Benim standartlarım yüksek. Kaliteli lüks şeyleri her zaman seviyorum. Yemeğinden tut kıyafetlere eşyalara kadar. Ama buradan gördüğüm kadarıyla zengin birini isteyince hemen laf diyorlar sanki çok imkansız ve gereksiz bir istekmiş gibi. Bunu boyu 1.55 ya da 160larda olup 1.85 üstü isteyen kızlara da diyor musunuz acaba? Bence onların ki daha gereksiz hakkı olmayan bir şey. Zengin biriyle evlenmek isteyen kızlara neden laf diyorsunuz? Ayrıca sadece zenginlikle bitmiyor karakteri de çok iyi olacak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılZenginlik veyahut boy olmadı tip hepsini istemek bana saçma geliyor. Aşk dediğimiz şey dolara duyulmaz boya yüze duyulmaz. Aşkın sonrasında yerini sevgi alacak ve tek kriter bu sebeple de akla uygun karakterini düzgün biriyle olmak sohbet edebilmek ten uyumunun olması gibi şeylere kalacağız. Güzellik geçici para ise bir kadının asla kriter edinmemesi gereken yegane şeydir. Bizden üstün konumda olan biri bizi her daim hor görür ve bunu en ufak tartışmada bizim yüzümüze vurur.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten en başta karakter istiyorum sonra zenginlik sen duygusal açıdan bakmışsın ama ben zaten daha aşık olamam seveyim biraz yeter. Ve cidden saygı duyacağım biri olsun karakter çok önemli. En son dediğin şey doğru. Ama çok yukardaysa olur o mesela ben lüks bir hayat yaşıyorum maddi durumum gayet iyi kendimden birkaç tık durumu yüksek insan hakettiğimdir ama gidip Sabancı koç gibi zengin birini istesem bu dediğiniz sonucu doğurabilir.
- +1 yıl
Gayet gerçekçi baktım aslında sebeplere dayalı ilişkiler çıkar üstüne kurulur benlik değil bunlar
En İyi Cevaplar
+1 yılZengin de zengini alıyor. Hem tahsilli istiyor, hem at gibi hem de melek gibi olsun istiyor. Zenginin sizde aradığı kriterler var mı peki? Sizi seçmesi için sizi diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir? Diye düşünmeli insan..
21 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle zenginlerde bir insan yani onlar da hiç dengi olmayan biriyle evlenebiliyor fakirle bile evlendikleri oluyor çok sevdiklerinden ya da çok güzel bulduklarından. Benim durumuma gelecek olursak bende lüks hayat yaşayan biriyim. Kendi aile durumum gayet iyi. Üniversite mezunuyum at gibi diyorsun boyum uzun tam o tabire uyuyorum ama melek gibi değilim ve herkes çok iyi insanlara aşık olmuyor ya genelde insanlar kendi zıtlarını severler. Ben mesela aksiyimdir zıttım insan severim. Benim standartlarım yüksek ama zenginlik anlamında değil karakter anlamında.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZengin adam huzur verecek kadını ister. Lüks yaşama hevesi olan bir kadın cazip olmayabilir. Elbette evlenmek için maddi standartların olabilir ama karakterin tırtsa zengin adamın (hanzo veya kırk değilse, üst düzey eğitimli, görgülü, zeki bir erkekse) seninle işi olmaz. İstediğin kadar güzel ol, sana bakmaz. Bir de, geliri, maddi durumu iyi olduğu için tercih edildiğini bilirse de sana bakmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle ben yiyici tayfadan değilim ve zengin birine sırf zengin diye bakmam. Karakteri en başta çok iyi olmalı sonra zenginlik geliyor. Sadece güzellik yetmez güzellik en başta işe yarar sonrasını karakter ya da sevilmek götürür. Benimde maddi durumum iyi. Lüks yaşama hevesim yok zaten lüks yaşıyorum lüks yaşadığım içinde bu standartların altına kimse düşmez istemez. Benden biraz daha iyi olmalı durumu aşırı zengin olmasına gerek yok. Görmemiş biri değilim şükür. Gördüklerimi ve belki daha fazlasını ölene dek görmek istiyorum o kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yok degil en mantikli olanı bu zaten. Yanlış biseymos gibi gorenin kendi frsatlıgıdır.. ama hemcinslerinin boyuna hem de direk olçü vererek o boyları sanki kotu biseymis gibi lanse etmen hoş olmamış. Erkeklerin cogu ve ozellikle uzun boylu olanlar o boylardaki kizlardan hoslanır. Uzun boylu kizlardan hoslanan erkekler genelde kısa boylu erkekler oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü oda benim kızdığım bir durum. Herkes hakkı olanı dengini almalı. Ama dünyada denklik diye bir şey kalmamış. Onu yanlış biliyorsun çünkü erkekler maalesef uzun boylu kız bulamadığı için kısalara kalıyor millette kısaları seviyor sanıyor 😂 adamlar ne yapsın onlar kalmış şansına.
Soran+1 yılHayır ben hiç öyle bir şey görmedim sadece burada gördüm ve birde öyle bir kuzenim var sadece bu. Ben denkliği savunan biriyim. Ve kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum. İnsan birbirine her konuda yakışmalı. 1.55 birine 165 erkekte olur her türlü ondan uzun oluyor. Ama saçma sapan kaprislere giriyorlar. Neyse ki benim hayatımdaki erkekler böyle değil. Denklerine bakıyorlar. Etrafımdan tek bir örneğim var kuzenim 1.59 1.70 ya da 1.75 erkekle konuşmuş beğenmişte her şeyi uyuyor ama boydan dolayı devam etmedi saçmalığa bak her türlü boyu senden baya uzun zaten ve 1.80 üstü erkek seviyor. 1.80 üstü birini sevdi onunda ailesi kesinlikle istemedi asıl sebep başka da ekstradan birde oğullarına hep uzun boylu kız istemişler. Herkes uzun boylu olmayı ister kız olsun erkek olsun. Bu her zaman büyük bir avantajdır. Tabi kızın boyu çok olmamak şartıyla. 1.80 ve üstü gibi. Kısacası ben denklik savunan kuralcı biriyim.
- +1 yıl
Sana karsi on yargili oldum sanirim. Seni irite eden durum kuzeninin kaprisleriymis. Boyle bir takintisi olan bir akraba olunca onlara karsi tavirli olman gayet normal🙂 ama denklik olmak zorunda degil gercekten. Mesela iki tarafta kisa olunca cocuklar illaki. kisa olur. Birinin mitlaka uzun olmasi lazim ki covcuklarin bir sansi olsun dimi😅 birde 175 bir erkekle 175 bir kiz yanyana dolasinca kotu durmuyorlar ama 170 bir erkekle 155kiz bence hos durmuyor. Zaten doganin akiso da bu yonde ilerliyor. Dikkat et bu kombinasyon çok nadirdir
Soran+1 yılEvet en başta ona kızdım. Yani her şeyi uyuyor sadece bir boy yüzünden adamı kapı dışarı ediyor. Ve boyu yine ondan uzun 10 15 cm fark var. Yani sanki dışarı da mükemmel bir sürü adam var da bir boylarının uzun olması kalmış yanlış mı? Ben 1.75 boyundayım ve boyumu çok seviyorum bir kıza göre baya uzunum. Ve benim hiç böyle şeylerim yok mesela. Demek bazı insanlar kendinde olmayanı başkasından bekliyor. Her şey tamam bir o eksikti zaten. Ya kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama benim karşı cins erkek olduğu için erkekleri diyeceğim çok iyi erkekler aşırı az kalmış. İnsanlar onları bulmaya çalışacağına yok kaslı olsun yok uzun olsun ya senden uzun mu uzun tamam bırak gerisini vücutta sonra yapar sen adamı bulmaya çalış. Buna kızıyorum ben.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
En doğrusunu yapiyorsun.. insanlar aşk sevgi vs derler fakat onlar karın doyurmuyor.. zaten mantıken kendini yetiştirmiş kültürlü biri ister istemez maddi olarak güçlü olur..
016 Yorumla
Soran+1 yılAşıkta olmak isterim tabi baya seçiciyim hem seveceğim hem karakteri çok iyi zengin olacak aşırı zengin olmasına gerek yok normal bir zenginlikte kafi
Soran+1 yılOrta halli olmaz benden biraz daha üstte olsun çok olmasın ama çok olursa sıkıntı olur sonra yüze çarpar falan
Soran+1 yılBen üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum çalışmakta pek istemiyorum.
Soran+1 yılYok gerek yok gerçi ilk defa bu aralar zaman geçirmek için girmeyi düşündüğüm oluyor belki olur bilmiyorum ama çalışmayı seven biri değilim. Evet bilinmez ama ben aileme de güveniyorum. Kocama güvenmem bugün kocam yarın boşanabiliriz ama aile öyle değil.
Soran+1 yılEvet doğru ama tek çocuk değilim ilk ve tek kızım birde erkek kardeşim var.
Soran+1 yılBelli etmeyi severim ona göre davranırlar böyle olmayı her zaman seviyorum
Soran+1 yılNeden öyle dedin 😂
Soran+1 yılAileler için mi diyorsun bunu
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye suç olsun. Herkesin karşısındaki kişide aradıkları yani kriterleri varmış. Kendi beklentilerin yüzünden kendine kızma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok asla kızmam ben lüks yaşam seviyorum sadece burada öyle şeyler gördüm özellikle erkekler yadırgıyor kendilerinde para olmayınca 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSuç değil sen kadın hipergamisini nokta atışı özetlemişsin. Dürüst davranmışsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olacağım tabikide ben çevremde de herkese bunları diyorum. Ama yanlış anlaşılma olmasın parası olsun yeter demiyorum karakteri en başta düzgün olacak sonra zengin olacak.
- +1 yıl
Yani öyle de sende de karşılık olarak bir şeyler olmalı ki böyle birisini elde edebilesin, elde edip elinde tutabilesin
Soran+1 yılNe gibi şeyler mesela?
+1 yılSuç değil tabiki herkesin kendi hayatı kendi kararları
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet birde evlenmeden önceki yaşam da rahat lüksse o kişinin en doğal hakkı
+1 yılZengin erkek diye diye efendi adamların kalbini kirdiniz be😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHem zengin hem efendi olacak yok öyle sadece zenginlik
- +1 yıl
Kendi tercihin.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBul evlen o zaman ablacım, niye milletten onay bekliyorsun
10 Yorumla
+1 yılBoş ver.
Bende zengin olsun istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senin kriteri karşılıyorum herkesin evlilik kriteri kendine, bende bakire temiz kız istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKendinde öyle biriysen böyle bir kızı istemen tabikide çok doğal.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk erkeklerinin Angelina Jolie yi istemesi gibi bir şey buda suç değil ona bakarsan. Hayaller ve gerçekler...
015 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var? O zaman kızlar da brad pitt istesin ona kıyas ancak bu olur. Lüks hayata alışmış biri gidipte fakirle olacak değil ya? Lüks hayat yaşayan lüks hayat yaşayanla olur. Dengim birini istemek hayal mi?
- +1 yıl
Kardesim karsilastirma yaparken abartmissin. turk erkekleri 40 milyon mufusta , anegelina ise bir tane. yani bu kadar dusuk ihtimali istemenin mantiklilik payı 1/4.000.000
Turk kizlari 40 milyon nufuslu olsa hatta hepsi zengin koca ile evlenmek istemiyor,30 milyonu zengin ile evlenmek istiyor diyelim, peki zengin erkek kac tane 3 milyon. bu durumun mantiklilik payı ise 3.000.000/30.000.000 Yani kadinlarin zengin erkek istemesi bizim angelinayi istememizden 40 milyon kat daha mantıklı. Eger "40 milyon kat'ı " dusuk bir oran olarak goruyorsan evet karsilastirman dogru. E gormuyorsanda yaptigin karsilastirma saçmadır.
Demem oki turk kadinlari zengin erkek isteyin tabiki. Ama zengin olmazsa asla evlenmem demeyin o kadarda olmaz sjdjd
Soran+1 yıl@Kovaa151 😂😂😂😂 bu nasıl bir yorumdur üstad kffkfkf
Soran+1 yıl@Kovaa151 evet belli oluyor 😂😂 ama doğru söyledin cidden
- +1 yıl
Ama simdi dusunsene 3 milyon zengin erkek var e 3 milyon tanesi evlenebilicek sadece bu erkekler ile. E geri kalan 27 milyon kadin ise hadi 1 milyonu evde kalsın,26 milyonu fakirlerle evlenicek.(Fakir dedigimde 1-5 milyon servete sahip olanlar. burada bahsettigim 3 milyon zengin erkekte 5-50 milyon tl servete sahip olanlar.) Yani sizin fakir bir erkekle evlenme ihtimaliniz 26/30 ama mesela benim angelina ile evlenmem senin elon musk ilen evlenmene eş deger jsudhdndux. Ulan beynim yanmis haberim yok
Soran+1 yıl@Kovaa151 😂😂😂😂 çok iyi cidden baya güldüm. Adam hala yazamadı😂😂
- +1 yıl
Yaw adam belki umursamaz burdaki bildirimleri. Birde burada insanlar sanal ortam oldugu icin haksiz olsalar bile kabul etmezler. Zaten adam ciddi ciddi o yorumu yapmamis. Ben gereksiz seylerin altina bile bu paragrafi yazarim. Benim aliskanliktan dolayi, yani adami sey yapmak degil.
Soran+1 yıl@Kovaa151 Sen doğru olanı yazdın. Zenginlik bulunabilecek bir şey hele kadınsan ama dediği aynı şey değil 😂
- +1 yıl
Yaw ayni sey olmadigini goze olarak yazsam ihtimal daha da duser. mesela angelina evlenmek istemezse ne olcak , ihtimal 0 olacak. ama sen bir zengin erkege gitsen o evlenmek istemezse , senin zengin erkekle evlenme ihtimalin 3.000.000/25.999.999 olur ama 0 olmaz. Ayni sey degil diye karsilastirma yapmasak bizim ihtimalimiz 0 olur jsudhd. Yani hic o kulvara giremeyiz. Bana daha soru sorma yazarken kafam agiriyor. kzjdjd
Soran+1 yıl@Kovaa151 😂😂 sen okuyor musun ne yapıyorsun bakım
Soran+1 yıl@Kovaa151 İnanırım fen lisesine gitmişsindir bu yorumlardan sonra şahsen ben inandım 😂😂
Soran+1 yıl@Kovaa151 inandım ben okumuş birine benziyorsun zaten
İsteyebilirsin tabiki
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemen suç zengini bırak 😀
17 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi öyle evet zaten bir yanım çok isterken bir yanım istemiyor. Standartlarım çok yüksek zenginlik anlamında değil ama karakter açısından yüksek. İstediğim gibi birini bulursam evlenirim bulamazsam sıkıntı yok evlenmem herkes evlenecek diye bir şey yok ya.
- +1 yıl
Bence evlenme ilk evlenmeye karar verdiğin kişide bunu uygula ve gör gerçek yüzünü reddettikten sonra, dahada evlenmezsin zaten 😅
Soran+1 yılZaten ilk tanıdığım gibi kim ne anlıyorum insan sarrafı oldum çok seçici olduğum için kimseyi beğenmiyorum 😂 sende bekarsın sanırım
- +1 yıl
Canım ben evliyim evlenmeyin pankartı acıyorum allah aşkına evlenme yapma etme 😂
Soran+1 yılSende boşan o zaman 😂
- +1 yıl
O işler öyle olmuyor bebegim boşa demiyorum ev lenn meeee
Soran+1 yılEğer kötü bir evliliğin varsa boşanmak kolaydır. Ha yoksa orası ayrı. Peki neden evlenme diyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMirası olan zengin dedelere evlen o halde yaşın kaçtır
024 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Ben mutlu normal bir evlilik istiyorum kendimden 4 5 yaş büyüğü kafi
Cevap sahibi+1 yılNe demek ne alakalı ki zengin istemiyorsun al sana öneri aklını kullan evlen onla mirası sana kalır 70 90 arası dede çok 4 5 yaş büyük saf birini bulman zor :D
Soran+1 yılSaf biri neden?
Cevap sahibi+1 yılYaşıtların para yedirmez sana diyorum sen hala ne diyorsun sen hiç evlenmedin mi halen bekar mısın
Soran+1 yılYalnız benim hiçbir zaman öyle bir sorunum olmadı. Ben erkeklerin kızlara harcama yapmadığını bile ilk defa buradan gördüm. Ben olsun çevrem olsun ailem olsun cimri insanlar değil tüm erkekler kadın için her şeyi yapan centilmen erkekler. Şükür öyle insanlarla tanışmadım. Cebinde 5 tlsi olsa paylaşır herkes azından çoğuna kadar. Ayrıca bu para yedirmek değil evlenip aile kurmak.
Cevap sahibi+1 yılKesin paylaşır o :D hem zengin diyorsun hem de para yedirmek değil aile kurmak diyorsun bi karar ver
Soran+1 yılPara avcısı insanlar para yer. Bir kadının kocasının ya da babasının kazandığı para da eşinin çocuklarınındır el yiyormuş gibi görünmez. Bu KS çok değişik bir dünya. İlk defa ayrımcılığı kötü şeyleri burada gördüm. Benim kararım zaten ortada net. Ben zengin dengim biriyle evlenmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen burada konuşamıyorsan o senin sorunun beni bağlamaz
Soran+1 yılYanlış soruya cevap verdin heralde? Ne konuşamaması? Türkçe konuş. Ben her şeyi net ifade ettim. Sen anlamadıysan o senin sorunun. Kendim gibi birini isterim tabikide hatta 1 2 tik daha iyi olmalı.
Cevap sahibi+1 yılHahaha tesettürlü müsün hem zengin istiyorsun hem de konuşamıyorsun yeteri kadar ölmüşsün gömenin yok
Soran+1 yılAnlaşıldı sen buradaki sorulara saçma slk cevap vererek insanları kışkırtmak için gelmişsin 😂 ama üzgünüm bebeğim bende yemez. Ben yeteri kadar konuşuyorum da sen anlayamıyorsun ortada üzgünüm 😂 bu arada tesettürlü değilim zenginim ve zengin birini istiyorum kapişş 😂😂 yani dengimi istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok siz Kadınlar konuşamıyorsun linç tepkilerden sen sürekli konuyu başka yere çekiniyorsun zengin birini bulursun senle evlenmez ki senin zengin olman lazım oda kendi dengini ister o zaman sende dedelerle evleneceksin zengin olacaksın sonra zengin ararsın dengin
Soran+1 yılBen o kadınlardan değilim Banane linçlerden bu benim hayatım. Kaldı ki linçlerden korksaydım bile gizli kullanıcı olarak sormuşum bu 1 . 2 de bunu görmek istemiyorum diye bir şey var anında silerim yani. Sen ne dediysen onun cevabını verdim. Peki sen bana sordun mu senin maddi durumun nasıl diye? Ben zaten lüks bir yaşamdan geliyorum lüks bir hayatım var. Merak etme ben dengim olmayan bir şeyi istemem hiçbir konuda. Zaten şuda var bir kız evlenince aile evinden 1 tık bile olsa yüksek yere gitmeli ki aile evini aramasın hiçbir şekilde. Bunu büyüklerimden duyardım cidden de doğru. Ben kendimden alt birini istemiyorum. Fakir olup bile zengin isteyen kadınlar var ve cidden amaçlarına ulaşamıyormular? Bence ulaşan da çok. Kaldı ki benim durumum gerçekten iyi.
Cevap sahibi+1 yılTamam hangi yaşta zengin isterdin ki olgun mu genç mi yaşlı mı
Soran+1 yılKendim gibi genç birini tabikide. 32ye kadar maksimum yolu var.
Soran+1 yılBen dedeyi ne yapayım benim amacım para değil ki denk biriyle mutlu bir evlilik yapmak. Standartlarımdan düşmemek
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç ki bu arada zengin ailenin küçük oğlu ile evlenmek isterdin
Cevap sahibi+1 yılDedede miras var geçici evlilik sürdür sonra gene Mutlu olursun :D
Soran+1 yılYok o benlik değil
Cevap sahibi+1 yılZengin isteyen her şeye katlanır hahaha
Soran+1 yılBu zenginler dede olunca mı zengin oluyor babadan olan çok var 😂
Cevap sahibi+1 yılGenelde Türkiye gibi yerde insan olgun yaşlanınca ancak zengin oluyor ülkenin standartlarına göre hazır para olmadan zengin olamazsın ki genç iken çalışarak ancak yaşlanınca olursun tabi Babadan dededen miras herkese kalsa bu durumda olmazdık :D ya zengin ailenin küçük oğlu ile ya da dede ile yaşıtların olgun da param için çıkıyor der bakmaz
Soran+1 yılYaşıtlarım öyle bir şey demez ki benimde durumum ortada çünkü
Soran+1 yılO söylediğin tavsiyeleri kendi annene bacına ver olur mu? Zaten hata bende en başından yorumunun kalitesi ortada ne diye cevap verdiysem. Hadi selametle.
Ypoooo bulabılıtsen evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi 😂 evlencem
Suç değil bence
10 Yorumla
+1 yılŞehir neresi sizin görüştüğümüz var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden sordun?
- +1 yıl
Tanışmak isterim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBul evlen o halde
00 Yorumla Hayır bizdedir var
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri