Güzellik & Bakım Kadının kalıplı olması erkek için itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Boyum var kilo da var kalıplı biriyim kumralim bu karşı cinste itici bir şey mi? Güncellemeler+1 yıl Kilom var derken balina 🐳 değilim inşallah ileriki zamanlarda da o kadar kilo almam Kadının kalıplı olması erkek için itici mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır itici değildir. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. anlık yazar ve muhtemel sevgilisi 😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok canım bu kadın benim iki katim 😂🐳 bildiğin balina 🐳 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Neden kapalı kızların bazıları bunu sorun etmeye devam ediyor ki. İnsanın çekiciliği saçının görülmesine bağlı değil. 0 0 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Erkek de kalıplı ise bence sorun olmaz 👍 ben şahsen kalıplı severim 🥵😏 0 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kalıplı erkekler için sorun olmaz ki. Gerçi onları da 150likler rezerve ediyor 😂😂 0 3 Yorumla Metehn27 +1 yıl E 150 üstü egodan burnu yere inmiyor ondandır Yorumla Amortentiaa +1 yıl @Metehn27 hıhıı egoluyum 😂 Yorumla Metehn27 +1 yıl 😂çok zekisin Yorumla
Kürttorunuu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Erkeklerin Kısa boylu olması itici olur mu? Peki 0 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Uzun oldugu zamn kendi kadin dert etmiyorsa ve balik etli diyelim benim cok hosuma gider 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısa erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl At gibi hatun dediğimiz kadın sensin. :D 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl İtici bence.. herzaman minyon istenir 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo bence çekici 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence sayılmaz. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Harika 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 841 cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır itici değildir.
anlık yazar ve muhtemel sevgilisi 😂😂
Yok canım bu kadın benim iki katim 😂🐳 bildiğin balina 🐳
Neden kapalı kızların bazıları bunu sorun etmeye devam ediyor ki. İnsanın çekiciliği saçının görülmesine bağlı değil.
Erkek de kalıplı ise bence sorun olmaz 👍 ben şahsen kalıplı severim 🥵😏
Kalıplı erkekler için sorun olmaz ki. Gerçi onları da 150likler rezerve ediyor 😂😂
E 150 üstü egodan burnu yere inmiyor ondandır
@Metehn27 hıhıı egoluyum 😂
😂çok zekisin
Kadını erkek gibi gösteren her unsur iticiliğini artırır.
Erkeklerin Kısa boylu olması itici olur mu? Peki
Uzun oldugu zamn kendi kadin dert etmiyorsa ve balik etli diyelim benim cok hosuma gider
Kısa erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor
At gibi hatun dediğimiz kadın sensin. :D
İtici bence.. herzaman minyon istenir
Doğru insan seni bulacak bol şans
Löp löp yatakta iyidir
Daha çekici ağzının tadını bilene
Partnerin ufak tefek değilse normal
Hayır neden itici olsun
Boy kaç?
Yoo bence çekici
değil
Bence sayılmaz.