmiyor demektir, seni başka kadın bulamadığı zaman cinsellik için kullanıyor.
136 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevmiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle sen onu çok sevip çok değer verdin dötünü kaldırdın 👍
Soran+1 yılBu yüzden biri sevilmez mi ya ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılEvli misiniz? Sınırların var mı?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılFazla değer verirsen senin değerin düşer.
Cevap sahibi+1 yılHer istediğini yaptın mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAmacın ne ve Bu adamın amacı ne?
Soran+1 yılBenim amacım sevgili olmak onun amacı cinsellik sanırım
Soran+1 yılKullanıcı adın ne acaba
Cevap sahibi+1 yılO zaman sürekli cinsellik konuşup asla cinsel ilişkiye girmeyeceksin 👍 yani cinsellik konusunda peşinde koştur. Arada bir ödül olarak sevgili olduktan sonra cinsel ilişkiye gir. O gün üst üste çok defa ilişki yaşayın tadını çıkarsın iyice sonra gene seks orucu tuttur ve bir başka isteğin yerine gelince gene ödül seksi 👍
Soran+1 yılBu da çok kötü bir ilişki değil mi ama ya
Soran+1 yılYani ödül olarak yapmak falan ben böyle bir şey de istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adım kawasaki_ninja evet kötü bir ilişki ama erkekler olarak zor elde edince değerini biliyoruz
Cevap sahibi+1 yılKolay elde edilince değeri yok birde kovalamak erkeklere iyi geliyor.
Cevap sahibi+1 yılHiç seks yapmak istemiyor musun?
Soran+1 yılİstiyorum niye istemeyeyim
Cevap sahibi+1 yılÖdül olarak falan böyle bir şey istemiyorum deyince yanlış anladım 👍
Cevap sahibi+1 yılSenin kullanıcı adın ne?
Soran+1 yılBiz konuşmuştuk seninle ya ama söyleyemem onu djsjd
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak sen daha istekliysen birde o yüzden eksi yazar 👍
Soran+1 yılÖyle bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılKarşı taraf mı istekli?
Soran+1 yılHayır ikimiz de
Cevap sahibi+1 yılTen uyumunuz iyi 👍 sen sevgili olmak istiyorsun o sadece cinsel ihtiyaç için seni kullanıyor. Bu durum ilk dediğimi doğruluyor, kesinlikle cinsellik konuş azdır ama sevgili olana kadar seks yapma
Cevap sahibi+1 yılSevgili olunca ödül seksi 👍 ama uzun uzun yapın ve tadı damağında kalsın sonra tekrar ambargo koy yani seksi silah olarak kullandığını belli etmeden istediğin yıla sok onu 👍
Soran+1 yılAma nasıl sevgili olucaz sevgili olmak istemezse napıcam
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş ağırlığını koy 👍 sadece seks için bir araya gelmek istemiyorum vs diye diye duygusal bir yola girin
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adını neden söylemedin?
Soran+1 yılGizli sordum bilinmesini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO kadarını anladım 👍 konuşmuştuk deyince merak ettim, ne zaman konuştuk?
Soran+1 yılHatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğum kişilere genelde işe yarar bilgiler verip işlerini hale yola koymalarında iyi fikir veririm 👍 seninle bu konuda konuşmadık bence
Soran+1 yılHala hatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyi?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere bir kadın yeter. ama hiç kalmadığı için her taşın altına bakmak zorun da kalıyoruz. Mesele bu aslında...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum yok
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kadınların bazıları düşük libidoda adamın ihtiyacını karşılayamazsa gözü dışarı kayıyor. Bu durum hanımlar içinde geçerli
08 Yorumla
Soran+1 yılLibidoyla ilgili bir sorun yok ama başka ne olabilir
Soran+1 yılEşim değil
Soran+1 yılÖyle olmuyor ama işte
Soran+1 yılOnu ben de bilmiyorum işte yetmiyor nedense
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeter her istediğimizde ilişkiye girersek erkek ilişki istediğinde red etmezseniz gayet rahat yeter bence
08 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin :d
- +1 yıl
Evet çok eminim
Soran+1 yılNiye yetmiyor o zaman
- +1 yıl
Nasıl yetmiyor ilişkiye ne kadar zaman içinde giriyorsunuz haftada kaç sefer
Soran+1 yılİstediği ve müsait olduğu her zaman
- +1 yıl
Buna rağmen seni aldatıyorsa karekterini kontrol et onun ya da sana olan sevgisini
Seven insan cinsenliği de düzenli yaşıyorsa neden aldatır ki delilik bence
Soran+1 yılBeni sevmiyor mu yoksa 😭
- +1 yıl
Bilmiyorum artık
Öyle saldırmaz akıllı ve aşka dayalı seçim yaparsa artar tek kadın harika olur. Fiziksel açlıkla kolaya kaçarsa dingalar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapma lütfen. Gayette yetiyor sen yetmeyen birine rastladin diye iyi insanların hakkını yeme. Seni sevmiyosa da sevmiyodur. Neden diye soramazsin. Eğer gerçekten sana değer vermeyen biri varsa karşında o zaman üstüne gitmeyip kendi değerini bilmelisin hadi kactim
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapmıyorum kızma ahsjdjsj
Cevap sahibi+1 yılİyi tamam :))
Tek eşliyim...
Tek eşli olmayan kadın ve erkeklerin ağzına edem...
07 Yorumla- +1 yıl
tek eşliyim diye övünüyosun bide cahiliye döneminde dğeiliz herkes tek eşli sadece aldatma var
- +1 yıl
@meraklimelahat22 eee?
- +1 yıl
haklısınız alfa bey
- +1 yıl
@meraklimelahat22 aferin
- +1 yıl
suscan
- +1 yıl
@meraklimelahat22 lan benim görüşümde yazısıyorsun, sktrgit.
Soran+1 yılArkadaşlar birbirinizi yanlış anlamışsınız, sakin olun, tek eşli derken bir kişiyle evli olmak anlamında söylememiş, bir kişi yetiyor anlamında söylemiş, yoksa tabii ki birden fazla eşimiz olmuyor, tek eşli olmayanlar da var, bu da birden fazla eşi olduğu anlamına gelmiyor, bir kişinin yetmediği ve birden fazla kişiyle bir şeyler yaşamak istediği anlamına geliyor. Djjsjdkksk
Gizli Üye(25-29)+1 yılmesele tek veya çok kadın değil.
erkeklerin meselesi kendine bazen nefes aldırtacak kadın ve kendisiyle ilişki yaşadığında sınırsız , uyum sağlayabilecek psikolojik yönden erkeğe denk kadın.
bu yönlerden erkeği doyurursun erkek kadın görmek istemez.
çokça erkekte gördüm bunu swhhh buna dikkat edin.
ayrıca kesinlikle aldatmayın ama erkek sizden korksun acaba ben ona yeter miyim düşüncesiyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcak abla onu hsjdjsjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar da değer vermeyi bilmiyor gelleneme oysa o zaman buda bu sevmeyi de bilmiyolar düzgün birisi çıktığında konuşmayı bile bitiriyorlar kız milletinden ne beklersin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bunu mu konuşalım sjsksk
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Her erkek bir değildir nasıl her kızın bir olmadığı gibi keşke bazı kızlarda bunu anlasa 🥺 bazı öküzler yüzden olan iyilere oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda ne istediklerini bilmiyorlar ki 😂 sana nasıl anlatsınlar
10 Yorumla Yanındakinden başkasına odaklanan kendine erkek de kadın da demesin ya
00 Yorumla
+1 yılErkeğin kadınla işi olmaz.
Erkek kalça meme sever.00 YorumlaYetiyor bir tane olsun benim olsun da o 1 tane yok fskds kadınlara 1 erkek yetmiyor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Bir kadının yetip yetmeyeceği o erkeğe ve kadına bağlıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar boş yorumlar yapılmış ki sinirlerim bozuldu aldırma bunları takma. Allah korkusu ve güzel sevgiyle kadına da 1 adam yeter erkeğede 1 kadın yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimizi 10 kisi ile doymaz kimisi de benim gibi sevgi ye acdir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHep farklı tatlar peşlerindeler ne yapsan yaranamazsın
00 Yorumla
+1 yılKız var cilveli olur kocası yerinden kıpırdayamaz kız var suratına maymun bakmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılBuna cinsiyet olarak bakma. Kadınlardan da çıkıyor tek erkekle yetinmeyen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla bir tane bulsam ömrümü vericem millet elindekinin değerini bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere "ihtiyaçlarını karşılamayan" bir kadın yeterli değil. Fark budur
02 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaçlarını karşılayan niye yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılNeye göre karşılayan? Ruhsal mı, fiziksel mi? Erkek de kadın da ne kadar fiziksel olarak yeterli olursa olsun, önemli olan ruhu tatmin etmek
+1 yılerkekler kadınlar gibi detaylı düşünmezler onlar önlerine çıkanı denerler en iyisini aramak için çaba göstermezler. önlerine çıkanı denerken ondan iyisi varsa diğerine geçerler
027 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin A :d
- +1 yıl
aynen öyle canım
- +1 yıl
Aynen sizin detaylarınız da parası arabası var mı bunlara bakmak. O yüzden karşılık olarak erkekler de sizin giderlerinize bakıyo işte her şey karşılıklı 😂
Soran+1 yılÖyle şeylere bakmıyoruz neyse onu boş ver de BJ Novak’a çok benziyorsun
- +1 yıl
O kim kız 😂
Soran+1 yılAraştır çıkar
- +1 yıl
Google mı yazayım 😀
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Baktım şimdi de bunun neresi bana benziyo kız alakası bile yok anasını satayım. Ne ağzı ne burnu ne saçı hiç bi yeri benzemiyo 😂
Soran+1 yılFotoğrafını benzettim sen daha iyi bilirsin tabi
- +1 yıl
Tamam işte benim bu fotomu benzetmişsin ama buna da benzemiyo ki. Yüz şekli çok farklı adamın ağzı burnu falan saçlar da kıvırcık gibi :😀 gözleri mi benzettin acaba dicem ama onun gözleri baya mavi benim bi gözüm mavi diğeri koyu maalesef :)
Soran+1 yılBilmem ben benzettim braz
- +1 yıl
Değişik bi adam ama bi fotoda çirkin bi fotoda karizma 😂
Soran+1 yılEvet evet ahahjdjs
- +1 yıl
Sana da öyle mi geliyodu 😂
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyordum
- +1 yıl
Sen dizisini izlemişin heralde bunun ama dizi de yakışıklı olup olmadığı belli olur aslında. Fotodan belli olmuyo 😀
Soran+1 yılDizide de değil ya djjs
- +1 yıl
Nerde izledin? 😂
Soran+1 yılThe office
- +1 yıl
Film mi? Ben onu duymuştum da dizi diye hatırlıyorum ama
Soran+1 yılDizi
- +1 yıl
Ee tamam işte dizi de görmüşsün daha ne. Dizi değil diyosun 😂
Soran+1 yılDizide yakışıklı değil anlamında dedim
- +1 yıl
Hee ben onu yanlış anlamda okumuşum. Ulan bu Türkçe var ya 😂😂 dizi de değilse ozaman değildir ama bazıları da reel de yakışıklı oluyo mk ahaha konu da nerden nereye geldi he. Beni herkes birilerini benzetiyo zaten anasını satayım hepsi de alakasız kişiler oluyo 😂
Soran+1 yılBen bakmıyorum kendi adıma konuşuyorum
Çocukken hep aşık olduğum kız yanımda olsun yeter diye düşünürdüm hep. Ama sonra ne olduysa daha fazla kadınla ilişki kurma isteği geldi. Umarım bu sapıklık kategorisine girmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatan erkek yoktur, erkeğini kontrol edemeyen kadın vardır
00 YorumlaElbette yetiyor ama gerçekten bir ilişki varsa ortada, ilişki içinde yalan çoksa kadın da erkekte maalesef elindekiyle yetinmiyor
00 Yorumla
+1 yılNe cok vericeksin ne az vericeksin gösterip gösterip vermiceksin o ayarı iyi verdikten sonra erkeklere kudurup dahada istekli olurlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. demekki istedigini veremiyorsun alternatif ariyor. arz talep gibi dusun. sende doyarsa disari gitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz ama yaa offfjfjj
+1 yıldeğişir bence kimine 10 kadın yetmez kimi 1 kadına aşık olur sadece
20 Yorumla
+1 yılaslinda yetiyordur ama erkekler hep degisik isterler
00 YorumlaValla bir kadın olsun hayatımı güzelleştirecek gerisi hikaye yeter ki sevsin saygı duysun
00 YorumlaYetiyor neden yetmesin ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyormuş
Tam bağımsız Türkiye istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. yetmez, arada değişiklik lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsüün
Soran+1 yılBu da onların sorunu, kötü olan ilişkileri için çözüm önerin bu mu yani
Soran+1 yılHayır sevgilisini seviyorsa istemez
Soran+1 yılAşık olduğuna emin misin
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlara yetmiyor asıl bir erkek
00 Yorumla
+1 yılSanki sizi sevenin kıymetıni bılıyorsunuz da
00 Yorumla
+1 yılyetmez yetse aldatan erkek olmazdı
03 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak erkeklere özel bir şey değil kadınlar daha çok sinsi aldatıyor.
- +1 yıl
uydurma
- +1 yıl
erkeklerin yüzdd 54 ü aldatıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo yetiyor keşke olsa da 1 taneyle yetinip ciddi şekilde görüşsek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz de tek kadın isteyen erkekleri reddetmeyin o zaman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ne versen ustunu istiyor haklisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeter yahu neden yetmesin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlası hep istenir sadık olanlar hariç ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYetmiyorr inan ki yetmiyorr
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden neden
Cevap sahibi+1 yılBenim libidom tavan ama eşimin libido yok gibi bişe anladın mı
Soran+1 yılEşinin libidosu seninkiyle aynı olsa yeter mi
Cevap sahibi+1 yılYeter ve istekli arzulu olmalı kendine özen göstermeli bakımlı olmalı enerjik bana yetmeli ve beni her anlamda doyurmalı
yetmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye abicim
+1 yılZamanla anlarsınız elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılNe
Neden yetmesin? Gayette yeter
00 Yorumla
+1 yılYetmeyenler var🤪😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yetiyoo
00 YorumlaAsla yetmez
00 YorumlaNe oldu seni de mi aldattılar?
00 Yorumla
+1 yılHer istediğimde verirse yeter tabi
00 YorumlaSeni istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYetiyor
00 Yorumla
+1 yılYetiyor bana her şeyi yaşıyorsam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyeter onlar aptal
00 Yorumla
+1 yılYeter gùzelse
00 Yorumlaaldatıldınmı
00 Yorumla
+1 yılAdam olana cok bile
00 Yorumla- Devamını Gör (1)