beni biriyle uygun görmüşler ve çok zengin olduğunu söylediler bende evlenmek istiyorum sizce yanlışmı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDün bir arkadaşım evlendi :) kendisinin genç yaşta yaptığı bir kaçamak sonucu çocuğu da olmuştu ve partneri aldır demesine rağmen ona yol verip çocuğu tek başına büyütmüştü 6 yaşlarında dünya tatlısı bir kız :) lakabı çikoydu illegal tarafı çok kovalardı.. en sonunda bir tane zengin bulup dün düğününü boğazda yaptık :) valla bu durum duygusal insanların işi değil orası kesin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBak ne deyim.
Sen adamla evlenecen, parayla değil.
İnsan zengin olup cimriyse parayı zor koparırsın.
Adam senden çok paraya değer verirse o evliliğin zehir olur. Bunu gördüm oncin biliyorum.
Önce sevgili ol, onunla zaman geçir 1 yıl o adamla huyunu suyunu öğren ondan sonra karar ver. Ama yinede sen bilin.15 Yorumla
Soran+1 yılZaten òyle yapicam burdakiler çok ön yargillilar ve yanliş anliyorlar ben hemen gelsin evlenelim demiyorum ki
- +1 yıl
Peki.
- +1 yıl
Ama evlendiğinde de değişebilir yani amaç afedersin seni yatağa da atmak da olabilir eğer çok güzelseniz.. en ay 1 yıl sevgili olarak zaman geçirin tavsiye ederim.
Soran+1 yılniyeti kesin evlenmek
- +1 yıl
Evlen o zaman
Evlenmek çok ciddi bir mesele tabiki insan maddi durumu iyi biriyle çocuk yapmak ister evlenmek ister bunda yalnız bisi yok ancak görücü usulü gibiyse sana olan davranışını karakterini bilmeden tanımadan evlenmeye karar vermek olmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin canim
+1 yılSevgi karın doyurmuyor yazanlar bune saçmalık. Bu tarz hemcinslerim midemi bulandırıyor zenginden öte insanlığa baksanız keşke baba evinde görmediklerini arayan avcı gibisiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılbaba evinde gördüğümüz için elin evindede bekliyoruz canim ya
- +1 yıl
Buradan bakınca para avcısı gibi geliyor soru stilini açıklayıcı yazsaydın keşke.
Soran+1 yılbu aciklamayi yazsam abes kaçar öyle değilmi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılanne babanı secme ve degıstırme ımkanın olmaz. atsan atılmaz , satsan satılmaz.
zengın koca bul al tabı bacım bılhassa yasıda yuksek olsun . geberınce bakarsın keyfıne .
evlendıgınde bak sen yıne keyfıne altına arabanı versın kredı kartını versın sen bul bır tane genç delikanlı pompala pompala coş kafan rahat daha ne olsun .
fırsatları yakala.06 Yorumla
Soran+1 yılüffff
- +1 yıl
ne üf püf.
zaten evlenecen zengin sonucta , burda vicdan mastürbasyonu yapma.
parasız erkek , gereksiz erkek unutma.
Soran+1 yılrahat bi yaşam istiyorum çok mu?
- +1 yıl
yahu cok demedı kımse. elbette herkesın hakkıdır . elıne fırsat gecmıs degerlendır.
bu skeıdle sevmesende ask olmasada maddı olarak ortamın degısıecegı ıcın zaten genç bır arkadasta olabılır.
manevıyatı tamamlarsın . maddıyatı zaten esınle halledeceksın .
bence aklını kullan fırsatı kacırma.
aşk dıye bulacagın arizona kertenkelesi asgari ücretle calısacak aksam zeytın ekmek yersın .
bu arada zeytınınde kılosu 40-50 tl.
Soran+1 yıl😂😂sen çok yaşa
- +1 yıl
:)
hayatında iyi kişilere denk gel !
Kafanızda uyusursa neden olmasin ama tek kriterin zenginligi olmasin evlilik onemli bir sey sonsuza kadar onunla yasayacaksin adam zengin olsa bile mutlu olacagin kesin degil zenginle evlenen akrabalarim var onlarda kocalarinin cimri olmalarindan sikayetci
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlanın huyu iyiyse sen beğendiysen evlen bence ahlak bekçiliği yapanlara kulak asma kimse parayı geri çevirmez
195 Yorumla
Soran+1 yıl🥰en güzel yorum buydu galiba onay bekliyorlar benden bi gelcek tanışıcaz daha
Cevap sahibi+1 yılBakma sen bu sitedeki erkeklere. erkekler kadın olsaydı eğer hiçbiri aşk aşk diye evlenmezdi hepsi paraya bakardı ceplerinde para yok boş boş duyar kasıyorlar
Soran+1 yıl😂😂sen harikasınnn
Cevap sahibi+1 yılSende öylesin canım 😆
- +1 yıl
Böyle salak bir kız olamaz yoruma bak
Soran+1 yılböyle boş duyar kasan biri olamaz ikile
- +1 yıl
Sus ya sen soran kişi akıl yok git paraya sonrasında görürüm
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz havlama lütfen cebinde para yoksa bize sallama
Soran+1 yılyorum yapma o zaman bakma okuma sen mi gitcen ben gitcem
Cevap sahibi+1 yılSoran kişi ben acımdan ölürüm de nsksksk ancak böyle yaranirsin cekemiyorsa cinsiyet ameliyati olup kendiside bulsun zengin ajdjksksk
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 aç sefil k ipek nerden biliyorsun okumadığım çalışmadigimi djjdks kudurmuş şuna bak ulan ben iki univeriste okuyorum okumasam bile babamın parası yeter şunlara bak nasıl kduuryorlar sanki oğlani bunların elinden almışsın sjsjsjsj vasıfsız
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 yahu benim oraya ne yazdığıma iyi bak huyu iyiyse ve beğendiysen yazmışım bak iyi oku bana saldirdiniz ama boşuna gözü kapalı evlen yazmişmiyim ben oraya adam gelmiş kızı istemiş yahu size giren çıkan yok niye saldırıyorsunuz 3. kisiye ne düşer böyle şeylerde bilirsiniz skksksk
Soran+1 yılmadem durumun o kadar iyi niye kuduruyon 😂
Soran+1 yılkiz boşver anlamaz bunlar😂😂
Soran+1 yılo seviyeli bir ûçüncü kişi senin gibi sallamıyo farkindaysan
Soran+1 yılbak sinir sinir konuşma ben okumadm okey ama fabrikda ellerim kesilene kadar caliştim şimdide bi kurabiye imalathanesinde calişiyordum çiktim calismak cidden çok zor biliyorum o yüzden rahat yaşamak istiyorum çocugum birşey istediginde eline vermek istiyorum hemen benim gibi çalişmasina gerek kalmsn oke
Soran+1 yılsenin o şirket dediğin allah bilir babandanmi kaldi dedenden mi kaldi çalismak bi bayan icin çok zor bunu bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 ben iki üniversite okuyup aynı anda butiklerde cimalaya cimalaya iş bulduysam karşımdaki erkekte essek olmasın güzel kardeşim gitsin çalışsın ben karın tokluğuna yaşamak istesem liseyi bırakır evlenirdim bu kadar havlamana gerek yok sanki sana bişey diyen oldu sanki sana para soran oldu geldin burada havladin
Soran+1 yıl😂knk seninle evlenmiyorum ya sakin ol artik
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 benim oraya yazdığım neydi kızın ayağına fırsat gelmiş geri çevirme dedim belki karşısınaki erkek onun çalışmasını istemeyecek belki buna önem vermiyor ne burda yirtiniyorsun utanmasan gidip çocuğu bulup kendin evleneceksin bende okudum karşımdakinin maddi durumu yerindeyse bende bir süre sonra çalışmam hem ev çocuk hem iş hem eşinle ilgilen belki zor gelir sorumluluk kolay değil kafanıza göre insanları köpek ediyorsunuz para göz ediyorsunuz sizi ne kadar ilgilendiriyor acaba
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 profilini ekran aldım bakalım gerçekten aile şirketin var mı sallıyor musun bunlarida ss aldım söylediklerin yalansa seni bir güzel rezil edeyimde gör varoş köpek jsjsjsjs
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sus varos köpek nsnsnsks
- +1 yıl
Hadi sen çok havladin ama, kaç okkasin varoş , çay bile getiremen bana, azcik kafa dağıtmaya geldim neyse isim gücüm var bby rahatsız etme
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 znjsjsjs nasilda kaçıyor senin bu yalanlarını ortaya çıkaracağım gör sen sjsjsjsk
Soran+1 yılgitiremen mi 😂😂bu ağızla nasl şirketin oldu
- +1 yıl
Gerçekten isim var akşam telde görüşelim
Soran+1 yıl😂banada ss leri at bacım
Cevap sahibi+1 yılAtacağım bunun yalanlarını nasıl çıkaracağım ortaya gör sen de sana da atacağım soruyu beğeniyorum takip at sjskksks bunu rezil edelim yalanlarını çıkaracağım
- +1 yıl
Ay bacı olmuşlar , kafalar zihniyet aynı olunca tabi zihn dkmm
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sen hangi köyün varoşusun cikartayimda gör jajssjsj
- +1 yıl
Grsrz sonra rezil kepaze olma ama iyi seyirler
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sjjsjsjs kim rezil kepaze olucak göreceğiz akskksks
Soran+1 yıl😂görüşmek üzere
- +1 yıl
Deli kendini bilmez küstah kızları pek severim, psikopat yanimi gormeni isterim
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sus sjjsjsjs ben ananmiyim her önüme gelene numara vereyim sjsjskks kenar mahalle varoşu seni xndmmskd
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 hoşt sjjsjsjs biz anan değiliz git anan gibilerle tanış ajsjjzjs
Soran+1 yılbu agir oldu kiz😂
Cevap sahibi+1 yılO karşılığını alıyor bak insan gibi bile tartışamiyor sjjsjsjs nasıl belli birşey bilmediği hemen kuduruyor ajsksj
- +1 yıl
Çik gizliden gel dm ye kaç okkasin gorelim
Soran+1 yılazmişsin sen
- +1 yıl
Çok azdım sizle grup yapmam lazım acilen kız misiniz
Soran+1 yılyazik o kafana cidden
Soran+1 yılyazicak birşey bulamayınca tabi
- +1 yıl
Kardeş senin anan bacın yok mu ne biçim konuşuyorsun
- +1 yıl
Görüş sahibinin var mı acaba, iyi oku kim kime demiş , ayıp valla
Soran+1 yılmidem bulandirdin
- +1 yıl
Sana lafım yok kardeşim, o diğer kız dedi ilk neyse herkes kendine , aile saygısı almamış vizyonsuzsun o kişi belli
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sjjsjsjs anan seni pavyon köşlerinde mi doğurdu len nasıl biliyorsun bunların hepsini sjsjskks acıdım aw akksksks
Soran+1 yılo kız dediyse bile bòyle karşilik vermemeliydin
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya kudurdu nasıl bulaşacginu bilmiyor doğru dürüst okumadan siliyorum yorumlarını sjsjjsk kenar mahalle gülü olduğu nasıl belli ama jsjsjskks
- +1 yıl
Anan babanı, pavyonda iş üzerindeyken almış, sonra bir bakmış senin baban ayrı kaltakkkk
Cevap sahibi+1 yılİlk önce o bana ahlaksız teklif yaptı bende annesine sardım dediki gel özele biseyimi felan gör dedi bende haliyle annesine sardım kimse kusura bakmasın bir erkeği annesinden vurmazsan çok rahat namusuna herseyine laf ediyor bunun gibi
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 jsjsjsjs biz pavyon nedir bilmeyiz eğer günahımi alıyorsan inşallah kızından bulursun.
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 hayır önce sen yok sen söylesin felan özele gel gibi bişey dedin bak yine söylüyorum ne para göz ne tembillik ne namusuma herseyime laf uzattn eğer anlattığın gibi değilsem günahımı almişsan inşallah kızından bulursun tüm bu lafların karşılığını.
Soran+1 yılarkadaşlar çocuk musunuz lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 nzjzjzkzks tamm düştü şu an her lafı et sonra beddua tutar belki sjjsjsjs ahlaksız ajjsks
Cevap sahibi+1 yılValla uğraşıyor bende kudurtuyorum ajksksksk o da kuduruyor gaza geliyor ajsjjs
- +1 yıl
Seni ben biricik Rabbime havale ediyorum duam belli duyan belli
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 et et ben yazdıklarını şikayet ettim bile biricik rabbin olduğu az önce kurduğun cümlelerdede gelip satasirken de aklindamiydi skskks köpek seni
- +1 yıl
Bende seni ettim SS aldım mahkemede grsrz seninle, oyle ana bacı ilk baş sovulmeyecegini göreceksin TCK 125/1 sözlü küfür hakaret bedeli 2 aydan 3 yıla kadar hapis cezası, bedelini oduceksin
- +1 yıl
Sen burdan anama sonra köpek alçak dedikçe, ben kudurmuyorum ki bir yandan da dilekseni dolduruyom ofiste:))
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 tamam smskkskssk defol şimdi daha fazla kudurma sjkdksksk oğlum işedim gülmekten yeter nasıl gaza geliyor demekki neymiş herkesin lafına atlayıp insanlara hakaret etmeyecekmissin kimse susup senin karşında oturmaz skskksks herkesi kenar mahallendeki gibimi sandın ajsjsjsjs
- +1 yıl
Ya insan gibi özür dileyip kapatalim ya da dilekçesini hazırlayıp yarın savcılığa verecem, karar senin devlete anlatırsın
- +1 yıl
Sen hala devam et sen altına bile isemesini bilmiyon daha ama sicmayi sana çok güzel öğretecekler sen devam et ben dilekçene ekleme yapıyorum zaten grsrz
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 niye özür diliyorum gelip sen sataştin niye özür diliyorum beni paragöz o ru b şu pavyoncu ilk önce gelip sataştin sana güzelce ne anlatmak istediğimi soyledim sen ise bize varoş ben zenginin siz bilmem nesiniz diye hakaret ettin sen beni kışkırttın bende sana cevabını verince KUDURDUN sen gelip lafa dahil oldun sana giren çıkan yoktu
- +1 yıl
Sana girecek kol gibi peki bby
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 hadi yürü şimdi kudurmuş kaksksks
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 valla benim ağzımdan bir küfür çıkmadı kakskaks kime girecek belli sjskskksks kudurmuş hala havliyorbsjsksis
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Çıkmadı hiç birsey öylemi dm ye gelde dilekceni atayım bekliyom neler dedin unutuyon sen ,
- +1 yıl
Kardeş özür dile kızdan bitsin gitsin girme öyle muhabbetlere gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz yok abi bırak bak sende dahil oldun tartıştık ettik ama bak nasıl edebini bozdu bizi varoş yaptı para göz pavyoncu yaptı grup yapalim dedi ağzımdan bir tane bile küfür çıkmadı daha özür dile diyor kimse kusura bakmasın kimse namusunu sokakta bulmadi
- +1 yıl
Bende bulmadım aileme kufrettin sen önce, etmicektin ben ananmiyim vereyim herkese, anan gibilerle tanış, anan seni payvon köşesinde bulmus, bunları diyen sensin unutma, kim kimi nerde bulmuş sana öğretecem SS aldım hepsini, avukatım ben dilekceni yazdım bile gelde atayım sana bby
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 hadi yuruuuuuu hadi yurruuuuuuu dnjdjsjsksj kendi yazdiklarinida at snksksksksk kenar mahalle bozuntusu jsjsjsjsk
- +1 yıl
Sen böyle devammmmm et bakalım söz bitti artık
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 kskskskskks ya oğlum nasıl gaza geliyor git diyorum hala yazıyor yüzsüz ya sjsjsjsks
- +1 yıl
Senin anan veriyor demekki, bu bir anan çok mu tanıştı baban haricler le bu da 2 anan acaba seni nerde buldu buda 3, madem öyle misilleme yapalım dimi
- +1 yıl
Gaza gelmek değil, insan ailesi için yaşar, küstah sen orsbusinnnn
- +1 yıl
Burdan havla dur anca bir yazamadın gitti dm den kimsin bakalım kaç kurussun
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 sen bana numaramı vereyim gel dm ye biseyimi gör dersen bende ben annen değilim derim hayırdır bizimki namus değil mi benim görüşümun altindasin geldi sataştin hala üste çıkmaya çalışıyorsun git istediğini yaz profilini yazdıklarını ss aldım gelip satasan hunharca küfreden sensin bununda bedelini ödeyeceksin dahada yazma defol şimdi.
- +1 yıl
Herşeyi sen başlattın sen defol önce asagilik
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 Yaz yaz hepsini aldım attim bak sjskskksks
- +1 yıl
O zaman namusuna sahip çikta kucaktan kucağa ortalık ta fazla gezmesen iyi edersin
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 kim başlattı jsjsjskks oğlum sen şizofrensin benim görüşümun altında neyse şikayet ettim onlar görür kimin başlattigini
- +1 yıl
Birde aptal aptal gülmen yok mu beni öldürecek:))) budala
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 annene çekmişim demekki kucaktan kucağa gezdigime göre jajskskkskssk hoşt havlama
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 küfür bile etmiyorum nasıl kuduruyorsun bak zeka budur işte nakakakaksk
- +1 yıl
Geberr tez zamanda inşallah, reelde olsan ben sana biliyordum
- +1 yıl
Anneme cekemezsin sen, kendi annenden belli nasıl biri olduğun, babana cidden üzüldüm ama, senin gibi bir kahpeui büyütmüş ekmek yedirmis kızım var diye gururlanmis, ama sen it bile değilsin hakaret olur
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 küfür etmiyorum cevapta vermiyorum çünkü gerçekten şikayet ettim boşuna susmuyorum yani bil
- +1 yıl
Bende sende bil unutma da bby
- +1 yıl
Korkak dm ye gelsene korkaksin sen ben kayserideyim reelde bile hazırım senle fark etmez
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 İstediğin kadar edebilirsin yani bunun bedelini ödeyeceksin boşuna susmuyorum bu kadar küfüre yemin ederim herşeyin ss İ attım ve gününü göreceksin
Cevap sahibi+1 yıl@sesizlik345 Yazdıklarına bakiyorum çünkü hepsini SS alıyorum
- +1 yıl
Sende unutma da anneme sovmenin bedelini oduceksin, ki ailem abdestinde namazında, kötü biri olsa uğrasmazdim sırf bu yüzden ugrasicam seninle
- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılYapı meselesi kimini para lüx mutlu eder kimini sevgi huzur. Senin için hangisi önemli ise bunun kararını sen verecrksin
10 Yorumla
+1 yılSonra bihter yakışıklı ama zengin olmayan behlül ile gizli aşk yaşamaya başlar hnfhbgggg bunun gibi olucak sadece.
10 Yorumla
+1 yılHer gün parasıyla döver artık. Evlen ya da evlenme diyemem ama iyi tanı öyle karar ver para kıstas değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir nevi hayat sigortası gibi. Bu gibi durumlarda evlilik sözleşmesi yapılması taraftarıyım. Nasıl geldiysen öyle gidersin gibisinden :)))
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin seçimin... herkes kendi seçimlerinden sorumlu. yanlış diyemem. bana göre yanlış diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılyanlış değildir ama parası için evleniyorsan orası ayrı tabi
10 YorumlaBu devirde sevgi karın doyurmuyor ondan evlen gitsn
10 Yorumladaha tanımıyorsun çocuğu zaten bi tanış belki seversin de zaten ya da ne bilim belki parası bile hoş gelmez gözüne 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyükler bu konuda bilmeden huyu iyi efendi demezler yani ne bileyim ısınamazsam bile parası beni cezbediyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış evlilikler bu yüzden yapılıyor işte
insanlar birbirini severse evlenirler evliliğin yapılış amacı budur zaten
seviyorum ve evleniyorum10 YorumlaSeviyorsan evlen sevmiyorsun sırf para için evlenme dediğim gibi seviyorsan evlen diğer turlu sevmeyip para için evlenirsen uzulursun para zenginlik mal mülk hepsi gelip geçici ama yinede sen bilirsin sonra uzulmeni kimse istemez😉😉
10 YorumlaBunu ona söyle. İlk fırsatta iftira atıp malı na çöker giderim ihanet iftira hersey i görcen de kabul ederse sorun yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. öyle insanlar genelde kadınla evlendiğini değil de satın aldığını düşünüyor tabi gene sen bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıkar amaçlı yatanlardan bi farkı yok sanırım tek fark legal olması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHa para için satmissin vücudunu ha para için evlenmişsin aynı yola çıkar
23 Yorumla
Soran+1 yıltek kişiye ait oluyo sonuçta bi çok kişiye değil
Cevap sahibi+1 yılAma amaç para farkı yok 1 10 100 sen bilin
Cevap sahibi+1 yılKorktu ve herşeyi sildi ama iş işten geçti, bu kadar ucuz ve sıradansin ben avukatım canım grsrz:)))😂😂
Yok canim ne yanlisi sadece hayatini paylasacagin birsini hic sevmeyeceksin ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılHayat bu insanin ne olacağı belli olmuyor. Bugünün fakiri yarının zengini.
Önemli olan sevmek00 YorumlaTabiki yanlis para onemlidir ama hersey demek degil.
00 Yorumla
+1 yılEn doğal hakkın evlen
11 Yorumla
Soran+1 yıldimi
Yanlis tabi bi ömür yatagina gireceksin biseyler hissettiysen begendiysen falan sorun yok ama ne bilim paraya hayatini satmak gibi bisey bu
11 Yorumla- +1 yıl
Anlatamadik
+1 yılÇoğu kız duygularını paraya satıyor zaten
10 YorumlaYanlış değil ama bazı şeyler zor gelir.
10 YorumlaZenginlik geçicidir ama karakter aslaa!!
10 Yorumlamutluluk parayla olmuyor herzaman
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sırf zengin diye evlenmek büyük hata..
10 Yorumlayo ben bulsam bende evlenirim :D farketmez yaş
10 YorumlaMantıklı, Boşanır sağlam nafaka alırsın
10 Yorumla
+1 yılAkşamları altına yatmak sorun olmayacaksa evlen
078 Yorumla
Soran+1 yılsus zaten en çok bu geriyo
- +1 yıl
Ben sana hayatın gerceklerini söylüyorum. Sen düşün gerisini
Soran+1 yıl🥺🥺
- +1 yıl
Herseyin bedeli var
Soran+1 yılgeceden geceye bişey olmaz
- +1 yıl
Hahaha 😂 alemsin valla
Soran+1 yıl😂😂yapcak bişey yok
- +1 yıl
😂😂 zevk almaya bak
Soran+1 yıl😂daha ilişki yaşamadm alirmiyim bilmiyorum
- +1 yıl
😂 yani almazsan sıkıntı vardır
Soran+1 yılkimde bendemi ondamı
- +1 yıl
Sendee canım
Soran+1 yılne bende mi
- +1 yıl
Ahaha 😂 adamda da olabilir tabi sana zevk veremiyordur
Soran+1 yılsenin yaşinda adam ve ben 19 um bence o bana gòre olgun ben ona gòre genç
- +1 yıl
Evet ama çalışmıyor işi bilmiyor olabilir canım
Soran+1 yıle yuh artik 30 yaşina gelmiş bilir bence
- +1 yıl
Öyle deme ne adamlar var. Denk gelirse görürsün 😂
Soran+1 yıl😂alişverişe cikarim sikinti olmaz
- +1 yıl
😂ne alışverişi yapacaksın
Soran+1 yılo düşündüğûnü değil😂😂
- +1 yıl
😂ne pekii söyle
Soran+1 yılev giyim kozmetik hobi herşey olabilir 😅
Soran+1 yılyeterki altimda araba cebimde kart olsun
Soran+1 yıl😅😂şuan evet desm herşeyi yapicaklar
- +1 yıl
😂😂 guzel bi kız mısın?
Soran+1 yıl😂olmasam napsinlar bu işlerde ònemli. olan kizin güzelligi erkegin parasi
- +1 yıl
Haha haklısın. Adam ne iş yapıyır
Soran+1 yıl😂bu kadar çok sormadim ama fabrikasi varmiş ne üzerine bilmiyorum
Soran+1 yılalmanyadan taşınmışlar ailesiyle ailesi bûyuk bi ciftlik kurmuş çocuk fabrika kurmuş
- +1 yıl
😂 çocuk çok çirkinse
Soran+1 yıl😂😂sus suss korkuyorum bu durumdan
- +1 yıl
😂😂 bak onunla evlen ama başkasıyla takıl
Soran+1 yılben bunu yapamam ya yapsam bile o suçluluk üzerimden gitmez
- +1 yıl
Aman boşver zaten para için evleneceksin
Soran+1 yılama onu mutsuz etmem aksine hergün daha mutlu olur
Soran+1 yıl😂aman size yatak ve güzellik ònemli ev temizlemek yemek yapmak ikinci planda ki ikisinide yapabiliyorum😁
- +1 yıl
Ee herhalde yatak ve mutfak önemli bence😂 bu ikisini yapman lazım
Soran+1 yıl😂görücez artık
- +1 yıl
😂yemek biliyormusun
Soran+1 yılyapabiliyorum😂😂şuan bile basit şeyler yaptim ama olsun yemek yemektir
Soran+1 yıltavuklu pilav ve tavuk çorbasi yanina salata turşu😂
- +1 yıl
😂en iyi hangisini yapıyorsun ona göre bilelim
Soran+1 yıl😂😂😶herşeyiii ama sarimsak ellemem ve yapmam
- +1 yıl
Aaa neden güzelim ya
Soran+1 yılmidem bulanıyo benim ya tahammülüm yok
- +1 yıl
Soğanda mı aynı?
Soran+1 yıl😂soganda sikinti yok
- +1 yıl
Aman sarımsak olmasa da olur 😂
Soran+1 yılbencede kötü kokuyor gerek yok
- +1 yıl
Beceriklisin o zaman 😂 gözlerin ne renk
Soran+1 yılaçik kahve 😂
Soran+1 yılmavi falan demek isterdim ama
- +1 yıl
Haha niye be 😂benim mavi ama faydasını görmedim
Soran+1 yılbana yakişmazdi zaten😂
- +1 yıl
Neden öyle diyorsun😂
Soran+1 yıllens denedimde ondan😂
- +1 yıl
😂saçların ne renkki
Soran+1 yılnormal sacim koyu kahve ama ben boyadim şu an cikolata kahve arada işiltilar var
- +1 yıl
Boyun kilon kaç guzelim 😂
Soran+1 yıl😂ben buna cevap veremem ( 165 boy 58 kiloyum)
- +1 yıl
😂 idealmiş boy kilo falan.
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
😂 havada kaparlar seni
Soran+1 yıl😂tutamazlar ki 58 kiloyum
- +1 yıl
Oho ben kucaklar koşarım bile 😂
Soran+1 yıl😂😂hahah
- +1 yıl
😂 isteyen alır götürür zor değil canım
- +1 yıl
Aaa ne sustun ya ne güzel konuşuyorduk😂
Soran+1 yılyemek yedimde😂
- +1 yıl
Afiyet olsun 😂habersiz gitme merak ettim😂
Soran+1 yıl😂gidiyorum artik
- +1 yıl
Gitme ya 😂
Soran+1 yılgidemiyorum ki zaten😂
- +1 yıl
Aaa neden 😂 beni bırakamadınmı😛😂
Soran+1 yılhiii sorma😂
- +1 yıl
😂 özelden yazsana ya yazmak için beş dakika aşağı iniyorum
Soran+1 yıl😂oke
+1 yılEvlenmek istiyorsan evlen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elbette yanlış biriyle hissiz evlenilmez
00 Yorumlaevlen gitsin
10 Yorumlaparayı severmisin :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evlenme
10 Yorumla
+1 yılYanlıştır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde doğrudur.
10 Yorumla Boynuzlanmayi göze alacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılumrum mu?
parasıyla ezer seni
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Soran+1 yılezilmelik bi durum yok babamin evinde görüyorum herşeyi ilerdede rahat olmak istiyorum babanin evinde de o mu vardir deyince evet diyebileyim
+1 yılSen çalışıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılhafta sonundan beri boşum çalişmiyorum
+1 yılbüyük hatadır..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur
10 Yorumla
+1 yılSence değil sanirim
00 Yorumla
+1 yılYanlıştır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yanlış
00 Yorumladogur
10 Yorumla
+1 yılYanlışşşşş
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında